Beauty

L’Oréal Paris x Kristina Bazan Beautybox

17 oktober 2016

loreal paris kristina bazan beautybox 2 - L’Oréal Paris x Kristina Bazan Beautybox
Ik kan het altijd toejuichen als een merk ervoor kiest om met een influencer samen te werken. Net zoals deze L’Oréal Paris samenwerking waarbij Kristina Bazan niet alleen de nieuwe spokesperson geworden is maar ook een eigen collectie samenstelde. Kristina Bazan is een internationaal mode-icoon met meer dan 3 miljoen social media volgers en ze heeft een signature smokey look met nude lippen. Een look die je met deze Kristina Bazan Beautybox zeker na kan maken. En hoe tof is het dat de doosjes haar eigen artwork bevatten?! Ik laat je de kit zien en creëerde er een look mee.

loreal paris kristina bazan beautybox 3 - L’Oréal Paris x Kristina Bazan Beautybox
Laat ik met het L’Oréal Paris La Palette Nude Beige beginnen. Een palette in een slank design waarin 10 neutrale tinten oogschaduw zitten in verschillende finishes. De kwaliteit is prima. De pigmentatie blies me niet omver maar is ook zeker niet teleurstellend en er zitten enkele erg mooie kleuren tussen.

loreal paris kristina bazan beautybox 4 - L’Oréal Paris x Kristina Bazan Beautybox

Een strakke winged eyeliner en een zwarte mascara kan natuurlijk niet ontbreken in deze look. De L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim is diepzwart van kleur en heeft een héél fijn puntje waardoor je strak en precies te werk kan gaan. De L’Oréal Paris Volume Million Lashes mascara is ook diepzwart van kleur, separeert de wimpers, verlengt ze en beide producten kunnen tegen een veegje en een traantje.

loreal paris kristina bazan beautybox 5 - L’Oréal Paris x Kristina Bazan Beautybox

Als laatste zit er in de box ook nog de L’Oréal Paris Lip Liner Couture in de kleur 630 Beige à Nu die lekker romig is en de L’Oréal Paris Color Riche lipstick in dezelfde kleur 630 Beige à Nu. De kleur is een lichte tot medium bruine tint met een warme ondertoon. Eigenlijk voor mijn huidtype net iets te warm, maar in het geheel ziet het er zeker niet verkeerd uit. De combinatie van het lippotlood en de lipstick bleef ook nog eens lekker lang zitten dus ik ben zeker benieuwd naar deze lipstick in andere kleurtjes.

loreal paris kristina bazan beautybox 1 - L’Oréal Paris x Kristina Bazan Beautyboxloreal paris kristina bazan beautybox 6 - L’Oréal Paris x Kristina Bazan Beautybox

De complete set zoals hierboven zit dus in de L’Oréal Paris x Kristina Bazan Beautybox die vanaf nu exclusief bij Bol.com verkrijgbaar is voor €29,99. Verder in de collectie is er ook nog het losse palette, een nail kit met 3 kleurtjes nagellak en een lip kit met de lipliner en lipstick te vinden.

Spreekt de nude look jou aan? En welke lipstick is daarvoor jouw favoriet?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Nynke
    Reply Nynke 25 oktober 2016 at 20:43

    Mooie look!
    Erg leuk setje denk ik als je nog niet zoveel make-up hebt, anders heb je al wel iets soortgelijks denk ik.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
borstkanker Pink Ribbon 2019
Awareness | Oktober borstkanker maand

Nee, dit geen gesponsord artikel. Ik wil gewoon heel graag aandacht geven aan deze verschrikkelijke ziekte om zo de awareness...

Sluiten