Beauty

Eucerin UreaRepair PLUS (review)

8 november 2016

eucerin urea repair plus 1 - Eucerin UreaRepair PLUS (review)
Heb je last van een droge, trekkerige, jeukende en gevoelige huid en heb je hier zeker in de herfst en winter meer last van? Dan is deze Eucerin UreaRepair PLUS lijn zeker iets voor jou om te proberen. Het zijn producten zonder parfum en kleurstoffen maar wèl met verzorgende, kalmerende en verzorgende ingrediënten die het uitdrogen van de huid tegen gaan. In dit artikel lees je meer informatie, mijn ervaringen èn maak je kans op één van de 3 pakketten met alle Eucerin UreaRepair PLUS producten hierin. Zo kom je de herfst en winter zeker met een lekker zachte, soepele en gekalmeerde huid door ^^

Doordat we in deze maanden de verwarming aanzetten, wat warmer douchen en/of badderen en onze huid meer te verduren krijgt door regen, wind en kou merk je al snel dat je huid sneller uitdroogt. Deze Eucerin UreaRepair PLUS lijn gaat uitdroging tegen dankzij verschillende hydraterende en verzorgende ingrediënten als ureum, ceramide en gluco-glycerol.

Ureum houdt het vocht in de huid vast, zorgt voor langdurige hydratatie en kalmeert de huid waardoor jeuk verdwijnt
ceramide beschermt de huid tegen vochtverlies en blokkeert stoffen die huidirritatie, jeuk en ontstekingen kunnen veroorzaken
gluco-glycerol ondersteunt de distributie van vocht in de diepere epidermale lagen van de huid
NMF (natural moisturizing factors) is een mix van in water oplosbare stoffen die ervoor zorgen dat het vochtgehalte in je huid op peil blijft.

eucerin urea repair plus 2 - Eucerin UreaRepair PLUS (review)


Waslotion
400ml
Geen harde reinigers of alcohol maar een fijne milde combinatie van verzorgende en kalmerende ingrediënten. Mijn huid voelt na gebruik totaal niet droog of trekkerig aan en hij bevalt hier in huis ook bij ons dochtertje haar droge huidje erg goed.

Body lotion 400ml
Wederom geen ‘harde’ ingrediënten maar juist voedende, beschermende en verzorgende ingrediënten zoals urea, glycerine, shea boter en ceramide. De lotion is geurloos en trekt snel in zonder plakkerig laagje achter te laten.

Body cream 450ml
Deze bodycrème voelt duidelijk wat meer voedend aan dan de body lotion en laat heel iets van een subtiel maar voedend – en zeker niet plakkerig – laagje achter op de huid. Er zit onder andere glycerine, kokosolie, urea, shea boter, ceramide, arginine, zonnebloemolie en zeewierextract in.

eucerin urea repair plus 3 - Eucerin UreaRepair PLUS (review)


Herstellende voetcrème
100ml
Het is maar goed dat het geen sandaaltjesweer is de laatste tijd want mijn voetjes waren niet bepaald toonbaar. Droge en ruwe delen, plekjes van oude blaren die niet leken te helen en dergelijke. Een paar keer smeren met deze voetencrème maakte al direct een verschil dus deze blijf ik voorlopig voor het slapen gaan gebruiken. De huid heelt duidelijk sneller en de hielen voelen alweer een heel stuk zachter aan. Er zit onder andere urea, glycerine, kokosolie, ceramide, arginine en zonnebloemolie in en laat na het inmasseren amper een laagje achter op de huid.

Handcrème 75ml
Wederom een product dat gelijk naar mijn nachtkastje vertrokken is. Omdat deze wat meer voedend is en iets van een laagje achterlaat vind ik hem perfect om voor de nacht te gebruiken. Mijn handen en vooral mijn nagelriemen worden hier heel vrolijk van. Ik merk trouwens ook dat als ik mijn handen vaker insmeer ik overdag minder last van koude vingers heb. Win-win!

eucerin urea repair plus 1 - Eucerin UreaRepair PLUS (review)

Met deze verpakkingen kan je sowieso echt een hele tijd vooruit. Als je wint win je namelijk ook diezelfde grote verpakkingen als op de foto’s. Wel handig om te weten is dat de producten ook in kleinere verpakkingen verkrijgbaar zijn. Ook fijn dat de producten gebruikt kunnen worden door mensen met een enorm gevoelige huid die last hebben van bijvoorbeeld atopisch eczeem, psoriasis, keratosis pilaris en dergelijke en de voetcrème ook voor diabetici geschikt is.

Winactie
Wil jij één van de drie pakketten met alle producten uit de Eucerin UreaRepair PLUS lijn met een waarde van €80,- winnen? Laat een reactie achter onder dit artikel met wat in de herfst en winter jou nu echt een feel good gevoel geeft. Natuurlijk mag volgen, liken en delen op Facebook ook altijd ;) Deze winactie loopt tot en met 15 november 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 10 april 2017 at 23:08

  Leuk, ik wil dit heel graag proberen

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 10 april 2017 at 21:32

  Leuke actie, ik doe mee! Deze producten zijn niet alleen in de herfst en winter goed voor de huid maar komen ook goed van pas tijdens de lente en zomer!

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 10 april 2017 at 12:35

  Lekker kopje thee, openhaard, een kleedje op de bank en dan mijn tablet met jouw blog!

