Beauty

De voordelen van elektrisch poetsen

25 november 2016

voordelen van elektrisch poetsen
Ik vind een goede mondhygiëne belangrijk. Niet alleen om tanden, kiezen en tandvlees gezond te houden en tandproblemen te voorkomen maar ook omdat het me een schoon, fris en verzorgd gevoel geeft. Zo durf ik opener te praten en te lachen en voel ik me met een schoon gebit en stralende tanden duidelijk een stuk zekerder. En ondanks dat ik eigenlijk meer een handpoetser ben ben ik toch onlangs overgestapt op een elektrische tandenborstel omdat dit bewezen beter reinigt. In dit artikel de voordelen van elektrisch poetsen èn een unieke actie!

De grootste voordelen van elektrisch poetsen
– een elektrische tandenborstel kan duizenden bewegingen per minuut maken en reinigt daardoor vele malen intensiever dan je met handbewegingen zou kunnen doen
– een elektrische tandenborstel reinigt niet alleen de tanden beter maar ook de ruimtes tussen de tanden worden beter schoongemaakt
– doordat een elektrische tandenborstel tot 100% beter reinigt is je gebit beter beschermt tegen tandproblemen zoals tandplak, gaatjes en ontstoken tandvlees
– doordat er tegenwoordig in veel modellen een sensor is ingebouwd poets je niet snel meer te hard waardoor dit beter is voor je tandvlees en glazuur.

voordelen van elektrisch poetsen

Mijn ervaring
Ik gebruik nu zelf alweer een tijdje de Oral-B PRO 2500 3D white en merk duidelijk dat de oscillerende, roterende en pulserende bewegingen mijn tanden een heel stuk schoner, gladder en stralender krijgen dan ik met de hand kon bereiken. De handle is waterproof, er zit een ingebouwde timer in die 2 minuten voor je aftelt en hij geeft aan wanneer je te hard poetst. Opladen is trouwens maar ééns in de week nodig en er wordt bij de tandenborstel ook nog een handig reisdoosje geleverd. Na een tijdje had ik duidelijk meer stralende tanden, leken ze een stukje lichter, had ik langer na het poetsen een fris gevoel in mijn mond en minder last van gevoelig tandvlees. Ik ben nu dus zeker om en blijf deze elektrische tandenborstel gebruiken.

De Oral-B PRO 2500 Pink 3D white is verkrijgbaar voor €91,99 met een tijdelijke promotieprijs van €61,99.

voordelen van elektrisch poetsen

Winactie
Met het oog op de feestdagen gooi ik er vandaag eens een keertje een iets andere winactie in. Laat iemand #365dagenstralen door hem of haar te verrassen met een mooie elektrische tandenborstel van Oral-B. Je mag dan namens Curvacious hem of haar blij maken met een Oral-B PRO 2500 Black ter waarde van €91,99.

Een leuk cadeautje waarmee je iemand het hele jaar door kan laten stralen èn diegene twee keer per dag aan je kan laten denken; tijdens de poetssessie in de ochtend en avond ;)

voordelen van elektrisch poetsen

Hoe maak je kans? Laat in een reactie onder dit artikel achter wie of wat jou #365dagenstralen laat!

Voor mij is dat persoonlijk mijn gezin. Mijn man en mijn dochter zijn echt alles voor me en bij elk weerzien krijg ik – zelfs na al die tijd – nog steeds kriebels in mijn buik en ga ik helemaal stralen ♥ Maar het zijn ook de kleine dingen zoals een heerlijk herfstzonnetje wat doorkomt, een lief appje van mijn moeder of beste vriendin of die spaarzame momentjes met de benen omhoog op de bank wanneer er totale rust over mij heen komt..

Meedoen kan tot en met 1 december 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Wie of wat laat jou stralen?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Oral-B.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jemma
  Reply Jemma 20 juni 2019 at 00:43

  Ik wist niet dat een elektrische tandenborstel zoveel voordelen heeft. Mijn vriendin vertelde me vaker over de Oral B elektrische tandenborstel, maar dacht dat het dezelfde werking had als een gewone tandenborstel. Ik zal de elektrische tandenborstel uitproberen.

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 1 augustus 2018 at 05:26

  Vroeger dacht ik dat elektrische tandenborstels maar een tool was die geen voordelen had en na een tijdje zou verdwijnen. Maar sinds ik gehoord heb hoeveel voordelen het heeft ben ik het gaan uitproberen. Ik heb er geen spijt van en kan nu niet meer zonder mijn elektrische tandenborstel.

