Beauty

Love it! | Bioderma Hydrabio moisturising anti-UV mist

26 november 2016

bioderma hydrabio moisturising anti-uv mist
Er zijn van die producten waar je enorm nieuwsgierig naar bent, maar waarvan je niet helemaal zeker weet of ze je wel zullen bevallen. Je twijfelt nog wat langer over de aanschaf maar eigenlijk groeit hierdoor je nieuwsgierigheid alleen maar. Herkenbaar? Zo had ik dat met de Bioderma Hydrabio moisturising anti-UV mist. Deze is in Nederland niet te koop dus ik wachtte een mooie aanbieding bij een Belgische online drogisterij af en schafte er op de gok gelijk twee aan.

Nouja, op de gok.. Ik had al wel zo’n gevoel dat ik er fan van zou worden gezien de vele lovende reviews die er al van te vinden zijn. En daarnaast had ik gewoonweg geen zin in verzendkosten want dat vind ik zo zonde! En anders zou ik er nog altijd iemand anders blij mee kunnen maken :)

bioderma hydrabio moisturising anti-uv mist

De Bioderma Hydrabio moisturising anti-UV mist is een hydraterende spray voor je gezicht, hals en decolleté mèt SPF30. Zo kan je dus gemakkelijk deze delen tegen de zon beschermen zonder dat je crèmehandjes krijgt. Maar als grootste voordeel: deze spray kan je zelfs over je make-up aanbrengen waardoor deze gewoon blijft zitten en je toch je huid tegen de schadelijke invloeden van de zon kan beschermen. Niet alleen fijn voor in de lente en zomer trouwens, maar ook om mee te nemen op wintersport bijvoorbeeld.

In de spray zit onder andere hydraterende glycerine, aminozuur en anti-aging ingrediënt arginine, beschermende en verzorgende vitamine E, niacinamide (een ingrediënt met enorm veel voordelen voor de huid, zie dit artikel wat ik er ooit over schreef) en extract van appelzaad en druivenpit die beide ook weer een beschermende en anti-aging werking hebben. Er zitten filters in die werken tegen UVA en UVB stralen en infrarood en het product bevat geen parfum.

bioderma hydrabio moisturising anti-uv mist

Het handzame formaat met een inhoud van 50ml maakt hem perfect om in je handtas te stoppen en hij mag ook gewoon in je handbagage in het vliegtuig mee. De nevel sprayt heel erg fijn en dat is wel zo prettig als je hem ook echt óver je make-up aan wil brengen. Even goed schudden voor gebruik, je ogen en mond sluiten en van een klein afstandje in een zigzagbeweging aanbrengen, op laten drogen en klaar. Hij laat wel een natuurlijke glans achter op de huid dus daar moet je wel van houden, al zou je je make-up na het opdrogen ook weer lichtjes af kunnen poederen als het te veel glans is voor je. Ik persoonlijk vind het een mooie glow en het laat mijn droge huid er gelijk frisser uit zien. Win-win situatie dus!

Ik bestelde de Bioderma Hydrabio moisturising anti-UV mist bij een online drogisterij uit België en was voor de twee flacons samen ongeveer €20,00 kwijt.

Wat voor beautyproduct heb jij al een tijd op jouw wishlist staan?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 29 november 2016 at 06:26

  Deze spray is geweldig! Heb er afgelopen zomer ook al over geblogd. Werkt super goed en is in de warme zomer ook erg verfrissend.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 26 november 2016 at 18:45

  Dit klinkt goed! Voor mijn UV gevoeligheid een uitkomst! Ik zit veel binnen, nou ja dit is mijn tijd om buiten te zijn, maar in de zon is ook fijn.

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 26 november 2016 at 13:26

  Klinkt super goed zeg!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 26 november 2016 at 12:30

  Oeh wat een tof product. Ik ben hier heel benieuwd naar!!

 • Avatar van Charel
  Reply Charel 26 november 2016 at 11:31

  Lijkt me een fijn product en ook nog een leuke prijs hihi!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 november 2016 at 10:31

  Voor mij is dit een prodcut wat ik niet zou kopen. Het klinkt wel erg prettig moet ik zeggen, maar spf 30 heb ik niet nodig aangezien ik meer binnen dan buiten ben.

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 26 november 2016 at 09:57

  Wat bijzonder SPF 30 in een fijne spray flacon.
  Bij mij staat de Clarins Lip Oil op het lijstje.
  Aangezien ik áltijd droge lippen heb.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 november 2016 at 19:15

   Oeh, ja! De Lip Oil van Clarins blijft een favoriet voor de winter hier. Heerlijk!

   • Avatar van Gonny
    Reply Gonny 26 november 2016 at 21:36

    Dan moet ik hem echt eens gaan halen.
    Lees zoveel enthousiaste verhalen.

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 26 november 2016 at 09:15

  Dit lijkt me een super fijn product! Alleen wel voor de zomer, ik ben geen winterspot fan

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 26 november 2016 at 08:46

  Dit klinkt echt als een ideaal product, vooral in de zomer! Deze wil ik ook wel eens proberen dus ik ga eens een rondje Googlen :-).

 • Avatar van Aileen
  Reply Aileen 26 november 2016 at 08:40

  Wauw wat een handig product. Dat is inderdaad iets wat wij vrouwen nou echt nodig hebben. En nog betaalbaar ook.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 26 november 2016 at 08:15

  Wat een ideale spray creme en ook heel goed betaalbaar

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 26 november 2016 at 07:43

  Dit spreekt me heel erg aan. Fijn ook dat je niet hoeft te deppen maar dat alleen sprayen voldoende is. Die glow klinkt ook goed. Gebruik zelf de UV-Plus van Clarins regelmatig voor over mijn make-up, die heeft SPF 50 en matteert mooi. Dit zou een leuke afwisseling zijn op dat product.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 november 2016 at 19:16

   Ik gebruik die van Clarins ook vaak, maar toch is een spray wel makkelijker vind ik als het echt voor over de make-up is.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 november 2016 at 06:48

  Interessant product.
  Ik weet niet of ik dit nu zou kopen omdat ik nooit op wintersport ga.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 november 2016 at 19:16

   Ook voor de lente en zomer en herfstige/winterse wandelingen in het zonnetje erg fijn natuurlijk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.