Beauty

Nieuwe beautyproducten | Essie, Bach bloesem & Amanprana

23 september 2016

drogistplein
Het is feest bij Plein.nl! Deze specialist op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier en huishouden bestaat namelijk alweer 10 jaar. Dit vieren ze op een erg leuke manier. Niet alleen lopen er op dit moment erg leuke acties en krijg je flinke korting op verschillende producten, ook mag ik een bon ter waarde van €50,- weggeven die je helemaal naar eigen inzicht uit mag geven. Ik laat je mijn nieuwste beauty aanwinsten van Drogistplein zien èn vertel je alles over de toffe winactie!

Plein.nl is ooit gestart als Tandartsplein waarin je alle expertise voor de beste mondverzorging kan vinden, maar tegenwoordig is dit uitgegroeid tot een online winkel met de onderdelen Babyplein, Drogistplein, Huisdierplein, Huishoudplein en Scheerplein. En handig om te weten: als je bij meerdere pleinen wil winkelen kan je alles in één overzichtelijk winkelmandje afrekenen. Ik heb zelf enkele producten uit mogen zoeken en ben als beauty-addict voor Drogistplein gegaan.

Essie blijft één van mijn favoriete merken als het om nagellak gaat en omdat mijn nagels wel wat liefde kunnen gebruiken koos ik voor een manicure-at-home setje met daarin

– essie Sugar Daddy, een transparantere roze nagellak voor een licht French Manicure effect
– essie Super Duper topcoat voor een intense glans, langere houdbaarheid en sterkere nagels
– essie Quick-E druppels die ervoor zorgen dat je nagellak sneller droog is
– essie Apricot Cuticle Oil die snel intrekt maar de nagelriemen zachter en gehydrateerd maakt.

drogistplein

Ook koos ik voor de Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater. Deze keer de variant met olie erin die belooft ook waterproof make-up te verwijderen en de huid te kalmeren. Ik heb de ‘roze’ fles hiervan al tig keer in huis gehad. Benieuwd of deze variant beter of fijner is!

Omdat Paul altijd zijn gehele hoofd scheert, maar stiekem ook omdat ik er voor mijzelf met het scheren ook wel benieuwd naar was, bestelde ik een scheerolie. Ik koos voor de Amanprana Razoli. Je kan hem gebruiken voor alle soorten lichaamsbeharing en is zo puur qua ingrediënten dat je hem zelfs zou moeten kunnen opeten. Deze vervangt dus andere scheergel of scheerschuim èn verzorgt tegelijkertijd je huid. Hierdoor heb je geen last meer van irritaties, roodheid, ingegroeide haartjes of rode bultjes na het scheren.

Ik gaf onlangs al aan dat ik de laatste lange periode een constant gevoel van eeuwige innerlijke onrust in mijn lijf heb. Onlangs moest ik ineens terugdenken aan de periode waarin ik opleidingen heb afgerond om mijn eigen wellnesspraktijk te kunnen openen. Iets wat er – helaas door lichamelijke klachten – nooit van gekomen is, maar de kennis voor onder andere massage, aromatherapie en Bach Bloesemtherapie is toch altijd fijn om achter de hand te hebben. Ik heb nu de Bach Rescue druppels weer in huis en merk echt duidelijk weer verschil in hoe ik mij voel.

drogistplein

Winactie
Wil je zelf ook lekker rondsnuffelen bij de verschillende pleinen met een tegoedbon van €50,00 op zak? Laat dan een reactie achter onder dit artikel naar wat jij ervan zou willen aanschaffen en je doet al mee. Extra kans maak je door Curvacious op Facebook te volgen en dit bericht daar te liken en te delen :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 28 september 2016, 23.59 uur. Let op: mocht je de bon winnen dan is het technisch niet mogelijk om een bestelling van €0,00 af te rekenen en zal je zelf minimaal €1,00 uit moeten afrekenen.

Van welke producten die ik nieuw binnen heb zou jij graag een uitgebreide review willen zien?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Nadia A.
    Reply Nadia A. 28 september 2016 at 23:38

    Super leuke actie! Ik ben heel benieuwd naar de scheerolie, graag een review van jouw bevindingen.
    Ik zou met het shoptegoed natuurlijk essie nagellakjes en een likdoorn verwijdersetje gaan kopen.
    Op Facebook volg ik je al lang en heb deze leuke actie gedeeld & geliked.

