Beauty

Eucerin UreaRepair PLUS (review)

8 november 2016

eucerin urea repair plus
Heb je last van een droge, trekkerige, jeukende en gevoelige huid en heb je hier zeker in de herfst en winter meer last van? Dan is deze Eucerin UreaRepair PLUS lijn zeker iets voor jou om te proberen. Het zijn producten zonder parfum en kleurstoffen maar wèl met verzorgende, kalmerende en verzorgende ingrediënten die het uitdrogen van de huid tegen gaan. In dit artikel lees je meer informatie, mijn ervaringen èn maak je kans op één van de 3 pakketten met alle Eucerin UreaRepair PLUS producten hierin. Zo kom je de herfst en winter zeker met een lekker zachte, soepele en gekalmeerde huid door ^^

Doordat we in deze maanden de verwarming aanzetten, wat warmer douchen en/of badderen en onze huid meer te verduren krijgt door regen, wind en kou merk je al snel dat je huid sneller uitdroogt. Deze Eucerin UreaRepair PLUS lijn gaat uitdroging tegen dankzij verschillende hydraterende en verzorgende ingrediënten als ureum, ceramide en gluco-glycerol.

Ureum houdt het vocht in de huid vast, zorgt voor langdurige hydratatie en kalmeert de huid waardoor jeuk verdwijnt
ceramide beschermt de huid tegen vochtverlies en blokkeert stoffen die huidirritatie, jeuk en ontstekingen kunnen veroorzaken
gluco-glycerol ondersteunt de distributie van vocht in de diepere epidermale lagen van de huid
NMF (natural moisturizing factors) is een mix van in water oplosbare stoffen die ervoor zorgen dat het vochtgehalte in je huid op peil blijft.

eucerin urea repair plus


Waslotion
400ml
Geen harde reinigers of alcohol maar een fijne milde combinatie van verzorgende en kalmerende ingrediënten. Mijn huid voelt na gebruik totaal niet droog of trekkerig aan en hij bevalt hier in huis ook bij ons dochtertje haar droge huidje erg goed.

Body lotion 400ml
Wederom geen ‘harde’ ingrediënten maar juist voedende, beschermende en verzorgende ingrediënten zoals urea, glycerine, shea boter en ceramide. De lotion is geurloos en trekt snel in zonder plakkerig laagje achter te laten.

Body cream 450ml
Deze bodycrème voelt duidelijk wat meer voedend aan dan de body lotion en laat heel iets van een subtiel maar voedend – en zeker niet plakkerig – laagje achter op de huid. Er zit onder andere glycerine, kokosolie, urea, shea boter, ceramide, arginine, zonnebloemolie en zeewierextract in.

eucerin urea repair plus


Herstellende voetcrème
100ml
Het is maar goed dat het geen sandaaltjesweer is de laatste tijd want mijn voetjes waren niet bepaald toonbaar. Droge en ruwe delen, plekjes van oude blaren die niet leken te helen en dergelijke. Een paar keer smeren met deze voetencrème maakte al direct een verschil dus deze blijf ik voorlopig voor het slapen gaan gebruiken. De huid heelt duidelijk sneller en de hielen voelen alweer een heel stuk zachter aan. Er zit onder andere urea, glycerine, kokosolie, ceramide, arginine en zonnebloemolie in en laat na het inmasseren amper een laagje achter op de huid.

Handcrème 75ml
Wederom een product dat gelijk naar mijn nachtkastje vertrokken is. Omdat deze wat meer voedend is en iets van een laagje achterlaat vind ik hem perfect om voor de nacht te gebruiken. Mijn handen en vooral mijn nagelriemen worden hier heel vrolijk van. Ik merk trouwens ook dat als ik mijn handen vaker insmeer ik overdag minder last van koude vingers heb. Win-win!

eucerin urea repair plus

Met deze verpakkingen kan je sowieso echt een hele tijd vooruit. Als je wint win je namelijk ook diezelfde grote verpakkingen als op de foto’s. Wel handig om te weten is dat de producten ook in kleinere verpakkingen verkrijgbaar zijn. Ook fijn dat de producten gebruikt kunnen worden door mensen met een enorm gevoelige huid die last hebben van bijvoorbeeld atopisch eczeem, psoriasis, keratosis pilaris en dergelijke en de voetcrème ook voor diabetici geschikt is.

Winactie
Wil jij één van de drie pakketten met alle producten uit de Eucerin UreaRepair PLUS lijn met een waarde van €80,- winnen? Laat een reactie achter onder dit artikel met wat in de herfst en winter jou nu echt een feel good gevoel geeft. Natuurlijk mag volgen, liken en delen op Facebook ook altijd ;) Deze winactie loopt tot en met 15 november 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Marja
    Reply Marja 10 april 2017 at 23:08

    Leuk, ik wil dit heel graag proberen

  • Avatar van m chen
    Reply m chen 10 april 2017 at 21:32

    Leuke actie, ik doe mee! Deze producten zijn niet alleen in de herfst en winter goed voor de huid maar komen ook goed van pas tijdens de lente en zomer!

  • Avatar van lottie
    Reply lottie 10 april 2017 at 12:35

    Lekker kopje thee, openhaard, een kleedje op de bank en dan mijn tablet met jouw blog!

  • Avatar van Carla
    Reply Carla 19 november 2016 at 13:20

    Warme choco na een lekkere boswandeling geeft mij het perfecte herfst/wintergevoel <3

  • Avatar van Annet van Vliet
    Reply Annet van Vliet 15 november 2016 at 22:40

    Daar hoef ik niet lang over na te denken:

    WARME CHOCOMEL MET SLAGROOM! :)

  • Avatar van petra haak
    Reply petra haak 15 november 2016 at 21:31

    Mijn feel goed gevoel is een heerlijke dag wandelen met vrienden en familie maken en dan onderweg of als afsluiting lekker opwarmen met warme chocolademelk en slagroom !

  • Avatar van Heidie van der Steeg
    Reply Heidie van der Steeg 15 november 2016 at 20:24

    Wat een fijn pakket. Daar zou ik graag iemand mee verrassen die al jaren dit merk gebruikt.
    Wat ik zelf in de herfst en winter feel good vind: een heerlijk warm bad, met een badschuim met een winterse geur, bv. iets van kaneelgeur. Een heerlijk glaasje warme verse muntthee erbij, een paar chocolade pepernoten, en een fijn magazine om te lezen.

  • Avatar van Ans van nijnatten
    Reply Ans van nijnatten 15 november 2016 at 19:57

    Mijn feel good moment in de winters is s,avonds in mijn huispas op de bank kaarsjes aan (liefst geurkaarsen.) Net onder de douche uit en heerlijk met een huid die heerlijk ontspannen en gekalmeerd is door de perfecte body lotion welke ik nog steeds niet echt heb gevonden want de meeste voelen heerlijk aan op mijn huid voor 10 a 15 min en dan komen de schilvers weer tevoor schijn .ik kocht meestal nody lotion met veel olie eron maar mijn dermatoloog zegt dat daar mijn huid juis dubbel zo snel van uitdroogt .

  • Avatar van Jacques Leliveld
    Reply Jacques Leliveld 15 november 2016 at 19:43

    Oeps.. zie deze actie NET op tijd.
    Mijn feel-good momenten..
    In de herfst genieten van de mooie veranderende kleuren in de natuur.. In de winter blijven hopen op schaatsen op natuurijs..

