Eten & drinken

Food | Je eigen keukenschort ontwerpen

30 november 2016

keukenschort ontwerpen
“Cooking with love provides food for the soul.” Eén van de vele foodquotes die ik als kook & bak liefhebber erg mooi vind. Met aandacht een gerecht bereiden voor jezelf, vrienden, familie en je gezin en het daarna – het liefst samen – met aandacht voor het eten en elkaar opeten is heel belangrijk. Hoe enorm tof is het dan dat ik mijn favoriete foodquote in lettertype en kleur naar keuze op een zelf uit te kiezen kleur keukenschort heb mogen laten zetten?! En ik mag ook 3 anderen blij maken. Ga jij ook een eigen keukenschort ontwerpen? Leuk voor jezelf of voor een ander als kerstcadeau <3

keukenschort ontwerpen
Ik heb het keukenschort ontworpen via de website van Digitransfer. Je kan hier echt enorm veel producten ontwerpen en laten bedrukken. Denk hierbij aan t-shirts, polo’s, sweaters en hoodies voor vrouwen, mannen, baby’s en kinderen. Maar bijvoorbeeld ook aan caps, buikbanden en dus ook het keukenschort zoals ik je laat zien op de foto’s. Het keukenschort ontwerpen ging heel gemakkelijk via de tool op de website. Je kiest het item, de kleur en de maat uit en gaat vervolgens aan de slag met voorbeeldafbeeldingen of eigen ontwerpen, tekst en/of logo’s in een kleur en lettertype naar eigen keuze. Supertof om het voorbeeld gelijk in beeld te hebben staan zodat je weet wat je kan verwachten!

keukenschort ontwerpenkeukenschort ontwerpenkeukenschort ontwerpen

Ik koos voor de mooie diepe navy kleur en een gouden glitter opdruk om het lekker feestelijk te houden, aangezien koken en samen eten een feestje hoort te zijn! Het schort is lekker stevig, lang genoeg, mooi afgewerkt en de letters zijn er mooi op gedrukt en zitten goed vast. Ja, ik ben hier erg blij mee ^^

Hierbij alvast een paar leuke foodquotes om inspiratie te geven, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om het keukenschort te laten bedrukken zoals je wil. Wil jij kans maken op 1 van de 3 keukenschorts in een kleur en bedrukking naar keuze? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met wat jij erop zou laten zetten en waarom!

Meedoen met deze winactie kan tot en met 7 december 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en is gesponsord.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 7 december 2016 at 22:30

  Hartstikke mooi en leuk schort! Bovenstaand voorbeeld met the secret ingredient is one heaping spoon of love vind ik erg tof en zou ik er op zetten. Ik kook graag en met liefde ♥

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 7 december 2016 at 21:56

  ‘Cooking myself Crazy! ‘ zou ik graag op het schort laten drukken. ?
  Koken is een passie, ik kook het liefst vers en gevarieerd veganistisch en vegetarisch. Het is wel een uitdaging om gerechten niet om de week te herhalen. Maar kruiden en specerijen kunnen toveren.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 7 december 2016 at 20:29

  Dat zou dan toch wel worden…. Chocolate doesn’t ask silly questions, chocolate understands not only women but also men….. En dan is dit schort voor mijn man bestemd. Hij is gek op chocola en op koken. Een perfecte combi dus dit schort. En voor mij natuurlijk ook heel fijn als mijn man met zijn nieuwe schort weer een lekker maaltje voorbereidt.

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 7 december 2016 at 13:59

  Ik zou er op zetten: “Zelf bakken is samen genieten!”

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 6 december 2016 at 11:31

  First I drink Coffee! Geweldig

 • Avatar van Tess
  Reply Tess 5 december 2016 at 22:56

  Sla niet, prei wel!
  Dat zou ik erop laten zetten

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 4 december 2016 at 20:31

  Owwwwwwwww leuk ;-) heb even gespeurd: ik vind deze quote erg grappig…. I cook with wine… sometimes I even add it to the food.

 • Avatar van rooo
  Reply rooo 4 december 2016 at 15:32

  i kiss better than i cook zou ii er opzetten :-) superleuk hoor! en dan de kleur blauw, met glitter tekst!

 • Avatar van anja
  Reply anja 3 december 2016 at 19:42

  erg leuke actie en erg leuk wat je er allemaal op kunt zetten ik zou niet kunnen kiezen

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 3 december 2016 at 19:19

  Wat een leuke prijsvraag, maar wat lastig wat ik erop zou zetten. ik ben niet zo’n geweldige kokkin dus een grapje daaromheen denk ik.

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Eten & drinken
kwarkbollen met rozijnen
Recept | Kwarkbollen met rozijnen

Je kan mij heel erg blij maken met een lekker uitgebreid ontbijt of brunch. Heerlijk lang tafelen met een goede...

Sluiten