  • Avatar van Tanja Kuijer
    Reply Tanja Kuijer 28 september 2016 at 23:25

    Wauw Curvavicous wat een geweldige kans op 50 euro shoptegoed van Plein.nl :-D Ik word helemaal blij van deze kans, en ben gelukkig nog net op tijd om mee te doen!. Mocht ik de zeer gelukkige winnaar zijn dan zou ik het shoptegoed gaan besteden bij het Babyplein!. Ben zwanger van ons derde kindje en heb nog heel veel baby verzorgings spullen nodig dus deze geweldige prijs zou meer dan welkom zijn!. Dank voor deze te gekke kans, ik heb met plezier alle stappen om kans te maken ondernomen, nu maar heel hard duimen dat er misschien wat geluk mijn kant op mag komen… groetjes Tanja.

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 28 september 2016 at 22:00

    Ik woon nu sinds 2,5 week op mezelf.. er zijn een aantal kleine (huishoudelijke) dingen die ik nog mis.. na een korte blik op de site heb ik al een aantal dingen gezien die zeker welkom zijn. Bijvoorbeeld schuursponsjes, douchecel, handzeep e.d.

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 28 september 2016 at 21:43

    Wat een fijn bedrag mag je weggeven, ik doe graag mee! Ik zou nagellak kopen denk van Essie, en een bb cream. Van dat essie setje wil ik wel een review! Ik heb ook de fb post geliked en gedeeld

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 28 september 2016 at 21:38

    Heeeerlijk! Ik zou mijn favoriete luchtje van NOA kopen! Ik ben heel benieuwd naar het Bach product en zou daar graag een uitgebreide review van zien!

  • Avatar van Melissa Polfliet-de Jonge
    Reply Melissa Polfliet-de Jonge 28 september 2016 at 21:26

    Whaaaaa te gek! Shop zelf altijd al op babyplein voor onze kleine draak Liam hihi. Maare mama mag ook wel eens verwend worden toch haha. En toevallig net m’n make up tasje weer eens leeg gegooid en doorgespit. Kan zeker een nieuwe mascara gebruiken van l’oreal de false lash mascara en het nude oogschaduw pallet is ook echt prachtig. Ik zou de tegoed bon zeker goed weten te besteden hihi.

  • Avatar van Linda Raaijmakers
    Reply Linda Raaijmakers 28 september 2016 at 20:12

    Ik doe graag mee voor mijn verjaardag op 19 oktober en delen met mijn zus. Wij zouden sowieso al gaan voor de BB cream aangezien we beide moeder zijn haha. Hiervoor heb ik het volgende gedaan:
    Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
    Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
    Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
    Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
    YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
    Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
    Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

    graag zou ik van dat SkinActive Micellair Reinigingswater een review zien omdat ik zelf alleen maar jemako-pads gebruik hihi

    groetjes Linda

  • Avatar van Christa lindhout
    Reply Christa lindhout 28 september 2016 at 06:59

    Leuke site en ik zie korting. Ik zou de wilkenson scheermessen kopen. Die met die blok zeep. Voor die prijs is het niet te koop bij de etos. En ook nog een lekker nacht en dag cremmetje van dr van de hoog.

  • Avatar van kristel
    Reply kristel 27 september 2016 at 22:45

    Wat een gave winactie en wat leuk van al die pleinen. Leuk om steeds nieuwe dingen te ontdekken.

    Revieuw van de bach druppels is wel fijn.

    Ik dan zal kopen:
    – prinses shampoo andrelon
    – scheerschuim voor mijn man
    – essence nagellak rood
    – tandpasta
    – douchegel voor mezelf

  • Avatar van Marguerita
    Reply Marguerita 27 september 2016 at 21:00

    Zo, dat is een lekker bedrag dat je weg mag geven! Ik zou gaan voor wat verzorgingsproducten voor mijn dochters, lekker Guhl producten voor mijzelf en nog wat wasmiddel en andere huishoudelijke hulpjes :-)

  • Avatar van Liesbeth
    Reply Liesbeth 27 september 2016 at 17:06

    Wat een superleuke actie heb je weer! Ik doe graaaaaaagggg mee! Ik heb een aantal kraambezoekjes op de planning staan dus ik zal iets uitzoeken bij babyplein. Maar ik ga ook iets heerlijks voor mijzelf uitkiezen! Een mooi -herfst-kleur lakje van Essie en een fijne douchegel! Laat de herfst dan maar komen!

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 27 september 2016 at 14:01

    Oohhhh, wat een leuke winactie! :D
    Met die €50,- zou ik denk ik een aantal Essie’s kopen <3 en misschien ook wat spulletjes voor de puppy :)
    Alsof die kleine nog niet genoeg verwend wordt, haha

  • Avatar van E
    Reply E 27 september 2016 at 13:27

    Ik zou denk ik naar het make-up plein gaan opzoek naar een nieuwe mascara voor mezelf (ik denk een van L’Oréal) en ik zou iets uitzoeken voor mijn zusje.

