Beauty

Christmas Countdown | Artistry luxe metallics (feestelijke look)

16 december 2016

artistry luxe metallics
Nog 9 dagen tot het Kerst is.. Vandaag in de Christmas Countdown een feestelijke look die je met de Kerstdagen of bijvoorbeeld Oud & Nieuw zou kunnen dragen. Het is een look gemaakt met producten uit de nieuwe Artistry Luxe Metallics collectie die speciaal voor de feestdagen gelanceerd is. De collectie bevat een prachtig 3D poeder voor het gezicht, maar is vooral op de ogen gericht met diepe metallic kleuren. Ik ging ermee aan de slag!

artistry luxe metallics artistry luxe metallics artistry luxe metallics
Laat ik beginnen met het prachtige Artistry 3D Face Powder Shimmering Nudes (€29,22). Hij ziet er in de verpakking meer glanzend uit dan het resultaat wat je op je gezicht zal verwachten. Hij geeft eerder een soft focus effect met hier en daar een mooie shimmer. Niet echt voor over je hele gezicht vind ik persoonlijk, maar wel mooi voor op je wangen. De heel lichte en zachtroze kleur die de combinatie van alle vakjes maakt komt op mijn lichte huid als een blush & highlighter in één over en geeft een mooie glow. Helaas is het effect op de foto lastiger vast te leggen en het grauwe weer van de laatste dagen werkt daar ook niet echt aan mee.. *sad face*

artistry luxe metallics
In de collectie zit ook nog de Artistry Signature Color Eyeliner (€33,08) in een mooie en diepe paarse kleur die vanaf de ene kant glanzend zwart lijkt maar vanaf de andere kant dieppaars met roze glitters. De eyeliner had iets dieper gepigmenteerd mogen zijn maar is wel op te bouwen en verder is hij waterproof en blijft hij de hele dag goed op z’n plek zitten.

artistry luxe metallics

artistry luxe metallics artistry luxe metallics artistry luxe metallics

Maar waar het in de collectie om draait zijn toch zeker wel de Artistry luxe metallics vloeibare oogschaduws. Ze komen in een setje van drie kleuren die verkrijgbaar is voor €48,40. Platina is een zilvergoude kleur, Smaragd is diepgroen en Amethist is een diepe paarse kleur. Ik vind alleen de groene iets lastiger (iets vlekkend) op te bouwen, de andere twee kleurtjes dekken in één veegje volledig. De romige textuur verandert redelijk snel in een vaste poeder en droogt in op het ooglid waarna het echt muurvast blijft zitten. Ik heb dit zelfs zonder oogschaduwbasis eronder getest en was echt heel erg onder de indruk!

Eén nadeel aan deze formule is dat je dus redelijk snel aan de slag moet om harde lijnen te voorkomen. Als je per ooglid werkt en dan gelijk de randjes blendt met een kwastje is er niks aan de hand. Ik vind het een erg mooi product en kan niet wachten tot er meer kleurtjes van komen. Je kan er namelijk echt in een paar minuutjes tijd een mooie intense look mee creëren die de hele dag blijft zitten. Ik ben benieuwd of de vloeibare oogschaduws net zo’n hype zullen worden als de vloeibare lipsticks!

artistry luxe metallics

artistry luxe metallics

artistry luxe metallics

Dit is voor mij de eerste keer dat ik aan de slag ging met producten van Artistry en ik ben aardig onder de indruk. Leuk om weer eens wat nieuws in handen te hebben! De Artistry Luxe Metallics producten zijn via de website van Amway te bestellen die je koppelt aan een Amway distribiteur bij jou in de buurt.

Ik vind de paarse kleur van de vloeibare oogschaduw en de eyeliner echt heel erg mooi en deze past goed bij de koele ondertoon van mijn huid. Zoals je ziet geeft het poeder een zachte roze blos op de wangen met een subtiele glow. Ja, dit is zeker een feestelijke look die echt bij mij past! Later in de Christmas Countdown komt er natuurlijk ook nog een klassieke Kerstlook online ^^

Heb jij ervaring met dit make-up merk? Spreken vloeibare oogschaduws jou aan om eens te proberen?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke | mieksmind
  Reply Mieke | mieksmind 16 december 2016 at 23:26

  Ik kende het merk helemaal niet! ziet er leuk uit, ook echt kerst verpakkingen zo met dat goud. Heel apart zo met de oogschaduw alleen jammer dat er snel harde lijnen zijn. Het poeder lijkt me mooi en neutraal!

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 16 december 2016 at 16:10

  Mooie producten en je hebt een prachtige look gemaakt! Maar klinkt het gek? Ik vind jou het mooist met die roze neutrale tintjes altijd. Staat zo lekker fris, haha!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 16 december 2016 at 15:37

  Die oogschaduws zijn bijzonder, maar de kleuren zijn wel ontzettend gaaf, mooie look heb je ermee gemaakt!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 16 december 2016 at 12:35

  Feestelijk! Zelf heb ik alleen nog maar lipsticks van dit merk geprobeerd maar die waren wel top.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 16 december 2016 at 11:14

  Ook ik kende dit merk nog niet. Ziet er heel goed uit, vooral de oogschaduwen

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 16 december 2016 at 10:51

  3D Face Powder Shimmering Nudes en de Artistry luxe metallics vloeibare oogschaduws spreken mij echt aan. Wat een prachtige items zijn dat. De kleuren van de oogschaduw zijn ook apart en mooi! Jammer dat het niet makkelijk is om mee te werken.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 16 december 2016 at 10:47

  Wat een mooie producten.
  Helemaal nieuw voor mij.
  Vooral naar de poeder/blush ben ik heel nieuwsgierig geworden.
  Ik weet dat ik het vaak zeg en je ’t vaak hoort, maar vooruit ik moet ’t echt even kwijt…..je foto’s!!!
  Zo mooi & stijlvol gedaan, prachtig.
  Zelfs met dit donkere weer zien ze er toch fantastisch uit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2016 at 11:15

   Dankjewel voor je compliment! Met dit grauwe weer ben ik toch echt minder tevreden dan ik zou willen, maarja perfectionist he ;)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 16 december 2016 at 09:48

  Ooooooh kwijl! Sorry ik veeg het ff op! Wat mooi, vooral die oogschaduws! Mooie look, je ogen zijn weer prachtig opgemaakt.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 16 december 2016 at 08:46

  Wauwie! Ik kende het merk helemaal niet maar het ziet er heel erg goed uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 december 2016 at 06:48

  Wauw, dat is mooi!
  Ik ken dit merk niet maar zal een kijkje nemen.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 16 december 2016 at 06:34

  Ik kende dit merk nog helemaal niet. Ik vind de poeder heel mooi en de oogschaduws vind ik heel tof. Ik had niet verwacht dat ze mooi gepigmenteerd zouden zijn en in je look pakt het mooi uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.