Beauty

Christmas Countdown | Mijn Kerst make-uplook

24 december 2016

christmas countdown look
Nog maar één dagje tot het Kerst is! In het allerlaatste artikel van de Christmas Countdown laat ik je zien wat mijn Kerst make-uplook van dit jaar is geworden. Ik heb de afgelopen tijd wat kunnen spelen met verschillende producten, collecties en trends maar uiteindelijk is het toch een look geworden die helemaal ‘mij’ is. Hartstikke leuk natuurlijk al die heftige smokey eyes, knallende lipkleuren en glitters maar ik moet me er toch de hele dag comfortabel mee voelen. Ik laat je zien welke producten ik gebruikte voor bovenstaande look.

christmas countdown look
Gezicht

– Lioele Triple the Solution BB Cream (the best! Lees mijn review hier)
– Estée Lauder Genuine Glow eyelighting crème & Double Wear Waterproof concealer (review) gemengd om de wallen minder op te laten vallen
– MAC Studio Fix powder
– Delilah Cosmetics matte bronzer
– The Balm Cosmetics The Manizer Sisters palette Cindy Lou-Manizer als blush & Mary-Lou Manizer als highlighter (klik hier voor de review)

Ogen
– MAC Veluxe Brow Liner (wenkbrauwen)
– Yves Rocher oogschaduwpalette uit de Kerstcollectie van dit jaar
– Yves Rocher losse gouden en rode glansoogschaduw uit de Kerstcollectie van dit jaar
– Clarins mascara supra volume

Lippen
– Yves Rocher lipstickpalette uit de Kerstcollectie van dit jaar (kleur 22. Mauve Subtil die ik nu dus als fullsize wil hebben).

christmas countdown look christmas countdown look

Ik hou ervan als de basis gewoon goed is en gebruik dan ook echt liever enkel producten waarvan ik weet hoe ze werken en dat ze de hele dag mooi blijven zitten. Een egale huid zonder dat het er te cakey uit ziet en met een mooie glow. Daar kan je nooit verkeer mee zitten! Voor de ogen koos ik voor een combinatie die samen een soort duochrome effect geeft. Door de combinatie van goudtinten, donkerbruin om het wat dieper te maken en de rode glanskleur die ik heel subtiel in de look vermengde ziet de oogschaduw er in verschillend licht ook telkens anders uit. Niet te donker, helemaal Dees-proof en toch feestelijk door de glans. Op de lippen draag ik het liefst een rozige/paarsige kleur en deze uit het Kerstpalette sprak me enorm aan. Brengt door het kwastje heel precies aan, voelt prettig aan op de lippen en droogt richting matte op waardoor hij lekker lang blijft zitten.

Wat is jouw Kerst make-uplook van dit jaar? Ga je voor klassiek smokey, met rode lippen, vol met glitters of juist heel neutraal?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 29 december 2016 at 08:21

  Wauw, wat zie je er mooi uit! Ik zou willen dat ik mijn ogen zo mooi kon opmaken, pretty! <3 Mooie kleurtje ook op je lippen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 december 2016 at 10:33

   Wat lief, dankjewel voor het compliment!

 • Avatar van Heidi De Winter
  Reply Heidi De Winter 25 december 2016 at 01:06

  Less is more! Knap!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 24 december 2016 at 16:42

  Mooie look geworden, zoals jij bent. Die kopertint op je ogen is prachtig.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 24 december 2016 at 11:54

  Prachtige look! Ik hou erg van die kleuren oogschaduw. Hele fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 24 december 2016 at 09:22

  Hele mooi look, precies mijn ding. Vooral de ooglook. Echt héél mooi :-)!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 december 2016 at 08:57

  super gorgeous <3

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 24 december 2016 at 07:11

  Mooie look!! Ik ga voor iets meer glitters deze Kerst.

 • Avatar van Sam
  Reply Sam 24 december 2016 at 07:09

  Wel mooi hoe het heel rustig op je gezicht is, erg mooi! Het is erg naturel maar ook weer niet ☺ Ik ga zelf all the way met het too faced palette van nikkietutorials en de bijbehorende glitter ? De andere dagen zullen ook de smokey palettes en het vice 3 palette van UD aan bod komen. Ik hou dr van met kerst en feestjes? Fijne feestdagen voor jou en je familie geniet ervan!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 december 2016 at 06:38

  Prachtige subtiele look ;-)
  De eyeshadow pallette is een eyecatcher.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.