 • Avatar van Jasmijn
  Reply Jasmijn 5 januari 2017 at 09:32

  Helaas te laat voor de winactie haha, nog een fijn 2017! Heb je ook andere elektrische tandenborstels geprobeerd?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2017 at 14:07

   Ja, natuurlijk heb ik er ook andere geprobeerd in het verleden :) Dit is alleen echt wel mijn favoriet geworden.

 • Avatar van Esmee
  Reply Esmee 1 december 2016 at 10:41

  Mijn prachtige dochter Marisa. Ik ben een veel leuker mens met haar dan dat ik was zonder haar.

 • Avatar van Rebecc
  Reply Rebecc 28 november 2016 at 15:43

  Waar ik van stralen ga…. echt op de eerste plaats , met stip, staan mijn man en zoon,
  De twee belangrijkste personen in mijn leven, als ik aan ze denk straal ik, ook van binnen.
  En daarna straal ik ook ook van mijn allergrootste vriend Nandu!! Mijn lieve viervoeter
  Onvoorwaardelijke liefde, elke dag weer
  Nooit gedacht dat ik zo van een hond kon gaan houden, zo vreselijk fijn gevoel.
  Ik ben een zeer gelukkig persoon, kan genieten van de kleine dingen die het leven biedt,
  Een zon die opkomt, terwijl ik met Nandu langs de IJssel loop, een roodborstje wat voor m’n raam verschijnt, een sms’je van m’n vader!
  Dus eigenlijk straal ik elke dag wel !!

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 26 november 2016 at 21:15

  Mijn lieve vriend Harry laat me iedere dag stralen :) zelfs als het wat minder gaat met mij weet hij me vaak toch wel weer op te vrolijken met stomme grapjes haha. En ik zou de tandenborstel daarom aan hem cadeau doen namens Curvacious, hij gebruikt meestal echt van die pauper tandenborstels namelijk (kan echt niet). Zou echt een wereld van verschil zijn voor hem, dat weet ik zeker!

 • Avatar van Hilde VE/ Hilde Vander Elst
  Reply Hilde VE/ Hilde Vander Elst 26 november 2016 at 16:31

  Mijn mama, al is ze al 82 jaar ze is en blijft mijn straaltje in huis.

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 26 november 2016 at 14:57

  Ik ken mijn beste vriendin Linda al 20 jaar .Vanaf de kleuterschool zijn we al bevriend.
  Als ze bij mij logeert dan wil ze altijd electrisch poetsen en ik heb altijd een borsteltje voor haar.Maar ik zou het niet erg vinden als ze haar eigen tandenborstel zou hebben.Ik heb al een super idee om een leuke surprise voor haar te maken.Een supergroot gebit waar dan deze geweldige tandenborstel in zit

 • Avatar van Anita Hubert
  Reply Anita Hubert 26 november 2016 at 01:25

  Ik nomineer mijn beste vriendin Rita. Al vele jaren is zij mijn steun en toeverlaat.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 26 november 2016 at 00:15

  Mijn man en mijn zoon Tim.
  De afgelopen weken zijn er 2 kiezen bij hem gewisseld.
  Zelf poets ik al jaren elektrisch en dat bevalt zeer goed, mijn tandarts zag duidelijk verschil.
  Dat gun ik mijn zoon ook.

 • Avatar van Gwen
  Reply Gwen 25 november 2016 at 23:55

  Wie mij laat stralen zijn mijn lieve man en onze schat van een zoon de grote schattige hond en onze mooie kater!
  Wat mij laat stralen is dat ik zie hoeveel geluk ik heb met mijn gezin, hun gelukkig zien doet mij zoveel!

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 25 november 2016 at 23:35

  Er is zoveel dat me laat stralen. Allereerst mijn lieve kleine jongen van 2 jaar. En zijn broertje dat sinds een aantal week voelbaar aanwezig is in mijn buik. Ondanks dat ik in de ziektewet zit vanwege mijn bekkenklachten geniet ik elke dag van het thuis zijn. Misschien heel kneuterug maar ik kan echt genieten van warme koffie en ondertussen knutselen met mijn zoontje met Sinterklaasliedjes op de achtergrond. Ik zou deze geweldige tandenborstel aan mijn vriend willen geven. Hij werkt hard en doet zijn best om elke dag het beste van het leven te maken.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 25 november 2016 at 21:07

  Absoluut mijn kinderen, we zijn een echte drie-eenheid en daar ben ik rete-trots (excuse my french) op. Het is als alleenstaande niet altijd makkelijk om kids op te voeden maar we hebben het toch maar mooi voor elkaar met zijn 3-en. Glimlach van oor tot oor en nu mijn beugel eruit is ook nog eens zonder schaamte :) (voor hoe mijn tanden eerst waren).