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 19 november 2016 at 13:20

  Warme choco na een lekkere boswandeling geeft mij het perfecte herfst/wintergevoel <3

 • Avatar van Annet van Vliet
  Reply Annet van Vliet 15 november 2016 at 22:40

  Daar hoef ik niet lang over na te denken:

  WARME CHOCOMEL MET SLAGROOM! :)

 • Avatar van petra haak
  Reply petra haak 15 november 2016 at 21:31

  Mijn feel goed gevoel is een heerlijke dag wandelen met vrienden en familie maken en dan onderweg of als afsluiting lekker opwarmen met warme chocolademelk en slagroom !

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 15 november 2016 at 20:24

  Wat een fijn pakket. Daar zou ik graag iemand mee verrassen die al jaren dit merk gebruikt.
  Wat ik zelf in de herfst en winter feel good vind: een heerlijk warm bad, met een badschuim met een winterse geur, bv. iets van kaneelgeur. Een heerlijk glaasje warme verse muntthee erbij, een paar chocolade pepernoten, en een fijn magazine om te lezen.

 • Avatar van Ans van nijnatten
  Reply Ans van nijnatten 15 november 2016 at 19:57

  Mijn feel good moment in de winters is s,avonds in mijn huispas op de bank kaarsjes aan (liefst geurkaarsen.) Net onder de douche uit en heerlijk met een huid die heerlijk ontspannen en gekalmeerd is door de perfecte body lotion welke ik nog steeds niet echt heb gevonden want de meeste voelen heerlijk aan op mijn huid voor 10 a 15 min en dan komen de schilvers weer tevoor schijn .ik kocht meestal nody lotion met veel olie eron maar mijn dermatoloog zegt dat daar mijn huid juis dubbel zo snel van uitdroogt .

 • Avatar van Jacques Leliveld
  Reply Jacques Leliveld 15 november 2016 at 19:43

  Oeps.. zie deze actie NET op tijd.
  Mijn feel-good momenten..
  In de herfst genieten van de mooie veranderende kleuren in de natuur.. In de winter blijven hopen op schaatsen op natuurijs..

 • Avatar van Jacmana
  Reply Jacmana 15 november 2016 at 19:40

  Lekker met mijn kleinkinderen door de bladeren wandelen in het bos en daarna samen een lekkere warme chocomel drinken

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 15 november 2016 at 19:31

  Lekker met een fijn boek naar bed met een lekkere warme kruik.. dat vind ik fijn in de winter!!
  Ik kan me niet herinneren dat ik dit merk ooit heb gebruikt.. maar producten voor een droge huid wel… fijne actie!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 15 november 2016 at 19:28

  Wat een leuke actie!! Mijn absolute feel good gevoel krijg ik elke dag van mijn lieve schat Chaam, ongeacht het seizoen ;-) Ik ga nu al een jaar of 3 door een bizarre medische rollercoaster en hij staat altijd voor me klaar en houdt het elke dag weer uit met mij en mijn chronische pijn!! En laat die lieve schat van mij nu ook een onwijs droge huid hebben, dus reden te meer om mee te doen!!
  Hoop dat ik hem héél blij kan maken, want de herfst en winter zijn allesbehalve zijn favoriete seizoenen ;-)

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 15 november 2016 at 19:07

  Ik doe op de valreep graag mee!

  Ik krijg een feelgood gevoel van lange avonden op de bank, kaarsjes aan, een goede film of serie op tv en een lekker warm drankje erbij. Heerlijk. Gewoon lekker samen zijn.

 • Avatar van Suzanne Schiffers
  Reply Suzanne Schiffers 15 november 2016 at 12:55

  Wat mij echt een herfst gevoel geeft, klinkt misschien wat cliché, maar dat is echt het binnen zitten, kijken hoe het begint de schemeren met een kop thee. (Oei, wel heel cliché dit als ik het zo teruglees haha) Het vroege donker, een dekentje om je heen kunnen slaan, zonder dat het echt -10 is buiten. Mooie knutselwerkjes maken met mijn oudste zoon van blaadjes en kastanjes. Foto’s maken in het bos, geeft een prachtig resultaat! Daarom ben ik er zooooo dol op!

 • Avatar van Claudje76
  Reply Claudje76 15 november 2016 at 09:48

  Ik doe graag mee. Mijn zoon heeft veel last van eczeem dus wil dit wel proberen.
  Mijn feelgood moment is met mijn gezin voor de buis met plaids en en warme chocomelk en een goede film. En dan het liefst een goede kerstfilm.

 • Avatar van Anita Hubert
  Reply Anita Hubert 15 november 2016 at 03:46

  Bij herfst en winter krijg ik helaas niet meteen de associatie met “feelgood”, op welke wijze dan ook. In de aanloop naar 21-12 ben ik altijd al aan het aftellen: daarna beginnen eindelijk de dagen weer te lengen. Regen, kou, sneeuw: ik vind het vreselijk. Gezelligheid voel ik meer in de zomer, schaars gekleed. ;o) Maar goed, we maken er natuurlijk toch wat van. In deze getijden ga ik dus wat vaker naar de sauna en daar is het wel aangenaam vertoeven. Feelgood.

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 14 november 2016 at 10:44

  Het veel samen zijn omdat het buiten donker grijs en nat is is het heerlijk om binnen samen te zijn!

1 6 7 8

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
mac viva glam 2017
Mijn MAC wishlist ♥

Er is even een periode geweest dat ik wel gewoon enkele goede basics van make-upmerk MAC bleef gebruiken, maar niet...

Sluiten