Eten & drinken

Food | Je eigen keukenschort ontwerpen

30 november 2016

keukenschort ontwerpen
“Cooking with love provides food for the soul.” Eén van de vele foodquotes die ik als kook & bak liefhebber erg mooi vind. Met aandacht een gerecht bereiden voor jezelf, vrienden, familie en je gezin en het daarna – het liefst samen – met aandacht voor het eten en elkaar opeten is heel belangrijk. Hoe enorm tof is het dan dat ik mijn favoriete foodquote in lettertype en kleur naar keuze op een zelf uit te kiezen kleur keukenschort heb mogen laten zetten?! En ik mag ook 3 anderen blij maken. Ga jij ook een eigen keukenschort ontwerpen? Leuk voor jezelf of voor een ander als kerstcadeau <3

keukenschort ontwerpen
Ik heb het keukenschort ontworpen via de website van Digitransfer. Je kan hier echt enorm veel producten ontwerpen en laten bedrukken. Denk hierbij aan t-shirts, polo’s, sweaters en hoodies voor vrouwen, mannen, baby’s en kinderen. Maar bijvoorbeeld ook aan caps, buikbanden en dus ook het keukenschort zoals ik je laat zien op de foto’s. Het keukenschort ontwerpen ging heel gemakkelijk via de tool op de website. Je kiest het item, de kleur en de maat uit en gaat vervolgens aan de slag met voorbeeldafbeeldingen of eigen ontwerpen, tekst en/of logo’s in een kleur en lettertype naar eigen keuze. Supertof om het voorbeeld gelijk in beeld te hebben staan zodat je weet wat je kan verwachten!

keukenschort ontwerpen keukenschort ontwerpen keukenschort ontwerpen

Ik koos voor de mooie diepe navy kleur en een gouden glitter opdruk om het lekker feestelijk te houden, aangezien koken en samen eten een feestje hoort te zijn! Het schort is lekker stevig, lang genoeg, mooi afgewerkt en de letters zijn er mooi op gedrukt en zitten goed vast. Ja, ik ben hier erg blij mee ^^

Hierbij alvast een paar leuke foodquotes om inspiratie te geven, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om het keukenschort te laten bedrukken zoals je wil. Wil jij kans maken op 1 van de 3 keukenschorts in een kleur en bedrukking naar keuze? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met wat jij erop zou laten zetten en waarom!

Meedoen met deze winactie kan tot en met 7 december 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en is gesponsord.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 7 december 2016 at 22:30

  Hartstikke mooi en leuk schort! Bovenstaand voorbeeld met the secret ingredient is one heaping spoon of love vind ik erg tof en zou ik er op zetten. Ik kook graag en met liefde ♥

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 7 december 2016 at 21:56

  ‘Cooking myself Crazy! ‘ zou ik graag op het schort laten drukken. ?
  Koken is een passie, ik kook het liefst vers en gevarieerd veganistisch en vegetarisch. Het is wel een uitdaging om gerechten niet om de week te herhalen. Maar kruiden en specerijen kunnen toveren.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 7 december 2016 at 20:29

  Dat zou dan toch wel worden…. Chocolate doesn’t ask silly questions, chocolate understands not only women but also men….. En dan is dit schort voor mijn man bestemd. Hij is gek op chocola en op koken. Een perfecte combi dus dit schort. En voor mij natuurlijk ook heel fijn als mijn man met zijn nieuwe schort weer een lekker maaltje voorbereidt.

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 7 december 2016 at 13:59

  Ik zou er op zetten: “Zelf bakken is samen genieten!”

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 6 december 2016 at 11:31

  First I drink Coffee! Geweldig

 • Avatar van Tess
  Reply Tess 5 december 2016 at 22:56

  Sla niet, prei wel!
  Dat zou ik erop laten zetten

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 4 december 2016 at 20:31

  Owwwwwwwww leuk ;-) heb even gespeurd: ik vind deze quote erg grappig…. I cook with wine… sometimes I even add it to the food.

 • Avatar van rooo
  Reply rooo 4 december 2016 at 15:32

  i kiss better than i cook zou ii er opzetten :-) superleuk hoor! en dan de kleur blauw, met glitter tekst!

 • Avatar van anja
  Reply anja 3 december 2016 at 19:42

  erg leuke actie en erg leuk wat je er allemaal op kunt zetten ik zou niet kunnen kiezen

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 3 december 2016 at 19:19

  Wat een leuke prijsvraag, maar wat lastig wat ik erop zou zetten. ik ben niet zo’n geweldige kokkin dus een grapje daaromheen denk ik.

 • Avatar van saskia muller
  Reply saskia muller 3 december 2016 at 19:08

  ik zou erop zetten: the perfect balanced diet is a cookie in each hand

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 3 december 2016 at 16:54

  Love for food

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 3 december 2016 at 16:23

  Ik zou erop laten zetten = Hoofd van de keuken.

