Beauty

Natuurlijke beautyproducten van Beauty Kitchen

10 september 2016

natuurlijke beautyproducten
Onlangs is er een nieuw merk met natuurlijke beautyproducten in Nederland gelanceerd: Beauty Kitchen. Het doel van oprichtster Jo-Anne Chidley? Om beautyproducten te ontwikkelen die geen enkel compromis sluiten en dus 100% natuurlijk, 100% effectief en 100% betaalbaar zijn en dat met een vleugje humor. Ik vertel je vandaag meer over het merk en review drie producten uit het assortiment zodat je er alvast een beetje kennis mee kan maken.


natuurlijke beautyproducten natuurlijke beautyproducten
Beauty Kitchen

De natuurlijke beautyproducten van Beauty Kitchen werken, ruiken lekker, zien er mooi uit en zijn goed geprijsd. En over de inhoud is Jo-Anne heel duidelijk. Geen enkel ingrediënt mag een synthetisch chemisch proces ondergaan hebben en slechts één of twee natuurlijke processen (zoals verhitting of afkoeling). Daarnaast wordt ook nog eens minimaal 10% van de winst van het merk gedoneerd aan het Ziwa Rhino Fund waarmee neushoorns in Oeganda worden beschermd.

natuurlijke beautyproducten natuurlijke beautyproducten natuurlijke beautyproducten

Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure 100g, €12,99
Dit product is een manicurebehandeling in een potje.  Het exfolieert, reinigt en hydrateert de handen, stimuleert de bloedcirculatie, verzacht de nagelriemen en polijst de nagels in slechts 60 seconden. Je maakt je handen vochtig, neemt een beetje citroenruikend product met een lepeltje en masseert dit in op de handen, nagelriemen en nagels. Daarna spoel je je handen af met lauwwarm water en dep je je handen droog. En ja, je voelt echt gelijk verschil! Een product wat zo richting de koudere maanden zeker naast je handzeep zou moeten staan om een paar keer per week te gebruiken.

Er zit onder andere suiker, amandelolie, shea boter, brandnetelextract, verschillende vruchtenextracten, menthol, vitamine E en citroengras in zonder harde reinigers en alcohol, parabenen en parfum.

natuurlijke beautyproducten natuurlijke beautyproducten

Beauty Kitchen Handbag Beauty Balm 30ml, €19,99
Het potje is misschien niet groot, maar wel zuinig in gebruik waardoor je lekker lang kan genieten van deze ‘alleskunner’. Je kan er namelijk je gezicht mee reinigen (inmasseren op de droge huid – ogen vermijden -, met water milky maken en afspoelen) maar het is ook een exfoliant en een voedende balsem voor de droge huid. De geur van de balsem is lekker subtiel kruidig en geeft de huid een mooie glow. Ik gebruik hem graag voor mijn hielen, ellebogen, lippen en nagelriemen voor het slapen gaan.

Er zit onder andere olijfolie, kokosolie, bijenwas, shea boter, cacaoboter, abyssinian olie en verschillende etherische olie van bloemen in. Wederom geen harde reinigers en alcohol, parabenen en parfum in te vinden :)

natuurlijke beautyproducten natuurlijke beautyproducten

Beauty Kitchen Wonder Balm 7g, €3,99
Dit schattige blikje bevat een fijne lippenbalsem met een minty smaakje en licht tintelend gevoel op de lippen. Handig voor in je handtas, op je bureau en je nachtkastje om er lekker vaak bij te pakken. Ook voor de nagelriemen goed te gebruiken trouwens! Geeft een subtiel glansje en maakt de lippen lekker zacht en soepel.

Er zit onder andere olijfolie, kokosolie, shea boter, cacaoboter, abyssinian olie en extract van onder andere pepermunt en lavendel in. En ja, ook in dit product weer geen harde reinigers en alcohol, parabenen en parfum te vinden.

Je kan het vast wel merken aan mijn schrijfstijl in dit artikel: ik ben erg aangenaam verrast door dit merk wat nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Sowieso heb ik een voorkeur voor natuurlijke beautyproducten en als het dan ook nog eens geen troep bevat en doet wat het zegt wil ik een merk graag delen met mijn lezers! De producten van Beauty Kitchen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Spreekt dit merk jou aan om eens te gaan proberen?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en bevat een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van smilingbeauties
    Reply smilingbeauties 11 september 2016 at 19:25

    Wauw, dit lijkt me echt een mooi merk! Superleuke verpakkingen ook :)

  • Avatar van marleen@burgertrutjes
    Reply marleen@burgertrutjes 10 september 2016 at 16:05

    Wat een mooie producten zeg. En ook niet zo allergie gevoelig denk ik! Dat is voor mijn zielige huidje ook fijn hihi ;)

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 10 september 2016 at 13:08

    Ik vind het ook oprecht een geweldig merk, met een prachtige filosofie en heerlijke producten!

  • Avatar van Lonneke
    Reply Lonneke 10 september 2016 at 10:15

    Prachtige producten van Beauty ZKitchen. Vorige week was ik ook bij het event.

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 10 september 2016 at 09:28

    Ik kende het merk nog niet. Klinkt wel erg goed!

  • Avatar van Natasja
    Reply Natasja 10 september 2016 at 09:13

    Ik vind het een prachtig merk, ik ben er nu al verliefd op! Ik vind het echt een toevoeging aan het Nederlandse assortiment natuurlijke verzorgingsproducten.

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 10 september 2016 at 08:32

    Ik mocht bij het event zijn recent en wat een gastvrije mensen! De eigenaresse was zo lief! En dan de producten,… Het lijkt zo simpel, doch zo effectief! En ja de 60-seconds is hemels!

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 10 september 2016 at 08:01

    Dat ziet er echt uit als een gaaf merk! Ik kende het nog niet!!

  • Avatar van Susan
    Reply Susan 10 september 2016 at 07:48

    Oh heel leuk! Mij lijkt die 60 seconds manicure wel wat!

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 10 september 2016 at 07:42

    Ik ben ook verrast en dan mede door de prijzen. Ik verwacht namelijk dat die altijd een heel stuk hoger liggen. Vooral het eerste product zou ik wel eens willen proberen, sounds good to me :-)!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 10 september 2016 at 06:37

    Ik zal eens snel een kijkje gaan nemen in de winkel die dit verkoopt.
    Fijn dat het natuurlijke producten zijn.
    Ben er zo benieuwd naar.
    Wat een goed artikel.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.