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 27 september 2016 at 06:15

    Via Mama’s liefste kwam ik op je blob terecht. Wat een leuke blog! Gelijk maar een kansje wagen met de winactie.
    Als ik win bestel ik een lekker geurtje voor mezelf of vriendlief. Ik heb een zwak voor lekkere geurtjes en vind het fijn om steeds af te wisselen en nieuwe geuren te testen.

    Succes met je blog!

    Liefs Lisa

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 september 2016 at 07:56

      Wat leuk om te horen, dankjewel!

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 26 september 2016 at 14:44

    Wat een leuke actie. Ik kende de pleinen wel van naam maar nog niet eerder rondgesnuffeld; handig dat je alles in 1 keer kunt afrekenen. Wat ik zou kopen: de geur poeme van lancome staat al heel lang op mijn verlanglijstje.
    ik volg en like uiteraard via fb. liefs melissa

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 26 september 2016 at 13:25

    Wat leuk! Ik zou al zeker voor een gezichtsreiniger van Dr. van der Hoog gaan, want mijn tube van Yes to Cucumbers is bijna op… Oh, en een beautyblender, want die heb ik nog steeds niet! :-D

  • Avatar van Will
    Reply Will 26 september 2016 at 12:42

    Lekker geurtje voor de Feestdagen, ja graag.
    Ik doe natuurlijk graag mee.
    Ik ga dan voor : de Lacoste Pour Femme Eau de Parfum spray.
    Ik volg je op Bloglovin.

  • Avatar van Riekie Bos
    Reply Riekie Bos 26 september 2016 at 12:39

    TE GEKKE WINACTIE en ik zal hem zo even op Facebook delen.
    Als ik win kies ik voor deze fijne Calvin Klein Eternity Eau de Parfum Spray 100 ml:
    http://www.drogistplein.nl/parfumerie/damesgeuren/calvin-klein-eternity-eau-de-parfum-spray/G4_H47_C162_P448010/?menu=winkel&code=G4_H47_C162_P448010
    Ohhh en ik zie graag een review van de Bach Rescue druppels, die fascineren me al heel lang.
    duim duim duim, fijne week en zonnige groetjes van Riekie

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 25 september 2016 at 22:37

    Ik doe ook mee!

    Mijn keuzes:
    * Pincet (http://www.drogistplein.nl/verzorging/pincetten/tweezerman-pincet-schuine-punt-zebra/G2_H108_C1527_P976156/)
    * Beautyblender (http://www.drogistplein.nl/make-up/beautyblender/beautyblender-original-roze-mini-clean/G11_H279_C2132_P975652/)
    Wist helemaal niet dat deze artikelen daar ook te krijgen waren.

  • Avatar van Liesbeth
    Reply Liesbeth 25 september 2016 at 21:43

    Wow, wat ontzettend leuk, maar ook supermoeilijk om iets uit te zoeken. Hoewel: eigenlijk ben ik meteen naar Huisdierplein gegaan om te kijken of er iets moois op stond voor onze kat Ivy. We hebben haar meer dan 10 jaar geleden uit het asiel gehaald en nu we over een paar weken gaan verhuizen wilde ik graag een mooie mand voor haar. Ik zou dus kiezen voor de Designed by Lotte Kattenmand Puca Cat Grijs 40 cm. Hopelijk ligt ze er straks zo graag in dat ze niet probeert om naar buiten te komen in een voor haar vreemde omgeving.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 25 september 2016 at 18:38

    Oef één ding uitkiezen is eigenlijk niet te doen haha! Ik zou een nieuwe elektrische tandenborstel een nieuwe grote beautyblender :-). Zou ik SUPER blij mee zijn, vooral nu mijn blokjesbeugel eruit is gegaan haha!

  • Avatar van Kika
    Reply Kika 25 september 2016 at 16:12

    Leuke winactie waar ik graag aan mee doen. Ik zou heerlijk dingen voor mijzelf echt als verwenmoment kopen. Dingen die ik normaal laat staan.

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 24 september 2016 at 21:47

    Ik doe heel graag mee, een geweldige prijs !! :)

  • Avatar van margriet kuper
    Reply margriet kuper 24 september 2016 at 12:44

    Top!! ik zou zeker gaan voor een paar mooie essie lakjes. Verder gebruik ik (helaas) ook bach rescue en zou ik daar ook weer een nieuwe van aanschaffen dan.

