Beauty

FOTD | Make-up Studio Fall/Winter look

13 november 2016

make-up studio
Oh, yes! Wat kan ik toch heerlijk enthousiast worden als een merk eens een andere richting inslaat dan die we veel zien zo aan het eind van het jaar. Waar veel merken dan toch teruggrijpen naar goud, zilver, rode lipstick en nagellak en een klassieke smokey eye, gaat Make-up Studio dit najaar voor een bijzondere groene look, een prachtige highlighter en nude lips. Ik laat je enkele producten uit de collectie zien en heb er natuurlijk ook een Face Of The Day (FOTD) mee gemaakt.

make-up studio
Laat ik maar gelijk met de prachtige Lumière Highlighting Powder (7g, €24,90) in de kleur Champagne Halo beginnen. Echt een aanrader wat mij betreft. Ergens doet hij me denken aan de bekende MAC MSF Soft & Gentle, maar dan net even iets minder brons en meer rosé van kleur. Deze highlighter kan je heel subtiel aanbrengen voor een lichte goudkleurige glow, maar je kan hem ook vochtig aanbrengen of opbouwen tot enorm intens glanzend.

make-up studio

Ook de nagellak in de kleur Black Shadow (12ml, €12,90) vind ik erg mooi. Als je de naam hoort dan denk je aan een diepzwarte nagellak, maar het is een heel diepzwarte kleur met een tintje taupe/groen erin en een mooie subtiele shimmer. Zeker geen standaard kleurtje! Deze nagellak dekt in twee laagjes en droogt semi-matte op. De shimmer komt het mooist tot haar recht als je er een glanzende topcoat over aan brengt.

make-up studio

In de collectie zien we ook twee nude en matte lipsticks (4ml, €15,90). Nude Silhouette is een stukje meer bruin van kleur en Edge Nude heeft een heel bijzonder grijzig gloedje. Het is wel duidelijk de koelere kleur van de twee lipsticks dus deze heb ik dan ook gebruikt in de look. Voor een matte lipstick brengen ze gemakkelijk zonder te trekken aan en voelen ze nog redelijk comfortabel aan ook. De lipstick overleeft ook met gemak een hapje en een drankje.

make-up studio

Als laatste kan ik je ook het Eye Definer oogpotlood (€14,90) laten zien. De kleur Green Forest is donker olijfgroen met een matte finish en is water– en smudgeproof. Ik heb hem in de look gecombineerd met neutrale kleuren oogschaduw maar de groene kleur komt er in het echt duidelijk doorheen. Ik vind het erg mooi! Leuk om weer eens uitgedaagd te worden tot het gebruiken van andere kleurtjes ^^

make-up studiomake-up studio

De complete Make-Up Studio Fall/Winter look van dit jaar is te koop via de webwinkel van het merk en in de winkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Juliette
  Reply Juliette 15 november 2016 at 12:11

  Wat zie je er prachtig uit, naturel en toch ergens een beetje grungy door de lipstick en de eyeliner denk ik..
  Het is een mooie collectie zo, nude maar toch net dat tikkie anders!

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 15 november 2016 at 06:25

  Vind de nagellak heel bijzonder! Dat groenige kan ik op de foto niet goed zien maar ik gelood je op je woord als je zegt dat-ie mooi en niet standaard is ;-) De complete look is heel fris en stijlvol.

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 14 november 2016 at 19:08

  Man wat ben jij mooi! De look is echt perfect. Trouwens die high lighter ….. *moet* ik hebben aargh zo mooi <3

 • Avatar van priscilla
  Reply priscilla 14 november 2016 at 16:14

  De highlighter is echt fantastisch, ik heb hem zelf ook. Echt een favorietje geworden <3 Mooie look en prachtige foto.

 • Avatar van Charel
  Reply Charel 13 november 2016 at 15:30

  Mooie producten die lipsticks zijn echt mijn ding!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
the body shop vanilla chai
Love it! | The Body Shop Vanilla Chai softening body butter

Nu de herfst echt aangebroken is en de temperaturen dalen geniet ik weer wat vaker van mijn guilty pleasure als...

Sluiten