Beauty

Vernieuwd | Olaz Regenerist 3-zone producten

29 november 2016

olaz regenerist
De feestdagen komen eraan en ik vind het heerlijk om zo af en toe ook een beetje voor hulp-Sinterklaas of Kerstvrouwtje te mogen spelen. Zoals met deze winactie vandaag waarmee ik maar liefst 5 Olaz Regenerist verzorgingspakketten met een waarde van €164,95 per pakket weg mag geven. Erg fijn voor je eigen huidje, maar je zou het natuurlijk ook kunnen winnen om cadeau te geven aan je moeder, tante, zus.. Lees verder voor meer informatie en hoe je kans maakt!

olaz regenerist
De vernieuwde Olaz Regenerist 3-zone lijn belooft al binnen 5 nachten een groot verschil in het verstevigen en verjongen van de huid. De producten gaan zichtbaarheid van de huidvermoeidheid tegen, geven de huid een energie en vitale uitstraling en gaat huidveroudering tegen. Daarnaast verzorgen, hydrateren en voeden de producten de huid natuurlijk ook. De lijn bestaat uit 5 verschillende producten:

– Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum voor gezicht, hals en decolleté
– Olaz Regenerist 3-zone anti-veroudering nachtcrème
– Olaz Regenerist 3-zone super anti-verouderingscrème voor overdag voor ogen, kaaklijn en hals
– Olaz Regenerist 3-zone hydraterende dagcrème met SPF30
– Olaz Regenerist CC dagcrème met SPF15 (dagcrème, serum en lichte foundation in één).

Als ik naar de ingrediëntenlijsten kijk dan wordt ik als skincarejunkie zeker enthousiast. Ik zie werkzame bestanddelen zoals glycolzuur, glycerine, niacinamide, panthenol, vitamine E, dille extract, kokosextract, hyaluronzuur, aloë vera en allantoïne voorbijkomen die allemaal zeker bijdragen aan het verzorgen, beschermen, hydrateren en vernieuwen van je huid en veel ervan gaan ook nog eens huidveroudering tegen.

olaz regenerist

Eerste indruk
Ik ben de producten nu zo’n twee weken aan het testen en mijn eerste indruk is zeker positief. Ik ben vooral fan van het serum, de nachtcrème en de ‘super anti-verouderingscrème’. Deze zorgen er bij mij en mijn man (jaja, die smeert en test rustig mee) voor dat we een zachte huid hebben zonder velletjes of droge plekjes en dat rimpeltjes ècht verbazingwekkend minder diep en opvallend zijn. Mijn moeder is trouwens ook fan van de producten en smeert trouw door ^^

Winactie
Ik mag in totaal vijf van deze mooie en complete Olaz Regenerist huidverzorgingspakketten met daarin 5 producten weggeven. En om een beetje in de feel good sfeer van de feestdagen te komen maak je hier kans op door een reactie achter te laten waarom je trots bent op jezelf òf op degene aan wie jij het pakket zou willen geven. Heb je iets bereikt waar je hard voor hebt gewerkt? Heeft iemand iets bijzonders gedaan voor jou waar je dankbaar voor bent? Of het nu een klein trots momentje is of een enorme overwinning, ik kijk alvast uit naar jullie heerlijke feel good motivaties ♥

Volgen, liken en delen via Facebook mag natuurlijk ook altijd :) Meedoen kan tot en met 6 december 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat producten die ik van een merk en/of bedrijf heb ontvangen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 7 december 2016 at 07:09

  Ik ben trots op mijn zus die na een hele zware operatie toch nog de moed vindt om door te gaan, verder wil en doorzet, petje af Babs!

 • Avatar van Marmara
  Reply Marmara 7 december 2016 at 00:05

  Ik ben trots op mezelf omdat ik 3 jaar geleden
  borstkanker heb gekregen en na veel vallen en opstaan, ben ik
  Nu eindelijk weer in de running.
  In die 3 jaar tijd is mijn huid wel10 jaar ouder geworden, maar ik ben zo blij dat ik er weer gewoon ben.
  Degene die mij al die tojd altijd heeft bijgestaan met raad, hoop en hulp is mijn moeder, niet alleen ik, maar zij heeft ook
  enorm geleden.
  Maar….. We zijn er gewoon weer .
  Ik verdien wat fijne gezichtsverzorging, zeker het serum is zo heelijk zacht en glad,
  Maar mijn nams verduent het zeker !!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 6 december 2016 at 23:32

  Ik doe nog net op de valreeep mee omdat dit wel een heel geweldige winactie is :-) Ik zou het cadeau doen aan mijn tweelingzus. Die begon het jaar erg pittig, de relatie was uit na lange tijd en kreeg een nieuw huis. Ik ben ontzettend trots over hoe zij met alles is om te gaan. Haar nieuwe huisje is geweldig, heeft een nieuw baan en zojuist een vast contract gekregen en nu weer aan het daten met een leuke man!! Nu gun ik haar dit geweldige cadeau, zodat ze helemaal klaar voor haar date kan zijn door deze geweldige producten.. wat hopelijk een leuke nieuwe relatie oplevert!!! Duimen!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 6 december 2016 at 23:11

  Ik ben heel trots op mezelf. Ik had vorig jaar echt niet kunnen bedenken dat ik mijn eigen bedrijf zou hebben, ontslag zou nemen bij mijn werkgever en nu te doen wat ik echt leuk vind om te doen. Het was niet altijd even makkelijk, maar het voelt zo goed. Mooi set van Olaz zou een mooi cadeau zijn voor mezelf.

 • Avatar van Else
  Reply Else 6 december 2016 at 23:01

  Wat een mooie actie ! Ik loot graag mee hoor.

 • Avatar van Diana de Geus
  Reply Diana de Geus 6 december 2016 at 22:45

  Echt een mooi pakket! Het lijkt me heerlijk om deze verzorgingsproducten uit te proberen! Ik hou van wat vollere, vochtinbrengende crèmes die zeker met dit weer geen overbodige luxe zijn voor de huid. Ik maak graag kans.

 • Avatar van Mirjam Hellingman
  Reply Mirjam Hellingman 6 december 2016 at 21:50

  Trots op mezelf omdat het eindelijk gelukt is om 15 kilo af te vallen.

 • Avatar van Betsie Beldman
  Reply Betsie Beldman 6 december 2016 at 21:23

  Geweldig wat een superactie! Ik doe graag mee. Ik volg je via Twitter en facebook.

  • Avatar van Betsie Beldman
   Reply Betsie Beldman 6 december 2016 at 21:25

   Trots ben ik op mezelf omdat.. oh, dat is moeilijk zeg! Trots ben ik omdat ik het toch altijd wel rond weet te breiën ondanks dat het soms onmogelijk lijkt. Ik zou mijn moeder en/ of mezelf graag zo’n pakket gunnen.

1 6 7 8

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
cruelty-free make-up
Cruelty-free make-up kwasten van The Body Shop

Onlangs kreeg ik een pakketje binnen van The Body Shop met daarin de complete nieuwe lijn cruelty-free make-up kwasten. Ik...

Sluiten