Reizen & vrije tijd

Travel | Win een Eurocamp cheque t.w.v. €200,- (gesloten)

22 november 2016

eurocamp
Oh yes, na het succes van de actie van vorig jaar doen we het dit jaar nog eens dunnetjes over! Na heerlijke vakanties in de Zwitserse Bergen, bij Disneyland Paris en een gezinsvakantie bij de Beekse Bergen heeft Eurocamp ons al heel wat mooie en bijzondere herinneringen meegegeven. Wij zijn fan! Toch het kampeergevoel maar wèl met een lekkere dosis luxe. Moet je nog boeken voor jouw komende voorjaars- en/of zomervakantie en spreekt Eurocamp je aan, dan gaat de cheque t.w.v. €200,- die ik mag verloten je vast goed van pas komen!

eurocampeurocamp
Wil jij er komend jaar ook lekker op uit samen met je man/vriend/vriendin en/of kinderen en ben je al rond aan het snuffelen? Wees er als vroegboeker lekker op tijd bij en snuffel eens rond op de website van Eurocamp. Je kan de cheque natuurlijk gebruiken als korting op je boeking of hem gebruiken om bijvoorbeeld wat leuke extraatjes of een upgrade qua accommodatie te kiezen. Tip: je kan de cheque ook combineren met de vroegboekkorting :)

Lees in onderstaande artikelen meer over onze ervaringen met Eurocamp:

Eurocamp Zwitserland
Eurocamp La Croix du Vieux Pont
Eurocamp Beekse Bergen

De kleine lettertjes
De cheque is enkel te gebruiken bij een nieuwe boeking voor een vakantie in 2017 naar één van de Eurocamp bestemmingen en is geldig bij een boeking voor minimaal 3 nachten, op basis van beschikbaarheid. De cheque is te gebruiken op de accommodatietypes Stacaravan Avant, Vista, Espace, Esprit, Classic, de bungalowtent en de safaritenten. De cheque is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen contanten. De korting geldt niet op de volgende campings: Les Mouettes, L’Atlantique, Pra delle Torri, Marina di Venezia, Cambrils Park, Playa Montroig, Sylvamar, Duinrell, Garden Paradiso, Domaine du Colombier, Le Brasilia, Les Sablons, Aloha, Club Farret, Domaine de la Yole, Domaine de Massereau en alle Basic Selectie campings.

eurocamp

Hoe maak je kans?
Laat in een reactie onder dit artikel achter naar welke Eurocamp camping jij volgend jaar op vakantie zou willen gaan en waarom juist die locatie. Deze winactie loopt tot en met 29 november 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Iris snijder
  Reply Iris snijder 29 november 2016 at 22:44

  Oeh wat een toffe prijs! Het plan is aankomend jaar te gaan kamperen met onze mannetjes van vier en één. Maar dan wel graag naar een fijne plek met een beetje luxe en de charme van kamperen. Back in the days heerlijke vakanties samen gehad in Italië, we zouden met ons gezin graag terug gaan.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 29 november 2016 at 22:23

  Wow, wat een keus… een keer Sicillie dan maar? camping el Bahira ziet er prachtig uit en in april hebben we best tijd om het eiland te gaan verkennen!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 29 november 2016 at 21:27

  Samen met mijn vriend en dochtertje wil ik Oostenrijk ontdekken! Dit jaar zijn we er een nachtje geweest toen we op weg waren naar Italië. Ik wil hen graag meenemen naar Camping Natterer See in Tirol. Ik zie ons al door Innsbruck struinen en zwemmen in het bergmeertje!

 • Avatar van Christa lindhout
  Reply Christa lindhout 29 november 2016 at 20:06

  Camping Südsee-Camp
  Wietzendorf, Lüneburger Heide – Duitsland
  Waarom? Aan campingplekken denk je altijd frankrijk spanje of Italië. De bekende warme plekken. Ik zou wel eens gewoon out of de box en Duitsland willen ontdekken. Dit lijkt mij een aangename plek en ook mooi te doen voor een midweek. Je hoeft niet ver weg te gaan om pret te hebben. Euro camp lijkt mij een leuke organisatie om eens te boeken met elkaar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 december 2016 at 10:59

   Hi Christa! Jij bent de winnaar van de Eurocamp cheque. Gefeliciteerd! Er wordt z.s.m. contact met je opgenomen voor de afhandeling :)

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 29 november 2016 at 20:01

  Wow! Gaaaf! Ik ben zwanger van ons eerste kindje en beval in het voorjaar. Ik zie dat ze ook heel gave baby accomodaties en voorzieningen hebben. dat maakt het een stuk makkelijker om weg te gaan. Wij zouden dan voor Frankrijk gaan. Goed te rijden en wel echt lekker weg!