 • Avatar van Rozemarijn
  Reply Rozemarijn 25 november 2016 at 19:53

  Mijn man laat mij stralen, iedere keer dat ik wat minder goed in mijn vel zit weet hij me weer blij te maken. En nou heeft hij ook nog eens een elektrische tandenborstel op zijn verlanglijstje staan voor Sinterklaas, dus ik hoop ook een glimlach op zijn gezicht te kunnen brengen.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 25 november 2016 at 19:23

  Mijn gezin laat mij stralen, net als onze vijf honden en onze kat. Daarnaast kan ik ook genieten van kleine dingen: een vlinder of vogeltje in de tuin en nog zo veel meer… Zelfs een vriendelijk woord van een vreemde kan me laten stralen :)

 • Avatar van Annet Abbel
  Reply Annet Abbel 25 november 2016 at 18:38

  Degenen die mij laten stralen zijn mijn lief, die onvoorwaardelijk van me hou, en mijn 2 poezenkinders die me altijd aan het lachen kaken.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 25 november 2016 at 17:34

  Auw… ja serieus! Ik dacht laat ik weer eens poetsen met een borstel, gewoon even kijken of dat ‘beter’ is…. nou auw dus! Ik heb mijn tandvlees weer helemaal kapot! Dus deze druif gaat vanaf morgen toch weer aan de electrisch. Ik heb mijn eerste nog, beetje pruttel geluid, maar het draait nog rond.
  Mijn kinderen laten mij stralen, om hen moet ik soms vreselijk lachen. Vooral de puber met zijn gestuntel bij de meisjes! Een lach is het mooiste sierraad…

 • Avatar van Joyce van den Berg
  Reply Joyce van den Berg 25 november 2016 at 16:43

  Super toffe winactie! Ik doe graag mee met deze actie voor mijn man. Hij kan wel zo’n black tandenborstel gebruiken, past helemaal bij hem. Hij is tevens ook degene die mij laat stralen. Hij is er altijd voor me, door dik en dun. Met name nu we in een moeilijk en zwaar IVF-traject zitten is hij mijn rots in de branding. Hij helpt me met het zetten van de spuiten, houdt mijn hand vast tijdens de echo’s en puft met me mee als ik een pijnlijke punctie heb.
  Daar wil ik hem voor bedanken en hoeveel beter kan dit door heb te laten stralen dmv een mooie glimlach?!

  Ik wil winnen!

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 25 november 2016 at 15:27

  Mijn kind laat mij stralen. Wanneer hij zegt dat ik de liefste moeder ben dan smelt ik er helemaal. Ik wil mijn tandarts niet teleurstellen en hoop daarom deze tandenborstel te winnen zodat hij trots is op mij :)

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 25 november 2016 at 15:02

  Mango (mijn papegaaienkind) laat mij 365 dagen per jaar stralen, ook al is het een grote deugniet! Ik heb nog geen elektrische tandenborstel, maar dit stond eigenlijk wel op mijn lijstje om nog een keer te kopen. :-)

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 25 november 2016 at 14:05

  Aah, wat leuk Desirée!
  Mijn lieve vriend laat mij 365 dagen per jaar stralen, en vanaf half december zie ik hem écht 365 dagen per jaar, want dan gaan we samenwonen! Zo spannend en leuk tegelijk! Ik poets al lang elektrisch, maar mijn vriend nog niet. Hoog tijd dat daar eens verandering in komt. Kunnen we romantisch met z’n tweeën poetsen met lekker veel lawaai, haha!

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 25 november 2016 at 12:01

  Nu zoon Jonathan in groep 3 zit laat hij mama helemaal #365dagenstralen door momentjes waarbij hij ineens iets opleest of herkent, zelf zn zoekopdracht in tikt in Netflix of een lief berichtje voor mij schrijft. Het is weer net als in de babytijd alles ontdekken. Ik geniet daar elke dag weer van.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 25 november 2016 at 11:36

  De lieve mensen in mijn omgeving (familie, vrienden, collega`s) laten mij 365 dagen stralen!

