Beauty

Natural Beauty | FABY Nature (natuurlijke nagellak)

22 november 2016

natuurlijke nagellak
Zoals je weet heb ik een grote voorliefde voor natuurlijke verzorgingsproducten en kan ik erg enthousiast worden als een merk besluit om meer natuurlijke ingrediënten te gaan gebruiken. Zo lanceerde het Italiaanse nagellakmerk FABY de FABY Nature natuurlijke nagellak waarin voor 87% natuurlijke ingrediënten is gebruikt. Ik laat je enkele kleuren uit de collectie zien en vertel je meer over dit merk.

natuurlijke nagellaknatuurlijke nagellak
De FABY Nature collectie bestaat uit zes kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur. Niet alleen stelt de nagellak de gezondheid van de nagellakdrager voorop maar de nagellak wordt ook nog eens op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd en is 100% vegan. Het is misschien een beetje gek voor te stellen maar in deze nagellak zit onder andere houtpulp, katoen, maïs en manok en bevatten geen enkel ingrediënt dat werd gewonnen uit petroleum. Je hebt dan ook geen basecoat nodig om je natuurlijke nagels te beschermen omdat geen enkel ingrediënt schade kan toebrengen of verkleuring kan veroorzaken.

natuurlijke nagellaknatuurlijke nagellak

Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

Afromosia, een lichte chocoladebruine kleur met een iets warme ondertoon
Etruscan Clay, een zachte greige (grijs/beige) kleur
100% Cashmere, een lichte nude-kleurige nagellak met perzikkleurige touch.

Alle drie de kleuren hebben een creamy finish en dekken in twee à drie dunne laagjes. Het kwastje is plat en werkt heel prettig en het valt mij op dat de nagellak lekker vlot droogt. De kleuren blijven bij mij zo’n 4 dagen goed zitten en dat vind ik indrukwekkend. Op de één of andere manier had ik van een natuurlijke nagellak minder lang verwacht, dus ik was positief verrast!

De FABY Nature nagellakken zijn verkrijgbaar via de Nederlandse FABY webwinkel voor €16,00 per stuk (15ml).

Ken jij nog meer natuurlijke(re) nagellakmerken? Ik ben erg benieuwd!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
the body shop deluxe adventskalender
The Body Shop Deluxe adventskalender

Er zijn dit jaar meer dan ooit veel beauty adventskalenders verkrijgbaar ♥ Ik liet je vorige week nog die van L’Occitane...

Sluiten