 • Avatar van Coby Bot
  Reply Coby Bot 27 november 2016 at 14:06

  Camping Airotel Pyrénées zou ik nu toch voor gaan kiezen. die omgeving is magisch

 • Avatar van Elodie Trcz
  Reply Elodie Trcz 26 november 2016 at 14:38

  Hey !
  Mijn voorkeur gaat uit naar Camping Aloha, Sérignan, Languedoc – Frankrijk. We zijn al eens eerder in de Languedoc geweest maar niet daar. Vrijwel alles wat wij zoeken in een vakantie is daar : een fitnessruimte, ruime zwembaden.. Het ziet er fantastisch !
  elo73_@hotmail.fr

 • Avatar van Will
  Reply Will 25 november 2016 at 23:31

  Wow, prachtige actie.
  Graag zou ik weer eens een keer naar Zuid Frankrijk gaan. Na mijn herseninfarct nooit meer geweest.
  De Camping Le Mediterranée Plage lijkt mij fantastisch. Ik denk dat het deze misschien wel zal worden.
  Onderweg 2 keer overnachten, dan is het te doen. Graag doe ik mee.

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 25 november 2016 at 20:32

  Wij zouden heel erg graag met onze kleine meid naar Beekse Bergen willen. Voor ons gezin is daar voor ieder wat wils. Zo zijn wij alle 3 enorme natuur liefhebbers, wat daar genoeg te vinden is. Op het park zelf zijn er mogelijkheden tot vissen, wat mijn man erg graag doet ter ontspanning en vergeet natuurlijk het safaripark niet. Kortom voor ons de ideale vakantie, gewoon in Nederland.

 • Avatar van Rozemarijn
  Reply Rozemarijn 25 november 2016 at 19:48

  Zonder twijfel zou ik kiezen voor Camping Paris Est, aangezien deze het dichtste bij Disneyland Parijs ligt. Ik zit er heel erg aan te denken om in september 2017 mee te doen aan de halve marathon in Disneyland, maar ik twijfel vanwege de kosten en omdat ik momenteel nooit verder dan 10 kilometer heb gelopen. Deze prijs zou me zeker weten dat laatste zetje geven om er voor te gaan.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 25 november 2016 at 15:42

  Wij willen graag naar Euro disney en daar een paar dagen blijven en dan verder kijken richting het oosten van Frankrijk

 • Avatar van C de Boer
  Reply C de Boer 25 november 2016 at 14:21

  Wij zouden dan graag in de meivakantie nog eens naar Val de Bonnal in de Vogezen gaan.
  Het was onze eerste kampeervakantie met kinderen en we hebben het ontzettend naar onze zin gehad op deze groene en complete camping! Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Bovendien is het niet te ver rijden dus ook ideaal voor de meivakantie.

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 25 november 2016 at 14:10

  Wij komen heel graag terug in Duinrell. We zijn daar al eens geweest en hebben het er daar heel goed naar ons zin gehad.

 • Avatar van Jolanda van der Pol
  Reply Jolanda van der Pol 25 november 2016 at 00:29

  Een tegemoetkoming in een Vakantie winnen Curvacious.nl??? WOW dat klinkt als Sehr schon en erg MOI … dat wilt deze gastmoeder wel!! ;)
  3x in het jaar krijgen we buitenlands Gastkinderen een tweeling van 8 jaar uit een kindertehuis vanuit West-Berlijn. Wat zou het geweldig leuk zijn als we met hen in Eurocamp Beekse Bergen tijdens de vakantieperiode waarin we even niets hoeven alleen maar 2 kinderen heel erg blij maken . ze onvergetelijke periodes bezorgen en even lekker mogen verwennen. Een voor hen een alles in 1 park. Dierentuin, spelen en we mogen ook nog eens blijven slapen … ” Das ist Cool” :D
  Dat moeten toch wel hele bijzondere dagen voor ze zijn en bij thuiskomst in het kinderhuis in Berlijn zal er nog lang over nagepraat worden : “was es war schön “of wel “wat hadden we het fijn” Uiteraard gaat er een plakboek mee terug naar huis voor beiden ,en heel veel foto’s mee …. Jaaaaa ik maak dolgraag een kansje voor deze twee! :D
  #Duimen #Winnen #Eurocamp #Beeksebergen #Genieten ?

