Beauty

Een frisse no make-up make-up look in 5 minuten

5 oktober 2016

no make-up make-up
Dit artikel is er eentje voor jou als jij het type bent dat altijd denkt en/of zegt geen tijd te hebben om je make-up te doen in de ochtend. Of het is er eentje voor jou als je wil weten hoe je met weinig producten fris voor de dag kan komen. In dit artikel vertel ik je stap voor stap hoe ik bovenstaande frisse no make-up make-up look maak en welke 7 producten ik daarvoor gebruik.

Laat ik ermee beginnen te zeggen dat elke make-up er een heel stuk beter uitziet op een goed gereinigde en verzorgde huid. Even opfrissen en een goede moisturizer aanbrengen dus voor je begint :) Je hoeft voor onderstaande stappen natuurlijk niet precies dezelfde producten gebruiken, je kan ook gewoon vergelijkbare producten die je al hebt liggen of van andere merken gebruiken. Let’s go!

no make-up make-up
1. Ik begin met een laagje van de Lioele triple the solution BB cream. Deze hydrateert en verzorgt de huid terwijl hij een redelijke dekking geeft en je huid met een SPF30 tegen de schadelijke effecten van de zon beschermt. Ik ben bijna door de tube heen en ga zeker een nieuwe bestellen. Beste BB cream ooit!

2. De Estée Lauder Genuine Glow eyelighting creme for eyes and face in de kleur Bare Blush breng ik deppend aan op mijn jukbeenderen, mijn gehele ooglid (van de binnenste ooghoekjes tot onder de wenkbrauw) en in het cupidoboogje van mijn lippen. Het geeft een enorm fris effect en heeft nog huidverzorgende en huidverjongende eigenschappen ook.

no make-up make-up

3. Ik breng een klein beetje van de Milani baked blush in de kleur Luminoso aan op mijn wangen en vervaag dit een klein beetje naar mijn slapen toe om het gezicht niet alleen een beetje meer kleur en glans te geven maar ook gelijk lichtjes te shapen.

4. Hoe kan ik ooit nog zonder deze prachtige delilah cosmetics pure light Aura highlighter ♥ Ik breng deze heel subtiel aan op mijn jukbeenderen en mijn neusbrug voor een mooi fris en natuurlijk glanzend resultaat dat in de zon mooi goudkleurig glanst.

no make-up make-up

5. Mijn wenkbrauwen geef ik meer vorm en vul ik in met de KIKO eyebrow marker in de kleur 02. Dit is een mooie koele bruintint die goed bij de kleur van mijn natuurlijke wenkbrauwen aansluit, is waterproof en blijft dus de hele dag moeiteloos op z’n plek zitten.

6. Vervolgens breng ik een flinke lik mascara aan om de ogen meer sprekend te maken. Mijn favoriete mascara op dit moment is de Clarins mascara supra volume; deze separeert de wimpers, geeft zo goed als geen klontjes, laat de wimpers langer en voller lijken en kleurt ze mooi intens zwart.

no make-up make-up

7. En als laatste een beetje lippenbalsem die de lippen ook een heel subtiel roze tintje geeft. De Clarins daily energizer lovely lip balm blijft favoriet omdat hij de lippen ook echt goed verzorgt en dat is zeker met dit herfstweer en de aankomende winter onmisbaar.

Als het eenmaal in je ritme zit om jezelf elke dag even op te maken dan raak je er echt een soort van aan ‘verslaafd’. Ik heb bijvoorbeeld van mijzelf lang niet zo’n egale huid, last van wat pigmentvlekjes en roodheid en amper wenkbrauwen van mijzelf en ben met deze producten in no time een stukje zekerder van mijzelf en dat zonder dat ik er enorm opgemaakt uit zie. Zo’n no make-up make-up look is echt perfect voor ‘elke dag’ in en rondom huis!

Ik heb in dit artikel trouwens hier en daar gelinked naar de artikelen over een genoemd product waar je meer informatie, foto’s en een review kan vinden.

Welk make-upproduct is voor jou onmisbaar in jouw dagelijkse routine?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 oktober 2016 at 00:29

  Wat een mooie, frisse look je huid ziet er zo mooi uit. Omdat ik veel op bed lig, is het opmaken best lastig maar het doet altijd net dat beetje meer en ik doe mijn best, maar ik mis nog iets. Zoals je het hier omschrijft lijkt het zo simpel, met zoveel resultaat. De bb cream die je hier draagt vind ik zo mooi. Misschien moet ik daar maar eens wat mee gaan doen.

 • Avatar van Merin
  Reply Merin 5 oktober 2016 at 18:47

  Wow wat zie je er stralend uit!

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 5 oktober 2016 at 18:36

  Ik heb sowieso altijd mascara, wenkbrauwpotlood en iets van een bb cream. Maar vaak maak ik wel tijd om wat uitgebreider op te maken.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 5 oktober 2016 at 18:02

  Wat een mooie en frisse look inderdaad! Ik kan niet zonder wenkbrauwpoeder en wenkbrauwgel. Mijn wenkbrauwen moeten gewoon netjes zitten.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 5 oktober 2016 at 15:40

  Mooi frisse look. Ik breng faundation, eyebrow, mascara en af en toe lipstick/lipgloss/lipbalm

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 5 oktober 2016 at 14:36

  Mooi zeg!
  Ik gebruik bijna altijd een CC Cream, oogschaduw, potlood, mascara en lipstick.
  En als ik weinig tijd heb… mascara en een potlood. En lipgloss

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 5 oktober 2016 at 12:05

  Dat is inderdaad een mooie frisse look

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 oktober 2016 at 11:19

  oehh echt stralend :D gorgeous!

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 5 oktober 2016 at 10:41

  Mooie look! Ik draag dagelijks foundation, poeder, bronzer/blush en mascara. Vaak ook nog een lipstick. Meer niet :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 5 oktober 2016 at 10:09

  Wauw! Mooie, frisse look

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 5 oktober 2016 at 10:02

  Mooie look, zo maak ik mijzelf ook altijd voor een normale dag op :)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 5 oktober 2016 at 10:01

  Die balm van Clarins heb ik ook voor de lippen. Wat is die goddelijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 oktober 2016 at 14:27

   Echt he?! Eén van de fijnste die ik ken <3

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 oktober 2016 at 09:32

  Dit is inderdaad heel licht en fris, maar jij kan dat hebben! Als je basis zo mooi en egaal is heb je niet veel nodig.

 • Avatar van .jonna@burgertrutjes
  Reply .jonna@burgertrutjes 5 oktober 2016 at 08:30

  Mascara is echt onmisbaar!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 5 oktober 2016 at 07:25

  Leuke tips en een mooie, frisse look! Het enige make-upproduct dat ik écht dagelijks gebruik is mascara. De rest varieert van dag tot dag.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 5 oktober 2016 at 06:40

  Ik breng altijd een basis make-up aan op mijn gezicht.. dit duurt 5 a hooguit 10 minuten. Fijne tips geef je :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.