Mama & Kind

Kids Talk | Waar is de plas gebleven? (luiertest!)

5 september 2016

pampers baby-dry luiers
Hier in huis wisselen we regelmatig van merk luiers en is het soms nog een beetje zoeken naar welke onze favoriet is. Pampers introduceert de nieuwe Baby-Dry luiers en ik heb ze – samen met dochtertje Shae – uitgebreid voor je getest. De nieuwe luiers beloven de babybillen tot wel 12 uur droog te houden en ik laat je door middel van een leuke test zien of dat klopt. Kortom; in dit artikel lees je onze ervaring met de nieuwe Pampers Baby-Dry luiers.

pampers baby-dry luiers
De luiertest!

We hebben voor de test het oude én nieuwe model Pampers Baby-Dry luiers gebruikt. Op de foto zie je links steeds het ‘oudere’ model en rechts de nieuwste variant. In beide luiers goot ik 150ml water en vervolgens schudde ik de luiers heen en weer zodat het vocht goed werd verdeeld. Beide luiers voelen direct hierna aan de binnenkant al nagenoeg droog aan en ik kan me voorstellen dat dat voor kleintjes heel fijn is en ook zorgt voor minder luieruitslag.

Als laatste zie je op de foto dat ik de luiers doormidden heb geknipt. Tadaa! Zo zie je het duidelijke verschil tussen de beide Pampers Baby-Dry luiers. De nieuwe variant heeft namelijk drie banen in zich die het vocht absorberen en gelijkmatiger verdelen over de gehele luier in plaats van zich in het midden te centreren.

Natuurlijk heb ik de luiers ook op dochterlief uitgetest door ze gewoonweg te gaan gebruiken gedurende de dag en nacht. Wat mij vooral opviel is dat de nieuwe luier echt een stukje platter zit en niet zo hangend draagt. De pasvorm is mooi aansluitend te maken zonder te knellen en je voelt dat de luier lekker zacht is. En helemaal fijn: geen doorlek-ongelukjes gehad sindsdien waardoor Shae lekker kan spelen, ontwikkelen én een goede nachtrust heeft. Ja, wij zijn fan!

pampers baby-dry luiers

Nog meer voordelen van de Pampers Baby-Dry luiers
Bovenstaande is niet het enige wat me opviel aan de luiers. Nog meer voordelen vind ik dat de luier mooi om het lichaam van Shae aansluit, dat hij duidelijk redelijk wat vocht vast kan houden, dat hij dus zelfs tegen een hoognodig verschoonmomentje zo goed als droog aanvoelt en dat hij vooral ook heerlijk zacht is. Moet best lekker zitten denk ik zo!

De nieuwe Pampers Baby-Dry luiers zijn vanaf 5 september verkrijgbaar.

Win de nieuwe Pampers Baby-Dry luiers!
Ben jij benieuwd geworden naar deze nieuwe luier-innovatie van Pampers? Ik mag 10 pakken van deze vernieuwde Baby-Dry luiers weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie onder dit artikel achter te laten met de luiermaat van jouw kindje. Twijfel je welke maat je nodig hebt? Klik hier voor de website van Pampers waar je een maattest kan doen.

Meedoen kan t/m maandag 12 september, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 29 september 2016 at 14:58

  Leuke test. Ik gebruik eigenlijk altijd Pampers Baby Dry. Bestel één keer in de zoveel tijd een maandbox. Ik durf ook eerlijk gezegd niet echt meer over te stappen naar andere Pampers, daar krijgt mijn kleine jongen vaak uitslag van namelijk…

  • Avatar van Bas
   Reply Bas 19 oktober 2016 at 14:34

   Hoi Marieke,

   Je kunt ook eens kijken naar onze service. Wij van *SPAM* bieden de mogelijkheid om naast luiers nog meer zaken iedere maand thuisbezorgd te krijgen. Denk aan flesvoeding, vitamines, billenzalf etc. Kijk maar eens op onze website *verwijderd in verband met spam*.

 • Avatar van Tim
  Reply Tim 13 september 2016 at 09:36

  Wat een leuke actie. Mijn kinderen zijn inmiddels ook allang uit de luiers. Die pampers zijn inderdaad de beste luiers. Maar ook deze kunnen wel eens lekken. Wist je trouwens dat 1 op de 10 kinderen nog langere tijd in bed plast, soms wel tot ver in de pubertijd….