  • Avatar van Jacmana
    Reply Jacmana 15 november 2016 at 19:40

    Lekker met mijn kleinkinderen door de bladeren wandelen in het bos en daarna samen een lekkere warme chocomel drinken

  • Avatar van Jacoba Lamers
    Reply Jacoba Lamers 15 november 2016 at 19:31

    Lekker met een fijn boek naar bed met een lekkere warme kruik.. dat vind ik fijn in de winter!!
    Ik kan me niet herinneren dat ik dit merk ooit heb gebruikt.. maar producten voor een droge huid wel… fijne actie!

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 15 november 2016 at 19:28

    Wat een leuke actie!! Mijn absolute feel good gevoel krijg ik elke dag van mijn lieve schat Chaam, ongeacht het seizoen ;-) Ik ga nu al een jaar of 3 door een bizarre medische rollercoaster en hij staat altijd voor me klaar en houdt het elke dag weer uit met mij en mijn chronische pijn!! En laat die lieve schat van mij nu ook een onwijs droge huid hebben, dus reden te meer om mee te doen!!
    Hoop dat ik hem héél blij kan maken, want de herfst en winter zijn allesbehalve zijn favoriete seizoenen ;-)

  • Avatar van Romy
    Reply Romy 15 november 2016 at 19:07

    Ik doe op de valreep graag mee!

    Ik krijg een feelgood gevoel van lange avonden op de bank, kaarsjes aan, een goede film of serie op tv en een lekker warm drankje erbij. Heerlijk. Gewoon lekker samen zijn.

  • Avatar van Suzanne Schiffers
    Reply Suzanne Schiffers 15 november 2016 at 12:55

    Wat mij echt een herfst gevoel geeft, klinkt misschien wat cliché, maar dat is echt het binnen zitten, kijken hoe het begint de schemeren met een kop thee. (Oei, wel heel cliché dit als ik het zo teruglees haha) Het vroege donker, een dekentje om je heen kunnen slaan, zonder dat het echt -10 is buiten. Mooie knutselwerkjes maken met mijn oudste zoon van blaadjes en kastanjes. Foto’s maken in het bos, geeft een prachtig resultaat! Daarom ben ik er zooooo dol op!

  • Avatar van Claudje76
    Reply Claudje76 15 november 2016 at 09:48

    Ik doe graag mee. Mijn zoon heeft veel last van eczeem dus wil dit wel proberen.
    Mijn feelgood moment is met mijn gezin voor de buis met plaids en en warme chocomelk en een goede film. En dan het liefst een goede kerstfilm.

  • Avatar van Anita Hubert
    Reply Anita Hubert 15 november 2016 at 03:46

    Bij herfst en winter krijg ik helaas niet meteen de associatie met “feelgood”, op welke wijze dan ook. In de aanloop naar 21-12 ben ik altijd al aan het aftellen: daarna beginnen eindelijk de dagen weer te lengen. Regen, kou, sneeuw: ik vind het vreselijk. Gezelligheid voel ik meer in de zomer, schaars gekleed. ;o) Maar goed, we maken er natuurlijk toch wat van. In deze getijden ga ik dus wat vaker naar de sauna en daar is het wel aangenaam vertoeven. Feelgood.

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 14 november 2016 at 10:44

    Het veel samen zijn omdat het buiten donker grijs en nat is is het heerlijk om binnen samen te zijn!

  • Avatar van maaike
    Reply maaike 14 november 2016 at 09:13

    Met mijn man en 2 dochters onder een dekentje op de bank, een Disney film kijken. Uiteraard met warme chocomelk en wat zelfgebakken lekkers!

  • Avatar van Annett
    Reply Annett 14 november 2016 at 06:31

    Mijn feel good moment: wanneer ik ’s avonds door de kou fiets en overal (kerst)lichtjes zie branden, en dan thuis komen en de verwarming aanzetten.

  • Avatar van Cabbitch
    Reply Cabbitch 14 november 2016 at 00:42

    Feelgood in de herfst/ winter.. Lekker met z’n allen naar buiten, en bij thuiskomst warme chocolademelk drinken!

  • Avatar van sophie
    Reply sophie 14 november 2016 at 00:05

    Een lekkere wandeling door een bos vol herfstkleuren. Daarna heerlijk in bad en me daarna lekker insmeren met creme, zodat mijn huis weer helemaal zacht is.

  • Avatar van Liesbeth
    Reply Liesbeth 13 november 2016 at 19:41

    Een feelgood moment in de herfst en/of winter? Dat is als ik he-le-maal geen zin heb om naar buiten te gaan, maar toch (!) met de hond een lange wandeling maak en voldaan en uitgewaaid weer thuiskom in een warm huis en een grote pot thee zet met wat lekkers erbij :-)

  • Avatar van Meike
    Reply Meike 13 november 2016 at 19:38

    Lange warme douche of bad, en dan lekker onder een dekentje op de bank met een goede kop groene citroen thee.

  • Avatar van IH Groot
    Reply IH Groot 13 november 2016 at 16:37

    Skiën zonder een droge huid en kapotte lippen

  • Avatar van brants
    Reply brants 13 november 2016 at 16:03

    een lange boswandeling met mijn vrouwtje en daarna uitrusten op de sofa met een lekkere kop koffie

  • Avatar van kempenaers
    Reply kempenaers 13 november 2016 at 16:01

    lekker languit in de zetel onder een warm fleece dekentje met een goed boek of een mooie film en een lekker tasje thee

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 13 november 2016 at 15:46

    Aah dit winnen zou zo fijn zijn in de koude wintermaanden! Mijn favoriete wintermoment is toch wel fietsen door het koude weer en dan thuis aankomen, lekker een kop thee zetten, netflix aan en helemaal niks hoeven behalve opwarmen!

  • Avatar van Coby Bot
    Reply Coby Bot 13 november 2016 at 13:30

    In de herfst en lange wandeling maken in het bos met de heerlijke kleuren en in de winter een lange wandeling maken op het strand. In hersft en winter ook een lamnge zondagmiddag naar buiten kijken en de open haard aan

  • Avatar van Annelies Pietens
    Reply Annelies Pietens 12 november 2016 at 21:29

    Met mijn hele gezin heerlijk op de bank met een dekentje en wat lekkers op tafel.. mijn huis in wintersfeer met een goede familiefilm erop.. familie geeft mij een feel good moment

  • Avatar van Marian de Weerdt
    Reply Marian de Weerdt 12 november 2016 at 11:52

    Mijn feelgood-moment in de herfst en winter : Een lange wandeling met de hond , frisse neus halen en daarna thuis een kop thee drinken.

  • Avatar van Margot
    Reply Margot 12 november 2016 at 09:02

    Mijn feel good moment: binnen bij de open haard zitten terwijl het buiten keihard regent. En dan lekker een boek lezen en een kopje thee drinken :)

  • Avatar van Sabrina H
    Reply Sabrina H 11 november 2016 at 20:13

    In de winter krijg ik een echt feel good gevoel door met een kop warme fruit thee en een goed boek onder een warme deken lekker op de bank te zitten.