 • Avatar van De Pauw Evie
  Reply De Pauw Evie 24 november 2016 at 23:35

  Super leuke actie! Wij zouden waarschijnlijk voor een camping kiezen in het Zuiden van Frankrijk. Ons zoontje is nu bijna 4 maand en het zal zijn eerste echte reis worden in de grote vakantie. Aangezien hij nog maar een jaar zal zijn, kiezen we om met de auto op vakantie te gaan. Lekker quality time samen met mijn gezin. Stoppen waar we willen en als bestemming een plaats waar je veel kans hebt op mooi weer. Een camping zou ideaal zijn, dan komt hij in contacr met vele andere kindjes en kunnen we samen spelen in het zwembad en aan het strand. Wij hopen deze bon te winnen en er een spetterende eerste vakantie van te maken voor onze kleine man ❤

 • Avatar van maris
  Reply maris 24 november 2016 at 19:53

  Mijn voorkeur gaat uit naar:
  Camping Le Bois de Valmarie
  Argelès-sur-Mer, Roussillon – FrankrijkWM014

  De eerste vakantie van mijn man en ik was ook in deze regio, we waren toen 16 en 18 jaar. Dus zou super leuk zijn om nu met ons 1,5 jarig dochtertje hier naartoe te gaan.

 • Avatar van Fallon
  Reply Fallon 24 november 2016 at 19:40

  Hoi,
  Ik zou voor de Beekse bergen gaan…
  Wij verwachten elk moment ons eerste kindje… Deze zomer zijn we niet op vakantie gegaan om voor ons kleintje te sparen. Volgend jaar zouden we wel ergens naartoe willen, maar toch nog een beetje dichtbij huis… Je weet gewoon nooit hoe het met zo’n kleintje op reis is of zal zijn…
  Spannend…
  Groetjes,
  Fallon

 • Avatar van Linda de Nijs
  Reply Linda de Nijs 24 november 2016 at 18:36

  Euro camping Beekse Bergen

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 24 november 2016 at 16:18

  ik wil graag naar Duinrell, want ik vind Nederland een fantastich land om te fietsen

 • Avatar van fenna
  Reply fenna 24 november 2016 at 15:34

  mijn vriend heeft alleen nl, Frankrijk en België bezocht, ik zou het geweldig vinden om hem wat meer van europa te laten zien daarnaast ik zou het onwijs leuk vinden om onze kids mee op vakantie te nemen en heerlijk van de zon te genieten. Italië is een land waar ze nog niet geweest zijn, daarom zou mijn keuze ook zijn om daar heen te gaan.

 • Avatar van AngeliqueOpDenVelde
  Reply AngeliqueOpDenVelde 24 november 2016 at 14:44

  Laatst nog met mijn man over hoe leuk het zou zijn om nog eens net als vroeger een huisje/caravan te huren, ik zou voor Duinrell kiezen, lachen met het gezin met al die glijbanen …krijg er helemaal zin in

 • Avatar van Sandra Benedick Elzinga
  Reply Sandra Benedick Elzinga 24 november 2016 at 13:58

  Wat zou dat fijn zijn!
  We gaan dan voor Beekse Bergen code HL013 Avant Sta caravan
  Voor ons 5en
  2 volwassenen en 3 kinderen (Tweeling van 3 jaar en een zoon van 7 jaar)
  We zullen in Nederland op vakantie willen omdat onze auto een verre reis niet overleeft LOL

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 24 november 2016 at 13:44

  Ik kies voor lekker dichtbij …………. maar tòch ontspannen op vakantie nl. DE BEEKSE BERGEN. Je hoeft niet ver van huis te gaan om het prima naar je zin te hebben. Een prachtige park in onze mooie natuur!

 • Avatar van Annelaure van Zomeren
  Reply Annelaure van Zomeren 24 november 2016 at 13:24

  Camping Sole di Sari Sari-Solenzara in Corsica. Omdat wij zo benieuwd zijn naar de prachtige natuur op Corsica. Deze camping ligt ook perfect gelegen, dichtbij een plaats en bij het strand (maar niet direct aan het strand, zodat het toch wat rustiger is). Ik zou heel graag winnen!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 24 november 2016 at 11:43

  Laten we het voor de eerste kampeervakantie dicht bij huis houden, voor het geval dat, haha, ik zou dus gaan voor de beekse bergen. niet alleen omdat het dichtbij is hoor maar ook omdat de beekse bergen zowel een dierentuin als speelland heeft waardoor er genoeg te beleven valt voor de kids. ik zou gaan met ons gezinnetje. lijkt me heerlijk.