 • Avatar van rowan
  Reply rowan 12 september 2016 at 21:21

  Dat zou fijn zijn, voor mijn dochtertje maat 4 maxi graag.

 • Avatar van Saskia Blanken
  Reply Saskia Blanken 12 september 2016 at 21:14

  Wij gaan net over naar maat 5. Dus dit zou wel erg welkom zijn!!!

 • Avatar van Nadia Gard
  Reply Nadia Gard 12 september 2016 at 19:11

  Leuke winactie ben erg benieuwd naar de luiers ? Zou ze graag willen winnen in maat 4 maxi plus voor ons zoontje ?

 • Avatar van Melissa Polfliet-de Jonge
  Reply Melissa Polfliet-de Jonge 12 september 2016 at 19:05

  Heel erg graag maatje 4 of 4 + voor onze big boy Liam. De laatste tijd vaak nat als we hem s’ochtends uit bed halen. Heel raar want het is maar van de laatste paar weken. Daarvoor nooit geen problemen gehad. Hopelijk is het met deze nieuwe pampers ook over. Droge babybillen en pyjama hihi.

 • Avatar van Laura Kolthof
  Reply Laura Kolthof 12 september 2016 at 18:56

  Ik maak graag kans! Ons zoontje zit net in maat 4 =D

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 12 september 2016 at 13:43

  Maatje 5! Voor m’n zoon!

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 12 september 2016 at 11:31

  Heel graag nummer 5 voor ons meisje

 • Avatar van JZ
  Reply JZ 12 september 2016 at 10:05

  Ik doe graag mee voor maatje 5 voor mijn kleine meisje!!

 • Avatar van maaike
  Reply maaike 12 september 2016 at 09:04

  Niet voor mij zelf, maar voor mijn nichtje, die eind september verwacht wordt.
  Het zal waarschijnlijk een vrij groot kindje zijn, dus ik maak heel graag kans op maat 2.
  Dan is de kleine meid niet te snel uit de maat gegroeid ;).

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 11 september 2016 at 21:33

  Maat 6 voor mijn zoontje of maat 3 voor mijn meisje.
  Met 2 kids in de luiers komt een gratis pak goed van pas!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 11 september 2016 at 19:58

  Maat 5 voor mijn veel drinkende dochter van net 2.
  Heel erg benieuwd of deze luiers inderdaad minder hangen zodra het 2 plassen te verduren heeft! Dan toch maar weer overstappen op pampers misschien.

 • Avatar van Ankie Geverink
  Reply Ankie Geverink 11 september 2016 at 18:49

  Ik doe graag mee voor maatje drie voor mijn dochter ze is nu 12 weken en slaapt al vanaf 6 weken door. In de ochtend is haar luier echt overvol dus ik ben heel erg benieuwd hoe het met deze pampers zal gaan.

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 11 september 2016 at 12:00

  Maat 4 voor mijn meisje!

 • Avatar van Sharon Tjin-À-Koeng
  Reply Sharon Tjin-À-Koeng 10 september 2016 at 23:56

  Ik doe graag mee voor zoonlief Jaevi van 10 maanden. Ik gun zijn babybilletjes het allerbeste en test graag maat 4!
  Little J slaapt ein-de-lijk door. Dus wij zijn zeker op zoek naar die “droge-baby-luiers”!
  Toi toi toi!

 • Avatar van Jetty Draaijers
  Reply Jetty Draaijers 10 september 2016 at 22:29

  Maatje 2 voor ons 1 maand oude zoontje. Nieuwe luier aan betekend voor hen yeaah kam weer plassen en poepen liefst zo snel mogelijk als de luier schoon is ?. Hopelijk blijft het hiermee (langer) droog aanvoelen.

 • Avatar van Elma Francke
  Reply Elma Francke 10 september 2016 at 21:45

  Maat 5, voor onze jongen ?

 • Avatar van Ratna Bhagwanbali
  Reply Ratna Bhagwanbali 10 september 2016 at 19:09

  Pampers zijn al duur genoeg, vooral hier in huis met mijn poeperd. Maatje 3 voor mijn dochtertje!

 • Avatar van Martijn Hessels
  Reply Martijn Hessels 10 september 2016 at 18:19

  Maat 4

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
travel trends
Travel trends voor mama’s!

Ik vind het niet alleen interessant om de laatste trends te volgen op het gebied van beauty in de ruimste...

Sluiten