Beauty

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

18 november 2016

etos botanical boost
Ik heb al vaker mijn enthousiasme voor de Etos Botanical Boost producten uitgesproken en vandaag ga ik daar weer even vrolijk mee verder. De producten ruiken heerlijk, er zijn fijne verzorgende ingrediënten aan toegevoegd en zien er met de rosé goudkleurige details mooi uit. Daarnaast zijn de producten ook nog eens heel erg fijn geprijsd. Perfect dus om jezelf of een ander cadeau te doen. Nieuw in de lijn is de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger variant die nu in gelimiteerde oplage verkrijgbaar is.

Juist in de wintermaanden vind ik het heerlijk om van de badkamer echt een thuis-spa te maken. Lekker warm douchen, de tijd nemen om te scrubben, maskertjes te nemen en tot rust te komen.

Oranjebloesem staat bekend om de zonnige, zachte geur die je stemming positief beïnvloedt en je een feel good gevoel geeft. Gember is een krachtige plant die bekend staat om het verwarmende effect op lichaam en geest. Aan de ene kant is de geur dus heerlijk zacht, bloemig en fris maar aan de andere kant zit er een pittig en zacht kruidig randje aan.  Een erg goede combinatie als je het mij vraagt en de geur blijft na gebruik van deze twee producten nog best een tijdje achter op de huid.

etos botanical boost

De shower foam (200ml, €4,99) geeft een lekker vol, romig en zacht schuim en bevat onder andere milde reinigers, oranjebloesemwater, gemberextract, glycerine, soja olie en vitamine E waardoor hij duidelijk meer verzorgend is dan de gemiddelde douchegel. Mocht je een heel gevoelige huid hebben dan zou ik vanwege de parfum en alcohol wel wat voorzichtig zijn.

etos botanical boost etos botanical boost

De body soufflé 200ml, €4,99) is een romige crème met onder andere glycerine, shea boter, cacao boter, oranjebloesemwater, gemberextract, soja olie, zonnebloemolie en vitamine E. Ondanks dat er alcohol en parfum in zit merk ik hier op mijn huid niks van aangezien er verzorgende, verzachtende en voedende ingrediënten tegenover staan. Hij voelt luchtig aan op de vingers, maar tijdens het inmasseren merk je dat het duidelijk de werking van een bodybutter heeft maar zonder plakkerig laagje achter te laten. Erg fijn voor de wintermaanden!

In totaal bestaat de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn uit vier producten (een shower foam, body soufflé, scented sticks en een handcrème) en een mooie cadeauverpakking met bovenstaande twee producten (de shower foam en de body soufflé) voor €7,99. Ook fijn om te weten: deze producten zijn dierproefvrij.

Spreekt de geur van deze limited edition lijn jou qua geur aan?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 20 november 2016 at 12:31

  De verpakking alleen al ziet er mooi uit.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 19 november 2016 at 00:01

  Ik ben gek op de geur van oranjebloesem dus ik ben heel benieuwd

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 november 2016 at 23:55

  Die body souffle lijkt me echt heerlijk, en die geur lijkt me heerlijk. Dit ga ik zeker halen, ik vind de vaille variant ook zo fijn. Ik schrijf het gelijk op mijn lijstje :-)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 18 november 2016 at 23:17

  Ben ontzettend benieuwd naar de geur van deze producten, lijkt me heerlijk! :)

 • Avatar van Mieke | Mieksmind
  Reply Mieke | Mieksmind 18 november 2016 at 17:32

  Super leuk! Hier had ik de vorige keer een foam en scrub van en die waren heel fijn. Ben dan ook enorm benieuwd naar deze twee. Die zou ik beide willen proberen!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 18 november 2016 at 16:41

  Ik ben heel erg benieuwd naar die souffle !

 • Avatar van Bianca Ronday
  Reply Bianca Ronday 18 november 2016 at 15:03

  Het is zo fijn dat er steeds meer huismerken met foamlijnen. Ik ben dol op foamdoucheproducten, maar de meest bekende, Rituals is zo duur. Dit is een goeie tip, want ik had geheel gemist dat de Etos het ook heeft. De geur spreekt me zeker aan en ik ben erg benieuwd. Morgen maar eens kijken (en ruiken) in de stad.

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 18 november 2016 at 11:56

  Oh, ik vind dat Etos echt zulke leuke producten heeft! En het ziet er niet alleen mooi uit (het oog wil ook wat), maar ze ruiken ook nog eens erg lekker. Dat doen ze goed!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 november 2016 at 11:55

  aan deze moet ik nog even gaan snuffelen :D ken de geur nog niet!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 18 november 2016 at 10:54

  Deze producten zien er zo ontzettend mooi uit, dat doet Etos goed! Ik heb hem zelf ook, maar nog niet geprobeerd, maar volgens mij gaat ie heel lekker worden onder de douche :).

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 18 november 2016 at 10:50

  Lijkt me een heerlijke geur, en wat een prachtige verpakkingen! Jammer dat wij Belgen geen Etos hebben – al vindt mijn portefeuille dat minder erg, haha.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 18 november 2016 at 10:29

  Die body souffle lijkt me zalig.

 • Avatar van Juliette
  Reply Juliette 18 november 2016 at 09:42

  Hij klinkt heel fijn, ben benieuwd naar de geur, ik vind Vanilla & Jasmine zo heerlijk!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 18 november 2016 at 08:34

  Oeh ben zo benieuwd naar deze lijn. Gelukkig is er een pakketje onderweg :)

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 18 november 2016 at 08:13

  Ik ben intens gelukkig met de producten van de botanical boost lijn. De body spray is ook een echte aanrader!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 18 november 2016 at 07:45

  Dit lijkt mij ook een heerlijke lijn. Fijn om er een review over te lezen! Het klinkt als een heerlijke serie producten.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 18 november 2016 at 07:33

  Ohhhh die wil ik! Klinkt echt heerlijk!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 november 2016 at 06:52

  Het ziet er zo mooi uit!
  Het klinkt erg fijn.
  Ben er nu zelf zo benieuwd naar en heb het al op mijn wishlist staan ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.