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 24 november 2016 at 11:31

  Waarschijnlijk Beekse Bergen omdat dat de streek is waar ik ben opgegroeid, maar de Bourgogne is ook een gebied waar we graag eens naar toe zouden willen gaan.

 • Avatar van Bas
  Reply Bas 24 november 2016 at 09:58

  We twijfelen nog richting Frankrijk of toch richting Italie.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 24 november 2016 at 09:45

  Ik zou kiezen voor Duinrell! Fijn even er tussen uit, kinderen en aanhang mee, heerlijk uitwaaien aan het strand, een dagje Duinrell, super! Genoeg te zien en te genieten!

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 24 november 2016 at 06:55

  Wij zijn dol op kamperen liefst met een manege of in de omtrek zodat mijn dochter lekker kan rijden.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 24 november 2016 at 06:43

  Met veel plezier (en een beetje gezonde jaloezie :-) je review over Eurocamp La Croix du Vieux Pont gelezen. Wat een gave camping voor onze kleine waterratjes en in zo’n mooie omgeving! We maken heel graag kans om dit zelf te gaan ervaren.

 • Avatar van b te boekhorst
  Reply b te boekhorst 24 november 2016 at 02:16

  Union Lido bij Venetië zou mijn keuze zijn. Dit omdat ik in cavallino-treporti mijn eerste hálve en in Venetië mijn eerste héle marathon heb gelopen en ik graag aan mijn gezin laat zien hoe mooi het daar is. Zij zijn er nog nooit geweest. Mooie omgeving, super temperatuur, heerlijk zwemmen in zwembad of zee, pizza’s en pasta’s en natuurlijk panna cotta en Italiaans ijs…. topvakantie.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 23 november 2016 at 23:56

  Camping Noord-Frankrijk, heerlijk het prachtige en historische Normandië ontdekken.

 • Avatar van M buckens
  Reply M buckens 23 november 2016 at 23:51

  Ik zou dolgraag met mijn gezin naar duinrell willen lijkt me fantastisch om te mogen logeren

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 23 november 2016 at 22:50

  Naar Zwitserland, omdat mijn vriend daar al 5 jaar over zeurt ;). Lekker met de kleintjes de natuur in!

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 23 november 2016 at 18:28

  Naar Camping Koningshof in Rijnsburg. Lijkt me lekker om daar samen met mijn lief een paar rustige dagen door te brengen in het voorseizoen. Niet te ver weg en toch echt anders dan bij ons in het “hoge noorden”.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 23 november 2016 at 15:47

  Wat een mooie winactie zeg. Ik doe graag mee. Wij zouden dan graag naar Camping Duinrell gaan. De meiden zouden dit echt geweldig vinden!

 • Avatar van De M van Mama - Jessica
  Reply De M van Mama - Jessica 23 november 2016 at 14:21

  Leuk!! Ik doe weer een keertje mee, want ik zou dolgraag een keer op vakantie gaan met z’n drietjes!
  Ik zou dan kiezen voor Vakantiepark Beekse Bergen omdat onze uk dol is op dieren!
  Zelf ben ik vroeger met school een keer daarheen geweest en dat was super leuk!

 • Avatar van Rowie
  Reply Rowie 23 november 2016 at 12:22

  Waaaaauw wat leuk! Ideaal voor een vriendinnen week, we zijn al enige tijd opzoek naar een leuke plek. Een ding was zeker, we wilde voor stokbrood, brie en wijn gaan! Wat natuurlijk betekend dat we voor camping Château de Drancourt gaan. Lekker op rij afstand, zodat we optimaal van het samen zijn kunnen genieten.
  De camping ziet er super knus en gezellig uit door het mooie hoofdgebouw! Ideaal voor even er tussen uit, want het is goed te rijden! Ook dicht bij het stand zodat we een mooie wandeling kunnen maken!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 november 2016 at 05:53

  Leuke actie maar dit sla ik over.