  • Avatar van My happy kitchen
    Reply My happy kitchen 24 september 2016 at 10:07

    Heerlijk om daar rond te snuffelen! Ik zou gaan vooer een l’oreal gezichtsolie en wat maskertjes.

  • Avatar van Tahlia
    Reply Tahlia 24 september 2016 at 09:15

    Ik zou een pakket met allerlei hondenvoer en speelgoed kopen voor onze hond. Graag zou ik een uitgebreide review willen zien van het Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater. :)

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 24 september 2016 at 08:28

    Leuke winactie! Ik zou parfuparfum bestellen. En een Essie nagellakje, die kun je nooit genoeg hebben.

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 24 september 2016 at 08:18

    Verzorgingsproducten voor mijn lieve dochter..

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 24 september 2016 at 02:03

    Met 50 euro shoptegoed kan ik bij 5 pleinen (drogistplein, Huisdierplein, Huishoudplein, scheerplein en Tandartsplein) ieder 10 euro besteden, dat zou een leuke verrassing zijn.
    Van de Bach rescue druppels /spray zou ik graag een review willen zien (Hier bestaat trouwens ook een creme van)

  • Avatar van amy pronk
    Reply amy pronk 23 september 2016 at 23:09

    Een lekker luchtje voor mezelf en iets leuks of lekkers voor mijn hond.

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 23 september 2016 at 23:05

    Ooooh ik zou van de Bach rescue wel een review willen. Ik heb er veel over gehoord, maar twijfel nog.
    En ik zit in dubio of ik mee zal doen, heb al best vaak wat gewonnen en wil niet bekend staan om die winactie muts ?

    • Avatar van margriet kuper
      Reply margriet kuper 24 september 2016 at 12:42

      ik gebruik ze ook. Werkt bij mij echt wel. Niet bij iedereen heb ik wel eens gelezen.

  • Avatar van Dhini
    Reply Dhini 23 september 2016 at 22:58

    Superleuk! Ik doe mee. Ik ga parfum bestellen

  • Avatar van julia van empel-stamate
    Reply julia van empel-stamate 23 september 2016 at 22:58

    Doe heel graag mee!Ik zou gezichtsreiniging producten willen kopen.
    Graag zou ik een review willen zien van Micellair Reinigingswater.

  • Avatar van Tamara TS
    Reply Tamara TS 23 september 2016 at 22:12

    Wat een geweldige winactie! Ik ben gek op Huishoudplein, omdat de HG producten daar zo betaalbaar zijn. Dat zou ik er dan ook weer voor aanschaffen, want dat maakt het onderhouden van ons huisje een heel stuk makkelijker. (FB Tamara Mara Großmaul)

  • Avatar van Henrieke Hommersom
    Reply Henrieke Hommersom 23 september 2016 at 20:22

    Ik wil wel een review zien van het lieve Sugar Daddy nagellakje.

    Als ik zou winnen dan zou ik denk ik wat make-up en verzorgingsspulletjes kopen op het Drogistplein. Een lekkere conditioner, douchemousse, nagellakjes, nieuwe mascara, mooie lipgloss, enz. Uitgeven van shoptegoed komt altijd wel goed. ;-)

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 23 september 2016 at 19:24

    Leuke winacties heb je toch telkens! Zoveel pleinen, zoveel keuze. Ik zou zeker gaan shoppen op babyplein voor verzorgingspullen, luiers of wat dan ook voor de kleine die binnenkort wordt verwacht. Heb nu verlof dus dan is shoppen extra leuk! Ik zou graag een review willen zien over de Amanprana Razoli. Klinkt goed dus ben er wel nieuwsgierig naar geworden.

  • Avatar van tamara van der Smissen
    Reply tamara van der Smissen 23 september 2016 at 18:44

    ik zou er sportvoeding en -supplementen van kopen.
    Ben hard op zoek naar goede sportvoeding en supplementen om mijn gezondheid en het sporten te ondersteunen. Graag probeer ik dan ook steeds andere producten uit.

  • Avatar van Gonny
    Reply Gonny 23 september 2016 at 18:40

    Ik ben benieuwd naar de Amanprana Razoli.
    De Bach ken ik al. En vind ik erg fijn.
    Wat zou het leuk zijn om op Drogistplein te mogen shoppen. Ik ga in ieder geval voor:
    Een L ‘Oréal Men Expert gezichtscreme voor mijn lief.
    En een nieuwe Max Factor blush voor mijzelf. Heb eergister mijn nieuwe laten vallen. :(

    Duim duim duim…

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 23 september 2016 at 17:56

    Hé wat leuk! ik zou graag kans maken :) Het artikel heb ik ook geliked op Facebook en daar volgde ik je ook al :)

    Essie is inderdaad een heel fijn en mooi merk!

