Beauty

Herfst tip | Decubal handcrème

4 november 2016

decubal handcrème 1 - Herfst tip | Decubal handcrème
De temperatuur begint buiten echt naar beneden te gaan en ik hoor om mij heen alweer veel mensen over droge handen en nagelriemen en ik krijg regelmatig de vraag wat je daaraan kan doen. Het enige wat ik hierop antwoord is: smeren, smeren en nog eens smeren! Zo kan je droge en jeukende handen en droge nagelriemen zelfs voor blijven en kan je zonder problemen de winter doorkomen. Op dit moment vind ik de nieuwe Decubal handcrème erg fijn. Ik vertel je er graag wat meer over èn je maakt kans op één van de 5 tubes die ik vanwege de lancering weg mag geven.

decubal handcrème 3 - Herfst tip | Decubal handcrème
De nieuwe Decubal handcrème bevat onder andere kokosextract, soja olie, lanoline, glycerine, vitamine E, zonnebloemolie en hyaluronzuur zonder ‘harde ingrediënten’ als alcohol, parfum en parabenen. Een goede hydraterende, beschermende, voedende en verzachtende combinatie dus! En doordat er maar liefst 23% huideigen lipiden in zit wordt de huidbarrière ook nog eens versterkt.

De handcrème komt in een witte tube met rode kleuraccenten en een inhoud van 75ml. Aangezien de crème zuinig smeert kan je daar dus zeker wel een tijdje mee vooruit. Wat ik vooral een heel groot voordeel aan deze handcrème vindt is dat hij ondanks de voedende ingrediënten totaal niet vettig aanvoelt na het smeren. De handen en nagelriemen voel wel lekker zacht en soepel aan maar er is geen plakkerig of vettig laagje achtergebleven. Hierdoor is deze handcrème perfect om ook gedurende de dag nog eens extra te kunnen smeren want je kan erna gelijk door met je dagelijkse werkzaamheden.

Klik hier voor de website van Decubal voor meer informatie, verkooppunten en hun eigen webwinkel. De nieuwe Decubal handcrème is verkrijgbaar voor €5,99 per 75ml.

decubal handcrème 2 - Herfst tip | Decubal handcrème

Winactie
Kunnen jouw handen en nagelriemen ook wel wat verzorging gebruiken en wil je deze herfst en winter met zachte handjes door komen? Laat een reactie achter onder dit artikel en je maakt automatisch kans op 1 van de 5 Decubal handcrèmes.

Meedoen kan tot en met vrijdag 11 november 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van lisanne bons
  Reply lisanne bons 21 maart 2017 at 22:32

  Ik werk in de kinderopvang. Ik was daarom vaak mijn handen. Dat is ze ook echt aan te zien. Dus een lekkere cremé is altijd welkom.

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 21 maart 2017 at 21:38

  ik zou dit erg graag winnen mijn handen zijn vaak kapot door de kou en dit zou erg fijn zijn om mijn handen wat rust en goede verzorging te geven.

 • Avatar van Marian van Trigt
  Reply Marian van Trigt 21 maart 2017 at 20:07

  Zonder handcreme voelen mijn handen als schuurpapier. Decubal wil ik graag proberen

 • Avatar van Betsie
  Reply Betsie 12 november 2016 at 12:10

  Ik zou deze graag winnen, Met mijn eczeem handen kan ik er niet elke creme zomaar opsmeren.

 • Avatar van Aleesha
  Reply Aleesha 11 november 2016 at 23:05

  Zeker zou ik deze graag willen winnen. Altijd last van droge handen in de herfst / winter tot bloedens aan toe en tot nu toe nog niet de juiste crème gevonden.

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
haarroutine
Mijn huidige haarroutine

Zoals je onlangs in een artikel kon lezen heb ik toch weer eens besloten om mijn haren te laten groeien....

Sluiten