Beauty

Christmas wishlist | Lush Home for Christmas gift

21 oktober 2016

lush home for christmas
Als echte Lush-aholic kan ik het natuurlijk niet laten om al lekker vroeg in het najaar alvast een cadeautje voor mijzelf te kopen. Dit jaar koos ik voor de Lush Home for Christmas gift waar drie producten uit de feestcollectie in zitten. Ik laat het cadeautje en de inhoud aan je zien zodat je er nog op tijd bij bent voor de Christmas Wishlist van jezelf òf een ander want de cadeausetjes vliegen vaak razendsnel de (web)winkels uit..

lush home for christmas lush home for christmas
Het pakketje is verpakt in papier dat gemaakt is van 100% gerecyclede katoenen T-shirts en als je de plakkertjes een beetje voorzichtig verwijderd kan je dit mooie papiertje nog eens gebruiken om een mooi kerstcadeautje mee in te pakken bijvoorbeeld.

In het pakketje zitten de volgende drie producten:

lush home for christmas

Lush Rose Jam showergel 100g
“Een luxe douchegel met Turkse rozen absolue en voedende arganolie. Je huid wordt diep verzorgd en ruikt fantastisch bloemig.”

Ik vind dit echt zo’n heerlijke geur, niet normaal. Ik ruik er rozen, honing, vanille en jasmijn in wat heel verwarmend en vrouwelijk is. Eén van mijn favoriete douchegels van Lush en ik koop hem ieder jaar weer als hij in een collectie verkrijgbaar is ♥

lush home for christmas

Lush Serendipity zeep 100g
“Perfect geschikt voor moeilijke slapers, liefhebbers van lavendel en iedereen die van mooie dromen houdt. Dit huidverzorgende slaapliedje bevat Franse lavendelbloem, -olie en twijg gecombineerd met blauwe kamille. Gebruik Serendipity vlak voor het slapen gaan en… welterusten!”

Ook al ben ik helemaal geen liefhebber van zeep in een vaste vorm, toch was ik door de geuromschrijving enorm benieuwd naar deze variant. Ik heb een grote liefde voor wellnessgeuren die rustgevend en kruidig tegelijk zijn en deze zeep voldoet helemaal aan die verwachting. Heel fijn: deze zeep verraste me positief met de zachtheid voor de huid. Dit komt vast door de glycerine, raadpzaadolie en kokosolie en omdat er geen enkele harde reiniger aan toegevoegd is. Yay!

lush home for christmas lush home for christmas

Lush Sleepy bodylotion 50g
“Ben je wel toe aan wat ontspanning? In deze intensieve periode is rustgevende verzorging vast precies wat je nodig hebt. Goed nieuws: de haver, lavendel en tonka absolue in deze hemelse bodylotion bereiden je zachtjes voor op dromenland. Ook voegden we amandelen, Fair Trade cacaoboter en jojoba-olie toe. Fans van Twilight zullen de geur van Sleepy ongetwijfeld herkennen. En die bloemige geur blijft heerlijk lang op je huid achter! Zo kom je de hele nacht (of dag) wel ontspannen door. Slaap lekker.”

Tsjah, wat kan ik hier nog aan toevoegen? De geur is wederom rustgevend en een tikkeltje kruidig en bloemig tegelijk, de crème trekt snel in maar voedt de huid goed en laat geen plakkerig laagje achter, er zit een subtiele zilveren glow in en de geur blijft lekker lang op de huid achter. Deze zou ik nog wel in het groot aanschaffen als dit potje leeg is ^^

De Lush Home for Christmas gift is niet per sé goedkoper dan wanneer je de producten los zou aanschaffen, maar komt dan wel erg mooi verpakt en maakt zo een prachtig verwencadeau voor jezelf of een ander. Deze cadeauset met rustgevende en verzorgende producten kost €21,95 en is compleet vegan.

