Beauty

Mijn top 5 beautyproducten van oktober

1 november 2016

beautyproducten oktober
Oktober was een heerlijke maand in beautyland. Er komen ontiegelijk veel nieuwtjes uit en dan hebben we natuurlijk ook nog alle Kerstcollecties die er nu echt aan zitten te komen en waar ik al langzamerhand steeds meer van aan het delen ben. Ik vond het dan ook heel erg lastig om deze keer vijf producten uit te zoeken, maar heb toch een keuze kunnen maken. Hierbij mijn top 5 beautyproducten van oktober!

beautyproducten oktober
Clinique Aromatics in Black
Ik weet dat het artikel over onder andere deze geur gisteren nog online stond, maar wat een heerlijke geur is dit! Ik wissel normaal gesproken eigenlijk heel regelmatig van geur, maar sinds ik deze in huis blijf ik hem er maar bij pakken. Lekker intens, niet te standaard, wat zwaarder, bloemig, blijft lang hangen.. Love it!

beautyproducten oktober
ELF Daily Moisture Stick
Ik werd door dit product echt enorm verrast. Het is echt weer eens even wat anders in beautyland! Deze stick vol met verzorgende, kalmerende en hydraterende ingrediënten kan je voor allerlei droge plekjes gebruiken maar ik vind hem vooral een aanrader voor de plekjes zoals een schrale neus, velletjes op je voorhoofd en dergelijke wat in de herfst en winter vaak voorkomt. Even wat van de stick op aanbrengen en daarna ziet je make-up er een stuk minder droog en dus mooier uit op die plekjes èn verzorg je je huid tegelijkertijd.

beautyproducten oktober

NOMESS Balsabox Personal
Niet helemaal een beautyproduct dus stiekem speel ik een beetje vals. Maar aan de andere kant.. Het heeft wel 100% met beauty te maken èn ik gebruik het dagelijks dus vond het geoorloofd dat ik deze make-upbox meenam in dit artikel ^^ Ik ben er zo blij mee! Eindelijk een mooie manier om mijn dagelijkse make-upjes in te bewaren/op te ruimen èn er tegelijkertijd een make-uphoekje mee te kunnen creëren.

beautyproducten oktober

The Balm Cosmetics The Manizer Sisters palette
Dit palette is nog zo’n mooi product wat ik er dagelijks bij pak sinds ik hem heb. De blush/luminizer en de highlighter zijn mijn favorieten hieruit, maar ook de bronzen kleur heeeeeeel lichtjes over bepaalde plekken aangebracht zorgt samen voor wel echt een heel mooie glow ♥ Sinds ik dit palette gebruik krijg ik ineens ook veel meer complimentjes. Score!

beautyproducten oktober

Danish Skin Care Smooth Skin Treatment
En als laatste deze exfoliant. Ik ben toch al redelijk wat gelijksoortige producten gewend, maar schrok gewoon hoe m’n watje er na de eerste keer gebruik uit zag. *ieuw* Deze reinigt je gezicht, exfolieert, verzorgt, kalmeert en hydrateert in één behandeling. Ik gebruik het zo’n drie keer per week en merk dat dat voldoende is. Sinds die tijd trouwens ook geen nieuwe onzuiverheden meer gehad, ook niet tijdens de ‘maandelijkse periode’ en dat is toch ook wel heel erg fijn :)

Wat was jouw persoonlijke favoriete beautyproduct die je de afgelopen maand veel gebruikt hebt?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 2 november 2016 at 13:36

  Ik ben zo benieuwd naar die exfoliant! Ik heb nog nooit zo’n product gebruikt en het lijkt me echt heel erg handig én effectief. Die make-upbox ziet er enorm schattig uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:05

   Als je eens een exfoliant gebruikt heb wil je nooit meer zonder, maakt echt voor velen zo’n verschil! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 november 2016 at 12:14

  Wat een mooie make-up box is dat zeg. Die stick van Elf lijkt me ideaal en het Balm palette ziet er echt heel mooi uit. Mijn grote favoriet is het Clarins booster serum :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:07

   Heerlijk serum he? Ik ben er ook gek op <3

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 2 november 2016 at 11:18

  Zowel de box als de Danish Skin producten lijken me erg handig/fijn.

 • Avatar van Josine
  Reply Josine 1 november 2016 at 23:13

  oei die moisture stick! Die wil ik ook, wat handig. Zeker voor het najaar, goede tip
  Liefs Josine

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 november 2016 at 17:14

  Die make-up box is wel erg mooi!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 november 2016 at 16:08

  Mooie producten! Ben eigenlijk wel benieuwd naar de geur die je hebt :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:10

   Echt eens gaan snuffelen, de geur is zo lekker!

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 1 november 2016 at 14:03

  The Balm wil ik zeker nog eens een keer goed bekijken in de winkel. Ik vind de verpakkingen daarvan zo mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:10

   Ik krijg er ook een enorm hebben-gevoel bij <3

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 november 2016 at 13:24

  Mooie producten, vooral The Balm palette! Mijn favoriet is een Sleek palette met highlighter, bronzer en blush. Die gebruik ik bijna elke dag wel.

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 1 november 2016 at 12:31

  Mijn favoriet was
  en is de komende maand
  Clarins Booster Repair!
  Love it.
  Ondanks dat ik me al een tijdje… alles behalve fit voel. Ziet mijn huid er oké uit! ;)

  X

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:10

   Wat fijn dat de booster zo goed bevalt! Hoop dat je je snel weer beter voelt :)

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 1 november 2016 at 12:05

  Ik vind the Balm zo’n tof merk! Dat palette is echt een pareltje!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 november 2016 at 11:54

  die ELF stick klinkt wel goed :D

 • Avatar van Nicole @ Everyday-Life.nl
  Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 1 november 2016 at 11:47

  Mooie producten weer!! Ben zelf vooral nieuwsgierig naar die onderste!

 • Avatar van Sima
  Reply Sima 1 november 2016 at 11:35

  In welke winkel te verkrijgen?

 • Avatar van beauty products
  Reply beauty products 1 november 2016 at 10:37

  Leuke producten! Mooie fotos ook en duidelijker kan je het niet uitleggen :D
  Leuke blog!

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 1 november 2016 at 09:41

  Ben het helemaal met je eens….dit zijn stuk voor stuk pareltjes :-)
  Misschien niet het aller belangrijkste in de wereld, maar dit zijn wel van die dingentjes waar je elke ochtend weer blij van word dat je het kan gebruiken.

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 1 november 2016 at 08:31

  Mooie favorieten. De producten van Danish Skincare bevallen mij ook goed.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 november 2016 at 08:26

  Wat een heerlijke favorieten. Ik ben erg benieuwd naar die stick van ELF. Verder vind ik het palette van The Balm ook heel erg fijn in gebruik.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 1 november 2016 at 07:56

  Mooie favorieten, ben vooral erg nieuwsgierig naar die stick van ELF x

 • Avatar van Liset
  Reply Liset 1 november 2016 at 07:45

  Oh dat palette van The balm! Ik zit er al een tijdje over na te denken en als ik jou er over hoor, wil ik hem helemaal :).

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 1 november 2016 at 07:43

  Wat een mooie producten allemaal! Vooral dat palette lijkt me heel fijn.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 1 november 2016 at 07:39

  Hey die ELF heb ik ergens gemist… dat lijkt mij nou ook fijn! Precies dat, droge velletjes zo herkenbaar!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 november 2016 at 07:24

  Erg mooie producten die van de afgelopen maand je favorieten waren!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.