Beauty

Budget tip | ELF make-up producten

25 oktober 2016

elf make-up producten
Het is echt heel erg lang geleden sinds ik ELF make-up producten nieuw in huis had en dat terwijl ik er ‘vroeger’ echt veel van gebruikte en bepaalde kwasten nog steeds in mijn everyday bakje zitten. Tijd om eens een paar nieuwe producten te proberen en een oude favoriet weer in huis te halen. Ik was vooral benieuwd naar de E.L.F. (Eyes Lips Face) Daily Moisture Stick, iets wat perfect klinkt voor droge huidjes en schrale plekjes zoals rondom je neus na een verkoudheid bijvoorbeeld.. Ik vertel je er meer over!

elf make-up producten
In het verleden ben ik altijd heel positief geweest over de kwasten van dit merk. Ik heb er verschillende van in huis en gebruik ze na al die jaren nog steeds. Dat wil heel wat zeggen want de kwaliteit is dus echt goed – na tig keer wassen nog steeds mooi en fijn in gebruik – maar ook dat ze dus echt lekker zacht zijn. Want dat is denk ik wel eis nummer één die ik aan kwasten stel: lekker zacht maar stevig genoeg voor het product/doel waarvoor ze gebruikt worden.

De nieuwe kwasten die ik heb ontvangen zijn de ELF Highlighting Brush die een perfect formaat heeft om mee te kunnen contouren en/of highlighten en de ELF Small Stipling Brush die voor creamy contourproducten of primers goed geschikt is. Beide kwasten voelen heerlijk zacht aan, verliezen zelfs bij de eerste keer gebruik amper tot geen haartjes en zijn echt aanraders. Helemaal omdat ze daarnaast ook slechts €5,00 per stuk kosten.

elf make-up producten elf make-up producten elf make-up producten

Een oude favoriet die ik nu weer in huis heb is de ELF High Definition Powder. Dit is een transparante losse poeder die je over je make-up aanbrengt om de boel te fixeren waardoor alles beter op z’n plek blijft zitten en bijvoorbeeld je concealer niet in de lijntjes onder je ogen gaan zitten. Daarnaast zorgt dit poeder er ook voor dat je huid superzacht aanvoelt. Je hebt maar een heel klein beetje nodig en kan dus erg lang met de grote pot van 8 gram vooruit. Het bijgeleverde poederdonsje is trouwens lekker zacht en werkt fijn om bijvoorbeeld te baken of een dikker laagje onder je ogen aan te brengen voor je met je oogmake-up aan de slag gaat. Enige fallout van je oogschaduw kan je dan samen met het teveel aan poeder zo met een kwast wegvegen. Dit product kost trouwens €8,00.

elf make-up producten

Maar het product waar ik het meest benieuwd naar was is toch wel de ELF Daily Moisture Stick. De stick bevat 8 gram product en kost €8,00 en is te gebruiken voor zowel je gezicht als je lichaam. Er zit onder andere glycerine, druivenpitolie, cacaoboter, vitamine E, shea boter, avocado olie, macadamia olie, zeewierextract, aloë vera en kamille extract in. Geen uitdrogende alcoholen, siliconen en parfum maar wel menthol en parabenen. Mocht je voor deze laatste gevoelig zijn dan kan je dit product beter skippen.

De stick komt in een matte zwarte huls met draaimechanisme en is zelf transparant. Na het inwerken in de huid blijft er een natuurlijke glow achter zonder vettige of plakkerige glans en voelt de huid lekker zacht en soepel aan. Je kan hem dus eigenlijk gebruiken voor alle droge en schrale plekjes zoals je hielen, ellebogen en nagelriemen maar ik vind het echt een perfect product voor de winterperiode. Want na een verkoudheid heb je vaak een schrale neus waardoor foundation en/of concealer hier minder mooi pakt. Even wat product van de stick met je vingers inmasseren en daarna je foundation en/of concealer aanbrengen en het resultaat is gelijk mooier èn je bent die schrale huid gelijk aan het verzorgen. Ook als je veel last hebt van velletjes rond je voorhoofd vanwege de kou kan je het daar bijvoorbeeld goed gebruiken.

