Huis & interieur Mama & Kind

Kids Tip | Wereldkaart met dieren

4 november 2016

wereldkaart met dieren
Onze dochter Shae is altijd erg veel bezig met dieren. Dieren aanwijzen, benoemen, hun geluidjes nadoen.. Je kan haar dan ook niet blijer maken dan met een tripje naar een dierentuin, samen de eendjes gaan voeren, een boekje over dieren cadeau te doen en samen uit te lezen of tekenfilmpjes kijken zoals Puffin Rock (echt een aanrader trouwens voor kindjes van Shae’s leeftijd #Netflixliefde). Dus toen ik onlangs een mooie wereldkaart op canvas uit mocht zoeken had ik niet lang nodig om te kiezen welke. Deze wereldkaart met dieren is zo ontzettend leuk!

Ergens twijfelde ik nog even of ik niet zou gaan voor een enorme wereldkaart in historische stijl voor in mijn kantoorruimte, maar daar heb ik niet echt ruimte aan de muur meer over. Dus toen ik het kopje met wereldkaarten voor kinderen zag was ik al snel om! Het was nog wel even uitzoeken voor welke van de 13 (!) soorten ik zou gaan, maar uiteindelijk kwam ik bij de wereldkaart met dieren die je op de foto ziet uit omdat de tekenstijl en de kleuren me erg aanspraken. Ook Paul en ik blijven er maar naar kijken hoe leuk deze vormgegeven is. Je ziet de verschillende continenten, welke dieren hier leven, hoe de beplanting hier is en er zitten grappige details in verwerkt zoals een haai met snorretje ^^

Ik vind hem zelfs zo leuk dat ik hem een plekje in de woonkamer gegeven heb zodat ze hier echt een eigen hoekje heeft om aan te spelen, lezen of kleuren. Een mini bureautje voor ons mini mensje ♥

Vind jij het ook zo heerlijk om leuke hoekjes te maken voor je kleintje(s)? Wat is jouw laatste ‘projectje’ waar je mee bezig bent?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 november 2016 at 10:12

  Wat is dit leuk! ik ben gelijk die haai met het snorretje gaan zoeken :-) . Wat een leuk hoekje heeft ze zo.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 november 2016 at 09:35

  Zo leuk en erg leerzaam!
  Geweldig dat er op het stoeltje de naam van jullie dochter staat.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 november 2016 at 07:23

   Het stoeltje was een geboortecadeau van mijn broer, echt zo leuk! Want ze maakt er veel gebruik van <3

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 4 november 2016 at 21:30

  Oh wat leuk! De tekeningetjes zijn ook echt super leuk. Thomas zit alleen in een superhelden fase, haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 november 2016 at 07:24

   Haha, echt jongens denk ik?! Teken je er gewoon hier en daar een cape bij om een dier ;)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 4 november 2016 at 19:02

  Ah tof zeg :-)

 • Avatar van Sima
  Reply Sima 4 november 2016 at 14:49

  Leuk waar kan je die krijgen?

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 4 november 2016 at 14:24

  ……leerzaam & leuk, wat een top combi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.