Fashion

Mijn ervaring met de Xsensible Stretchwalkers

14 oktober 2016

xsensible stretchwalkers filly bronze 1 - Mijn ervaring met de Xsensible Stretchwalkers
Alweer een tijdje geleden kreeg ik een email met de vraag of ik het interessant zou vinden om een paar Xsensible Stretchwalkers te ontvangen om uit te kunnen proberen. Mocht je mij een beetje kennen dan weet je dat ik van wandelen hou maar ook dat ik hierbij regelmatig last van mijn onderrug en voeten krijg. Ik was dus direct nieuwsgierig! Ik vertel je meer over deze supertoffe èn megacomfortabele sneaker èn mag zo’n zelfde paar met een waarde van maar liefst €199,95 ook weggeven aan één van jullie.

xsensible stretchwalkers filly bronze 3 - Mijn ervaring met de Xsensible Stretchwalkersxsensible stretchwalkers filly bronze 4 - Mijn ervaring met de Xsensible Stretchwalkers
De Xsensible Stretchwalker is in 2015 bekroond met de Gouden Schoen Award voor het achterliggende concept. Deze is namelijk geïnspireerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse Ippon-ba geta sandaal. Een balanssysteem dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert door de plaatsing van een blok in het midden van de zool. Door deze techniek ook te gebruiken in de Xsensible Stretchwalkers wordt je geholpen bij een natuurlijke houding van het lichaam waardoor je gewrichten minder belast worden en je geen vermoeide voeten meer zal krijgen. Daarnaast is er in de schoen gebruik gemaakt van het gepatenteerde stretchleer waardoor de schoen niet knelt of strak aanvoelt.

outfit herfst x two 1 - Mijn ervaring met de Xsensible Stretchwalkers

Het model wat je in dit artikel op de foto’s is nieuw voor deze herfst en is het model Xsensible Filly in de kleur Bronze. Een enorm stoere sneaker die net even wat hoger sluit waardoor je geen al te koude enkels krijgt als het buiten afkoelt. Het voetbed is uitneembaar en eventueel te vervangen voor steunzolen. Ze sluiten met veters en een rits waardoor je na eenmaal goed afgesteld en vastgestrikt te hebben je veters eigenlijk niet meer hoeft aan te raken. Zo stap je lekker snel en gemakkelijk in en uit je schoenen!

De kleur van de schoen is een diepe bronzen-richting-olijfgroene kleur in een dierenprint die in de zon erg mooi tot zijn recht komt en bevat verder nog zwarte en glanzende zwarte details. Zoals je ziet krijgen de sneakers een bijna rosé goudkleurige gloed over zich heen in de zon ♥ Ik droeg ze ook in deze outfit of the day zodat je een idee krijgt hoe je ze kan combineren.

xsensible stretchwalkers filly bronze 2 - Mijn ervaring met de Xsensible Stretchwalkers

Mijn ervaring met deze schoenen is heel erg positief. Niet alleen vind ik ze er echt tof uitzien, ook zitten ze heerlijk, combineren ze best gemakkelijk en krijg ik zelfs na een hele flinke wandeling verbazingwekkend genoeg geen last meer van mijn voeten en onderrug of blaren. De eerste paar keer was het wel even wennen – want na het aantrekken merk je gelijk een andere houding bij het staan en lopen -maar ik ben in ieder geval heel erg blij met deze toffe schoenen en kan niet wachten er in de herfst en winter lekker wat kilometers op te gaan maken!

Wil jij zo’n zelfde paar Xsensible Stretchwalkers ter waarde van €199,95 winnen? Laat dan onder dit artikel jouw schoenmaat en motivatie achter. Volgen, liken en delen via Facebook mag natuurlijk ook altijd :) Meedoen kan tot en met vrijdag 21 oktober 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Xsensible.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 27 oktober 2016 at 16:03

  Ik ben sceptisch; een schoen die er leuk uitziet is meestal niet ook praktisch (en helaas ook meestal andersom). Door bekkeninstabiliteit en knieblessures heb ik het opgegeven om mooie schoenen te willen en kies tegenwoordig voor de schoenen die goed zijn voor mijn lijf. Voor mij dus platte, stevige schoenen, met een uitneembaar voetbed voor mijn zooltjes. Dikke kans dat mijn maat 42 ook nog eens roet in het eten gooit. Die schoenen lijken te mooi om waar te zijn…

 • Avatar van Ilse Koppenhol
  Reply Ilse Koppenhol 24 oktober 2016 at 11:20

  Doe graag mee voor maat 39,5 of 40 :-) klinkt ideaal zou ik graag zelf ook willen testen :-)

 • Avatar van tine van aken
  Reply tine van aken 23 oktober 2016 at 12:51

  Deze mama-zonder-rijbewijs maar mét twee hele jonge kindjes legt dagelijks de nodige kilometers af, sjouwend & hijgend achter de buggy, kleuter in de ene hand, boodschappentas in de andere… Enfin, u kent het plaatje vast wel! Onnodig te vermelden dat ik deze kwaliteitsvolle schoenen zeker naar waarde zou weten te schatten? Huidige schoenencollectie: zeer, zeer triest (kindjes gaan voor!). 1 November word ik 35 en is het dringend tijd voor wat me-time! Deze oogstrelende schoenen mogen rond mijn poezelige (?) voetjes komen wonen!

 • Avatar van Nadia A.
  Reply Nadia A. 21 oktober 2016 at 23:21

  Klinkt veelbelovend! Na een korte wandeling heb ik last van kniepijn, volgens pijn in mijn onderrug. Dit zou te maken hebben met mijn gewicht. Dus, ik doe graag mee met deze leuke winactie. Maat 38.

