Beauty

Mijn favoriete beautyproducten van september

1 oktober 2016

fudge producten
September is alweer voorbij en oktober is net met een erg frisse ochtend begonnen. Ik moet er eerlijk gezegd nog wel erg aan wennen dat het in de ochtend nog zo lang donker is en in de avond alweer zo vroeg donker wordt. Maar het zorgt bij mij wel altijd voor wat meer zen-tijd; vaker met een boek of goede film op de bank, kaarsjes aan en meer en rijkere verzorgingsproducten gebruiken. Iets waar ik duidelijk aan toe was ook! Maar goed, de eerste dag van een nieuwe maand dus.. tijd om je mijn favoriete beautyproducten van de maand ervoor te laten zien ^^

Laat ik beginnen met een aantal nieuwe haarproducten die ik in gebruik ben gaan nemen. Toen ik als tienermeisje voor het eerst mijn haar kort liet knippen kocht ik er bij de kapper gelijk een aantal Fudge stylingproducten bij. Ik moest er onlangs weer aan denken toen ik op zoek was naar nieuwe producten. Kort haar is gemakkelijk maar ik wil er dan wel echt iets mee kùnnen doen. Of het nu de ene dag heel netjes gestyled is en de andere dag wat meer funky omhoog; ik wil producten die dat zonder moeite een hele dag mooi kunnen houden.

Nu dus weer enkele Fudge producten in huis, namelijk de Fudge Mega Hair Milk om het haar mee te föhnen en wat heerlijk veel volume geeft, Fudge Hair Shaper om het wat wilder te stylen en het Fudge Membrane Gas als haarspray dat echt de hele dag houdt.

Ik heb van nature trouwens een neiging tot redelijk wat roodheid in mijn haren (erg irritant aangezien ik duidelijk een ‘koel’ type ben) en ik gebruik nu ééns per week de Fudge Clean Blonde Violet Toning shampoo & conditioner en – ook al is het eigenlijk bedoeld voor blond/geblondeerd haar – het helpt bij mij ook overduidelijk mijn bruine kleur een heel stukje ‘koeler’ te houden. Misschien een tipje voor anderen? :)

lush lord of misrule

Zo’n product wat ik echt geweldig lekker vind om onder de douche te gebruiken is de Lush Lord of Misrule shower cream. Lekker zacht voor de huid en zo’n heerlijke verwarmende en kruidige geur.. Als ik het fris heb en toe ben aan wat extra warmte tijdens het douchen gebruik ik deze en ben ik direct in een cocoon stemming ♥ Dit is trouwens een limited edition product uit de Lush Halloween collectie, dus als je deze wil proberen moet je er snel bij zijn!

danish skin care

Nog vóór ik over de producten schrijf beland dit product al in een favorietenlijstje en dat is toch wel redelijk uniek. De Danish Skin Care Smooth Skin Treatment is een exfoliërend product waaraan ook verzorgende, kalmerende en voedende ingrediënten zijn toegevoegd en is één van de beste producten op het gebied van huidverzorging die ik dit jaar leerde kennen. En ja, nu echt binnenkort meer over dit merk en dit product online want dit merk verdient zeker meer aandacht.

clarins nacht masker

De laatste tijd gebruik ik als extra laagje over mijn normale nachtverzorging heerlijk decadent en luxe nog een nachtmasker. Deze van Clarins is namelijk zo lekker! Mijn huid reageert er heel goed op ^^ Ik smeer hem niet alleen over mijn gezicht maar neem ook mijn hals, nek, deeltje bovenrug en decolleté mee en merk dat vooral de ‘slaaplijntjes’ in de hals en het decolleté een stuk zachter zijn geworden sindsdien.

comme des garcons blackpepper

En als laatste maar weer een heerlijk parfum die ik er deze frissere dagen graag bij pak en waar ik ontiegelijk veel complimentjes over krijg. Comme des Garcons BLACKPEPPER is geen standaard parfum maar echt eentje die je lekker zal vinden òf echt totaal niet. Hij is kruidig, pittig, blijft heerlijk lang op de huid achter en heeft een duidelijk mysterieus en zwoel randje. Love it!

Merk jij dat je ook echt andere geuren en rijkere producten gebruikt nu het buiten echt frisser begint te worden? Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 3 oktober 2016 at 12:15

  Oeh! Leuk om eindelijk bij een brunette iets te lezen over deze zilvershampoo! Had t er twee weken geleden nog mer m’n kapper over, maar twijfelde echt of t iets voor mij zou doen (ook roodtinten in m’n haar:() Wel dus! Ga t meteen bestellen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 oktober 2016 at 11:12

  Wat is dit altijd weer leuk om te zien. Ben erg beniuewd naar je review over de Danish skin care producten. De producten van Fudge ken ik ook niet, maar de hairmilk die je beschrijft, lijkt me erg fijn. Heb momenteel geen mega favoriet product, ben een beetje op zoek na deze warme zomer. Vind het zo fijn dat het weer zo lekker vroeg donker is en de kaarsjes weer aan kunnen. Ik heb er echt naar uitgekeken en het feit dat het vanochtend voelbaar kouder was, vond ik heerlijk

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 2 oktober 2016 at 11:07

  Heel benieuwd naar die Danish producten. De verpakking ziet er alvast erg fijn uit <3. Fudge is voor mij ook jeugd sentiment. Die plakkerige substantie in die oranje pot… Yum!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 oktober 2016 at 09:21

   Haha, precies dat! De shaper is inderdaad heel plakkerig, het ruikt allemaal enorm zoetjes maar wèrkt echt goed ^^

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 2 oktober 2016 at 01:12

  Interessante producten! Ik kende de meeste eigenlijk niet :)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 1 oktober 2016 at 22:15

  Oh, jij heb dus ook warmte in je haar en koelte in je huid. Precies zoals bij mij. Ik moet ook uitkijken, krijg snel peentjes haar. En ik gebruik ook een shampoo met paars erin om de kleur wat assiger te kleuren, 1 keer per week.
  Dat Danish klinkt overigens ook heel fijn… Ik was recent bij toeval op de site.

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 1 oktober 2016 at 20:32

  Ik ben heel benieuwd naar de Danish skincare review! Ik ben op dit moment gek op de maskers van The Body Shop en hun Oils of Life serie. In gebruik ook meer pampering items nu het kouder wordt, ik hou ervan!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 1 oktober 2016 at 18:30

  Die Clarins lijkt me echt heel fijn, die wil ik ook wel eens proberen.

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 1 oktober 2016 at 15:35

  Hele mooie producten!
  En ja.. ik wou dat kort haar mij stond! Hihi! :) Zou me veel tijd schelen ;)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 oktober 2016 at 14:36

  Je maakt me wel heel beneiwud naar het parfum.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 1 oktober 2016 at 09:30

  Wat een fijne producten allemaal! Vooral de body cream van Lush zou ik graag eens uitproberen.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 oktober 2016 at 08:15

  Ik ben echt ontzettend benieuwd hoe de Lush Lord of Misrule shower cream ruikt. Dat masker van Clinique lijkt mij zo fijn :-).

 • Avatar van .jonna@burgertrutjes
  Reply .jonna@burgertrutjes 1 oktober 2016 at 07:57

  Ik ga ook weer andere producten gebruiken in de herfst. De blackpepper parfum lijkt mij erg lekker!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 oktober 2016 at 07:50

  Dat ziet er goed uit!
  Inderdaad is een kort kapsel zo handig en gemakkelijk te stylen…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.