Fashion

Plussize shopping tips | Belloya, Kiabi, Zizzi & ZOEY

22 september 2016

plussize shopping tips
Het klinkt bijna als een top vier namenlijstje voor baby’s in 2020, maar het zijn toch echt allemaal merknamen van bedrijven waar je terecht kan voor plussize kleding. Een paar nieuwe spelers op de markt en een tof nieuwtje van één van mijn favoriete plussize merken. Ik deel vandaag enkele nieuwe plussize shopping tips met je over Belloya, Kiabi, Zizzi en ZOEY.

plussize shopping tips plussize shopping tips
Belloya
biedt plussize kleding aan in de maten 0 tot en met 6 die gelijk staan aan maat 42 tot en met 54. Het is een internationaal real size merk die trendy en snel op elkaar volgende collecties aan biedt die de oprichters op dit moment in de plussize markt duidelijk misten. Zeker als het daarbij ook nog om een mooie pasvorm en goede stofkeuze gaat die nauwer letten bij vrouwen met rondere vormen. De kleding is deels verkrijgbaar bij Wehkamp maar in zijn geheel te bekijken en aan te schaffen via de Belloya webwinkel.

Leuk om te weten: de eerste fysieke winkel in Apeldoorn is onlangs geopend en er zullen er meer volgen in onder andere Amstelveen, Deventer en Nijmegen. Ook wordt er goed naar klanten geluisterd en kan je zelfs participeren om sámen een collectie te gaan ontwikkelen. Hoe tof is dat?!

plussize shopping tips plussize shopping tips

Een wat meer budgetvriendelijke tip voor de curvy ladies onder ons is Kiabi. Een webwinkel waar je naast de ‘normale’, mannen- en kindercollectie ook een redelijk uitgebreide grote maten collectie kan vinden met kleding die verkrijgbaar is tot en met maat 58/60. Ik laat je hierboven enkele van mijn favorieten zien en ben aardig verrast en stiekem wel heel benieuwd naar de kwaliteit. Iemand ervaring met deze webwinkel? Anders maar eens wat bestellen om te proberen :)

plussize shopping tips

Eén van mijn favoriete plussize kledingmerken Zizzi bracht gisteren een wel heel erg leuk nieuwtje naar buiten. Ze openen namelijk op 28 september aanstaande een eigen Nederlandse webwinkel. Oh, yes! Ik kocht de kleding tot nu toe via Wehkamp en Zalando of in één van de fysieke winkels maar bij deze webwinkels staat niet het gehele assortiment online en er zijn nog niet heel veel winkels in Nederland te vinden waardoor je het eigenlijk gelijk moet combineren met een dagje uit. Een eigen Nederlandse webwinkel is dus zeker heel erg tof. Ik kan alvast niet wachten!

plussize shopping tips plussize shopping tips

En ik kwam nog een erg leuk nieuwtje tegen op de website van Hermina (Wondervol). Er is namelijk een nieuw Deens merk voor plussize ladies onderweg naar Nederland: ZOEY. De kleding zal verkrijgbaar zijn in maat 38-40 (S) tot en met maat 54-56 (XL) en zal staan voor een zelfverzekerde look. Nog heel even wachten tot we het zelf kunnen bewonderen, voelen en passen want het zal vanaf het voorjaar 2017 in de Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar meer foto’s van de collectie(s) en de prijzen want wat ik tot nu toe zie vind ik erg tof; vrouwelijk, stoer en toffe details ♥

Bovenstaande en veeeeeel meer leuke plussize winkels vind je in dit overzicht!

Wat is jouw favoriete merk of winkel waar je graag je kleding koopt?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van wondervol
  Reply wondervol 8 december 2016 at 21:25

  He wat leuk een link naar mijn website! Dankjewel Desiree!! :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 september 2016 at 08:56

  Vind deze artikelen altijd zo leuk om te zien. Kende deze winkels ook nog niet. Wat leuk dat Belloya in Apeldoorn een winkel heeft en ik las dat ze in de Hoofdstraat zitten, dat is hier maar een paar minuten vandaan, daar ga ik eens kijken. Zoals altijd ga ik kijken op de sites die je laat zien hier.

 • Avatar van Nicole @ Everyday-Life.nl
  Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 22 september 2016 at 22:38

  Wat een goede tips!! Ik vind alles leuk haha! Dat wordt shoppen na de bevalling :)

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 22 september 2016 at 22:21

  Weer twee merken waar ik nog niet bekend mee ben, dank voor het delen <3
  De jasjes zijn super leuk!!

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 22 september 2016 at 12:47

  Wat een mooie kleding! Top dat je er tegenwoordig als curvy lady ook gewoon lekker hip bij kan lopen! Dat vind ik echt een mooie ontwikkeling!

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 22 september 2016 at 12:04

  Heel mooi allemaal….alleen vraag me wel af in welke prijs categorie dit valt .
  Leuk artikel weer
  :-)

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 22 september 2016 at 11:40

  Wauw, toffe items.

 • Avatar van Liess
  Reply Liess 22 september 2016 at 11:33

  Kiabi ken ik al even.. erg tevreden over de kwaliteit tot nu toe. Enige nadeel vind ik de mobiele site die niet heel handig en vooral de “lange” levertijd.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 september 2016 at 09:15

  het ziet er echt allemaal super leuk uit ;D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 september 2016 at 08:25

  Deze merken ken ik niet!
  Het is prachtige fashion!
  Ik zal zeker even een kijkje nemen…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.