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 3 december 2016 at 16:22

  Erg leuk, ziet er prachtig uit.
  Ik hou erg van koken en bakken, erg mooi om z’n schort te dragen.

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 3 december 2016 at 15:50

  Spread Love as you would Nutella!

  Geweldig! Deze zou ik aan mijn zoon geven, bij hem zijn de potten Nutella nl altijd binnen een mum van tijd leeg!

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 3 december 2016 at 13:58

  Vergeten: Waarom: Eerlijk de taken verdelen, zo hoort het. Dus wij koken allebei, mijn man en ik.

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 3 december 2016 at 13:54

  Wat een mooi schort.
  Als ik win laat ik er opzetten, de tekst: Vandaag kook ik, morgen jij.

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 3 december 2016 at 12:53

  Ik vind ook leuk: wat moeder / oma maakt, smaakt!

  Leuke actie, leuke teksten ook die hier voorbij komen.

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 3 december 2016 at 11:26

  ik zou kiezen voor: eerst drink ik koffie, dan doe ik dingen, want zo is het

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 3 december 2016 at 11:26

  Bloei waar je bent geplant

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 3 december 2016 at 10:54

  Super leuke actie. Ik doe graag mee met Life is short EAT!!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 3 december 2016 at 09:00

  Mijn zus en haar vriend wonen sinds kort samen. En zijn dus ook verantwoordelijk voor de maaltijden. Koken beginnen ze steeds leuker te vinden & ik zou hen graag blij maken met zo’n bijzonder schort. Oh wat fantastisch zijn deze schorten, alleen welke tekst kies je… Er zijn zoveel opties die geweldig zouden zijn.

  Nr 1. An apron is just a cape on backwards. (Voor hem)
  Nr 2. Let them eat cake. (Voor haar)
  Nr 3. Cooking is love made edible. (Voor beiden)

  Ik denk dus dat het nummer 3 zou worden. Samenwonen = een schort delen nietwaar?!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 3 december 2016 at 08:21

  Ooooh super ik doe mee
  Ik vind nog steeds de tekst : ” I kiss better than I cook” heel leuk hihi

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 3 december 2016 at 07:35

  Wat een leuke actie doe graag mee voor zo een enig short!

 • Avatar van Jamie
  Reply Jamie 3 december 2016 at 06:50

  WTF = Where Is The Food
  Haha, superleuke winactie!

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 3 december 2016 at 05:39

  Ik zou alleen gaan voor het woord: Hoofd-Chef voor mijn studerende zoon die gek is op koken voor iedereen!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 2 december 2016 at 15:04

  A Homecooked Meal.
  Holds Great Appeal.
  Maar de tekst die ik zou uitkiezen.
  Ja je hebt het in de smiezen.
  Is Julia Child’s : A Party Without Cake Is Just A Meating.
  Voor als ik een cake bak for eating.
  En dat doe ik ontzettend vaak.
  Eigenlijk is het elke week wel raak.
  Maar met dit prachtige persoonlijke schort. Komt er vast nóg vaker taart op mijn bord ;)
  En daarvan word je reuze blij!
  Hopelijk zit m’n naam tussen die van de winnaars erbij… Fingers crossed.

 • Avatar van Jo
  Reply Jo's Daughter 2 december 2016 at 14:35

  Approach Love & Cooking with Reckless abandon. Season each dish with Love :D

  Deze tekst staat voorin mijn moeders handgeschreven kookboek & ik vind hem geweldig leuk :D Geeft me een warm gevoel & ik weet zeker dat mijn moeder een schort met “haar” tekst erop fantastisch zal vinden!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 2 december 2016 at 12:48

  Zo leuk!!!! Ik zou voor een Jane Austen quote gaan ;-): But in the meantime for Elegance & Ease & Luxury . . . I shall eat Ice & drink French wine, & be above Vulgar Economy.
  Gewoon, omdat ik heel vrolijk word van Jane Austen quotes en het altijd een geweldig begin van een goed gesprek is!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 2 december 2016 at 11:03

  Wat een super leuk schort! Ik zelf zou voor een mooie donkergroene kleur gaan of een leuk vintage ongewassen katoenen schort, if possible hahah. Maar Oh Crêpe slaat echt helemaal op mij. Het is de nette manier van wat ik al jaren zeg als er iets fout gaat, so funny dat dit nu al een enige tijd een dingentje is. Leuk artikel, donkerblauw staat je erg goed!

  Liefs

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 1 december 2016 at 12:59

  Ik ga dit schort dan denk ik als kerstcadeautje weggeven aan mijn moeder, omdat zij de grootste keukenheldin in huis is. Wat er op gaat? Ik denk iets in de richting van: Good Food = Good Mood, daar heb ik een leuke afbeelding van gevonden. Hele gave winactie trouwens, weer eens wat anders!

