Huis & interieur Persoonlijk

OUR HOME | Mijn werkruimte

11 november 2016

inrichting kantoor
Het blijft leuk om te merken hoe nieuwsgierig mensen zijn naar je huis. In onze vorige woning kwam de vraag of ik een hometour wilde doen al regelmatig, maar sinds we afgelopen zomer verhuisd zijn komt de vraag pas helemaal vaak voorbij. We zijn nog steeds de eindjes aan het afmaken – een compleet kaal nieuwbouwhuis inrichten en ‘eigen’ maken vergt nogal wat tijd – maar toch wil ik na onze slaapkamer vandaag ook graag mijn werkruimte laten zien.

inrichting kantoor inrichting kantoor inrichting kantoor inrichting kantoor
Zoals je wellicht wel weet is Curvacious al jaren mijn bedrijf en dat betekent dat ik veel vanuit huis werk. Een eigen werkruimte/kantoor is dan ook zeker nodig. In ons nieuwe huis heb ik het grote geluk dat de complete zolder mijn domein mocht worden. Heerlijk! Lekker carte blanche beginnen aan een ruimte waarin ik alleen èn soms met anderen kan werken, alle producten en zakelijke spullen op kan bergen, de ruimte heb om producten te kunnen fotograferen en vooral ongestoord kan werken.

inrichting kantoor inrichting kantoor inrichting kantoor

In totaal heb ik zo’n 30-35m2 wat verdeeld is in een kleine voorruimte en een grote kamer. Hoeveel ik ook van een Pinterest-stijltje hou, heel erg praktisch is het vaak niet. Ik had flink wat opbergruimte nodig, veel plek om aan te werken (en het liefst ook nog ruimte voor iemand anders erbij), ik wilde een fijn zithoekje om mijzelf terug te kunnen trekken met een boek of ander leesmateriaal en het moet er dan ook nog een beetje leuk uitzien. Een lastige opgave en ik denk dat ik redelijk op weg ben. Wel vind ik de wanden nog te steriel wit, maar ik heb nog niet kunnen besluiten welke kleur verf ik nu op welke wand wil. Daarnaast wil ik nog een grote plant aanschaffen en zijn er nog wat kleine dingetjes qua styling die ik anders wil. Als ik over een tijdje een filmpje opneem met een tour door ons hele huis dan zal het dus vast wat anders uitzien.

inrichting kantoor inrichting kantoor inrichting kantoor

Je ziet bekende witte IKEA meubelen terug komen omdat deze vooral lekker licht, ruimtelijk en praktisch zijn. Verder zie je veel producten voor de site op de dubbele ladekast staan (hier moet ik echt nog een systeem voor gaan bedenken zodat het niet altijd in het zicht staat), een grote krabpaal voor onze poezendames omdat die er graag bij komen spelen en liggen als ik aan het werk ben, je ziet verschillende boeken over (online) marketing, zelfontwikkeling en beauty, de grote loveseat die op de kamer van Shae in ons vorige huis stond toen ik nog borst- en flesvoeding gaf (lijkt alweer eeeeuwen geleden) en misschien wel het pronkstuk van de kamer: de prachtige LaForma-Kave Belamo open kast. De combinatie van het onbehandelde hout wat heerlijk authentiek ruikt naar een mengeling tussen tabak en whisky in combinatie met de industriële buizen waarmee hij tegen de muur staat vind ik echt prachtig. Een eyecatcher in de kantoorruimte ♥

Ik vind het lastig om de ruimtelijkheid van de werkruimte weer te geven op de foto’s, maar daar krijg je dan in het hometour filmpje vast een beter beeld van. Ik ben in ieder geval enorm blij met mijn kantoortje. Nog wat finetuning en dan is het helemaal af. Can’t wait!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 17 november 2016 at 14:57

  Wat een mooie ruimte!! Hoe is Miss. Marketing jou bevallen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2016 at 15:01

   Best een handig boek vond ik het toen!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 17 november 2016 at 10:44

  Je hebt een leuke ruimte om te werken. Leuk om te zien! Ik zou het geweldig vinden als de poes bij mij zou komen liggen als ik aan het werken ben.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2016 at 11:29

   Dankjewel! Het is ook zo gezellig met de pluizige prutteltjes om me heen op de werkkamer ^^

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 13 november 2016 at 16:10

  Wat een mooie werkkamer! Zo eentje zou ik graag ook wel willen. Ik zie dat je een HP computer/beeldscherm gebruikt. Welke is het en bevalt die je goed? Ik wil op termijn mijn oude iMac vervangen, maar een nieuwe vind ik veel te duur. Het feit dat het beeldscherm/computer in één is vind ik wel super handig. Ik zoek dus een vervanger die niet zo duur is als een iMac.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 november 2016 at 21:27

   Hi Debbie, ik heb de HP all-in-one Pavilion 23. Heb ik al enkele jaren en bevalt me heel erg goed. Zeker een meer betaalbare optie dan een iMac ;)

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 12 november 2016 at 16:38

  Wat een mooie, lichte werkkamer! Die van mij is maar rommelig en mag nodig eens onder handen genomen worden.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 november 2016 at 15:59

  Het ziet er zeker wel mooi uit en dat witte vind ik ook altijd wel erg mooi :)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 12 november 2016 at 10:43

  Wat een leuke plek!!!

