Beauty

Mijn top 5 beautyproducten van oktober

1 november 2016

beautyproducten oktober
Oktober was een heerlijke maand in beautyland. Er komen ontiegelijk veel nieuwtjes uit en dan hebben we natuurlijk ook nog alle Kerstcollecties die er nu echt aan zitten te komen en waar ik al langzamerhand steeds meer van aan het delen ben. Ik vond het dan ook heel erg lastig om deze keer vijf producten uit te zoeken, maar heb toch een keuze kunnen maken. Hierbij mijn top 5 beautyproducten van oktober!

beautyproducten oktober
Clinique Aromatics in Black
Ik weet dat het artikel over onder andere deze geur gisteren nog online stond, maar wat een heerlijke geur is dit! Ik wissel normaal gesproken eigenlijk heel regelmatig van geur, maar sinds ik deze in huis blijf ik hem er maar bij pakken. Lekker intens, niet te standaard, wat zwaarder, bloemig, blijft lang hangen.. Love it!

beautyproducten oktober
ELF Daily Moisture Stick
Ik werd door dit product echt enorm verrast. Het is echt weer eens even wat anders in beautyland! Deze stick vol met verzorgende, kalmerende en hydraterende ingrediënten kan je voor allerlei droge plekjes gebruiken maar ik vind hem vooral een aanrader voor de plekjes zoals een schrale neus, velletjes op je voorhoofd en dergelijke wat in de herfst en winter vaak voorkomt. Even wat van de stick op aanbrengen en daarna ziet je make-up er een stuk minder droog en dus mooier uit op die plekjes èn verzorg je je huid tegelijkertijd.

beautyproducten oktober

NOMESS Balsabox Personal
Niet helemaal een beautyproduct dus stiekem speel ik een beetje vals. Maar aan de andere kant.. Het heeft wel 100% met beauty te maken èn ik gebruik het dagelijks dus vond het geoorloofd dat ik deze make-upbox meenam in dit artikel ^^ Ik ben er zo blij mee! Eindelijk een mooie manier om mijn dagelijkse make-upjes in te bewaren/op te ruimen èn er tegelijkertijd een make-uphoekje mee te kunnen creëren.

beautyproducten oktober

The Balm Cosmetics The Manizer Sisters palette
Dit palette is nog zo’n mooi product wat ik er dagelijks bij pak sinds ik hem heb. De blush/luminizer en de highlighter zijn mijn favorieten hieruit, maar ook de bronzen kleur heeeeeeel lichtjes over bepaalde plekken aangebracht zorgt samen voor wel echt een heel mooie glow ♥ Sinds ik dit palette gebruik krijg ik ineens ook veel meer complimentjes. Score!

beautyproducten oktober

Danish Skin Care Smooth Skin Treatment
En als laatste deze exfoliant. Ik ben toch al redelijk wat gelijksoortige producten gewend, maar schrok gewoon hoe m’n watje er na de eerste keer gebruik uit zag. *ieuw* Deze reinigt je gezicht, exfolieert, verzorgt, kalmeert en hydrateert in één behandeling. Ik gebruik het zo’n drie keer per week en merk dat dat voldoende is. Sinds die tijd trouwens ook geen nieuwe onzuiverheden meer gehad, ook niet tijdens de ‘maandelijkse periode’ en dat is toch ook wel heel erg fijn :)

Wat was jouw persoonlijke favoriete beautyproduct die je de afgelopen maand veel gebruikt hebt?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 2 november 2016 at 13:36

  Ik ben zo benieuwd naar die exfoliant! Ik heb nog nooit zo’n product gebruikt en het lijkt me echt heel erg handig én effectief. Die make-upbox ziet er enorm schattig uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:05

   Als je eens een exfoliant gebruikt heb wil je nooit meer zonder, maakt echt voor velen zo’n verschil! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 november 2016 at 12:14

  Wat een mooie make-up box is dat zeg. Die stick van Elf lijkt me ideaal en het Balm palette ziet er echt heel mooi uit. Mijn grote favoriet is het Clarins booster serum :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2016 at 14:07

   Heerlijk serum he? Ik ben er ook gek op <3

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
clinique aromatics in black
Parfumnieuws | Clinique, Marc Jacobs & Estée Lauder

Wat kan ik toch enthousiast blijven over parfums ♥ Er komen er elk seizoen weer uit en er zit er maar...

Sluiten