Beauty

Lush Sugar Plum Fairy lip scrub & lip tint

19 november 2016

lush sugar plum fairy
Dat de temperaturen buiten flink aan het dalen zijn merk ik vooral aan een drogere huid, statisch geladen zijn en droge lippen. En ineens dacht ik aan de Lush Sugar Plum Fairy lip scrub & lip tint die ik nog had liggen. Het perfecte moment om die eens in te gaan zetten en wat vaker te gaan gebruiken! Met de één polijst je je lippen zodat alle droge velletjes verdwijnen en de lippen weer lekker verzorgd aanvoelen en met de ander geef je je lippen een tof kleurtje en houd je ze de hele dag door lekker zacht en soepel.

lush sugar plum fairy lush sugar plum fairy lush sugar plum fairy
Lush Sugar Plum Fairy lip scrub
25g, €8,95
Deze lipscrub bevat onder andere suiker en jojoba olie en heeft de geur en smaak van sappige besjes en doet me ergens denken aan een combinatie tussen The Comforter en Snow Fairy. Een klein beetje op je vinger nemen, met zachte ronddraaiende bewegingen over je lippen inmasseren en daarna de restantjes er van af likken. Klaar!

lush sugar plum fairy lush sugar plum fairy lush sugar plum fairy

Lush Sugar Plum Fairy lip tint 4g, €9,95
Een lippenbalsem en lipstick in één, supertof dat Lush steeds vaker met make-upproducten komt! Er zit onder andere meloenolie, jojoba olie, verschillende plantaardige waxen, kokosolie en glycerine. De geur is wederom zoet te noemen en ook hier ruik ik bessen in combinatie met The Comforter en Snow Fairy. Ik vind de kleur echt verrassend goed gepigmenteerd! Het is een intense en diepe fuchsiatint met paarse ondertoon en hij draagt als een lipstain met verzorgende eigenschappen. De kleur trekt namelijk wat in je lippen en blijft enorm lang zitten en dat zonder de lippen uit te drogen. Hier wil ik meer kleurtjes van hoor Lush, kom maar op <3

De Lush Sugar Plum Fairy lip scrub & lip tint zijn te koop in de Lush winkels en via de webwinkel. Fijn om te weten: beide producten zijn geschikt voor vegans en zijn dierproefvrij.

Wat zijn jouw Lush favorieten of producten van dit merk die je graag zou willen proberen?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 20 november 2016 at 15:58

  Ik heb de lipscrub ook gekocht maar bij mij is hij echt intens donkerpaars! :-) De lipbalm klinkt ook erg fijn!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 november 2016 at 11:07

  Ik heb ook wel eens een lip scrub van Lush gehad en vond die ook erg goed. Deze klinkt ook fijn :)

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 20 november 2016 at 00:43

  Leuk die lipbalm! Ik had ooit de roze lipscrub, misschien schaf ik hem opnieuw aan :)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 19 november 2016 at 19:42

  Dat ziet er ‘gelikt’ uit! Ik heb nog lipscrub, maar het is zo fijn!

 • Avatar van Charel
  Reply Charel 19 november 2016 at 19:00

  Ik vind dit beide heerlijke producten! In de winter kan ik niet zonder!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 19 november 2016 at 16:52

  De kleur Santa Baby is nog meer gepigmenteerd en blijft echt superlang zitten! Dit was vorig jaar al een favoriet en ook dit jaar heb ik er eentje aangeschaft.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 19 november 2016 at 15:53

  Deze wil ik wel eens proberen. Wel prijzig voor een lipbalm en als je grootverbruiker bent zoals ik is zo’n stick zo opgegeten uhh opgesmeerd :)

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 19 november 2016 at 15:48

  Hee, wat een leuke producten, en inderdaad, wat een goede kleur! Daar zou ik er ook wel meer van willen zien! Ik ben vooral benieuwd hoe het smaakt. Volgende week maar eens even bij Lush binnenhoppen :-)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 19 november 2016 at 11:15

  Oeh klinkt top!!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 19 november 2016 at 08:38

  Wat een mooie kleur heeft die lipstick/-balsem. Mijn lippen zijn op dit moment de hel, scrubben, insmeren.. ik doe het allemaal maar niks werkt :-(. Het lijkt of er continu een ‘korstig velletje’ overheen zit. Ik ga zo weer eens scrubben met homemade olie/suikerscrub, hopelijk werkt dat weer een beetje en daarna een goede verzorging er overheen.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 19 november 2016 at 08:37

  Beide lijken ze me heerlijk! Ik heb nog niet eerder een lipscrub gebruikt (moet ik dus gauw doen!), maar dit smaakje klinkt heel goed. Het paarse kleurtje van de lipbalm staat je mooi, echt een prachtige tint!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 november 2016 at 07:16

  Wat een prachtige kleur lipstick!
  Zo handig dat het ook een lippenbalm is.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.