Huis & interieur Persoonlijk

OUR HOME | De slaapkamer

23 oktober 2016

interieur de slaapkamer 10 - OUR HOME | De slaapkamer
Het is alweer vier maanden geleden dat we verhuisd zijn en we zijn een heel stuk op weg om het helemaal ‘ons’ te maken. Ik krijg echt gigantisch vaak de vraag of ik niet een hometour wil doen of wat van ons interieur wil laten zien. Vandaag begin ik met de slaapkamer! Voor ons een ruimte waar we echt complete rust willen en echt een ‘zen’ plekje wilden creëren. Ik denk dat dat goed gelukt is!

interieur de slaapkamer 2 - OUR HOME | De slaapkamerinterieur de slaapkamer 3 - OUR HOME | De slaapkamer
Laat ik beginnen met ons bed. We hebben tig jaar een bed van 180 x 200 cm gehad maar aangezien we toch altijd tegen elkaar aankruipen besloten we nu voor een maatje kleiner te gaan. Het nieuwe bed in stonewashed linnen lichtblauwe kleur is een redelijk laag bed en ligt – mede dankzij de stevige foammatrassen – heerlijk en omdat we wel ons lits-jumeaux dekbed hebben gehouden kunnen we ons lekker in de dekens inrollen.

Bed Wehkamp’s Own – Matrassen IKEA – Dekbedovertrekset Bon’A Parte – Plaid IKEA (oudje)

interieur de slaapkamer 5 - OUR HOME | De slaapkamerinterieur de slaapkamer 6 - OUR HOME | De slaapkamer
Boven het bed hangt een dromenvanger die ik met wat touw, houten kralen, een borduurring en veertjes zelf maakte en op het plankje staan enkele producten die we goed in deze ruimte vonden passen. Namelijk drie edelstenen (amethist, bergkristal en rozenkwarts) die samen ‘de gouden driehoek’ vormen en voor een fijne energie zorgen. Daarnaast staan enkele mini interieursprays in rustgevende geuren, een lijstje met ‘zwevend’ veertje die door de blauwe wand in used/krijt look mooi tot z’n recht komt en een lijst met een mooie tekst over innerlijke rust.

interieur de slaapkamer 4 - OUR HOME | De slaapkamer

We branden op de slaapkamer graag voor het slapen gaan een geurkaars in rustgevende geur en op dit moment is onze favoriet de Green Tree Candle in één van de drie nieuwe geuren ‘Hammam Spa’. Dit zijn echt één van de betere merken geurkaarsen die ik ken omdat ze intens ruiken (eventjes branden laat de ruimte langere tijd lekker ruiken), er mooi uit zien èn betaalbaar zijn. Tipje: vanaf 2 of meer kaarsen krijg je ook nog een soort ‘stapelkorting’.

interieur de slaapkamer 7 - OUR HOME | De slaapkamerinterieur de slaapkamer 9 - OUR HOME | De slaapkamer

We hebben de luxe dat we een kamer over hebben die we als kledingkamer konden inrichten waardoor we geen kledingkasten op de slaapkamer neer hoefden te zetten en hebben hier dus een rustig hoekje gecreëerd met een rotan fauteuil van WOOOD met schapenvachtje, een mooi wanddoek in paarse tinten, de luchtzuiverende Spathiphyllum plant, een decoratieladder met daarover een plaidje, twee lantaarntjes die we als housewarmingcadeautje kregen en een rieten dienblad/mand van Sweetlivingshop.nl die we met een kleedje gebruiken als slaapmandje voor de katten ’s nachts. Deze wordt vooral door onze nieuwe kitten Pixie graag gebruikt ^^

interieur de slaapkamer 8 - OUR HOME | De slaapkamer

Op dit moment staat er op mijn nachtkastje niet heel veel aan beautyproducten omdat ik het natuurlijk voor de foto’s even netjes uitgezocht heb ;) Wat er wel staat? De SOAP wonderbalm voor droge plekjes zoals hielen en nagelriemen maar ook fijn voor de lippen, deze Cinq Mondes spray met heerlijke geur en de Lush Sleepy bodylotion die ik als handcrème voor het slapen gaan gebruik.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in ons nieuwe huis te krijgen? De volgende keer is mijn werkruimte aan de beurt ♥

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 25 oktober 2016 at 20:39

  Erg mooi!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 oktober 2016 at 16:31

  Wat een mooie slaapkamer, en mooie kleuren en zo sfeervol. Wat een heerlijke rustige plek.
  Oh wat een mooi poesje, leuk dat jullie er een kitten bij hebben, dat vind Shae vast super leuk.

 • Avatar van JessieYlmif@yahoo.com
  Reply JessieYlmif@yahoo.com 25 oktober 2016 at 11:25

  wat een lief kitten,pixie
  leuke inrichting :)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 24 oktober 2016 at 14:36

  Wat is het mooi geworden! Heel rustgevend!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Huis & interieur, Persoonlijk
nomess balsabox personal
Nomess Balsabox Personal ♥

Al een hele tijd had ik de Nomess Balsabox Personal met roze details op mijn wishlist staan, maar hij is...

Close