  Xoxo

 • Avatar van Alicia Hofman-Voshol
  Reply Alicia Hofman-Voshol 22 november 2016 at 21:26

  Super actie! Vorig jaar ook een kansje gewaagd, nu dus weer nieuwe hoop!
  Ik zou graag naar Domaine de la Yole willen, vorig jaar op een andere camping dichtbij deze camping verbleven en na enthousiaste verhalen van mensen die we daar gesproken hebben lijkt dit ons een super camping voor 2017!:)

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 22 november 2016 at 21:20

  Ik zou naar Domaine de Chalain gaan in de Jura (Frankrijk) samen met mijn gezinnetje. We zijn al eens eerder in de Jura geweest maar niet daar. Het gebied is zo mooi en het is niet heel ver rijden vanuit Nederland. Vanuit daar een dagje naar Genève en verder heerlijk relaxen.

 • Avatar van Anneke Haas
  Reply Anneke Haas 22 november 2016 at 20:40

  Wat een leuke actie! Wij zouden graag met onze dochter Lieve naar de Beekse Bergen willen gaan. Ik zag hoe leuk Shae het vond. Aangezien Lieve ook dol is op dieren weet ik zeker dat ze dit supergaaf vindt.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 22 november 2016 at 18:25

  Ik zou super graag naar de camping in Kroatië willen gaan met mijn gezin, wat een prachtig land is dat!!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 22 november 2016 at 18:22

  Camping Eden aan het Gardameer. Nog nooit in Italië geweest!

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 22 november 2016 at 18:19

  Wat een leuke actie. Ik was eigenlijk van plan om dit weekend eens naar bestemmingen voor de meivakantie te gaan kijken, maar ik ben nu alvast begonnen…. We zijn met de kinderen nog nooit naar het buitenland op vakantie geweest maar nu ze 4 en 6 jaar zijn, durf ik het wel aan om wat verder te gaan. En dan is Luxemburg niet erg ver, maar ik wil daar graag eens naar toe. Camping Birkelt in Mullerthal lijkt me erg leuk. Er is een geweldig all weather zwembad. En als je in de meivakantie gaat, is dat mooi meegenomen want de kans dat het warm genoeg is om buiten te zwemmen is niet zo heel groot. En zwemmen dat doen de kinderen heel graag. Verder veel faciliteiten daar, en er staat dat het in het mooiste deel van Luxemburg ligt. Dat willen we dan graag eens met eigen ogen zien!

 • Avatar van cindy pater
  Reply cindy pater 22 november 2016 at 16:32

  Camping La Bien Assise is de camping waar wij willen zijn. Over de grens maar toch niet te ver weg. Het ziet er geweldig uit en er is strand. Wat wil je nog meer met twee kids

 • Avatar van Marange Krouwel
  Reply Marange Krouwel 22 november 2016 at 15:53

  Gaaf! Echt te gekke winactie! Ik zou ook naar de Croix du Vieux pont willen. Het ziet er fantastisch uit..en met de vooruitzicht dat we naar Disney willen denk ik dat dit perfect zou zijn! We kopieëren jullie vakantie?.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 22 november 2016 at 15:51

  Zo ontzettend leuk! Wij zijn helemaal verliefd op Spanje en zouden dolgraag naar Camping Internacional de Calonge willen gaan. Dit zou dan onze eerste zomervakantie (naar het buitenland) met Fedde zijn.
  Liefs

  • Avatar van Tineke
   Reply Tineke 22 november 2016 at 15:53

   Oeps, vergeten te vertellen waarom we graag naar die camping zouden willen gaan. Wij zijn jaren op rij naar diezelfde streek gegaan en hebben er inmiddels al aardig wat kennissen en vrienden aan overgehouden. We hebben ze allemaal nu al een paar jaar niet gezien en zouden ze graag weer eens op willen zoeken en kennis laten maken met Fedde.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 22 november 2016 at 15:25

  ik zou de bon cadeau doen aan mijn oudste zoon, die kunnen volgend jaar niet met vakantie aangezien er het een en ander aan het huis moet gebeuren, dat zou pas een verrassing zijn, ze kunnen dan zelf een keuze uit het aanbod maken!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 22 november 2016 at 15:08

  Ik zou voor Camping Lanterna in Kroatie gaan.
  Vrijwel alles wat wij zoeken in een vakantie is daar; Grote camping bij Porec, ruime zwembaden. Direct aan strand, veel watersport, veel te doen voor wat oudere kinderen.
  Klinkt heerlijk.

 • Avatar van Henrieke
  Reply Henrieke 22 november 2016 at 14:55

  Ik zou waarschijnlijk kiezen voor Zwitserland. Simpelweg omdat dat woeste riviertje op de foto me aanspreekt en omdat ik gek ben op de bergen. Ik ben er nog nooit geweest maar zou er graag eens met mijn vriend heen willen. :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.