Beauty

Max Factor Masterpiece high precision liquid eyeliner

11 oktober 2016

max factor masterpiece high precision liquid eyeliner
De Max Factor Masterpiece high precision liquid eyeliner bestond al in de kleur zwart (Velvet Black) en is blijkbaar zo’n groot succes dat deze nu in meer kleuren verkrijgbaar is. Ik had de zwarte variant nog niet eerder geprobeerd en was direct heel benieuwd toen ik ze binnen kreeg. Ik ben namelijk een groot fan van eyeliners in de vorm van een ‘stift’ omdat het heel gemakkelijk werkt. Alleen hebben ze lang niet allemaal zo’n goede pigmentatie en drogen ze vaak al snel uit.. Ik besloot deze van Max Factor dan ook uitgebreid te gaan testen!

max factor masterpiece high precision liquid eyeliner
De Max Factor Masterpiece high precision liquid eyeliner is ontworpen om de vorm van de ogen te accentueren met de intensiteit van een vloeibare eyeliner, zonder te hoeven worstelen met de ongemakken ervan. De eyeliner heeft een peddelvormige punt waarmee je in no time een brede of smalle eyeliner kan zetten. Deze eyeliner is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

– 01 Velvet Black (intens zwart)
– 10 Chocolate (donkerbruin)
– 20 Azure (redelijk fel blauw)
– 25 Forest (diep groen)
– 30 Sapphire (donkerblauw).

max factor masterpiece high precision liquid eyeliner

Ik vind de eyeliner er in de verpakking best chique uitzien. Een glanzende zwarte stift met goudkleurige opdruk en de kleur van de dop is exact de kleur van de eyeliner. Handig! De peddelvormige applicator werkt zeker heel erg goed als het om de afgifte gaat, want ik ben ze nu al een aantal weken aan het testen en krijg er nog steeds net zo’n gepigmenteerde lijn uit als de eerste keer dat ik ze gebruikte. Zeker een groot pluspunt dus! Kleine vermelding: ik bewaar ze wel op de kop bij mijn kwasten en heb het idee dat stift-eyeliners zoals deze daardoor duidelijk minder snel uitdrogen.

max factor masterpiece high precision liquid eyeliner

De intensiteit en de kleuren vallen mij dus zeker niet tegen en voor het grootste deel werkt de bijzondere vorm van de punt ook heel prettig. Een goede dunne of juist een meer opvallende dikke lijn eyeliner is namelijk zo aangebracht maar ik krijg er maar geen echt strakke winged eyeliner mee gezet. Op de één of andere manier mis ik hiervoor toch echt een spits puntje. Jammer! Maar mocht je niet zo van de wings zijn òf wellicht betere skills hebben dan ik ;) dan kom je er zeker goed mee uit de voeten.

Ik ben erg onder de indruk van deze Max Factor Masterpiece high precision liquid eyeliners. Op de wing na werken ze strak, mooi gelijkmatig, zijn de kleuren intens èn blijven de lijntjes de hele dag op z’n plek zitten zelfs na een klein regen- of huilbuitje. Ze zijn verkrijgbaar voor €12,99 per stuk. Tipje: Max Factor is vaak in de aanbieding, zoals deze week alles voor €10,- per stuk bij Trekpleister :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 14 oktober 2016 at 21:23

  Leuke kleuren!
  Ik mis alleen wel foto’s waarop je ze draagt.. Ben benieuwd hoe ze er op het oog uitzien!

 • Avatar van Juliette
  Reply Juliette 14 oktober 2016 at 16:00

  Oh deze zijn erg mooi!! :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 oktober 2016 at 23:43

  Wat een mooie kleuren, maar ik genruik geen eyeliner.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 oktober 2016 at 12:30

  die felle blauwe <3 instant verliefd :3

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 11 oktober 2016 at 11:09

  Hele mooie eyeliners! Maar ik krijg ze nooit mooi en goed! Dus ik heb mijn look gereduceerd tot mascara only! Haha ;)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 11 oktober 2016 at 10:53

  Oooooh likey! De kleuren spreken me zeker aan.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 11 oktober 2016 at 09:59

  Wauw, mooie kleuren!!

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 11 oktober 2016 at 09:42

  Oeh die groene kleur! Die vind ik echt heel erg mooi! Ik ben wel benieuwd hoe ze in de praktijk werken, ik gebruik zelf het liefst een potloodje en dan eigenlijk alleen maar onder mijn ogen. Vind het boven mijn ogen vaak nog erg lastig.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 11 oktober 2016 at 09:19

  blauwe liner is niet helemaal mijn ding, maar de zwarte zien er wel enorm fijn uit zeg!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 11 oktober 2016 at 09:09

  Bij mij drogen eyelinerstiften ook altijd zo snel uit, al heb ik misschien gewoon de juiste nog niet gevonden. Die diepgroene vind ik wel iets hebben!

 • Avatar van .jonna@burgertrutjes
  Reply .jonna@burgertrutjes 11 oktober 2016 at 08:36

  Ben niet zon held met eyeliner. Jammer, want vind de blauwe kleur heel tof

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 11 oktober 2016 at 06:38

  Voor een winged eyeliner moet ik ook echt een dun puntje hebben. De kleuren zien er goed uit, mooi gepigmenteerd ook.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 oktober 2016 at 06:34

  Zulke mooie kleuren!
  Het ziet er luxe uit.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.