Huis & interieur Mama & Kind Persoonlijk

Personal | Een nieuwe familiefoto op canvas ♥

17 november 2016

foto op canvas
Als je je het nog kan herinneren dan weet je vast nog wel dat we al een grote canvas in de woonkamer hadden hangen met ons drietjes erop. Ik schreef hier halverwege 2014 over en deze foto heeft een hele tijd boven onze bang gehangen. Een foto waar ik enorm trots op was – en nog steeds ben – omdat hij niet alleen ons prachtige gezin laat zien maar ook omdat een lucky shot was die erg leuk uit de verf kwam. We besloten gelijk om iedere paar jaar zo’n soortgelijke familiefoto te gaan maken. En ja hoor, de nieuwe is binnen!

foto op canvas
Kijk nou hoe enorm we veranderd zijn! Vooral bij Shae is het natuurlijk goed te zien. Het hele babymeisje is nergens meer terug te vinden. Het is nu echt een flinke dreumesdame aan het worden met een eigen willetje, een eigen mening, een eigen smaak en heel veel eigen streken, grapjes en lachjes. Wat is het genieten om haar te zien opgroeien en steeds zelfstandiger te zien worden ♥

Deze nieuwe foto op canvas lieten we deze keer bedrukken door BesteCanvas.nl. De prijs is heel erg redelijk voor zo’n groot formaat (panoramaformaat 50x100cm) en hij was binnen een paar dagen al in huis. Ik ben sowieso een enorme fan van fotocadeaus zoals deze, maar als het dan ook nog eens prachtig helder en scherp afgedrukt is, strak gespannen zit om een stevig frame, betaalbaar is èn vlot in huis is dan ben ik helemaal fan.

Het is mooi om te zien hoe we als gezin groeien en veranderen en ouder worden en ik kan niet wachten tot we een aantal jaar verder zijn om dan alle foto’s naast elkaar te kunnen houden ^^ Ergens is zo’n foto op dezelfde manier en in dezelfde volgorde wel heel erg corny, maar who cares? Voor ons is het heel erg waardevol, de snapshot stijl geeft het een persoonlijke touch en het is wederom een pronkstuk in onze woonkamer waar ik met veel liefde naar kijk.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 november 2016 at 23:51

  Wat een geweldige foto en wat super om zoiets moois boven je bank te hebben hangen. Jullie staan er zo leuk op met z’n drietjes. Ik weet nog dat je die eerste liet zien en die was ook zo mooi. Wat leuk om dit ieder jaar te doen.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 18 november 2016 at 18:44

  Oooooh wat lief! Ik vind bestecanvas.nl ook erg fijn om te bestellen!

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 18 november 2016 at 11:35

  Vet leuk, zo’n foto! Daar mag je met recht trots op zijn. En inderdaad, wat groeien die kleintjes he… Als je ze elke dag meemaakt, dan lijkt het wel mee te vallen. Totdat je ineens naar zo’n foto kijkt en denkt: ‘waar is dat kleine meiske gebleven???’.

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 17 november 2016 at 22:29

  Ahw wat een mooie foto <3

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 17 november 2016 at 19:56

  Wat een prachtige nieuwe foto! Heerlijk juist en helemaal niet corny hoor.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 17 november 2016 at 19:54

  Schitterend :-)

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 17 november 2016 at 18:59

  Oh wat super die foto! Echt heel mooi. Ik wil het ook nog steeds met mijn gezin doen, maar het komt er gewoon niet van. Zonde, want als ik dit zo zie vind ik het echt prachtig.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 17 november 2016 at 18:48

  Wat een mooie foto zeg, zo vrolijk! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 november 2016 at 17:20

  Prachtig en wat wordt jullie dochter groot…..
  De tijd gaat zo snel.

  Xoxo

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 17 november 2016 at 15:12

  Wat een toffe foto!
  Ontzettend leuk.

 • Avatar van Charel
  Reply Charel 17 november 2016 at 14:19

  Mooie foto zeg, heel fijn om zoiets te hebben!

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 17 november 2016 at 14:13

  Heel erg mooi! :) En inderdaad, wat gaat dat allemaal hard he! Voor je het weet heb je een puber in huis ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2016 at 14:21

   *shock* Hou op hoor, gaat al snel genoeg. Lekker cliché, maar zo waar!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.