Beauty

De voordelen van elektrisch poetsen

25 november 2016

oral b 365dagenstralen 2 - De voordelen van elektrisch poetsen
Ik vind een goede mondhygiëne belangrijk. Niet alleen om tanden, kiezen en tandvlees gezond te houden en tandproblemen te voorkomen maar ook omdat het me een schoon, fris en verzorgd gevoel geeft. Zo durf ik opener te praten en te lachen en voel ik me met een schoon gebit en stralende tanden duidelijk een stuk zekerder. En ondanks dat ik eigenlijk meer een handpoetser ben ben ik toch onlangs overgestapt op een elektrische tandenborstel omdat dit bewezen beter reinigt. In dit artikel de voordelen van elektrisch poetsen èn een unieke actie!

De grootste voordelen van elektrisch poetsen
– een elektrische tandenborstel kan duizenden bewegingen per minuut maken en reinigt daardoor vele malen intensiever dan je met handbewegingen zou kunnen doen
– een elektrische tandenborstel reinigt niet alleen de tanden beter maar ook de ruimtes tussen de tanden worden beter schoongemaakt
– doordat een elektrische tandenborstel tot 100% beter reinigt is je gebit beter beschermt tegen tandproblemen zoals tandplak, gaatjes en ontstoken tandvlees
– doordat er tegenwoordig in veel modellen een sensor is ingebouwd poets je niet snel meer te hard waardoor dit beter is voor je tandvlees en glazuur.

oral b 365dagenstralen 3 - De voordelen van elektrisch poetsen

Mijn ervaring
Ik gebruik nu zelf alweer een tijdje de Oral-B PRO 2500 3D white en merk duidelijk dat de oscillerende, roterende en pulserende bewegingen mijn tanden een heel stuk schoner, gladder en stralender krijgen dan ik met de hand kon bereiken. De handle is waterproof, er zit een ingebouwde timer in die 2 minuten voor je aftelt en hij geeft aan wanneer je te hard poetst. Opladen is trouwens maar ééns in de week nodig en er wordt bij de tandenborstel ook nog een handig reisdoosje geleverd. Na een tijdje had ik duidelijk meer stralende tanden, leken ze een stukje lichter, had ik langer na het poetsen een fris gevoel in mijn mond en minder last van gevoelig tandvlees. Ik ben nu dus zeker om en blijf deze elektrische tandenborstel gebruiken.

De Oral-B PRO 2500 Pink 3D white is verkrijgbaar voor €91,99 met een tijdelijke promotieprijs van €61,99.

oral b 365dagenstralen 1 - De voordelen van elektrisch poetsen

Winactie
Met het oog op de feestdagen gooi ik er vandaag eens een keertje een iets andere winactie in. Laat iemand #365dagenstralen door hem of haar te verrassen met een mooie elektrische tandenborstel van Oral-B. Je mag dan namens Curvacious hem of haar blij maken met een Oral-B PRO 2500 Black ter waarde van €91,99.

Een leuk cadeautje waarmee je iemand het hele jaar door kan laten stralen èn diegene twee keer per dag aan je kan laten denken; tijdens de poetssessie in de ochtend en avond ;)

oral b 365dagenstralen 4 - De voordelen van elektrisch poetsen

Hoe maak je kans? Laat in een reactie onder dit artikel achter wie of wat jou #365dagenstralen laat!

Voor mij is dat persoonlijk mijn gezin. Mijn man en mijn dochter zijn echt alles voor me en bij elk weerzien krijg ik – zelfs na al die tijd – nog steeds kriebels in mijn buik en ga ik helemaal stralen ♥ Maar het zijn ook de kleine dingen zoals een heerlijk herfstzonnetje wat doorkomt, een lief appje van mijn moeder of beste vriendin of die spaarzame momentjes met de benen omhoog op de bank wanneer er totale rust over mij heen komt..

Meedoen kan tot en met 1 december 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Wie of wat laat jou stralen?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Oral-B.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jemma
  Reply Jemma 20 juni 2019 at 00:43

  Ik wist niet dat een elektrische tandenborstel zoveel voordelen heeft. Mijn vriendin vertelde me vaker over de Oral B elektrische tandenborstel, maar dacht dat het dezelfde werking had als een gewone tandenborstel. Ik zal de elektrische tandenborstel uitproberen.

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 1 augustus 2018 at 05:26

  Vroeger dacht ik dat elektrische tandenborstels maar een tool was die geen voordelen had en na een tijdje zou verdwijnen. Maar sinds ik gehoord heb hoeveel voordelen het heeft ben ik het gaan uitproberen. Ik heb er geen spijt van en kan nu niet meer zonder mijn elektrische tandenborstel.

 • Avatar van Jasmijn
  Reply Jasmijn 5 januari 2017 at 09:32

  Helaas te laat voor de winactie haha, nog een fijn 2017! Heb je ook andere elektrische tandenborstels geprobeerd?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2017 at 14:07

   Ja, natuurlijk heb ik er ook andere geprobeerd in het verleden :) Dit is alleen echt wel mijn favoriet geworden.

 • Avatar van Esmee
  Reply Esmee 1 december 2016 at 10:41

  Mijn prachtige dochter Marisa. Ik ben een veel leuker mens met haar dan dat ik was zonder haar.

