Beauty

Christmas Wishlist | Aveda Pure Comfort cadeauset

7 december 2016

aveda pure comfort
Ieder jaar komt Aveda weer met een prachtige lijn van giftsets voor de feestdagen en ook dit jaar zijn de bekende cadeauverpakkingen terug. De prachtige verpakkingen zijn van handgemaakt loktapapier uit Nepal waardoor je bijdraagt aan ondersteuning van deze gemeenschap. Mooi! Ik laat je zien wat er in deze Aveda Pure Comfort cadeauset zit. Met recht een heerlijke set voor op je Christmas Wishlist.

aveda pure comfort
Aveda Candrima creme cleansing oil
125ml
De heerlijke en bekende geur komt je tegemoet zodra je de verpakking opent en vanaf dat moment komt er al gelijk een heerlijke rust over je heen. Aveda doet dat qua geuren toch echt heel erg goed hoor, zo creëer je zonder veel moeite een perfect wellnessgevoel in je eigen badkamer. Het is een licht kruidige geur waarin lavendel, gember en bloesems terug te ruiken zijn. Je gebruikt dit product als een douchegel maar het brengt zeker een andere ervaring met zich mee. Echt schuimen doet het niet, maar het is daardoor een heel stuk zachter voor je huid. De romige oliesubstantie maakt de huid schoon, is vooral heel erg fijn voor de drogere huidtypes en laat je huid zelfs na het afdrogen nog lekker lang subtiel ruiken.

aveda pure comfort

Aveda Candrima body moisturizer 75ml
Uit dezelfde lijn maar dan een product om te gebruiken na het afdrogen. Deze bodylotion heeft dezelfde heerlijke en rustgevender geur, laat zich gemakkelijk uitsmeren en laat een mooi subtiel glansje achter. Mijn droge huid voelt gelijk lekker zacht en soepel aan zonder plakkerig te zijn. Er zit onder andere kokosolie, saffloerolie, sesamolie, shea boter, glycerine, vitamine E en verschillende plantenextracten in.

aveda pure comfort

Aveda hand relief moisturizing creme 40ml
Een product waar ik deze tijd van het jaar niet zonder kan: een goede handcrème! En deze tube is wel heel erg praktisch van formaat om overal mee naartoe te kunnen nemen. De handcrème ruikt hetzelfde als de andere twee producten (gelukkig maar, ik hou ervan!) en ook hier zitten veel verzorgende, hydraterende en beschermende ingrediënten zoals aloë vera, glycerine, vitamine E en verschillende plantenoliën en -extracten in. De handcrème is goed voedend maar laat geen vettig of plakkerig laagje achter waardoor hij ook voor overdag heel fijn in gebruik is.

aveda pure comfort

Deze Aveda Pure Comfort giftset is bij Aveda salons en in de Aveda webwinkel verkrijgbaar voor €39,50. Het handgemaakte vilten Kerstboomhangertje wat je op de eerste foto ziet is los te koop en hiermee wordt een project gesteund waarmee kansarme Nepalese vrouwen de mogelijkheid hebben een nieuw bestaan op te bouwen ♥

Wat staat er op jouw Christmas Wishlist?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 7 december 2016 at 18:28

  Prachtige verpakking, straalt veel luxe uit! Mooi de ‘kerstgedachte’…

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 7 december 2016 at 18:17

  Lekkere voedende olie voor mijn gevoelige huid. Iets wat lekker ruikt, een geurtje en nieuwe nagellak :)

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 7 december 2016 at 18:03

  Wat een mooie insteek om zo meteen een mooi project te steunen. De geuromschrijving klinkt lekker! Gember vind ik ook altijd erg fijn ruiken.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 december 2016 at 16:48

  Wat een mooi setje!

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 7 december 2016 at 13:23

  Heerlijke geur he… Ik vind de kleur keuze ook zo goed gedaan.
  Vooral de cleansing oil en hand creme vind ik bijzonder prettig.
  Best prijzig dus het is ook echt een cadeautje.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 december 2016 at 11:20

  Mooi setje!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 december 2016 at 09:36

  klinkt niet verkeerd :D

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 7 december 2016 at 08:38

  Oeh dit lijkt me een hele fijne set!!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 7 december 2016 at 08:35

  Lijken me fijne producten, en de verpakking helpt ook wel heel erg mee aan het willen hebben-gehalte!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 december 2016 at 07:32

  Dat is een mooie giftset!
  Dit zet ik graag op mijn wishlist.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.