  • Avatar van anja de jonge
    Reply anja de jonge 11 november 2016 at 19:54

    Schemertijd is mijn favoriete tijd van de dag, zelfs als het koud is en regent. Je ruikt etensgeuren uit de huizen, de lampen gaan aan en/of kaarsen en iedereen is blij dat hij/zij weer thuis is waar de kachel brandt en je familie en geliefden wachten. Dit maakt mij intens blij en geeft ditect een gelukstevoel.

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 11 november 2016 at 19:24

    Mijn dochter heeft psoriasis, voor haar zou ik graag dit pakket willen winnen.

  • Avatar van Charlotte Vermijl
    Reply Charlotte Vermijl 11 november 2016 at 18:14

    Producten zonder parfum en kleurstoffen maar met kalmerende en verzorgende ingrediënten die het uitdrogen van de huid tegen gaan. Dat zijn lovende woorden! Ideaal wanneer ik iedere dag door wind en weer te voet naar school loop om mijn handen te voorzien van een voedende en herstellende crème, want deze zien er uit tijdens de koude dagen

  • Avatar van k v kammen
    Reply k v kammen 11 november 2016 at 16:55

    Spelletjes spelen met de kinderen daar word ik nu echt gelukkig van

  • Avatar van m chen
    Reply m chen 11 november 2016 at 14:30

    Dit pakket geeft mij het goede gevoel dat ik mijn huid goed verzorg en bescherm! Ik doe dan ook graag mee aan deze actie.

  • Avatar van angelique
    Reply angelique 11 november 2016 at 13:21

    wouw helemaal te gek Eucerin echt heel erg lekker maar helaas niet goed koop dus dit zou echt super zijn om te winnen echt een verwennerij

  • Avatar van Annie de Waal
    Reply Annie de Waal 11 november 2016 at 12:48

    Wat een prachtig pakket, ik doe heel graag mee.
    Zou de producten graag willen uitproberen.

  • Avatar van El
    Reply El 11 november 2016 at 12:31

    Graag!! Wat een fijn pakket van Eucerin. Ik kan deze winter zeker een goede huid verzorging gebruiken.

  • Avatar van Alieke
    Reply Alieke 11 november 2016 at 11:35

    Mijn feel good gevoel tijdens deze koude dagen is toch wel lekker de tv met Netflix aanzetten, zacht dekentje, gezellige kat, warme choco en lekkere koekjes. En dan nog even een lekkere geurkaars aan, dat maakt het wel af!
    Ik hoop dat ik win, er is namelijk rosacea geconstateerd door de dermatoloog, maar helaas kunnen ze me er niet echt bij helpen. Dus deze producten zouden heel erg helpen bij mijn droge, pijnlijke en trekkerige huid!

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 11 november 2016 at 11:28

    Was vroeger al geweldig voor de droge huis en gebruik het nog steeds .dus heel graag doe ik mee

  • Avatar van ilsiee prins
    Reply ilsiee prins 11 november 2016 at 06:42

    Leuke actie! Ik doe graag mee..
    De gezellige feestdagen zijn toch wel mijn favoriet! ;_)
    Groetje Ilsiee

  • Avatar van Nina Mol
    Reply Nina Mol 11 november 2016 at 05:39

    Wat een verwennerij!! xxx

  • Avatar van amy pronk
    Reply amy pronk 10 november 2016 at 22:44

    Heerlijk met onze hond over het strand wandelen en dan lekker thuis op de bank een film kijken met de verwarming aan en de hond op schoot.

  • Avatar van Marja
    Reply Marja 10 november 2016 at 21:45

    Een mooie winteravond, laagje sneeuw buiten en dan lekker gezellig met het hele gezin bij de open haard

  • Avatar van Jose M
    Reply Jose M 10 november 2016 at 21:17

    waar je mij het meest blij mee maak? Heel simpel; even een momentje voor mezelf op de bank met een kop winterthee erbij :-D en qua verzorging; een goede, hydraterende creme!

  • Avatar van Lien
    Reply Lien 10 november 2016 at 20:41

    Een lekker warm badje met een theetje in de hand en een tijdschrift. Even me-time na een drukke werkdag. Ik heb een zeer droge huid en mij zoontje een atopische huid en als baby veel eczeem dus zou maar al te graag deze producten eens uittesten.

  • Avatar van Linda Raaijmakers
    Reply Linda Raaijmakers 10 november 2016 at 20:18

    Ik doe mee hoor voor dit heerlijke pakket zodat ik weer een zachte huid krijg :D en heb daar weer het volgende voor gedaan:
    Facebook: lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
    Twitter: lindaenbjorn (volg en getweet)
    Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
    Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
    YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
    Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
    Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

    groetjes Linda

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 10 november 2016 at 17:26

    Na een lange wandeling in het bos waar we de heerlijke herstgeuren opsnuiven en de prachtige herfstkleuren bewonderen, thuis komen en de openhaard aansteken om gezellig met mijn lieverds te cocoonen en van een heerlijk glas rode wijn te genieten terwijl er een lekker ovenschotel aan het garen is!
    Een wel erg lange zin maar dit is de vertaling van de beelden in mijn hoofd. Die toveren ook al onmiddellijk een glimlach op mijn gezicht! ;-)

  • Avatar van Floor Bing
    Reply Floor Bing 10 november 2016 at 16:42

    Met een vrienden thuis, warme pantoffels aan, zittend op de bank naar een comedy film kijken en tegelijkertijd een herfstthee drinken en een overheerlijke lava cake eten is mijn ultieme feel good gevoel

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 10 november 2016 at 16:03

    Hete havermout met kaneel en rozijnen (en dat het huis er nog naar ruikt als ik het allang weer op heb).

  • Avatar van Nina van Dalen
    Reply Nina van Dalen 10 november 2016 at 14:39

    Lekker een rondje hardlopen in de kou. Ik heb het ’s zomers altijd zo ontzettend warm dan… Het is zo heerlijk om deze tijd ’s avonds buiten te zijn! (oké, oké… het klinkt zo uitsloverig, maar ik ervaar het echt zo…) En dan heeeerlijk onder een warme douche (Eucerin!!) en met zeer voldaan gevoel op de bank….

  • Avatar van Margreet
    Reply Margreet 10 november 2016 at 13:11

    Ik zou het heel graag willen proberen. Ben erg benieuwd.

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 10 november 2016 at 12:32

    Zalige producten!!

    Ik geniet in de winter extra van een lekker warm bad met producten van de kerstcollectie van Lush, gevolgd door een grondige smeerbeurt zodat mijn huid niet uitdroogt. Daarna fijn onder een dekentje met wat kaarsen aan en lekkere warme drank naar een serie kijken met mijn man! En net voor het slapen gaan mijn handen en voeten dik insmeren om met sokken en handschoentjes aan in bed te kruipen: lekker warm en ik sta op met een zachte en gevoede huid. Ik weet wat ik vanavond ga doen :-)

  • Avatar van Rozemarijn
    Reply Rozemarijn 10 november 2016 at 12:21

    Hoewel ik veel meer van de zomer hou heeft de herst één voorjaar: lekker met een dekentje op de bank hangen, met een hete kop thee en kruidnoten met witte chocolade. Liefst terwijl het regent (beetje leedvermaak, I know).

