Mama & Kind

Kids Talk | Tekent jouw kind mee voor een betere wereld?

31 oktober 2016

crayola sos kinderdorpen
Vandaag even een kidsdagje op de website, want naast het trotse momentje van onze dochter haar eerste echte fiets wil ik ook graag aandacht geven aan een mooi initiatief. Crayola, producent van knutsel- en tekengerei, wil namelijk de creativiteit van kinderen stimuleren om geld op te halen voor SOS Kinderdorpen. Kinderen kunnen tot en met 14 november hun tekening van ‘het ideale thuis voor ieder kind’ insturen die als donatie wordt gezien voor dit mooie doel. Mooi initiatief toch?!

De opbrengst komt ten goede aan de familieversterkende programma’s van de internationale kinderontwikkelingsorganisatie zodat hopelijk nog meer kinderen kunnen opgroeien in een fijn thuis. Kwetsbare families worden zo ondersteunt door hen te helpen met de zorg en bescherming van hun kinderen. Hierdoor voorkomt SOS Kinderdorpen dat kinderen door omstandigheden worden verwaarloosd of verlaten.

Ik vind het persoonlijk heel erg leuk om samen met Shae te tekenen en haar creativiteit èn motoriek te zien groeien. Om hiermee ook nog eens andere kinderen te kunnen helpen vind ik een prachtig initiatief. Eentje waar ik graag belangeloos aandacht aan wilde geven via mijn website.

Laat jij jouw kind ook mee tekenen voor een betere wereld? Upload dan zijn of haar tekening via deze website van Crayola.

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 november 2016 at 12:19

  Wat is dit bijzonder, ik ga het gelijk even doorsturen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:06

   Dankjewel voor het delen van de tip, lief!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 november 2016 at 07:28

  Goed concept en fijn dat je er aandacht aan besteedt!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.