  • Avatar van leoni
    Reply leoni 23 september 2016 at 16:42

    Hallo, het lijkt mij wel interessant om meer te lezen over de Amanprana Razoli. dit omdat scheren de huid zo snel uitdroogt en irritaties geeft.
    Mocht ik de bin winnen dan zou ik wat leuks voor het hele gezin willen kopen, dus voor iedereen een klein cadeautje.
    Iets lekkers om te eten voor mijn konijnen, iets lekkers om te ruiken voor vriend-lief en iets lekkers om de droge huid te verzorgen voor mijzelf :)

  • Avatar van Lesley
    Reply Lesley 23 september 2016 at 16:21

    Doe heel graag mee! Ik zou ook gaan voor Essie mijn favoriet en een foundation van Rimmel want die is bijna op. Ik dacht dat ik je al volgde op FB maar dat deed ik dus niet, heb ik net gedaan.

  • Avatar van Chantalle
    Reply Chantalle 23 september 2016 at 16:19

    Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Het lijkt me wel leuk om een aantal dingen voor mn hondje en konijntje te kopen en misschien ook nog iets voor mezelf bij t drogisterij plein! Ik heb je facebook pagina al geliked.

  • Avatar van maria
    Reply maria 23 september 2016 at 15:31

    Leuke winactie! Ik zou heel graag binnenkort je review over Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater willen lezen en natuurlijk ook winnen zodat ik deze zelf ook kan bestellen & proberen :-)

  • Avatar van Britt
    Reply Britt 23 september 2016 at 15:01

    Oh wat grappig! Leuk concept ook, ik ben voor jou wel heel erg benieuwd naar de Amanprana Razoli, klinkt goed! Ik volg je op Facebook en heb het bericht geliked! Ik heb even lekker rondgesnuffeld op de site (heerlijke site trouwens!) en hetgene dat ik sowieso dan aan ga schaffen zijn mijn favoriete superfoods (pitten en zaden = liefde!), mijn Batiste droogshampoo die ik nu goed in kan slaan, en een mooi parfum dat altijd welkom is!

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 23 september 2016 at 14:53

    Leuke winactie zeg! Ik zou graag een review willen van de Clarasonic!

    heb er al zooo veel over gehoord :)

    groetjes Femke

  • Avatar van Sabine ypenga
    Reply Sabine ypenga 23 september 2016 at 14:49

    Wauw! Ik doe graag mee!

  • Avatar van Heidie
    Reply Heidie 23 september 2016 at 14:16

    Ik zou voor allemaal iets uitzoeken, voor mezelf wellicht die Essie Apricot Cuticle Oil, ben benieuwd of dat helpt, kan wel wat extra verzorging voor mijn nagelriemen gebruiken. Voor mijn kinderen een Peppa en Spongebob Dermacare badschuim, en voor manlief dan nog een lekkere CK geur.

  • Avatar van Margot
    Reply Margot 23 september 2016 at 14:12

    Ik zou nieuwe mascara en mooie nagellak uitkiezen!

  • Avatar van Erika van koert
    Reply Erika van koert 23 september 2016 at 13:50

    Super leuke actie. Ik doe graag mee :)

  • Avatar van Ann Ages Gracefully
    Reply Ann Ages Gracefully 23 september 2016 at 13:28

    Wat lekker zeg, nou ik kan een hele lijst bedenken, het L’ oreal intens voedend serum, omdat helaas het najaar eraan komt wat lekere geurkaarsen, om te snoepen lekkere King pepermunt (niet overall verkrijgbaar) en van HG een vlekkenverwijderaar. Fijn weekend!

  • Avatar van Debbie
    Reply Debbie 23 september 2016 at 12:57

    Niet erg sexy, maar ik zou gaan voor het kraampakket. Deze wordt niet door mijn verzekering vergoed en moet ik toch aanschaffen.

    En een fijne massagelotion http://www.drogistplein.nl/verzorging/verzorgende-producten/palmers-cocoa-butter-formula-massage-lotion-voor-striae/G2_H229_C1728_P957630/

  • Avatar van Thea
    Reply Thea 23 september 2016 at 12:51

    Het eerste wat ik uit zou zoeken zou een heerlijke scrub zijn en verder nog badbruis, een nagellakje en iets fijns voor de kinderen. Ik zou graag een review willen zien van scheerolie, ik ben benieuwd of deze inderdaad rode bultjes en irritaties tegengaat.