  • Avatar van Janna Bekkema
    Reply Janna Bekkema 10 november 2016 at 12:08

    Samen met mijn dochter paardrijden in de kou, totaal verkleumd thuis komen en dan heerlijk opwarmen bij de kachel met een kop warme chocolademelk! Bij voorkeur met een toefje slagroom er op ;-)

  • Avatar van lottie
    Reply lottie 10 november 2016 at 11:36

    Feel good: s’avonds bij de openhaard zitten, met een kopje thee, stuk speculaas en een goed boek!

  • Avatar van lisanne bons
    Reply lisanne bons 10 november 2016 at 11:20

    Naar buiten. Het is zo mooi buiten. Heerlijk met mijn dochter van 7 en ons hondje Summer (niet echt een winterse naam?) in het bis wandelen. Lekker spulletjes uit het bos meenemen en een mooie herfsttafel en straks een kerststuk en kerstkrans maken voor op de deur. Met natuurlijke warme choco met een klodder slagroom. Hou d’r van.

  • Avatar van Veroniek
    Reply Veroniek 10 november 2016 at 09:37

    echt feel good? relaxen in de zetel onder een deken dat door mijn oma gehaakt werd, leuke film en warme chocomelk erbij, heel veel kaarsjes en de zoutlampen aan.

  • Avatar van SophiaG
    Reply SophiaG 10 november 2016 at 09:11

    Ik heb zelf altijd last van een uitslag op mijn kin. Ik zou deze producten heel graag willen uitproberen.

  • Avatar van Wanda Berg
    Reply Wanda Berg 10 november 2016 at 08:46

    Wat kan ik dit goed gebruiken voor mijn droge huidje.
    Vind het in de herfst/winter altijd heerlijk om in mijn huis pak met een dekentje en met een kop verse warme chocomelk op de bank films kijken. Hopelijk mag ik dit winnen de kans is klein maar de wens is groot.

  • Avatar van wilmsen anita
    Reply wilmsen anita 10 november 2016 at 08:26

    in weer en wind met de electrische fiets op pad, daar geniet ik van

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 10 november 2016 at 07:25

    Wat een duidelijke omschrijving van een merk wat ik alleen van naam ken . Mijn huid is altijd al lastig maar in de herfst en winter word dat nog meer. Voedende cremes zijn dan echt een must. Toen ik las dat de voetencreme ook geschikt is voor diabetici heb ik deze gelijk op mijn lijstje gezet. Mijn voeten zijn, onder andere door de diabetes, moeilijk te verzorgen en vaak zo droog, ondanks voedend cremes, dat er kloofjes inkomen die, door de diabetes, slecht genezen. Het lijkt me heerlijk om deze creme te kunnen gebruiken, maar als ik het zo lees is het een merk wat mijn hele huid in het zonnetje, ik doe graag mee. Mijn ultieme feel good moment, is als het buiten donker, koud en nat is. Lekker de gordijnen dicht, kaarsjes aan, een geote mok thee of chocolademelk erbij en dan lekker puzzelelen. De tijd vliegt dan voorbij en je kunt zo heerlijk je hoofd leeg maken. Genieten van de rust en ontspanning die puzzelen geeft. Heb mijn eerste puzzel alweer klaar en ben inmiddels aan een tweede van 1000 stukjes begonnen.

  • Avatar van Ilse Koppenhol
    Reply Ilse Koppenhol 10 november 2016 at 06:51

    Wauw klinkt heerlijk ?

  • Avatar van Avalon
    Reply Avalon 9 november 2016 at 23:41

    Wat een leuke actie! Waar ik echt van kan genieten in de herfst en winter is met een dekentje op de bank een boek lezen met een groot glas thee en de wind buiten horen waaien.

  • Avatar van Jasmien
    Reply Jasmien 9 november 2016 at 23:26

    Ps: Ooh ja mijn feel goog in de herfst -> door een hoop gevallen kleurrijke boom bladeren wandelen en ze zoals de kids het ook leuk vinden de de lucht in te schoppen. ❤️

  • Avatar van Jasmien
    Reply Jasmien 9 november 2016 at 23:20

    Hallo.
    Ik heb last van psoriasis op mijn hoofdhuid. Vaak tot bloedens toe. Ook niet fijn, ben erg gesteld op mijn haar en vind het verschrikkelijk dat mensen nog maar zouden denken dat ik pelletjes heb. De shampoo’s hiervoor zijn verschrikkelijk!! Ze stinken zuur en de geur is zelfs niet uit je handdoeken te krijgen! Daarom zou ik graag de was lotion proberen. Verder heb ik door mijn allergieen vaak last van exeem plekken. Dus de creme’s zijn ook zeer welkom!
    Zou fijn zijn ze ik eerst eens kan testen want ik ben al etelijke euro’s armer door naar het goede product te zoeken!

    Alvast bedankt! Jasmien

  • Avatar van anica aarts
    Reply anica aarts 9 november 2016 at 21:05

    Doe heel graag mee!! Wat mij een echte feel good gevoel geeft? Mijn stiefdochtertje te zien rennen door de bladeren en lol zien hebben

  • Avatar van Michael noo
    Reply Michael noo 9 november 2016 at 20:59

    Heb zelf erg last van eczeem dus dit pakket zou erg goed van pas komen om een beetje hulp te hebben in de koude wintermaanden… Choco melk is toch wel mijn favoriet in de wintermaanden

  • Avatar van Fenny
    Reply Fenny 9 november 2016 at 18:57

    Leuke winactie!
    Ik doe graaag mee :)
    Ik heb een gevoelig huidje dus deze prijs zou best wel van pas komen!

    groetjes Fenny

  • Avatar van Chantalle
    Reply Chantalle 9 november 2016 at 18:54

    Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee. Ik vind het heerlijk om in de herfst/winter lekker in bad te gaan met n bath bomb van Lush en vervolgens lekker op de bank kruipen met n dekentje en n lekker grote kop thee!

  • Avatar van Tania
    Reply Tania 9 november 2016 at 17:12

    Leuke winactie. Ik kan nu genieten van een boswandeling of met het slechte weer nu gezellig in de zetel met een dekentje en geurkaarsjes aan.

  • Avatar van Mar Berger
    Reply Mar Berger 9 november 2016 at 15:38

    Mijn feel good gevoel is als ik na een wandeling in het bos heerlijk met rode wangen thuis kom in een lekker warm huis.

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 9 november 2016 at 13:11

    Hier wil ik zeker aan mee doen voor mijn man. Hij heeft in de winter altijd een zeer eczeem en kloof gevoelige huid en normaal gebruikt hij de gewone eucerin bodylotion. Misschien werkt dit wel nog net wat beter!

    Mijn ultieme winter/herfst gevoel is als het buiten sneeuwt, de kerstboom staat met de lichtjes en lekker binnen zitten met een grote mok thee en een goed boek. Ik kijk nu al uit naar een dik pak sneeuw!

  • Avatar van Marloes Alink
    Reply Marloes Alink 9 november 2016 at 13:01

    Onze eigenwijze dwergtekkel door de sneeuw zien banjeren (met al die sneeuw in zijn snor natuurlijk mij een knuffel geven; koud!), en daarna heerlijk voor de openhaard opwarmen met een goed glas wijn (gluhwein mjam!) om gezellig naar buiten te staren naar de kerstlichtjes buiten aan de muur. Warm, liefdevol en lekker romantisch!

