Beauty Fashion

Miss Etam | Wat jou mooi maakt (oproepje)

10 oktober 2016

Miss Etam introduceert haar nieuwste campagne. “Wat jou mooi maakt” draait om èchte schoonheid. Daar sta ik persoonlijk helemaal achter en is ook een boodschap die ik met mijn website uit probeer te dragen. Geen hokjes-denken. Geen opgelegd schoonheidsideaal, de zogenaamd perfecte gelaatstrekken of ‘de ideale’ kledingmaat. Iedere vrouw heeft haar eigen schoonheid, haar eigen pluspunten en haar eigen unieke karakter. Tijd om die schoonheid eens wat meer in onszelf en elkaar te zien! Daarom roept Miss Etam je op om iemand in jouw omgeving op te geven voor de zoektocht naar het mooiste karakter van Nederland.

Wat jou mooi maakt
We zouden eens meer bewust moeten zijn van onze eigen en elkaars innerlijke schoonheid en dat met elkaar moeten delen. Echte schoonheid. Juist in een tijd waarin ons uiterlijk wordt ‘opgeleukt’ met Instagramfilters en Photoshoplagen en een tijd waarin body shaming heel normaal lijkt te zijn. Het is tijd dat we een beetje terug naar basic gaan en weer gaan stralen om wie we zijn. Puur onszelf weer leren te waarderen en zo een positiever zelfbeeld krijgen zodat je lekkerder in je vel komt te zitten.

miss etam watjoumooimaakt
Oproepje
Miss Etam is op zoek naar het mooiste karakter van Nederland. De Miss van Miss Etam. Geen Miss die wordt gewaardeerd puur en alleen op haar buitenkant, maar een Miss met het mooiste karakter. Een vrouw die van binnen èn van buiten straalt, een vrouw die mooi zichzelf is.

Via de Miss Etam #watjoumooimaakt website kan je je moeder, dochter, zus, tante, beste vriendin, collega, buurvrouw of jezelf opgeven om de titel ‘Mooiste karakter van Nederland’ te winnen. Een selectie van tien dames zullen worden gewaardeerd op karakter, uitstraling en hun verhaal waarna Nederland uiteindelijk door te stemmen de winnares uit de laatste drie zal kiezen.

De winnares zal zichzelf terugzien in fotoshoots, wint een jaar lang gratis kleding èn een reischeque. Zo kan je iemand wel op een heel bijzondere manier in het zonnetje zetten. Wie zou jij hiervoor op willen geven en waarom?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel is gesponsord in samenwerking met Miss Etam.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 12 oktober 2016 at 13:22

  Dank je voor de tip!
  Hele leuke actie!,
  Ik ga een lieve vriendin opgeven!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 oktober 2016 at 15:09

  Leuek actie :-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 10 oktober 2016 at 17:48

  Leuk die actie !

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 oktober 2016 at 16:46

  Zo een leuke actie!
  Jammer dat de winkels hier in de buurt weg zijn.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.