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 23 september 2016 at 12:40

    Gave Winactie is dit, Waag graag mijn kansje .
    Zou heel graag en nieuw luchtje willen. Lijkt mijn heerlijk om mijn eigen een keer te mogen verwennen.

  • Avatar van Claudia fresco
    Reply Claudia fresco 23 september 2016 at 12:28

    Ik zou iets voor de kids uit zoeken. Iets verzorgends.

  • Avatar van tamara roos
    Reply tamara roos 23 september 2016 at 12:09

    ik zou er o.a. sportsupplementen/voeding van kopen ter ondersteuning bij het sporten, zoals bijvoorbeeld deze:
    http://www.drogistplein.nl/gezondheid/bestanddeel-aminozuren/royal-green-proteins-why-protein-isolate/G3_H9_C51_P973974/

  • Avatar van Leonie
    Reply Leonie 23 september 2016 at 11:59

    Superleuke actie! Ik zou op drogistplein graag producten van Palmers shoppen. De Cocoa producten zijn heerlijk voor in de herfst/winter ?

  • Avatar van Anita Diepeveen
    Reply Anita Diepeveen 23 september 2016 at 11:49

    Wat zouden wij blij zijn als wij iets uit mochten zoeken op het huisdierplein.
    Want we hebben voor onze Franse Bulldog Bink een heel leuk kussen gezien voor in zijn mand
    Bink betekend heel veel voor ons, want hij weet precies wat hij moet doen om je aan het lachen te maken of troosten bij verdriet.
    En voor dollen en spelen is hij ook altijd te porren…
    Daarom willen we hem eens verwennen met dit leuke kussen: http://www.huisdierplein.nl/hond/hondenkussen/lief%21-hondenkussen-lounge-stoer-blauw/G37_H1_C978_P973421/

  • Avatar van Vanessa Raffaela Sibma
    Reply Vanessa Raffaela Sibma 23 september 2016 at 11:14

    Hi Desiree, leuk artikel + winactie! Ik zou iets verzorgends voor mijn huid uitzoeken. Bv een elixer voor de nacht. En iets voor mijn toekomstige baby!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 23 september 2016 at 11:13

    Wat een leuke actie en wat handig dat dit zo allemaal bij elkaar zit. Wel bijzonder dat je het hebt over de onrust in je lijf. Dat is iets waar ik ook tegen aanliep deze zomer (en ook nu nog) en ik ben Valeriaan tabletjes gaan gebruiken, waar ik wel baat bij heb. Maar ik ben erg benieuwd naar de Bach rescue druppels, en zou het fijn vinden als je daar een review over zou willen schrijven. Mocht ik winnen dan zou ik zeker gaan voor een Essie lakje, een bodybutter/cream van De Thermen, en een fijne scrubcreme voor mijn gezicht. Natuurlijk volg ik je al.

  • Avatar van Marian Zw.
    Reply Marian Zw. 23 september 2016 at 11:06

    O wow dat zou echt super fijn zijn. Zoveel producten die ik wel zou willen bestellen van deze bon. Ik denk dat het voor iedereen iets wordt. Met vier kids gaat er heel wat douchegel en shampoo doorheen. Voor mijn man zou ik een fijne gilette scheefgel en mesjes nemen. En voor mezelf? Een lekkere dag/ nachtcreme nu de herfst weer voor de deur staat. Ik like en deel ook voor je op facebook!

  • Avatar van hillybillybeauty
    Reply hillybillybeauty 23 september 2016 at 11:04

    Van de Essie producten zou ik wel een review willen zien. Als ik zou winnen zou ik er leuke beauty items voor mijn beide dochters hun verjaardagen/sinterklas cadeautjes voor uitzoeken. Alles hebben wij qua verjaardagen in deze periode, dus ik weet het wel te besteden. ;-)

  • Avatar van Mariska giulianojazzlyna
    Reply Mariska giulianojazzlyna 23 september 2016 at 11:01

    O wat leuk zeg. Ik denk dat ik ga zoeken naar producten voor het hele gezin!! Dan hebben we er allrmaal wat aan!! Nagellakje, iets voor inde badkamer….

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 23 september 2016 at 10:35

    Mooie buit. En succes aan iedereen die meedoet mer de winactie.

  • Avatar van Jessica Ooms
    Reply Jessica Ooms 23 september 2016 at 10:08

    Ik ben zeer benieuwd naar de scheerolie! Hoop dat je hem gaat reviewen.
    Mocht ik winnen zou ik ook even op het huisdieren plein snuffelen. Met een heerlijke pup in huis is dat weer geweldig!