 • Avatar van femke
  Reply femke 21 oktober 2016 at 20:51

  Daar zeg ik nou geen nee tegen ,leuke actie . mt 38 :-) hier ook slechte heupen na de geboorte van mijn zoon en elk beetje om het te verbeteren zie ik graag te gemoed en ook dat ik zonder pijn kan lopen .xx Femke

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 21 oktober 2016 at 20:21

  Ik ben wel heel benieuwd. Ik heb een aantal maanden geleden mijn tibia plateau gebroken en draag alleen nog maar sneakers/sportschoenen, omdat die gewoon de meeste steun geven. Door die knie ook last van heupen en rug, zou ze graag testen!

  Maatje 37

 • Avatar van Edmee
  Reply Edmee 21 oktober 2016 at 19:39

  Ik zou ze graag willen winnen, omdat het mij niet lukt om mijn overgewicht kwijt te raken en nu zelfs mijn extra zwangerschapskilo’s raak ik niet kwijt. Wandelen vinden wij heerlijk met z’n tweetjes, alleen heb ik nu best last van mijn voeten, dus een paar goede schoenen kunnen wij goed gebruiken, aangezien mijn voeten nu ook nog eens een beetje doorgezakt zijn denk ik, heb ik nu den maatje groter. Maatje 37, nou ik ga duimen ☺️

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 21 oktober 2016 at 19:17

  Mooie schoenen! Die glans is heel bijzonder. Ik doe graag mee voor maat 38. Winnen wil ik graag omdat ik gezonder wil leven. Ik wandel al veel sinds deze zomer maar heb door mijn licht overgewicht snel last van mijn onderrug. Deze schoenen zouden er voor kunnen zorgen dat ik meer dan 20 km aan een stuk kan wandelen in het voorjaar!

 • Avatar van Jenny van Kempen
  Reply Jenny van Kempen 21 oktober 2016 at 10:26

  Ik zou ze heel graag willen winnen omdat mijn rondjes wandelen met de hond steeds kleiner lijken te worden. Op het laatste stuk doen mijn onderrug en voeten zo’n pijn dat ik het rondje echt in moet korten. Misschien kunnen we met deze schoenen weer vrolijk samen verder wandelen?! Ik heb maat 39.

 • Avatar van HPH Gijsberts
  Reply HPH Gijsberts 20 oktober 2016 at 18:41

  Word de gewonnen prijs ,eventueel tegen bezorgkosten,ook verstuurd ? Zo ja dan doen wij héél graag mee ! Dit omdat ik gewonnen ! schoenen zélf in Den Haag moet ophalen ondanks mijn immobiliteit ! Versturen weigeren ze ! Blij maken met een dode mus. Hoop dat ik hier meer begrip krijg. Maat 41 graag.

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 20 oktober 2016 at 15:44

  Oh wauw. Ik heb door mijn fibromyalgie erg veel last van mijn benen met lopen. Nu door zwangerschap bekkeninstabiliteit erbij. Wie weet zouden deze schoenen in maat 38 een uitkomst voor mij kunnen zijn

 • Avatar van Van den Abeele Roxanne
  Reply Van den Abeele Roxanne 20 oktober 2016 at 00:36

  Hey! Ik doe mee aan deze post voor mijn mama. Ik zelf ben 19 jaar en ben steeds op zoek naar hulp voor mijn moeder. 10 november wordt ze namelijk voor de vierde keer geopereerd aan haar rug. Hopelijk is dit de laatste keer en kan ik nadien met mijn mama gewoon eens in het stad gaan wandelen zonder dat ze veel pijn heeft. Ik hoop dan ook dat deze schoenen haar enorm blij gaan maken. Ze heeft schoenmaat 40. Alvast bedankt voor de kans!

 • Avatar van Annet Abbel
  Reply Annet Abbel 19 oktober 2016 at 19:32

  Oeps ik vergat mijn maat door te geven, is maat 40

 • Avatar van Annet Abbel
  Reply Annet Abbel 19 oktober 2016 at 19:31

  Doordat ik chronisch ziek ben, heb ik altijd pijn in heupen, rug en voeten. Ik zou dolgraag deze superschoenen willen winnen. Misschien dat ik dan weer stukjes kan gaan lopen, zou ik dolgelukkig mee zijn

 • Avatar van Sylvia Groenbroek
  Reply Sylvia Groenbroek 19 oktober 2016 at 19:12

  Ik ben erg nieuwsgierig hoe ze zijn. Manlief en ik mogen graag lopen, maar ik heb ook een beroep waarbij ik acht uur per dag op mijn voetjes sta en een paar goede schoenen zijn dan onontbeerlijk.
  Deze zijn prachtig en zou ze graag proberen in maat 38 :)

 • Avatar van Marie
  Reply Marie 19 oktober 2016 at 06:04

  Het klinkt misschien vreemd, maar ik heb nog nooit in mijn leven sportschoenen gedragen. Gewoon omdat ze niet stijlvol zijn en ze dus niet bij mijn kleding passen.
  Deze vind ik nu wel heel erg mooi en dus zou ik graag ook kans maken om een paar te winnen. Mijn maat is 39,

1 8 9 10

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
miss etam
Miss Etam | Wat jou mooi maakt (oproepje)

Miss Etam introduceert haar nieuwste campagne. “Wat jou mooi maakt” draait om èchte schoonheid. Daar sta ik persoonlijk helemaal achter...

Sluiten