  • Avatar van cora
    Reply cora 9 november 2016 at 12:17

    een flinke wandeling met de hond maken en dan bij thuiskomst lekker voldaan op de bank voor een goede film, warme chocolademelk met slagroom erbij. heerlijk!

  • Avatar van Margo
    Reply Margo 9 november 2016 at 11:24

    Ik vind het altijd zo gezellig als de kerstverlichting in de winkelstraten weer aan gaat. Dat geeft zo’n mooie sfeer.

  • Avatar van Jean
    Reply Jean 9 november 2016 at 11:23

    Als de wintertijd aanbreekt, verlang ik naar een lange boswandeling met daarna een kop hete chocolade met slagroom. Dat is pas echt genieten.

  • Avatar van jvdh
    Reply jvdh 9 november 2016 at 11:22

    Als het erg koud is, neem ik een heerlijk warm bad. Met kaarsjes, een goed boek of tijdschrift en een drankje. Daar kan ik heerlijk van ontspannen en blij van worden.

  • Avatar van Bea
    Reply Bea 9 november 2016 at 11:20

    Ik vind het heerlijk om met een goed boek onder de plaid te liggen en het openhaard vuur aan. Heerlijk!

  • Avatar van Mwer
    Reply Mwer 9 november 2016 at 11:19

    Leuke actie! Ik doe graag mee. Ik vind het altijd heerlijk als het regent of stormt en ik warm, droog en behaagleijk gezellig binnen ben.

  • Avatar van cindy pater
    Reply cindy pater 9 november 2016 at 09:21

    Mijn feel good momentje in de winter… vaak als ik mijn legging, maillot, broek uit trek dan komen er van die mooie witte schilferige benen te voorschijn. Mijn echte feelgood momentje is dan ook als ik lekker ga douchen even te scrubben en dan mijn benen heerlijk insmeren met een goede bodylotion. Als ze dan niet meer schilferen ben ik weer helemaal happy.

  • Avatar van Anne-Wil Kraan
    Reply Anne-Wil Kraan 9 november 2016 at 09:10

    wat mijn in deze periode een feel good gevoel geeft is lekker tv kijken, serie of een film, met een plaid erbij, wat lekkers (popcorn vooral) en wat warms te drinken thee of warme choco.

  • Avatar van Leandra Kok
    Reply Leandra Kok 9 november 2016 at 07:44

    Doe graag mee, heb hier van de rode variant een handcreme gehad. Heerlijk spul!

    Mijn echte feel good moment in herfst en winter is toch wel thuiskomen. En dan vooral op een gure dag, met regen, koude wind of (natte) sneeuw. Dat je helemaal koud bent, rode wangen en dan stap je je warme huis weer binnen. Niets fijner dan dat moment.

    • Avatar van Leandra Kok
      Reply Leandra Kok 9 november 2016 at 07:46

      niet de rode variant… zit verkiezingen te kijken, helemaal in de war met de rode vlakken voor mijn ogen. hahaha

  • Avatar van Tara
    Reply Tara 9 november 2016 at 07:11

    Mijn feel goodmoment? Hoogstwaarschijnlijk heerlijk op de bank hangen, onder een cosy fleece-deken, met een thee erbij en lekker tegen de vriend aangekropen onder het genot van een goeie winterfilm! Heerlijk ♥

  • Avatar van Regina Spierenburg
    Reply Regina Spierenburg 9 november 2016 at 02:00

    Wat mij in de herfst en winter een feel good moment geeft is…. Als ik een bos wandeling maak en zie hoe de blaadjes aan de bomen kleuren. Dan zie ik weer hoe prachtig de natuur is. Daar kan ik echt van genieten.

    Ik zo heel blij zijn met dit Eucerin pakket.
    Ik heb een erg droge huid. Last van schilfertjes.
    Vreselijk!
    Ik heb al heel wat body cremes, was lotions geprobeerd maar tit nu toe heeft nuets geholpen.
    Ik ben beniewd of deze producten van Eucerin mij van mijn TE droge huid kunnen afhelpen.

  • Avatar van julia van empel-stamate
    Reply julia van empel-stamate 8 november 2016 at 23:40

    een warme beker Chocolade melk geeft mij een feel goed gevoel in de herfst en winter.

  • Avatar van Amy
    Reply Amy 8 november 2016 at 22:53

    eerst een mooie wandeling door de bos, dan snel een uurtje sauna, dan insmeren en mijn huispak aan en dikke knuffelsokken en een leuke film of dvd kijken met een heerlijke thee of chocomelk, dat is een feel goed dag voor mij

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 8 november 2016 at 22:02

    Deze herfst geeft de geboorte van onze dochter het ultieme feel good gevoel! Maar anders met een boek of goede serie op de bank onder een fleece kleedje met een lekkere mok hete chocolademelk!

  • Avatar van sammartino rachel
    Reply sammartino rachel 8 november 2016 at 21:43

    Eucerin is huidtolerant, en maken gebruik van dermatologen expertisen. Ik heb veel huidproblemen en dan ben ik van ik moet echt zo’n product winnen, het is dermocosmetisch benaderend en het help tevens tegen huidveroudering, zo’n verzorging moet ik in huis hebben

  • Avatar van Inge Groenen
    Reply Inge Groenen 8 november 2016 at 21:19

    Zeker met de herfst en winter voor de deur ziet mijn huid
    er droog, rood en geïrriteerd uit.
    Om de Eucerin UreaRepair PLUS lijn te proberen
    die mijn tere huid een goede, rijke verzorging kunnen geven…
    dat wil ik graag beleven!
    In het najaar ga ik graag in een warm bad om op te warmen en mezelf te ontspannen na een zware dag
    en daarvan word ik rozig en beland ik in bed met een grote lach
    omdat ik genieten mag!

  • Avatar van Dikkiedik
    Reply Dikkiedik 8 november 2016 at 21:18

    Eucerin, het merk voor mij en mijn kinderen , dat geen jeuk ons meer mag hinderen.
    Dan blijven we blij en gezond en nemen elke dag zoals hij komt.

  • Avatar van Desiree
    Reply Desiree 8 november 2016 at 21:07

    Ik vind de herfst heerlijk, met een dekentje op de bank en een grote kop thee binnen handbereik. Maar helaas is de herfst ook het seizoen waar mijn huid compleet van slag door raakt, dus zo’n extra groot verzorgingspakket zou erg goed van pas komen. Smeren, smeren en smeren om het te redden tot in de lente.

  • Avatar van Esther Plakke
    Reply Esther Plakke 8 november 2016 at 20:55

    Wat een heerlijke win actie!
    Mijn huid kan zeker een oppepper gebruiken.
    Is de laatste tijd ontzettend droog en gevoelig.

  • Avatar van Hanane Rebha
    Reply Hanane Rebha 8 november 2016 at 20:54

    Ik wil dit merk heel graag proberen, dus doe graag mee.
    Mijn feel good gevoel is dat we meer tijd voor elkaar hebben, de kinderen zijn meer binnen, lekker kroelen, lekker kletsen, lekker film kijken.

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 8 november 2016 at 20:40

    Ik kende Eucerin al van vroegerrrrr… nou ja een van de eerste producten die er op de markt kwam, dat ik weet, was voor de oudste, die had een hele droge exceemhuid. Ik geloof dat het nog op recept kwam ook. Nou ja. Ik weet dat het topspul is.
    Ik gun graag iemand anders met meer behoefte aan een goede verzorging deze kans

  • Avatar van Janine
    Reply Janine 8 november 2016 at 20:28

    De warmte en gezelligheid binnen creëren d.m.v. kaarsjes, een warme kop thee en een dekentje!

  • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 8 november 2016 at 20:25

    Deze producten hebben mijn droge huid echt nodig.

    De gezellige kaarsjes, de open haard en wegkruipen onder een plaid op de bank geven mij echt dat feel good gevoel.

  • Avatar van Gea
    Reply Gea 8 november 2016 at 20:21

    graag!
    heerlijk voor de neus en wangen van mijn zoon, hij fietst nu elke dag naar school door de frisse zeewind. Deze productlijn spreekt me voor al mijn 3 kinderen aan, vanwege dat het zo vriendelijk is voor de huid.
    Zou het zelf ook wel willen proberen…..

  • Avatar van Natascha Velthuis
    Reply Natascha Velthuis 8 november 2016 at 20:09

    Ik doe ontzettend graag mee.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 8 november 2016 at 20:05

    ik hou van dit merk dus doe zeker even mee met de winactie :D wat mij in de winter een feel good moment geeft is lekkere warme hutspot en tijdens het eten op de bank een film aan en kaarsjes die op tafel staan :3

  • Avatar van Britt
    Reply Britt 8 november 2016 at 19:59

    Ik doe heel graag mee, aangezien mijn vreselijke gevoelige huid wel extra goede verzorging kan gebruiken in de gure wintermaanden, en zeker met dit spul waarvan het vroeger al op mijn eczeem werd gesmeerd toen ik nog een ukkie was, sinsdien nog steeds een even grote fan ervan! Ik heb geliked op Facebook!

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 8 november 2016 at 19:24

    Een goed verzorgde huid lekker beschermd tegen de winterse invloeden

  • Avatar van Will
    Reply Will 8 november 2016 at 18:57

    Heerlijke producten, wil ik wel gebruiken.
    Ik krijg een feel good gevoel deze herfst/winter, als ik de kleinkinderen op bezoek heb en ze allemaal(5) zie smullen van mijn eigen gebakken appeltaart.
    Graag doe ik mee met deze winactie en ik volg je op Bloglovin.

  • Avatar van Annette
    Reply Annette 8 november 2016 at 18:41

    Een fijn herfstgevoel is voor mij ook een beetje een geurbeleving, geuren als sinaasappel, kaneel en de geur van speculaas dat vind ik altijd echt zo’n ah ja, herfst is daar gevoel. Pracht pakket dus ik loot graag mee.

  • Avatar van Lieke van Veen
    Reply Lieke van Veen 8 november 2016 at 18:18

    Ik doe heel graag mee ik heb in de winter altijd een droge huid, dus deze producten zouden goed van pas komen!

    Mijn feel good momentje is samen slapen met mijn vriend of lekker samen knuffelen op de bank. Mannen zijn altijd zo heerlijk warm als je het koud hebt haha.

  • Avatar van anja
    Reply anja 8 november 2016 at 17:47

    lekker hardlopen met een flinke wind tegen en dan de bladeren om je heen opwaaien en dan thuis komen lekker warm douchen en je huid extra goed verzorgen

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 8 november 2016 at 17:31

    Ik had vanmiddag nog zo’n fijn feel good moment. Samen met een vriendin 10 km gewandeld. Heerlijk fris buiten. Daarna gezellig samen thee gedronken en toen ze naar huis was heb ik fijn een warm bad genomen. Koud-warm-gezelligheid-thee-kletsen-badderen… in één woord: genieten! Die producten van Eucerin komen hier goed van pas want zowel mijn dochter als ik kampen met een droge huid.

  • Avatar van BArbara
    Reply BArbara 8 november 2016 at 16:47

    Heerlijk, goed merk! Ik doe graag mee.

  • Avatar van Danique
    Reply Danique 8 november 2016 at 16:25

    Warme herinneringen aan mijn jeugd, thuiskomen met ijskoude handen en voeten na het buiten spelen, opwarmen voor de kachel, waardoor het ontzettend ging prikkelen. Sinterklaas vieren, in een kring met 7 personen, met name ging het om het gedicht en de surprise, warme chocolademelk, marsepein en speculaas. Hangop, in een theedoek boven de emmer voor de kachel. Kerst vieren, een boom tot tegen het plafond aan, oud en nieuw, en alweer een emmer voor de kachel nu met het rijzende deeg, Gebiologeerd kon ik er naar kijken, het vuur van de kachel en dat deeg wat omhoog kwam. Dit is mijn winter feel good, mijn warme herinneren aan mijn ouders die beide veel te jong zijn overleden. Heb geprobeerd de traditie voort te zetten maar het is toch anders, in de loop der jaren is het onbewust anders gaan lopen. Maar er zijn andere dingen voor in de plaats gekomen, ik kijk uit naar de top2000, heerlijk in een warm huis luisteren en kijken, Onbewust weer genieten van de goede oude tijd ;-) op de bank met een warme drank. Genieten van de dierbaren om mij heen maar stiekem al snel na de feestdagen verlangen naar het voorjaar. Waar vroeger de winter belangrijk voor mij was, is nu het voorjaar in de plaats gekomen.

  • Avatar van Susan
    Reply Susan 8 november 2016 at 16:21

    Wat een heerlijke producten lijken mij dit! Mijn feel good moment in de winter is gezellig op de bank met een dekentje en wat lekker. Love it! <3

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 8 november 2016 at 15:55

    Mijn feel good gevoel in de winter: open haard aan, glaasje wijn en een goed boek!

  • Avatar van Celine
    Reply Celine 8 november 2016 at 15:44

    Echt een feel good moment voor mij in de herst/winter is thuis komen van het koude buitenlucht en dan een lekkere hete bad of douch. Daarna een lekkere warm trui aan met een goede film met chocolade melk
    Xxx

  • Avatar van Ot
    Reply Ot 8 november 2016 at 15:43

    Koffie met verse appeltaart bij de haard!

  • Avatar van Nadine Rozeman
    Reply Nadine Rozeman 8 november 2016 at 15:32

    LEUKE ACTIE EN IK VIND HET LEUK OM VERSCHILLENDE DINGEN UIT TE PROBEREN.

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 8 november 2016 at 15:20

    Mijn feel good gevoel is als ik een lekker warm bad genomen heb en daarna lekker op de bank liggend tv kijken.

  • Avatar van Esther Kappenberg
    Reply Esther Kappenberg 8 november 2016 at 15:17

    Lekker warm douchen en daarna op de bank met een kopje thee!

  • Avatar van Marian Zw.
    Reply Marian Zw. 8 november 2016 at 14:28

    Mijn feelgood moment in de herfst of winter, is thuis komen na een koude fietstocht. Binnen komen in een warm huis. Een warme kop thee en lekker even op de bank! Ik maak graag kans op deze producten, heb een dochter die snel een erg droge huid heeft en dan meteen allergisch reageert. Hopelijk helpt Eucerin om dit te voorkomen.

  • Avatar van Corinne de Graaf
    Reply Corinne de Graaf 8 november 2016 at 14:14

    Feel good moment in de winter.Kaarsjes aan en thee of warme chocomel in de avond.