  • Avatar van Romy
    Reply Romy 23 september 2016 at 09:53

    Wat een leuke winactie! Ik zou met het tegoed graag een paar leuke Essie-lakjes uitzoeken.

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 23 september 2016 at 09:44

    Heel interessant wat je schrijft over de Bach bloesemtherapie en vooral fijn dat je je daar beter mee voelt, zou je daar eens een artikel over willen schrijven? Nu de win-actie…wat tof!! Ik heb zeker mooie producten gezien waar ik heel blij van zou worden. Zoals de Weleda Vitaliserende duindoorolie, de Lavera mineral Matt’n cream oogschadow, De Weleda Hydraterende creme voor de man [ vind mijn lief denk ik wel heel fijn] en de Lavera dagcreme karanja oil en white tea klinken allemaal als pareltjes!!!

  • Avatar van Wies | Nature of Happiness
    Reply Wies | Nature of Happiness 23 september 2016 at 09:29

    Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee! Ik hou zelf heel erg van Essie lakjes, en daar kan ik wel weer wat nieuwe kleurtjes van gebruiken :) Nu duimen maar!

  • Avatar van carolien
    Reply carolien 23 september 2016 at 09:18

    Wat gaaf, ik kende het nog helemaal niet. Wat ik zou doen van 50euro is heel veel nagellakjes scoren. Het zou een gaaf verjaardagscadeau zijn, want ik ben 29e jarig ;)

  • Avatar van Danique
    Reply Danique 23 september 2016 at 09:09

    Wat een leuke website, niet voor de portemonnee. Ik zou ook voor de essie lakjes gaan. Mijn nagels kunnen wel wat extra liefde gebruiken. Verder een luchtje voor mijn vriend en waarschijnlijk ook wel iets voor mijn twee katten kinderen ;) Ik ben benieuwd naar een review over de essie lakjes. Altijd handig om te lezen.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 23 september 2016 at 09:03

    Wat een gave producten! Ik zou de bon verdelen over alle categorieeën zodat we er allemaal iets leuks van kunnen shoppen! :) Ik zal het bericht delen en liken op Facebook ?

  • Avatar van Mirjam Hellingman
    Reply Mirjam Hellingman 23 september 2016 at 09:01

    Ik ben natuurlijk meteen op alle pleinen gaan kijken. Wat een geweldig aanbod. Ik ben nog aan het twijfelen wie de gelukkige wordt in dit huis. Zelf vind ik Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette ook heerlijk. Een Sensationail Starterkit DeLuxe zou ook geweldig zijn. Maar misschien maak ik Flappie en Snuffie wel blij met een nieuw konijnenhok!

  • Avatar van Marilou
    Reply Marilou 23 september 2016 at 08:47

    Wat een vette winactie weer! Ik ben bezig mijn stash dierproefvrij te maken (en hij is daardoor behoorlijk geslonken). Mocht ik winnen ga ik snuffelen bij de make-up en verzorgingsproducten. Zoek nog een nieuwe blush en nagellakjes zijn altijd goed :-)

  • Avatar van Jamey
    Reply Jamey 23 september 2016 at 08:37

    Wat een mooie spulletjes! Ik ben erg benieuwd naar de razor olie!

  • Avatar van Joyce joshua
    Reply Joyce joshua 23 september 2016 at 08:36

    Ik ga voor de mascara! En andere leuke producten om je op te maken. Super leuk!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 23 september 2016 at 08:30

    oehh ik doe graag mee :D zou zeker ff tussen alle nagellakjes gaan kijken! <3

  • Avatar van Yvonne van den Berg - Mol
    Reply Yvonne van den Berg - Mol 23 september 2016 at 08:23

    Hai,
    Wat een leuke actie weer!!! Mocht ik winnen dan zou ik graag de Amanprana Razoli olie uit willen proberen! Ik ben reuze benieuwd! Een niet geïrriteerde huid na het scheren zou geweldig zijn! Ook een leuke lipstick of nagellak zou goed van pas komen.

    Mijn gezin en huisdier worden altijd goed verwend. Nu mag ik dat wel eens worden haha!
    Over een weekje ben ik uitgerekend! Dan mag ik weer een hele prestatie leveren om onze dochter op de wereld te gaan zetten. Daarna wil ik er graag weer tiptop uitzien :-)

    Ik ga duimen draaien! Hopelijk mag ik straks lekker shoppen!

