Fashion

Outfit of the day | My favourite X-Two jeans

27 oktober 2016

x-two jeans
Ik ben echt een enorme jeansliefhebber maar dan wel gek genoeg het liefst zonder stretch en een clean variant. Oftewel helemaal één kleur zonder al teveel destroyed effect, vale effecten en dergelijke. Tot ik een nieuwe X-Two jeans ontving en aantrok. Want wat zit deze lekker! En ondanks dat ik dus meer van de clean jeans ben vind ik het effect van deze broek toch ook wel erg tof en op de één of andere manier goed passen bij het seizoen. Ik laat je zien hoe ik deze denim broek combineer in de herfst!

x-two jeans x-two jeans x-two jeans
De X-Two jeans die ik heb is er eentje in een black acid wassing in een combinatie van 82% katoen, 16% polyester en 2% spandex. Dit maakt een combinatie die toch lekker stevig aanvoelt en niet lubbert, maar wel zacht is en heerlijk comfortabel zit. Het is even wennen omdat ik normaal dus meer een clean jeans draag of zwarte pantalonachtige broeken zonder stretch, maar dit is er eentje die je na het aan doen eigenlijk niet meer uit wil trekken.

Ik twijfel zelf nog een beetje over de maat en bedenk me dat ik hem misschien beter een maatje kleiner had kunnen nemen. Ach, een beetje losser vind ik persoonlijk nooit zo erg, dan snijdt hij in ieder geval ook nergens. Oh, trouwens ook heel fijn: de broek heeft een iets hogere taille waardoor je er goed je buik in kan verbergen en hij hapt niet bij de onderrug. Nu alleen nog even de broek een stukje inkorten maar ik twijfel nog een beetje hoe ik dat wil doen. Ik denk gewoon knippen voor een iets rafelend effect, maar vraag me af of dat kan met deze stof.. (Mocht iemand advies hebben?)

x-two jeans

Verder draag ik op de foto een wit T-shirt van H&M Plus Sizes, een donkerblauw ongevoerd wolmix blazerjasje van MANGO Violeta, een heerlijke warme sjaal van Brrr en lederen enkellaarsjes van Rieker uit de antistress lijn met een toffe dierenprint aan de achterkant die echt heeeeeeerlijk lopen ^^ Het horloge is van Fossil, de ring met grote stenen en oorbellen van My Jewellery en de tas is is een MYOMY My Paper Bag.

x-two jeans x-two jeans x-two jeans

Ik heb hier nog even een aantal andere toffe plussize denim broeken van hetzelfde merk op een rijtje gezet zodat je goed kan zien dat ze er veel verschillende soorten, kleuren en wassingen hebben. Ik vind dit echt één van de fijnste merken voor mooie en kwalitatief goede plussize kleding de laatste tijd en ben dan ook heel erg blij – èn trots – dat ik er een fijne samenwerking mee heb.

Oh, en wat een heerlijk herfstweer hebben we de laatste tijd nog regelmatig. Ik kan er zo van genieten! ♥

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met X-TWO.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 28 oktober 2016 at 11:53

  Mooi! Ik denk dat afknippen prima lukt, het overgrote deel van de stof is katoen, dat gaat wel lekker rafelen. Andere oplossing is om je broek aan de binnenkant zeg maar dubbel te vouwen, en dat te naaien, zodat je die ‘mooie’ jeansrand onder aan de pijp behoudt, en je niet ziet dat ie is ingekort. Ik wil niet spammen, maar hier kun je met een plaatje zien wat ik bedoel: https://nl.pinterest.com/pin/166844361175057169/

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 27 oktober 2016 at 19:42

  Mooooooi, staat je super!
  Tip! Knip de te lange pijp af. Naai het stukje zoom er weer aan, zo lijkt je broek niet ingekort. Dat is iets wat ik bij mijn man (hij heeft 30″ beentjes) zijn broeken doe.

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 27 oktober 2016 at 16:49

  Wat een leuke outfit! Staat je heel erg mooi.

 • Avatar van Juliette - Tjuly
  Reply Juliette - Tjuly 27 oktober 2016 at 15:42

  Klinkt als een heel fijne jeans! Ik vind je schoenen van Rieker ook erg gaaf!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 27 oktober 2016 at 11:13

  Mens wat ben jij toch fotogeniek! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 oktober 2016 at 11:14

   Haha, neeeeeeee het blijft awkward hoor zo poseren midden op straat en blijf perfectionistisch ;) Maar dankjewel, lief van je!

 • Avatar van Veroniek
  Reply Veroniek 27 oktober 2016 at 10:46

  Leuke outfit en wat een toffe schoenen!

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 27 oktober 2016 at 10:42

  Leuke outfit! En die laarsjes zijn zeker super gaaf!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 27 oktober 2016 at 10:19

  Leuke outfit, staat je, en die jeans ziet er comfortabel uit.

 • Avatar van .jonna@burgertrutjes
  Reply .jonna@burgertrutjes 27 oktober 2016 at 08:36

  Toffe jeans

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 27 oktober 2016 at 08:21

  Staat je heel goed!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 27 oktober 2016 at 08:21

  Wat een mooie outfit! Staat je heel leuk!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 27 oktober 2016 at 08:10

  Leuke broek en staat je goed!! Ik geloof niet dat ik de pijpen zou afknippen [dan wordt die ook wat wijder aan de onderkant]. Gewoon oprollen zoals je al deed en combineren met stoere boots :D.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 27 oktober 2016 at 08:02

  Wat een gave jeans! Hij staat je heel stoer!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 oktober 2016 at 06:36

  Mooie broek.
  Jammer dat het iets te lang is voor je.
  Leuke webshop met zoveel mooie items die dit verkoopt.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.