 • Avatar van Anne-Marie
  Reply Anne-Marie 12 november 2016 at 06:59

  Wat een fijne en lichte ruimte! En die kast is idd een pronkstuk.

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 11 november 2016 at 23:02

  Wat mooi gestyled! Mijn complimenten, het ziet er gezellig en erg rustig uit. Daar houd ik wel van.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 11 november 2016 at 20:02

  Wat heb je een heerlijk ‘schone’ ruimte! Ik schaaaaam mij diep voor de puinhoop die ik er heb. Gelukkig mag ik ook eigenaresse zijn van een eigen beautykamer! Yeah!
  Ik ben verliefd op dat mooie houten kastje… prachtig!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 november 2016 at 17:23

  Wat een mooie kamer, die kast is echt super mooi! Leuk om te zien waar je aan het werk bent, wat heb je fijn veel licht. Het ziet er zo leuk uit met de accessoires en de mooie stoel. Wat leuke foto met de kat in de krabpaal :-). Volgens mij heb je echt een heerllijke werkruimte.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 11 november 2016 at 12:45

  Wat een fijn kantoor heb je! Lijkt me een hele prettige inspirerende ruimte om te werken <3

 • Avatar van gea
  Reply gea 11 november 2016 at 12:31

  Prachtig ❤
  De AAA en de Ooo’s komen uit mijn mond.
  Een heerlijk plek!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 11 november 2016 at 12:29

  Echt prachtig! Mooie combi van stylish en functioneel. Lijkt me een heerlijk plekje om ongestoord te kunnen werken!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 11 november 2016 at 12:10

  Wat een mooie ruimte!! Ik vind jouw foto’s altijd zo mooi <3

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 11 november 2016 at 11:12

  Ik vind het juist heerlijk, die witte wanden. Mooi rustig en altijd goed. Wit verveelt nooit! Dan kan je lekker los met allerlei accessoires om de boel wat op te leuken. Prachtige open kast ook trouwens!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 november 2016 at 10:46

  wat lekker licht! :D love it :3

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 11 november 2016 at 10:19

  Wat een heerlijke werk plek heb je gecreeerd . Je hebt echt z’on goede smaak qua……alles! Haha heel mooi gedaan.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 11 november 2016 at 09:35

  Wat een super fijne ruimte. Ik heb helaas geen eigen kamer meer voor al mijn spulletjes en computer dus ben maar weer gaan werken aan de keukentafel haha… Ook wel gezellig zo bij het gezin maar wel veel opruimwerk elke dag.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 11 november 2016 at 09:24

  Wauw, wat ziet dat er gaaf uit zeg!!

 • Avatar van Jeske
  Reply Jeske 11 november 2016 at 09:14

  Heel gaaf! Die kast is heel mooi. Wat een fijne werkplek. Werkt vast veel beter dan een stukje eettafel.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 11 november 2016 at 09:02

  Prachtig werkkamer! Dat zou ik ook willen hebben
  Lekker licht. Welke muurverf is dat?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2016 at 09:30

   Het is nu enkel nog een witte onderlaag ;) Ik ben aan het bedenken welke kleur ik op welke wand wil om het geheel net even wat minder ‘steriel’ te maken en meer warmte te geven.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 11 november 2016 at 08:43

  Ik heb t al vaker gezegd, je zou iets met interieurstyling moeten doen. Het is één van je vele talenten.

  Die kast….! Love it! Had er nog nooit van gehoord maar zie dat ze veel prachtige meubels verkopen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2016 at 08:45

   Wow, wat een enorm compliment lieve El. Dankjewel! En jaaaa, echt een prachtig merk is het <3

 • Avatar van Marguerita
  Reply Marguerita 11 november 2016 at 07:50

  Oh wauw, heel erg mooi! Wat een fijne en inspirerende werkplek heb je

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 11 november 2016 at 07:45

  Wauw! Wat heb je dat mooi ingericht, en wat heb je veel ruimte. Heel leuk artikel.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 11 november 2016 at 07:45

  Wauw, wat een mooi plekje! Alles ziet er clean, maar ook heel gezellig uit! Ik ben jaloers :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 11 november 2016 at 07:14

  Ik was ook zo blij dat toen we ons huis kochten, er een ruimte bij was voor mijn kantoor. Eindelijk geen opstapeling van curverboxen vol beautyproducten meer in onze dressing. Ik zou heel graag ook nog een zeteltje in mijn kantoor hebben. Lijkt me super gezellig!!

  En wat leuk dat je ook een plekje hebt voor je katjes! Ziet er echt heel leuk uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 november 2016 at 07:07

  Zo een prachtige werkkamer.
  Mooi en lekker groot bureau.
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.