 • Avatar van Leandra
  Reply Leandra 1 december 2016 at 09:14

  wat maak je het mij toch weer moeilijk! hahah. Nee serieus, je weet echt hele leuke dingen te vinden om over te schrijven. Ik kende dit nog niet, maar hij staat op mijn verlanglijstje voor als ik niet win.

  Ik zou kiezen voor de burgundy, met een turqouise kleur tekst: ‘Met liefde gemaakt. Bon appetit.’

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 1 december 2016 at 08:38

  Proef jij het verschil als iets met liefde gemaakt is?
  Met deze tekst op mijn schort wil ik in de keuken staan!

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 1 december 2016 at 08:28

  Ja dit is zo gaaf! Ik spendeer meer uren in de keuken dan waar dan ook. Dus de tekst ‘eindbaas van deze keuken’ klinkt wel leuk toch?!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 1 december 2016 at 08:13

  Wat een toffe actie zeg! Ik zou graag zo’n schort willen winnen voor mijn uitzet. Ik zou er dan op zetten ‘Geniet van het eten, Eet om te genieten’. Genieten van eten is voor mij altijd een enorm ding geweest en die tekst zou een goede reminder zijn.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 december 2016 at 05:44

  Zo leuk ;-)
  Deze winactie sla ik over.

  Succes allemaal Xoxo

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 30 november 2016 at 19:29

  Voor mijn vriend: jeroen, de allerlekkerste keukenprins

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 30 november 2016 at 19:24

  Ik doe mee voor mijn zwager. Hij is echt kok. Lijkt me wel leuk een gepersonaliseerd schort met een grappige tekst. Zal met mijn zusje overleggen over de tekst.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 30 november 2016 at 18:51

  Oooh hip! Ik heb nog geen short :( oewaaah. Als ik win ga ik kei creatief aan de slag met een quote… iets met bij mama in de keuken zijn de rapen gaar!

 • Avatar van Carolien Lokken
  Reply Carolien Lokken 30 november 2016 at 18:30

  Als ik geen inspiratie meer heb voor de standaard maaltijden eten we altijd zoals de kids zeggen ‘Lientjeprut’ dat is altijd lekker.
  Gewoon zonder recept en altijd iets wat we nog niet eerder hebben gehad als een van de hoofdingredienten.
  Mijn kids en ik gaan dan naar de markt en iedereen kiest iets uit bij de kramen. De ene keer een ‘rare’ vis, de andere keer vergeten groente en dan helpen met koken zodat het altijd wordt gegeten en het uitkiezen op de markt vinden ze geweldig. En de marktkooplui geven altijd bereidingsadvies.
  Maar tijdens het koken hebben we vaak een gevecht om de schorten, dus dit zou een mooie uitkomst zijn mochten we winnen.
  En de tekst zal zijn; We koken samen Lientjeprut.

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 30 november 2016 at 18:07

  ‘Liefde is altijd het geheime ingredient’ Hier geloof ik echt in, je proeft het als iets met liefde gemaakt is.

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 30 november 2016 at 17:57

  Oooh hier wil ik echt aan meedoen!!
  Ik zou erop zetten: Happiness is knowing there is cake in the oven. Mijn hobby is taarten bakken en dat is ook voor mij pure ontspanning. Van de ingrediënten afwegen tot er kunstwerken van maken met fondant :D.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 30 november 2016 at 16:22

  Wat leuk zeg!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 november 2016 at 16:11

  Wat een leuk keukenschort. IK doe zoiets eigenlijk nooit om

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 30 november 2016 at 16:07

  Leuk hoor ik zou erop zetten: I am on a seafood diet. I see food and I eat it :) ik houd wel van koken maar nog meer als het al voor me klaar staat hahaha vandaar.

 • Avatar van Marian Zw.
  Reply Marian Zw. 30 november 2016 at 15:51

  Iets van Mam’s kitchen, the best in the world! En glitters mag best, super gaaf met Kerst

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 30 november 2016 at 15:43

  Wat leuk! Ik zou gaan voor iets zoals: “It is not the ingredients that make the dish, but the fabulous cook who is wearing this”. Wij houden het graag grappig met toch wat waarheid in ;-)

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 30 november 2016 at 15:38

  Ik zou gaan voor de Mom’s kitchen: love served daily of voor Mem’s restaurant (zoals mijn zoon het altijd liefdevol uitdrukt :)

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 30 november 2016 at 15:36

  Super leuk voor me vriend een mooie navy blauw keukenschort met daar op de tekst
  echte mannen koken
  aangezien hij veel kook en hij deze heel goed kan gebruiken en hij 27 december jarig is is dit wel een heel leuk en handig cadeau voor hem ?

 • Avatar van Hennie
  Reply Hennie 30 november 2016 at 15:20

  Ik kook zoveel voor de kinderen en kleinkinderen dat ze altijd zeggen we gaan naar oma’s eetcafe……..dus ik zou dolgraag op een wijnrode schort Oma’s eetcafe is geopend willen zien..wat lijkt mij dat gaaf als ze weer komen

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.