    Liefs,

    Yvonne

  • Avatar van ilsiee prins
    Reply ilsiee prins 23 september 2016 at 08:17

    Ik ben zelf erg benieuwd naar de olie… Af en toe is mijn huid ook erg onrustig en heb daar steeds nog niet HET product voor gevonden, daar ben ik dus onwijs benieuwd na.. Kwam het laatst al eens tegen, ideaal zeg al die ‘shops’ op een rijtje..
    Ik doe graag mee voor dat fijne shoptegoed!
    Groetje Ilsiee

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 23 september 2016 at 08:07

    Gaaf ! Vooral de nagellakken spreken me erg aan! Blijft toch altijd wel een uitgave zo’n Essie lakje! En die nagelriemolie lijkt me ook wel wat!!

  • Avatar van Lisette Kleiweg
    Reply Lisette Kleiweg 23 september 2016 at 08:06

    Leuk, ik doe mee, een waterproof mascara en eyeliner voor het komende (natte) seizoen plus remover, staan op mijn wishlist :)
    Ik volg en like je op Bloglovin en Facebook .

  • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
    Reply Jonna@Burgertrutjes 23 september 2016 at 08:03

    Heb hier nog nooit iets bested! Shame on me!
    De lakjes en het miscelair water ben ik erg benieuwd naar.

    Als ik win, dan kies ik ook voor een Essie lakje en een fijne dagcreme van Weleda.

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 23 september 2016 at 07:37

    de feestdagen komen er weer aan dus ik zou voor een lekker geurtje gaan

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 23 september 2016 at 07:32

    Ik zoek dan een nagellakjes in herfstkleuren uit.

  • Avatar van Nynke B
    Reply Nynke B 23 september 2016 at 07:28

    Leuk zeg. Ik bestel eens in de zoveel tijd wat bij Drogistplein, zo handig dat ik er zelf niet mee hoef te sjouwen. Ik koop altijd mijn nieuwe opzetborstels voor mijn tandenborstels daar. Nogal prijzig, dus dat zou ik nu ook graag willen doen.

    Ik wil wel graag een keer een review over een gekleurde dagcrème, de winter komt er weer aan en dan is mijn huid op een gegeven moment zo bleek…

    Ik heb de actie geliked en gedeeld.

    • Avatar van Yvonne van den Berg - Mol
      Reply Yvonne van den Berg - Mol 23 september 2016 at 08:22

      Hai,

      Wat een leuke actie weer!!! Mocht ik winnen dan zou ik graag de Amanprana Razoli olie uit willen proberen! Ik ben reuze benieuwd! Een niet geïrriteerde huid na het scheren zou geweldig zijn! Ook een leuke lipstick of nagellak zou goed van pas komen.

      Mijn gezin en huisdier worden altijd goed verwend. Nu mag ik dat wel eens worden haha!
      Over een weekje ben ik uitgerekend! Dan mag ik weer een hele prestatie leveren om onze dochter op de wereld te gaan zetten. Daarna wil ik er graag weer tiptop uitzien :-)

      Ik ga duimen draaien! Hopelijk mag ik straks lekker shoppen!

      Liefs,

      Yvonne

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 23 september 2016 at 07:27

    Mooie items heb je uitgezocht en leuk dat je ook wat mag weggeven! Ik sla zelf even over, maar wens iedereen veel succes x

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 23 september 2016 at 07:18

    Wat een leuke winactie. Zou wel een review willen van de lakjes!
    Als ik win, zou ik lekker verzorgingsproducten voor mijn aankomende baby shoppen! Doe dus graag mee.

  • Avatar van Viola
    Reply Viola 23 september 2016 at 07:07

    Wat handig zo’n plein!
    Nieuwe make up is zeer welkom ;)

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 23 september 2016 at 07:05

    Ik heb zelf de roze variant van het micelair water inderdaad. Super fijn! Ik doe heel graag mee en ik denk dat ik bij huishoudplein dan wasmiddel wil kopen en bij drogistplein een nachtcreme ofzo!

  • Avatar van Leandra Kok
    Reply Leandra Kok 23 september 2016 at 06:56

    ik was wel bekend met tandartsplein en drogistplein, maar de anderen nog niet. ik wist ook niet dat je van alle pleinen alles in 1x af kunt rekenen. Ik zou bij het huishoudplein in ieder geval een heerlijke geurkaars, wild cranberry, kopen.
    bij scheerplein, de gilette venus swirl navulmesjes. En bij drogistplein een lekkere prafum.

    Ik zou wel graag een review zien over een nieuwe ‘secretbox’/beautybox e.d Ik ben wel weer op zoek naar een leuke box elke maand :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 23 september 2016 at 06:35

    Leuk en ik doe héél graag mee ;-)
    Graag zou ik een review willen zien van Micellair Reinigingswater.
    Deze actie ga ik meteen op mijn fb pagina voor je sharen….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.