Reizen & vrije tijd

Travel | Win een Eurocamp cheque t.w.v. €200,- (gesloten)

22 november 2016

WIN - Travel | Win een Eurocamp cheque t.w.v. €200,- (gesloten)
Oh yes, na het succes van de actie van vorig jaar doen we het dit jaar nog eens dunnetjes over! Na heerlijke vakanties in de Zwitserse Bergen, bij Disneyland Paris en een gezinsvakantie bij de Beekse Bergen heeft Eurocamp ons al heel wat mooie en bijzondere herinneringen meegegeven. Wij zijn fan! Toch het kampeergevoel maar wèl met een lekkere dosis luxe. Moet je nog boeken voor jouw komende voorjaars- en/of zomervakantie en spreekt Eurocamp je aan, dan gaat de cheque t.w.v. €200,- die ik mag verloten je vast goed van pas komen!

eurocamp disneyland paris 2015 3 - Travel | Win een Eurocamp cheque t.w.v. €200,- (gesloten)eurocamp disneyland paris 2015 1 - Travel | Win een Eurocamp cheque t.w.v. €200,- (gesloten)
Wil jij er komend jaar ook lekker op uit samen met je man/vriend/vriendin en/of kinderen en ben je al rond aan het snuffelen? Wees er als vroegboeker lekker op tijd bij en snuffel eens rond op de website van Eurocamp. Je kan de cheque natuurlijk gebruiken als korting op je boeking of hem gebruiken om bijvoorbeeld wat leuke extraatjes of een upgrade qua accommodatie te kiezen. Tip: je kan de cheque ook combineren met de vroegboekkorting :)

Lees in onderstaande artikelen meer over onze ervaringen met Eurocamp:

Eurocamp Zwitserland
Eurocamp La Croix du Vieux Pont
Eurocamp Beekse Bergen

De kleine lettertjes
De cheque is enkel te gebruiken bij een nieuwe boeking voor een vakantie in 2017 naar één van de Eurocamp bestemmingen en is geldig bij een boeking voor minimaal 3 nachten, op basis van beschikbaarheid. De cheque is te gebruiken op de accommodatietypes Stacaravan Avant, Vista, Espace, Esprit, Classic, de bungalowtent en de safaritenten. De cheque is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen contanten. De korting geldt niet op de volgende campings: Les Mouettes, L’Atlantique, Pra delle Torri, Marina di Venezia, Cambrils Park, Playa Montroig, Sylvamar, Duinrell, Garden Paradiso, Domaine du Colombier, Le Brasilia, Les Sablons, Aloha, Club Farret, Domaine de la Yole, Domaine de Massereau en alle Basic Selectie campings.

eurocamp beekse bergen 3 - Travel | Win een Eurocamp cheque t.w.v. €200,- (gesloten)

Hoe maak je kans?
Laat in een reactie onder dit artikel achter naar welke Eurocamp camping jij volgend jaar op vakantie zou willen gaan en waarom juist die locatie. Deze winactie loopt tot en met 29 november 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Iris snijder
  Reply Iris snijder 29 november 2016 at 22:44

  Oeh wat een toffe prijs! Het plan is aankomend jaar te gaan kamperen met onze mannetjes van vier en één. Maar dan wel graag naar een fijne plek met een beetje luxe en de charme van kamperen. Back in the days heerlijke vakanties samen gehad in Italië, we zouden met ons gezin graag terug gaan.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 29 november 2016 at 22:23

  Wow, wat een keus… een keer Sicillie dan maar? camping el Bahira ziet er prachtig uit en in april hebben we best tijd om het eiland te gaan verkennen!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 29 november 2016 at 21:27

  Samen met mijn vriend en dochtertje wil ik Oostenrijk ontdekken! Dit jaar zijn we er een nachtje geweest toen we op weg waren naar Italië. Ik wil hen graag meenemen naar Camping Natterer See in Tirol. Ik zie ons al door Innsbruck struinen en zwemmen in het bergmeertje!

