Fashion

Wishlisted | Smaak Amsterdam tas (kortingscode)

20 november 2016

smaak amsterdam
Ik ben iemand met een enorme tassentic en blijf maar rondkijken naar mooie modellen en merken om te ontdekken. En waar ik eerder niet echt een bepaalde stijl had in tassen is deze de laatste tijd toch wat meer uitgegroeid naar een combinatie van vrouwelijk, stoer en chique met een minimalistisch design in een mooie kwaliteit. Toen ik onlangs een persbericht over het Nederlandse merk Smaak Amsterdam ontving was ik gelijk verkocht. Nu alleen nog even een keuze zien te maken.. Ik vertel je meer over dit merk en deel een mooie kortingscode met je!

smaak amsterdam
Smaak Amsterdam
is een Nederland merk met één doel: de mooiste tassen van Amsterdam en ver daarbuiten te maken. Het merk is redelijk tijdloos maar zeker van deze tijd en qua stijl passen de tassen perfect bij mijn wensen. Je kan begrijpen dat ik dan ook enorm enthousiast word als ik de modellen door de webwinkel langsscroll. De tassen zijn verkrijgbaar via de webwinkel maar ze hebben ook meerdere fysieke winkels waarvan onlangs de vijfde is geopend in Den Bosch. De andere winkels zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

smaak amsterdam smaak amsterdam

De collectie is best uitgebreid en gaat van fijne clutches en trendy schoudertassen tot aan stoere shoppers. Alle Smaak Amsterdam tassen worden gemaakt van duurzaam leer en hoogwaardig hardware en ze zijn verkrijgbaar in zowel basiskleuren die het altijd goed doen als ook de trendkleuren van het seizoen. De prijzen vind ik voor tassen van deze kwaliteit ook nog goed te doen, ze zijn namelijk verkrijgbaar vanaf €139,00.

Zoals je in dit artikel kan zien gaat het een lastige keuze worden, maar ik denk dat ik mijzelf dit jaar als Kerstcadeau zo’n mooie tas van dit merk cadeau ga geven ♥ Als zelfstandig ondernemer mag je jezelf best een schouderklopje geven na een goed jaar, toch?! ;)

–> Met de kortingscode CURVACIOUS10 krijg je nu 10% korting op je aanschaf. Enjoy!

Wat staat er op dit moment op jouw wishlist? Of waar werk je naartoe als beloning voor een doel wat je had gesteld?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 21 november 2016 at 20:48

  Mooi zijn ze hè! Ik heb er een paar, voor mijn verjaardag een prachtige koraalkleurige versie gekregen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 november 2016 at 10:52

   Wow, heerlijk verwend dus! ^^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 november 2016 at 08:55

  Prachtige bags van dit fijne merk!
  Je mag jezelf zeker een mooie tas kado doen na zo een goed jaar waarin jij hard gewerkt hebt.
  Ik heb ook een handtas op mijn wishlist staan.

  Xoxo

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 21 november 2016 at 06:46

  Hi!
  Heel leuk en fijn merk. Ik ben er blij met mijn Smaak tassen (heb er nu 4). Ze blijven prachtig de kwaliteit is echt goed!

  Ik ben benieuwd wat voor model je gaat kiezen!

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 21 november 2016 at 00:23

  Ik ben het er helemaal mee eens dat je jezelf af en best een keertje mag verwennen met iets waar je oprecht heel blij van word.
  Ik kies dan ook bijna altijd voor een (leren) tas omdat je dan elke x als je ‘m weer pakt aan die fijne momenten denkt.
  Smaak A’dam is zeker een mooi merk……
  Moeilijk kiezen inderdaad.

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 20 november 2016 at 22:08

  Oeh, wat een leuk merk! Dat ziet er ontzettend leuk uit allemaal! Ik zou ook niet kunnen kiezen :-) Ik heb een nieuwe lens op mijn wishlist staan. Ik gebruik nu een 50 mm f1.8 lens van mijn vader, maar wil er absoluut zelf 1 hebben. Misschien zelfs wel de f1.4 variant, maar die is weer aanzienlijk duurder.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.