  • Avatar van Nadia Gard
    Reply Nadia Gard 8 november 2016 at 13:41

    Mijn feelgood thing in de winter is met een warme chocomel met slagroom en koekjes op de bank zitten en het tijdschrift Mijn Geheim lezen. En lekker knuffelen op de bank met mijn man &onze lieve kleine man ♡

  • Avatar van Ingrid van Duijl
    Reply Ingrid van Duijl 8 november 2016 at 13:16

    Mijn feel good gevoel is als ik ’s avond s laat in het donker van mijn werk naar huis rijd, in de kou en regen e.d. En dan thuiskomen in een heerlijk warm huis, waar mijn kinderen lekker opgekruld in hun bedden liggen te slapen.
    Ik zou dit pakket erg graag willen winnen voor mezelf, mijn zoon en dochter. Ik heb een hele droge huid, mijn zoon heeft eczeem op zijn lijf en mijn dochter heeft eczeem met name op haar handen en in haar gezicht. De dokter heeft hormoonzalf voorgeschreven maar ik gebruik dat liever niet omdat mijn kids nog jong zijn en ik niet weet wat die zalf op langere termijn kan veroorzaken. Dus een Eucerin UreaRepair PLUS pakket is hier erg welkom!

  • Avatar van Angelique op den velde
    Reply Angelique op den velde 8 november 2016 at 12:53

    Wat mij tijdens deze koude dagen echt een feelgood geeft ?
    Een lekker warm en zacht velletje, vreselijk die koude handen en voeten en een trekkerige huid omdat alles zo koud en droog word.
    Niks lekkerder dan je na een warme douche heerlijk insmeren met een fijn product die ook helpt .
    Eucerin vind ik super , geen opsmuk,maar doet gewoon wat het beloofd

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 8 november 2016 at 12:52

    Wat zou mijn droge huidje dit pakket met de koude dagen waarderen! Wat me echt een feel good moment geeft in de herfst/winter is een heerlijke wandeling door het bos te maken en daarna lekker binnen bij de kachel zitten met een kop thee en een goed boek!

  • Avatar van jacquelinej
    Reply jacquelinej 8 november 2016 at 12:48

    Wat een fantastische actie.
    Heerlijke producten voor de droge huid.
    Ik zou er heel erg blij mee zijn!

  • Avatar van Cristina C
    Reply Cristina C 8 november 2016 at 12:40

    Mijn feelgood is :
    (Heel koud buiten) thuis komen na een drukke werk dag , een lekker warm badje nemen en dan gezellig in de zetel zitten met mijn gezin met een warm dekentje en een heerlijke zelf gemaakte chocomelk en kaarsjes natuurlijk!! Achhh zalig ! :D

  • Avatar van Marjanne
    Reply Marjanne 8 november 2016 at 11:54

    Mijn feelgood gevoel ???? Languit in bad, maskertje op m’n gezicht, boekje, naast het bad een krukje met daarop een glaasje wijn en op de achtergrond het liefst wat Irish Folk muziek !!! Daarna bodylotion, huispakkie aan en ……… heerlijk op de bank verder lezen

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 8 november 2016 at 11:40

    Wat een mooie prijzenpakket! Waar ik in de herfst echt van geniet is dat het weer vroeger donker is en dat de dekentjes en de geurkaarsen weer mogen bovengehaald worden. En in de winter geeft skiën mij het ultieme feel good gevoel!

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 8 november 2016 at 10:45

    OOohhh die voetencreme! Ik had al gehoopt zoiets hier in het artikel tegen te komen.. :) Die voetencreme kan ik wel gebruiken! <3 Heb al sinds februari/maart ofzo last van een jeukende voet en tenen.. verschrikkelijk af en toe! Dacht in eerste instantie nog aan wintertenen, maar ik heb er in de lente/zomer periode volgens mij veel meer last van gehad. Ik weet niet wat het is, misschien een infectie ofzo, maar ik ben te koppig en eigenwijs geweest om er niet mee naar de dokter te gaan :( Nu het herfst is, gaat het wel weer, toch blijft de jeuk soms nog wel opspelen.

    Wat mij dus een goed gevoel zou geven is om eindelijk zonder kriebelvoeten door het huis te kunnen lopen <3 Geen geschuif en gedraai meer, geen gewrijf en gekrabbel meer tussen de tenen en de onderkant van m'n voet. Verlichting, ontspanning.

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 8 november 2016 at 10:42

    Mijn feel good moment…. een drankje en hapje met vrienden in bv een mooie stad… effe lekker er tussenuit. Maar dan het liefst zonder velletjes in mijn gezicht en op mijn hoofd….

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 8 november 2016 at 10:37

    Dit lijken me heerlijke producten, vandaag voor het eerst temperatuur -1
    Ik merk het direct aan mijn huid, veel droger & trekkerig.
    Mijn feel good tip voor de herfst is:: Wat ook echt bij dit seizoen hoort en wat ook heel leuk is om te doen, is een pompoen uithollen en er een lichtje in zitten. Je kunt bijvoorbeeld een gezichtje eruit snijden, zoals de bekende halloween pompoenen, maar je kan het bijvoorbeeld ook maken met een leuk patroontje. Zo heb je weer wat extra sfeer in huis en het is ook een leuke bezigheid.

  • Avatar van Betsie
    Reply Betsie 8 november 2016 at 10:27

    Dit zou ik graag eens proberen! Ik heb eczeem en heb nog niet echt iets gevonden wat me verlichting geeft.

  • Avatar van Betsie
    Reply Betsie 8 november 2016 at 10:26

    Dat zou ik graag eens proberen. Ik heb eczeem en Eucarin heb ik al eens geprobeerd als dagcreme. Dat beviel heel goed!

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 8 november 2016 at 10:16

    Deze eucerin lijn klinkt echt erg fijn voor mijn slechtgehumeurde huid in de herfst en winter! (het is trouwens sowieso een fijn merk!
    Mijn feelgood momenten in deze tijd van het jaar zijn: heerlijk in een dikke trui met een mega beker thee op de bank zitten met een goed boek of een goede film. Maar ook lekker samen wandelen en genieten van hoe de wereld er uit ziet in de herfst :-). En warme appeltaart! (hoewel dat eigenlijk in elke tijd van het jaar een goed plan is!)

  • Avatar van Diana
    Reply Diana 8 november 2016 at 10:12

    Deze nieuwe serie ken ik nog niet en ben er dan ook zeer benieuwd naar.
    Heb mijn hele leven al eczeem en ben nog steeds op zoek naar het product wat mijn huid doet stralen.
    Onder de douche vandaan gekomen is mijn huid droog en jeukerig, dan moet ik ook snel er iets opsmeren om irritatie te voorkomen. Een nieuwe creme is dan ook zeer welkom :) om deze winter met een gevoede huid weer door te komen.

  • Avatar van Debbie
    Reply Debbie 8 november 2016 at 09:57

    Ik doe heel graag mee! Sinds ik zwanger ben jeuken mijn buik en mijn borsten continu. Mijn huid is enorm rood en gevoelig momenteel. Het feelgood moment waar ik normaal gesproken naar uitkijk zijn de gezellig avonden met kaarsjes en thee bij vriendinnen op de bank. Maar nu is het ultieme Feelgood gevoel waar ik naar uitkijk, de geboorte van mijn zoon!

  • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
    Reply Xaviera Jamie Jansen 8 november 2016 at 09:41

    Heel fijn dat Eucerin bestaat en er deze maand zowaar een heel pakket van dit “dol-fijne” merk als prijs bij Curvacious de deur uit gaat! Wij hebben het hele jaar door een allergie en daar jeukt de huid enorm van. Door Eucerin te gebruiken houden we de huid soepel en is de jeuk stukken minder! U begrijpt dat wij graag mee doen en wanneer we mogen winnen krijgt u van ons allemaal hier in huis een dikke vette zoen!

  • Avatar van Marina
    Reply Marina 8 november 2016 at 09:03

    Deze producten zijn geweldig. Ik gebruik ze ook wel eens. Goed voor mijn huid. In de zomer voelt mijn huid wel droog aan en in de winter is het net of mijn huid krimpt van de kou. Ik doe weer graag mee voor dit geweldige pakket. Ik volg je al op verschillende kanalen.

  • Avatar van Lisanne
    Reply Lisanne 8 november 2016 at 08:59

    Wat een heerlijke winactie!! Zou echt super zijn voor mijn droge huid! Mijn ultieme herfstgevoel is een heerlijke boswandeling met mijn gezin en dan afsluiten met een warme chocomelk met slagroom en gevuld speculaas!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 8 november 2016 at 08:29

    Wat een fantastische winactie. Dit repair plus pakket kan ik heel goed gebruiken in deze tijd van het jaar. In de herfst en winter wordt ik vooral heel blij van winterse thee en warme geurkaarsen!!

  • Avatar van carola
    Reply carola 8 november 2016 at 08:25

    Feel goed? poeh zo voelde ik me net niet toen ik moest krabben brrr
    Maarrr vanavond lekker onder een dekentje kruipen met een goed boek, dat is wel feel good!
    Daar gun ik mezelf in de zomer geen tijd voor, dus fijn dat het nu weer winter is om bij te komen..
    Ook zondag is een feel good day, lekker me time met beauty producten
    Ben ook erg benieuw naar deze producten, gaaf dat je fullsize kunt winnen :)

    Fijne dag met een feel good momentje!

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 8 november 2016 at 07:54

    Buiten wordt het steeds kouder en dat zal nog wel een tijdje zo blijven. Ik ben een koukleumen die met een warm gevoel me feel good voel.

  • Avatar van Corry de vos
    Reply Corry de vos 8 november 2016 at 07:52

    Retteket nu maak ik kans op een eucerin pakket
    Gooi mij maar in de hoge hoed
    Dan komt het met mijn verzorging vast wel goed

  • Avatar van Amanda
    Reply Amanda 8 november 2016 at 07:40

    Dat is fijn! Lijkt me heerlijk om zo’n pakket te winnen. Ik ken deze producten nog niet en wil graag kennismaken.
    Ik heb helaas ook zo’n droge huid in de winter. Wat is er nog lekkerder na een goede verzorging? Een gladde, zachte en verzorgde huid!

  • Avatar van Romy
    Reply Romy 8 november 2016 at 07:31

    Oh wat een heerlijk verwenpakket! Ik maak graag kans!
    Tijdens de herfst en winter word ik vooral bij van binnen onder een dekentje wegkruipen en genieten van een serie en lekker knutselen.

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 8 november 2016 at 07:20

    Feel good voor mij in de winter is een heerlijk bad te kunnen nemen thuis of een dag naar een wellness resort waar men lekker verwend wordt ?
    Facebook: An Na

  • Avatar van Pauline
    Reply Pauline 8 november 2016 at 07:16

    Leuke actie ik doe graag mee! Mijn winters feel good gevoel is een warme thee, naar buiten kijken hoe de natuur verandert en terwijl mezelf verwemnen met een face mask of nagellakje xo

  • Avatar van Ans van nijnatten
    Reply Ans van nijnatten 8 november 2016 at 07:16

    Een feel good moment heb ik als mijn kleinzoons van 2 en 4 jaar oud bij mij op schoot zitten en dan tegen me zeggen ” oma jij bent lief” of zo als de oudste altijd zegt met een dikke knuffel erbij ” oma ik ben verliefd op jou ” dan smelt ik .en dat geeft mij het beste gevoel dat er is .

  • Avatar van Irenka Vascones
    Reply Irenka Vascones 8 november 2016 at 07:15

    Ik doe graag mee! Mijn feel good gevoel is lekker op de bank kruipen met mijn 3 kinderen en een leuke film kijken. Ik wil graag de producten uitproberen want mijn zoon heeft veel last van zijn eczeem. Wij hebben alles geprobeerd, hormoon zalf etc
    Groetjes

  • Avatar van Tamer katrien
    Reply Tamer katrien 8 november 2016 at 07:13

    Warme chocolademelk met slagroom en een heerlijk warm bad ?

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 8 november 2016 at 06:59

    feelgoed gevoel heb ik sowieso na de geboorte van kleinzoon quinn, ook de andere kleinkinderen bezorgen me telkens weer een opkikker
    dit lijkt me een heerlijk pakket, zeker nu de wintermaanden zorgen voor een drogere huid, mijn leeftijd spellt natuurlijk ook al aardig mee

  • Avatar van Lisette Kleiweg
    Reply Lisette Kleiweg 8 november 2016 at 06:55

    Wat een heerlijk huidverwenpakket, ik doe supergraag mee. Mijn winter feelgoodmoment is toch wel s’avonds als iedereen thuis is, warm met kaarsjes aan, in een lekker warm huispak met mok warme drank naar keuze, ik wil kruidenthee, de kids chocolademelk , hij koffie……

  • Avatar van Anica
    Reply Anica 8 november 2016 at 06:45

    Ik doe graag mee, mijn psorias is sinds het herfst is weer als een schilferbom op mijn huid ontploft :-( vooral mijn benen zijn net de woestijn. mijn feelgood moment is met mijn kinderen een thema feestje houden in het weekend. Lekker de kaarsjes aan wat lekkers erbij. Spelletjes spelen of een film aan. Heerlijk! ?

  • Avatar van Evelien De Vos
    Reply Evelien De Vos 8 november 2016 at 06:41

    Het leukste aan de herfst is natgeregend en koud thuiskomen, een warme douche nemen en in pyjama de tegen op het raam horen tikken terwijl je in slaap valt.

    • Avatar van Evelien De Vos
      Reply Evelien De Vos 8 november 2016 at 06:42

      Regen ipv tegen dus :-)

  • Avatar van Saskia
    Reply Saskia 8 november 2016 at 06:39

    Warme chocolademelk met slagroom. Heerlijk om op een koudere dag te drinken. Ik maak graag kans op dit pakket. Ik heb zelf vaak last van een droge huid. Dus ben benieuwd of deze producten ook voor mijn huid fijn zijn.

  • Avatar van Inge Van den Bempt
    Reply Inge Van den Bempt 8 november 2016 at 06:37

    Dag Désiree, wat is er nu meer feel good aan de huiseljke warmte en gezelligheid in de winter in combinatie met de ideale lectuur?

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 8 november 2016 at 06:36

    Leuk en ik doe heel graag mee!
    De producten van dit merk ken niet.
    Mijn feel good gevoel is als ik lekker thuis op de bankstel zit met een plaid over de benen en een heerlijke mok thee erbij en kijken naar een goede film ;-)

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.