Beauty Huis & interieur

Nomess Balsabox Personal ♥

22 oktober 2016

nomess balsabox personal
Al een hele tijd had ik de Nomess Balsabox Personal met roze details op mijn wishlist staan, maar hij is redelijk prijzig en ik probeer steeds betere afwegingen te maken voor ik nieuwe producten aanschaf. Iets met KonMari en consuminderen enzo. Toch kon ik hem niet loslaten uit mijn gedachten en – helemaal na enkele persoonlijke en zakelijke ‘overwinningen’ – bestelde ik hem als cadeau voor mijzelf om hierin mijn dagelijkse make-up op te kunnen bergen en tegelijkertijd een mooi opgeruimd make-uphoekje te kunnen creëren.
nomess balsabox personal pinknomess balsabox personalnomess balsabox personal
De Nomess Balsabox Personal is een ruime box met deksel gemaakt van balsahout. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren maar ik koos voor de natuurlijke houten buitenkant met aan de binnenkant roze details. De box bestaat uit vier delen; een grote bak met een middelgrote en kleine bak om hem in te kunnen delen en een deksel die tegelijkertijd de spiegel is. Het totaal is 43 x 33 x 13 cm en dat is best flink en er is ook nog een kleinere variant verkrijgbaar mocht je twijfelen. Het geheel doet stevig aan en is erg mooi afgewerkt.

Dit cadeau voor mijzelf was trouwens een goede reden om mijn dagelijkse make-upproducten eens goed uit te zoeken, want ondertussen was dit bijna een hele stash aan het worden. Oops ^^ #luxeprobleem.. De Nomess Balsabox Personal is verkrijgbaar bij verschillende (web)winkels. Ik kocht hem bij Fonq voor €109,00.

Nu heb ik alles helemaal uitgezocht en zit er alleen mijn huidige foundation niet in – de Lioele BB Cream waar ik al vaker over geschreven heb – omdat deze op de badkamer staat. Ik breng deze namelijk met mijn vingers aan als laatste stap in mijn verzorgingsroutine. Lekker makkelijk, werkt prettig en geeft het mooiste resultaat bij mij.

nomess balsabox personalnomess balsabox personal

Wat er allemaal in zit?

– Delilah Cosmetics bronzer, wenkbrauwgel, lipstick en highlighter
– Max Factor oogschaduwpalette
– The Body Shop oogschaduwpalette
– The Balm highlighter palette & oogschaduwpalette (zit mijn perfecte wenkbrauwkleur in)
– The Body Shop poeder
– Milani blush
– Boots No.7 blush
– essence wimperkruller (the best!)
– Braun spiegeltje en lampje in één voor pincetwerkzaamheden ;)
– Estée Lauder concealer & eyelighting creme (perfecte combi gemengd met elkaar)
– MAC lippotlood
– Tweezerman pincet (the best!)
– Kiko nude oogpotlood
– NYC dik zwart oogpotlood
– Urban Decay lipstick.

Misschien een leuk idee om eens mijn daily make-up routine in een filmpje te laten zien?

Wat is het laatste cadeautje wat jij voor jezelf kocht? ^^

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 24 oktober 2016 at 10:24

  Oh prachtig! Ik hou van dit soort dingen! Wel aan de prijs inderdaad, maar soms mag je jezelf trakteren toch? Ik weet eigenlijk helemaal niet wat het laatste cadeautje is dat ik voor mezelf heb gekocht.. Misschien is het weer eens tijd voor een cadeautje, ha!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 22 oktober 2016 at 16:10

  Prachtig item zeg, ik heb zelf mijn make up in acryl opberg bakken.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 22 oktober 2016 at 16:01

  wauw die box is prachtig. echt handig voor als je geen plaats hebt voor een make-uptafel of zo.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 22 oktober 2016 at 16:00

  Gaaf zeg. Ik heb het zelf niet nodig, fijn tip als je geen beautykamer hebt en toch overzicht wilt houden in je makeup.

 • Avatar van Naomi in Wonderland
  Reply Naomi in Wonderland 22 oktober 2016 at 13:59

  Hij is echt super mooi maar ik vind hem zelf wel te duur. Ik heb recent enkele kledingstukken gekocht, maar ik had ze ook echt nodig (zoals een nieuwe winterjas)

 • Avatar van Silvy
  Reply Silvy 22 oktober 2016 at 11:41

  Prachtig om zo je make-up te bewaren! En dat filmpje zou ik leuk vinden!
  Groetjes

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 22 oktober 2016 at 11:22

  Op zich wel leuk hoor. Maar 109 euro voor wat hout en een spiegel vind ik wel wat aan de dure kant. Mooi dat je er blij mee bent maar ik zou mijn geld er niet aan besteden.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 22 oktober 2016 at 09:26

  Oh, dat ziet er mooi uit zeg! Ik vrees alleen dat mijn make-up hier lang niet allemaal in past, hihihi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 oktober 2016 at 10:11

   Dat van mij ook niet ;) Zit alleen m’n dagelijkse make-up in ^^

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 22 oktober 2016 at 09:20

  Wauwie! Wat een perfect cadeau!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 22 oktober 2016 at 09:16

  Ik vind het leuk, zo’n box. Het is niet helemaal mijn ding maar ik snap zeker waarom dit handig is. Niet te vergeten de mega grote spiegel, fijn!!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 22 oktober 2016 at 09:10

  Wat een mooierd zeg! Erg handig ook als je je niet steeds op dezelfde plek op kunt maken denk ik!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 22 oktober 2016 at 09:04

  Oh wauw, wat een plaatje om te zien! Dit is nou ook een perfect cadeau voor mij, haha. Ik maak me altijd op in de woonkamer (want twee kids alleen laten in de ochtend, euh nee) en daar staat altijd zo’n staande spiegel en mijn dikke make-uptas. Hoe mooi is het dat ik deze bak gewoon in de woonkamer bij de eettafel kan laten staan? De ideale oplossing lijkt me :).

 • Avatar van Brenda Oosterbaan
  Reply Brenda Oosterbaan 22 oktober 2016 at 07:26

  Jammer dat er alleen foto’s van de binnenkant bij staan. Heb nu geen idee hoe hij eruit ziet eigenlijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 oktober 2016 at 07:51

   Hi Brenda, ik zie inderdaad dat ik een foto ben vergeten toe te voegen. Deze staat alsnog in het artikel erbij nu en geeft een duidelijk beeld van de buitenkant van deze box.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 oktober 2016 at 06:48

  Zo een fijn concept die ik niet ken.
  Prachtige producten!
  Ben erg benieuwd naar een look met de make-up van deze box.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.