Beauty

Eva NYC

2 november 2016

eva nyc
Het is altijd leuk om een – voor mij – nieuw merk te ontdekken en ik was dan ook direct heel nieuwsgierig toen ik een pakketje vol Eva NYC haarproducten ontving. Niet alleen zien de verpakkingen er enorm leuk uit met de frisse koraalroze kleur en watercolour effecten, ook ruiken de producten enorm lekker, zitten ze bomvol fijne ingrediënten èn is het merk cruelty free, vegetarisch en dierproefvrij.

eva nyc
Ik ontving de volgende producten voor onder de douche:

– Eva NYC clean it up shampoo
– Eva NYC soften up conditioner
– Eva NYC therapy session hair mask

Alle drie de producten bevatten geen harde reinigers of harde alcoholen maar vooral lekker veel verzorgende, hydraterende en beschermende ingrediënten zoals proteïne, arganolie, avocado olie, jojoba olie, glycerine, panthenol, vitamine E en plantenextracten. Ik vind deze drie producten allemaal heel fijn in gebruik en mijn redelijk gevoelige hoofdhuid reageert er goed op. Ik kan persoonlijk geen enorm verschil merken tussen de conditioner en het masker, dus ik wissel deze gewoon af met elkaar ^^

eva nyc

Ook qua haarverzorging voor na het douchen en voor het stylen ontving ik verschillende producten. Ze zien er niet alleen wederom erg fris, vrolijk en lekker girly uit, ook deze doen gewoonweg echt wat ze beloven te doen. Mijn favorieten?

– Eva NYC hungry hair oil treatment (serum) om pluisjes tegen te gaan en heerlijk zacht en glanzend haar te krijgen èn deze gelijk te beschermen tegen de warmte van een föhn en/of stijltang
– De combinatie van een klein beetje Eva NYC rock-a-wave die ik in mijn haar kneed en daarna wat van de Eva NYC surf’s up! texture spray zorgen voor lekker wat volume dat de hele dag houdt.

De producten hebben allemaal een herkenbare warmere zoetige geur en er zit dan ook wel wat parfum in de producten. Mocht je hier gevoelig voor zijn dan kan je deze producten beter niet proberen.

eva nyc

Ik ben zeker positief verrast door dit haarverzorgingsmerk en vind het tof dat het een combinatie is tussen zachte haarproducten die echt fijn in gebruik zijn en doen wat ze moeten doen mèt een mooie verpakking (eigenlijk gewoon een mooi totaalplaatje), want vaak is het toch echt het één of het ander. Oh, en mijn haren ruiken er de hele dag zo, zo, zó lekker door! De producten van Eva NYC zijn in Nederland onder andere verkrijgbaar bij D.I.Y. Lifestyle en de prijzen variëren tussen de €7,00 voor ruime reisverpakkingen tot aan €25,00 voor de literverpakkingen shampoo en conditioner. Het merk verkoopt trouwens ook erg toffe föhns, stijltangen en krultangen met een galaxy printje ♥

Kende jij dit haarverzorgingsmerk al? Wat is jouw favoriete haarmerk zonder ‘harde’ ingrediënten?

Zo wispelturig als ik ben heb ik toch weer eens besloten mijn haar te willen laten groeien, dus een beetje zachte/milde en verzorgende producttips kan ik zeker gebruiken :)

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 12 mei 2020 at 17:20

  Ja he.. Bedankt voor je reactie!

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 12 mei 2020 at 00:54

  Wat een leuk stukje, helemaal mee eens, dit spul is zo fijn. Alleen ik kan het nergens meer kopen. Heb jij nog een tip? Thanks alvast!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2020 at 09:22

   Ik ben bang dat het inmiddels van de (Nederlandse) markt is verdwenen..

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 3 november 2016 at 18:30

  Nog nooit van gehoord. Ik zal mijn schoondochter (bijna) eens tippen, dit lijkt me iets voor haar, ze is kapster en koopt graag groot in.

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 3 november 2016 at 13:07

  Oh wauw, die verpakking alleen al, prachtig! Ik ben benieuwd naar de geur! Overigens merk ik ook zelden het verschil tussen een masker en conditioner, en met de meeste merken wissel ik dit gewoon af :-).

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 2 november 2016 at 21:31

  Alleen al om de verpakking ga ik dit aanschaffen haha.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 2 november 2016 at 17:45

  De verpakkingen zien er alvast superleuk uit. Het merk zelfde kende ik niet.

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 2 november 2016 at 14:59

  Ik ben echt een sucker voor verpakkingen. Deze zien er echt top uit. Ben benieuwd of het ook werkt voor pluizig krulhaar ;) Ik ga eens even neuzen!

 • Avatar van Annora
  Reply Annora 2 november 2016 at 14:15

  Wat ziet het er leuk uit zeg! Lijken me fijn!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 2 november 2016 at 11:02

  De producten klinken goed, hoewel ik de verpakking er ietwat goedkoop uit vind zien..
  En 25,- voor een fles shampoo gaat me toch wat te ver, haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:07

   Dat is natuurlijk wel voor een fles van een liter he, meeste shampoos zijn ongeveer een derde daarvan qua inhoud ;) *iets om rekening mee te houden*

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 2 november 2016 at 10:24

  Ziet er heel meisjes achtig uit op een chique manier….haha hoe zeg je dat?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:08

   Jaaa, ik begrijp helemaal wat je bedoelt!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 2 november 2016 at 09:56

  Oeh leuk om te lezen. Ik ken het merk nog niet!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 2 november 2016 at 09:46

  Nog nooit van dit merk gehoord, thanks for sharing!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 2 november 2016 at 08:26

  Wauw, ik had nog nooit vna dit merk gehoord. Dank je wel om ons dit merk voor te stellen!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 2 november 2016 at 07:53

  Die producten kende ik nog niet, maar ze klinken heel fijn. Wat fijn dat er ook zachte ingrediënten in zitten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:08

   Ja, echt heel erg fijn! Je merkt het ook direct bij de eerste keer gebruik al <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 november 2016 at 06:39

  Dit ken ik helemaal niet!
  Ben nu meteen in de webshop een kijkje aan het nemen.
  Ik hou van die heerlijke zoete geuren.
  Ze verkopen zoveel mooie items.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:09

   Het is inderdaad een webshop vol merken en producten die je niet snel ergens anders ziet, blijf er ook vaak even rondsnuffelen ^^

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 2 november 2016 at 06:33

  Ik kende dit merk nog niet.. ik vind de vormgeving van de producten heel leuk en vrolijk. Als ik dit soort producten zou ontvangen zou ik daar dan ook heel blij van worden. De producten klinken prima in gebruik.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.