Ja, ik ben zeker weer enthousiast over deze ELF make-up producten en vooral de ELF Daily Moisture Stick heeft me positief verrast. Ook nog eens handig voor in je handtas of op reis door de praktische verpakking! De ELF make-up producten kan je aanschaffen via de Nederlandse webwinkel. Fijn om te weten: de producten van dit merk zijn dierproefvrij.

Ken jij dit budgetvriendelijke make-upmerk? Waar ben je benieuwd naar of wat zijn jouw favorieten?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 14 januari 2021 at 12:08

  Wat heeft dit merk toch mooie producten voor een klein prijsje.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 1 november 2016 at 08:44

  Ik had deze gemist… nu online duiken om bij ELF te kijken.

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 25 oktober 2016 at 23:47

  ELF is soms een hit en soms een mis, maar ik ben wel erg benieuwd naar die stick!

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 25 oktober 2016 at 21:13

  Shame on me! Ik heb nog nooit iets van Elf gebruikt. De kwasten zien er wel top uit, daar ga ik eens naar kijken.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 oktober 2016 at 20:39

  ik hou echt van ELF :D awesome merk!

 • Avatar van Sara | MevrouwMiauw
  Reply Sara | MevrouwMiauw 25 oktober 2016 at 15:20

  Ik vind Eyes Lips Face sowieso echt een heel erg prettig merk. Je hebt me nu echt nieuwsgierig gemaakt naar de moisturize stick. Ik had een paar weken geleden ook van die “schale” zijkanten van mijn neus. Dit product was, zo te lezen, dan ideaal geweest!

 • Avatar van Céline
  Reply Céline 25 oktober 2016 at 14:55

  Ik vind hun fixing spray heel fijn!

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 25 oktober 2016 at 13:52

  Het ziet er inderdaad echt super uit. Ik heb het nog nooit geprobeerd. Misschien leuk voor op mijn kerst wishlist ;)

 • Avatar van Alex
  Reply Alex 25 oktober 2016 at 13:42

  Ik ben nog op zoek naar nieuwe kwasten, dus dit artikel komt goed van pas! :)

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 25 oktober 2016 at 11:21

  Hoi Desirée ik vraag me af….is z’on stick nou echt heel anders qua structuur dan een lippen balsem? Ik gebruik nml altijd de Everon rozen lip balsem stick van Weleda (ruikt zo goddelijk hmmmm) voor velletjes en droge plekjes te behandelen onderweg . Soms ook van Vichy of ROC of andere parfum vrije varianten.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 oktober 2016 at 15:28

   Hij is duidelijk minder ‘vet’ dan een lippenbalsem en legt echt een mooi laagje zonder plakkerigheid zeg maar. Toch net even anders dan een lippenbalsem..

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 oktober 2016 at 10:58

  Heb dat poeder lang gebruikt, heb nu de Corrective Yellow versie! De verpakking is niet echt handig, maar het poeder vind ik ook echt wel top.

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 25 oktober 2016 at 08:28

  Die stick! Wat een uitvinding! Die wil ik heel erg graag. Ik ben echt een sucker voor dat soort producten. Ga ‘m straks gelijk bestellen via de webshop. En het wordt een beetje eentonig, maar weer heel veel liefde voor jouw foto’s. Ik kom zo graag op jouw blog vanwege de foto’s, word er helemaal happy van.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 oktober 2016 at 15:29

   Wow, wat een compliment. Dankjewel! En ik kijk juist op naar jouw mooie foto’s <3

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 25 oktober 2016 at 08:14

  Fijne review. Ik ben vooral benieuwd naar de ELF Daily Moisture Stick

 • Avatar van .jonna@burgertrutjes
  Reply .jonna@burgertrutjes 25 oktober 2016 at 07:05

  Heb al vaker over dit merk gehoord maar zelf nog niet eerder getest. De high definition powder lijkt me wel wat

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 oktober 2016 at 06:33

  Mooie producten en voor iedereen goed betaalbaar!
  Ben zo benieuwd naar de definition powder.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.