 • Avatar van Monique Eickhoff
  Reply Monique Eickhoff 25 november 2016 at 11:26

  Ik ben meer dan twintig kilo afgevallen, mijn nieuwe lijf laat mij stralen!

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 25 november 2016 at 10:29

  Wat een leuke winactie! Wat mij 365 dagen laat stralen is eigenlijk niet 1 ding, maar dat zijn er meer: mijn lieve man, waar ik nog steeds ontzettend gelukkig mee ben. Mijn grote kleine dochter, die soms echt hele grappige dingen zegt (als ze bijvoorbeeld ‘vadertje en moedertje’ wil spelen met haar broer, die dan vervolgens ook nog gewoon meedoet). En natuurlijk ook mijn kleine zoon, die met zijn anderhalf jaar al zo goed duidelijk weet te maken wat hij wil, door alleen maar ja en nee te schudden. En als ik dan aan hem vraag, na een dag werken, of hij me heeft gemist, dan schudt dat hele lichaampje van ‘ja’. Dan smelt ik en straal ik helemaal!

 • Avatar van Marange Krouwel
  Reply Marange Krouwel 25 november 2016 at 10:05

  Ik doe mee!! Mijn kinderen laten mij 365 dagen stralen! Ik ben vaak in het ziekenhuis en ik zet door voor hun! Als ik hun niet had, weet ik bijna zeker dat ik het had opgegeven. Mijn kids hebben mij nodig en ik hun.

 • Avatar van gea
  Reply gea 25 november 2016 at 10:04

  Dat is “mijn goud” mijn lichtpuntjes in mijn leven;kort om mijn dochter en mijn 2 zonen.
  Ik maak graag mijn dochter hier blij mee, want die van haar doet het niet meer.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 25 november 2016 at 08:41

  Denken aan mijn lief tovert al 5 jaar een glimlach op mijn gezicht.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 november 2016 at 08:29

  Een schoon en mooi ge it is zo belangrijk, het voelt niet alleen fijn, maar is ook beter voor je geondheid. Ik straal als als ik het zonnetje zie of als ik een leuke kaart krijg, maar als mijn vrienden komen met hun jongetje van anderhalf dan gaat de lach, niet meer van mijn gezicht af. Ik weet dat zij, door een ongeluk toen ze nog jong was, nogal problemen met haar gebit heeft en haar zou ik dan ook blij maken met de elektrische tandenborstel. ?

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 25 november 2016 at 08:14

  mijn kleinkinderen zorgen elke dag voor een stralende lach

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 25 november 2016 at 08:13

  Mijn lueve vriend laat mij het hele jaar door stralen! Dankzij hem kan ik weer lachen en voel ik me weer stukken beter! Ik zou deze tandenborstel dan ook graag voor hem willen winnen. Hij heeft namelijk nog al wat problemen gehad met zijn gebit dus een goede tandenborstel is voor hem zeker belangrijk!

  Xx

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 25 november 2016 at 07:45

  Wat een leuke Actie!
  Mijn mannetje? en mijn kleine meisje van 3 maanden?? zorgen ervoor dat ik een grote lach op mijn gezicht krijg. Aan mijn tandloze oom denk ik tijdens het tanden poetsen. “No way dat ik er later zo uit zie.” Sorry oom?

 • Avatar van Wanda Berg
  Reply Wanda Berg 25 november 2016 at 07:35

  Dat is mijn dochtertje als ik haar gelukkig zie ga ik automatisch #365DagenStralen per jaar als ik dan ook zo mooie tandenborstel erbij mag winnen krijgen wij allebei een stralend witte glimlach #Hopen bv dat er misschien wel wat geluk onze kant op mag komen.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 25 november 2016 at 07:34

  Mijn dochter Julia laat mij stralen ??

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 25 november 2016 at 07:09

  Uiteraard is dat voor mij ook mijn man en mijn zoontje. Binnenkort zoontje nummer twee. Iedereen heeft een elektrische tandenborstel behalve mijn man, dus ik zou graag winnen voor hem :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 november 2016 at 06:35

  Wat een leuke actie!
  Mijn vriend laat me het hele jaar dag in en uit stralen omdat hij alles doet niet alleen voor mij maar ook erg behulpzaam is voor anderen.
  Nooit denkt hij eens aan zichzelf.
  Het is een w.appje sturen, bellen, zeggen dat hij eten gaat halen en niet wil dat ik kook etc..
  Het zijn de kleine dingen…..
  Hij laat me stralen en glimlachen zoals een ander nooit heeft gedaan.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.