 • Avatar van Christa lindhout
  Reply Christa lindhout 29 november 2016 at 20:06

  Camping Südsee-Camp
  Wietzendorf, Lüneburger Heide – Duitsland
  Waarom? Aan campingplekken denk je altijd frankrijk spanje of Italië. De bekende warme plekken. Ik zou wel eens gewoon out of de box en Duitsland willen ontdekken. Dit lijkt mij een aangename plek en ook mooi te doen voor een midweek. Je hoeft niet ver weg te gaan om pret te hebben. Euro camp lijkt mij een leuke organisatie om eens te boeken met elkaar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 december 2016 at 10:59

   Hi Christa! Jij bent de winnaar van de Eurocamp cheque. Gefeliciteerd! Er wordt z.s.m. contact met je opgenomen voor de afhandeling :)

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 29 november 2016 at 20:01

  Wow! Gaaaf! Ik ben zwanger van ons eerste kindje en beval in het voorjaar. Ik zie dat ze ook heel gave baby accomodaties en voorzieningen hebben. dat maakt het een stuk makkelijker om weg te gaan. Wij zouden dan voor Frankrijk gaan. Goed te rijden en wel echt lekker weg!

 • Avatar van Coby Bot
  Reply Coby Bot 27 november 2016 at 14:06

  Camping Airotel Pyrénées zou ik nu toch voor gaan kiezen. die omgeving is magisch

 • Avatar van Elodie Trcz
  Reply Elodie Trcz 26 november 2016 at 14:38

  Hey !
  Mijn voorkeur gaat uit naar Camping Aloha, Sérignan, Languedoc – Frankrijk. We zijn al eens eerder in de Languedoc geweest maar niet daar. Vrijwel alles wat wij zoeken in een vakantie is daar : een fitnessruimte, ruime zwembaden.. Het ziet er fantastisch !
  elo73_@hotmail.fr

 • Avatar van Will
  Reply Will 25 november 2016 at 23:31

  Wow, prachtige actie.
  Graag zou ik weer eens een keer naar Zuid Frankrijk gaan. Na mijn herseninfarct nooit meer geweest.
  De Camping Le Mediterranée Plage lijkt mij fantastisch. Ik denk dat het deze misschien wel zal worden.
  Onderweg 2 keer overnachten, dan is het te doen. Graag doe ik mee.

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 25 november 2016 at 20:32

  Wij zouden heel erg graag met onze kleine meid naar Beekse Bergen willen. Voor ons gezin is daar voor ieder wat wils. Zo zijn wij alle 3 enorme natuur liefhebbers, wat daar genoeg te vinden is. Op het park zelf zijn er mogelijkheden tot vissen, wat mijn man erg graag doet ter ontspanning en vergeet natuurlijk het safaripark niet. Kortom voor ons de ideale vakantie, gewoon in Nederland.

 • Avatar van Rozemarijn
  Reply Rozemarijn 25 november 2016 at 19:48

  Zonder twijfel zou ik kiezen voor Camping Paris Est, aangezien deze het dichtste bij Disneyland Parijs ligt. Ik zit er heel erg aan te denken om in september 2017 mee te doen aan de halve marathon in Disneyland, maar ik twijfel vanwege de kosten en omdat ik momenteel nooit verder dan 10 kilometer heb gelopen. Deze prijs zou me zeker weten dat laatste zetje geven om er voor te gaan.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 25 november 2016 at 15:42

  Wij willen graag naar Euro disney en daar een paar dagen blijven en dan verder kijken richting het oosten van Frankrijk

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Reizen & vrije tijd
broer en zus dag
Nationale Broer & Zus Dag 2016

Komende vrijdag is het Nationale Broer en Zussen Dag. Een mooi moment om jouw broer(s)/zwager en/of (schoon)zus(sen) te laten weten...

Close