Lifestyle

New in | Bando agenda 2017

14 december 2016

bando agenda
Oh, yes! Hier kan ik nu als een klein kind zo blij van worden ♥ Nadat er al een tijdje meerdere uitnodigingen en afspraken voor begin 2017 binnen kwamen werd het tijd om mijn agenda voor het nieuwe jaar uit te gaan zoeken. Ik ben zo iemand die echt nog een papieren agenda wil, maar ik heb daar wel wat eisen voor. Ik vond de perfecte agenda in de Bando agenda (eigenlijk Ban.dõ) large. Hij is echt perfect voor bloggers en ondernemers en daarom wil ik hem graag als tip delen!

bando agenda bando agenda bando agenda
Allereerst is de agenda groot. Het is met de ongeveer 22x25cm zeker geen tasagenda, maar echt eentje voor op je bureau om in één blik overzichtelijk al je afspraken voor de hele week te kunnen zien. Laat ik de overige voordelen verder in een lijstje opnoemen:

– voorin zit een jaarkalender die qua kleur correspondeert met de kleuren van de maandelijkse tabjes
– er zit een soort jaarlijkse lijst in waarin je in één blik per 12 maanden je doelen of to do lists kan opschrijven
– alle Amerikaanse feestdagen staan erin vermeld, maar nog leuker: allemaal bijzondere dagen waaraan je bijvoorbeeld leuke specials of artikelen/posts kan koppelen (wel even zelf de Nederlandse feestdagen en andere bijzondere dagen erin schrijven dus)
– elke maand begint met een overzichtelijke maandplanner, lekker veel notitieruimte en daarna één week per 2 pagina’s waardoor je hele week in één blik overzichtelijk is. Op elke pagina is meer dan voldoende schrijfruimte
– de Bando agenda blijft door de ringband goed open liggen
– en als leuke extraatjes zitten er ook nog leuke stickers in, hier en daar inspirerende quotes en complimentjes, wekelijks een ‘opdrachtje’ die je heel serieus zou kunnen nemen en je leven een stukje minder voorspelbaar zou maken. Denk aan opdrachtjes als ‘go see a fortune teller’, ‘host a summer party’ en ‘have a yard sale’. Ook zitten er mapjes in waar je wat papieren in zou kunnen opbergen.

bando agenda bando agenda
Jep. Hier word ik dus vrolijk van. Lekker veel ruimte om alle afspraken en deadlines in op te kunnen schrijven, maar ook om maandelijkse en jaarlijkse doelen in bij te kunnen houden en een hulpje bij hopelijk wat leuke feel good content. Want door al die vrolijke kleuren en teksten word ik zeker wel geïnspireerd! Niet alleen een agenda dus, maar ook echt een planner door alle mogelijkheden erin.

Ik heb zelf deze 17 maanden Bando agenda gekocht bij de Nederlandse webwinkel Alittlebirdtoldme, maar ik zie ze nu niet meer in de collectie. Hopelijk snel weer! De 17 maanden Bando agenda kost €40,00.

Ben jij ook zo’n sucker voor agenda’s, notitieboekjes, pennen etc.? Mocht je nog leuke adresjes, tips en musthaves willen delen.. Graag! ^^

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 15 december 2016 at 13:34

  Oh, vet leuk! Ik heb nu een agenda van Moleskine, maar vond dat ze voor volgend jaar geen ‘mooie’ modelletjes hadden (heb er nu 1 met R2D2, jeej, geeky!), dus heb voor 2017 een agenda van de Hema. Kan niet wachten tot het 1 januari is en ik ‘m kan gebruiken, haha! Deze ziet er ook echt leuk uit, heb al eens eerder gekeken naar Bando, zo leuk! Maar wil zelf iig wel graag een agenda die in mijn tas past.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 14 december 2016 at 20:42

  Ik ga voor 2017 ook maar eens aan de echte Agenda. Nu vergeet ik zoveel, dat het bijna traumatisch is hoe ik mijzelf pest.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 14 december 2016 at 19:45

  Jaaaaaaa hier ook een sucker voor (leuke!) papieren agenda’s. Voor mij gaat er niets op tegen een papieren agenda. Zelf heb ik een hele leuke van Jo&Judy, maar deze zou ook ik zo gekocht hebben. Leuk :-)!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 14 december 2016 at 17:44