 • Avatar van Rebecc
  Reply Rebecc 28 november 2016 at 15:43

  Waar ik van stralen ga…. echt op de eerste plaats , met stip, staan mijn man en zoon,
  De twee belangrijkste personen in mijn leven, als ik aan ze denk straal ik, ook van binnen.
  En daarna straal ik ook ook van mijn allergrootste vriend Nandu!! Mijn lieve viervoeter
  Onvoorwaardelijke liefde, elke dag weer
  Nooit gedacht dat ik zo van een hond kon gaan houden, zo vreselijk fijn gevoel.
  Ik ben een zeer gelukkig persoon, kan genieten van de kleine dingen die het leven biedt,
  Een zon die opkomt, terwijl ik met Nandu langs de IJssel loop, een roodborstje wat voor m’n raam verschijnt, een sms’je van m’n vader!
  Dus eigenlijk straal ik elke dag wel !!

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 26 november 2016 at 21:15

  Mijn lieve vriend Harry laat me iedere dag stralen :) zelfs als het wat minder gaat met mij weet hij me vaak toch wel weer op te vrolijken met stomme grapjes haha. En ik zou de tandenborstel daarom aan hem cadeau doen namens Curvacious, hij gebruikt meestal echt van die pauper tandenborstels namelijk (kan echt niet). Zou echt een wereld van verschil zijn voor hem, dat weet ik zeker!

 • Avatar van Hilde VE/ Hilde Vander Elst
  Reply Hilde VE/ Hilde Vander Elst 26 november 2016 at 16:31

  Mijn mama, al is ze al 82 jaar ze is en blijft mijn straaltje in huis.

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 26 november 2016 at 14:57

  Ik ken mijn beste vriendin Linda al 20 jaar .Vanaf de kleuterschool zijn we al bevriend.
  Als ze bij mij logeert dan wil ze altijd electrisch poetsen en ik heb altijd een borsteltje voor haar.Maar ik zou het niet erg vinden als ze haar eigen tandenborstel zou hebben.Ik heb al een super idee om een leuke surprise voor haar te maken.Een supergroot gebit waar dan deze geweldige tandenborstel in zit

 • Avatar van Anita Hubert
  Reply Anita Hubert 26 november 2016 at 01:25

  Ik nomineer mijn beste vriendin Rita. Al vele jaren is zij mijn steun en toeverlaat.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 26 november 2016 at 00:15

  Mijn man en mijn zoon Tim.
  De afgelopen weken zijn er 2 kiezen bij hem gewisseld.
  Zelf poets ik al jaren elektrisch en dat bevalt zeer goed, mijn tandarts zag duidelijk verschil.
  Dat gun ik mijn zoon ook.

 • Avatar van Gwen
  Reply Gwen 25 november 2016 at 23:55

  Wie mij laat stralen zijn mijn lieve man en onze schat van een zoon de grote schattige hond en onze mooie kater!
  Wat mij laat stralen is dat ik zie hoeveel geluk ik heb met mijn gezin, hun gelukkig zien doet mij zoveel!

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 25 november 2016 at 23:35

  Er is zoveel dat me laat stralen. Allereerst mijn lieve kleine jongen van 2 jaar. En zijn broertje dat sinds een aantal week voelbaar aanwezig is in mijn buik. Ondanks dat ik in de ziektewet zit vanwege mijn bekkenklachten geniet ik elke dag van het thuis zijn. Misschien heel kneuterug maar ik kan echt genieten van warme koffie en ondertussen knutselen met mijn zoontje met Sinterklaasliedjes op de achtergrond. Ik zou deze geweldige tandenborstel aan mijn vriend willen geven. Hij werkt hard en doet zijn best om elke dag het beste van het leven te maken.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 25 november 2016 at 21:07

  Absoluut mijn kinderen, we zijn een echte drie-eenheid en daar ben ik rete-trots (excuse my french) op. Het is als alleenstaande niet altijd makkelijk om kids op te voeden maar we hebben het toch maar mooi voor elkaar met zijn 3-en. Glimlach van oor tot oor en nu mijn beugel eruit is ook nog eens zonder schaamte :) (voor hoe mijn tanden eerst waren).

 • Avatar van Rozemarijn
  Reply Rozemarijn 25 november 2016 at 19:53

  Mijn man laat mij stralen, iedere keer dat ik wat minder goed in mijn vel zit weet hij me weer blij te maken. En nou heeft hij ook nog eens een elektrische tandenborstel op zijn verlanglijstje staan voor Sinterklaas, dus ik hoop ook een glimlach op zijn gezicht te kunnen brengen.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 25 november 2016 at 19:23

  Mijn gezin laat mij stralen, net als onze vijf honden en onze kat. Daarnaast kan ik ook genieten van kleine dingen: een vlinder of vogeltje in de tuin en nog zo veel meer… Zelfs een vriendelijk woord van een vreemde kan me laten stralen :)

 • Avatar van Annet Abbel
  Reply Annet Abbel 25 november 2016 at 18:38

  Degenen die mij laten stralen zijn mijn lief, die onvoorwaardelijk van me hou, en mijn 2 poezenkinders die me altijd aan het lachen kaken.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
nyx jumbo eye pencil
Make-up musthave | NYX Jumbo Eye Pencil Milk & Black Bean

Er zijn van die make-upproducten die eigenlijk iedereen die een beetje van make-up houdt in zijn of haar stash zou...

Sluiten