Ben jij ook zo’n Lush fan? Wat zijn jouw favoriete winter- of Kerstproducten? Of wat wil jij nog zeker eens gaan proberen?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 23 oktober 2016 at 22:09

  Zelf hou ik enorm van de kruidige geuren voor herfst en winter. Van Lush vind ik ook Snowfairy weer heel erg lekker :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 oktober 2016 at 09:27

   Snow Fairy is voor mij een geur waar ik echt ‘zin’ in moet hebben ^^

 • Avatar van Naomi in Wonderland
  Reply Naomi in Wonderland 22 oktober 2016 at 14:01

  Zo leeeeeuk! Ik ben echt een mega grote fan van Lush en ik koop echt regelmatig nieuwe dingen, de kwaliteit is gewoon echt de prijs waard! Super leuke box ook, al heb ik zoiets nog nooit gekocht omdat ik gewoon afzonderlijke dingen koop!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 22 oktober 2016 at 10:18

  Dit is een leuke box. Mooi verpakt inderdaad. Wel jammer vind ik dat hun sets qua prijs duurder zijn dan als je de producten individueel aankoopt. De bodylotion spreekt mij vooral aan.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 21 oktober 2016 at 19:07

  Wat een leuke box. Er zitten hele lekkere producten in!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 21 oktober 2016 at 18:46

  Mag ik nog steeds geen fan zijn. Ik vind het prachtig, echt waar. Mooi concept, echter ik vind het voor mij persoonlijk te sterk.

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 21 oktober 2016 at 17:52

  Ondanks dat het prachtige producten zijn vind ik de geuren vaak te sterk. Ik neig dan eerder naar the Body shop ofzo! Maar echt props voor de creativiteit van Lush!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 oktober 2016 at 13:44

  deze kerst collecties zijn echt niet goed voor mijn portemonnee XD

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 21 oktober 2016 at 13:42

  Deze producten zijn niet echt mijn geur! Ik hou wel van Lush, maar ik vind hun cadeauverpakkingen wel echt duur! :-)

 • Avatar van Lesley
  Reply Lesley 21 oktober 2016 at 11:51

  Ik koop zelf graag de losse versies want wat je zegt de box ziet er leuk uit maar het is niet perse goedkoper. Ik wil heel graag de sleepy. Ik heb zelf een soort los poeder hiervan en dat is heerlijk ontspannend. Helaas was de Sleepy nog niet te koop toen ik de rest van de kerst kocht dus nog even geduld hihi :-)

 • Avatar van Stephanie Werlotte
  Reply Stephanie Werlotte 21 oktober 2016 at 10:35

  Rosejam is ook mijn favoriet! I love de geur van deze ♡

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 21 oktober 2016 at 09:06

  Oeh, dat klinkt goed allemaal! Jammer dat je de geur niet door de computer heen kunt ruiken, want het lijkt me ontzettend lekker allemaal. Ik ben enorm fan van Lush, denk dat ik dit leuke pakket maar eens op mijn verlanglijstje ga zetten, ha!

 • Avatar van .jonna@burgertrutjes
  Reply .jonna@burgertrutjes 21 oktober 2016 at 08:33

  Wel leuk om een setje te kopen in cadeauverpakking voor onder de Kerstboom. Goed idee

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 21 oktober 2016 at 08:22

  Ah super leuk zo’n pakketje. Ik vind Lush zo leuk en zeker tijdens de kerst hebben ze fantastische producten!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 21 oktober 2016 at 06:56

  Ik was nooit zo’n Lush fan, maar ik ben wel steed meer fan aan het worden. Ik heb inmiddels drie producten in mijn bezit en vind ze heerlijk. Deze producten ken ik allemaal niet, daarom is dit misschien juist wel leuk :-)!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 oktober 2016 at 06:38

  Mijn valt telkens weer open van de x-mas collectie die ze ieder jaar weer opnieuw uitbrengen.
  Je zou toch alles wel graag willen hebben ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.