  Ik vind het echt een hele mooie agenda!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 14 december 2016 at 14:27

  Yep, ik ben gek op notitieboekjes, agenda’s, blokjes maar ook natuurlijk mooie pennen horen daarbij. Ik heb nu een goedkope van de action aangeschaft maar deze is wel heul gaaf zeg!!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 14 december 2016 at 14:16

  Toevallig gisteren een voor 4,99 bij Lidl gehaald. Ook zo’n grote, inclusief maandoverzichten. Daarnaast bij de Action even zo’n agenda per dag gehaald, zodat ik daar alle updates die ik voor mijn klanten plaats ook in kan noteren. Wel zo handig om het overzicht te bewaren. Althans, zo gaan we het toch proberen.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 14 december 2016 at 14:03

  Wat een leukerd! Heb zelf de Happy Planner (En de nieuwe voor volgend jaar is alweer onderweg hiernaartoe) en die lijkt er enorm op, ook zo groot en vrolijk. En ook prijzig helaas maar mede door de leuke planning en stickermaak community het dubbel en dwars waard <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 december 2016 at 14:06

   Jaaa, precies! Voor mij is het het ook wel waard. Deze is dan voor 17 maanden, dus dan kost het maar een paar euro per maand ;) *goedpratenalsbrugman* haha!

   • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 14 december 2016 at 14:07

    Bwahaha <3 zo had ik 't nog niet eens bekeken, nou dan valt het me helemaal mee ;)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 14 december 2016 at 12:53

  Heel erg tof. Ik ben ook een papieren agenda vrouw. Ben al jaren hooked aan die van Moleskine, maar die heeft dan geen ringband, dus deze is wel handiger!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 december 2016 at 14:07

   Moleskine zou inderdaad met een agenda met ringband en meer notitieruimte moeten komen en dan ben ik om! ^^

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 14 december 2016 at 12:44

  Awel nee, ik ben hier eigenlijk niet zo’n sucker voor :-) Pas op, vind zo’n schattige notitieboekjes en planners heel leuk eh, maar ik zal er niet snel eentje kopen voor mezelf. Ik gebruik dat gewoon niet.

 • Avatar van Mahwish
  Reply Mahwish 14 december 2016 at 12:22

  Hij ziet er echt superleuk uit! Ik heb voor volgend jaar de Relax Mama agenda en ben er ook erg blij mee, maar deze is zeker eentje om in gedachte te houden.

 • Avatar van Juliette
  Reply Juliette 14 december 2016 at 11:50

  Hij is echt heel erg leuk!! Stiekem ben ik een sucker voor echte briefjes, boekjes en agenda’s!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 14 december 2016 at 10:25

  Wat een super leuke agenda, ik ben echt een agenda mens en houd van plannen, stickers plakken, kortom alles erop en eraan. Deze agenda zou echt perfect zijn, maar is nu gewoon te duur.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 14 december 2016 at 10:01

  Oeh die is echt super leuk!!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 14 december 2016 at 09:51

  Heel erg mooi! Ik ben al een tijdje bezig met een Bullet Journal en dat bevalt me erg goed :-) Deze agenda lijkt wel veel op mijn opzet van mijn Bullet Journal!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 december 2016 at 14:07

   Zo’n Bullet Journal is ook echt handig lijkt me en ook gewoon zelf te maken als je een beetje creatief bent ^^

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 december 2016 at 09:32

  Dat is inderdaad wel een hele leuke agenda ja! Vind grotere agenda’s altijd wel handiger omdat je daar zoveel meer in kwijt kunt.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 14 december 2016 at 07:58

  Wat een onwijs leuke, vrolijke agenda met voldoende ruimte voor alle afspraken! Jammer dat hij wel wat prijzig is.

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 14 december 2016 at 07:09

  En of ik een sucker ben voor dit soort spulletjes! Dikke like voor je agenda, die wil ik ook!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 december 2016 at 14:08

   Hopen dat hij snel weer leverbaar is dan :P

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 december 2016 at 06:56

  Leuk en dat het zeer overzichtelijk is!
  Ik hou ervan om een agenda met veel schijfruimte hebben.
  Maar ook soms bij een leuke gebeurtenis een sticker te plakken.
  Ik ga meteen een kijkje nemen in de webshop die dit verkoopt ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.