Beauty

Collistar sublime black precious scrub mask

1 december 2016

collistar sublime black precious scrub mask
Als een klein kind zo enthousiast kan ik reageren op een nieuw beautyproduct wat echt even anders is dan anders. Zo was dat ook zeker met deze Collistar sublime black precious scrub mask uit de Nero Sublime lijn die sinds deze maand te koop is. Het is een gitzwarte scrub en masker in één voor je lichaam die belooft de huid te egaliseren en te vernieuwen en een detox effect heeft. Ik vertel je er meer over en deel mijn ervaring met je in deze review.

collistar sublime black precious scrub mask collistar sublime black precious scrub mask
Collistar noemt deze pot de little black dress voor het lichaam vanwege de viervoudige werking:

1. exfolieert, vernieuwt de huid en maakt deze glad
2. regenereert, hydrateert en revitaliseert
3. ontgift en zuivert
4. verheldert de huid.

collistar sublime black precious scrub mask

Ik was even bang dat de zwarte kleur enkel een marketingtrucje zou zijn door enkel kleurstof toe te voegen, maar met ingrediënten als zwarte orchidee, zwarte komijn olie, zwarte klei, bamboe houtskool en zwart parelextract is het zeker ook de natuur die hier flink aan meewerkt. De diepzwarte kleur blijft ook tijdens het inmasseren duidelijk aanwezig op de huid totdat je hem afspoelt.

collistar sublime black precious scrub mask

In het product zitten natuurlijke suikerkristallen die de huid exfoliëren en hierdoor kan je hem dus als scrub gebruiken, maar je kan hem ook aanbrengen op de huid en even in laten werken als een lichaamssmasker voor een intensievere behandeling.  Je gebruikt de scrub 1 à 2 keer per week vóór het douchen door hem aan te brengen op de droge huid met zachte ronddraaiende bewegingen. Door de warmte van je lichaam smelt de textuur waardoor hij gemakkelijk over de huid te verspreiden is. Je kan hem nu gelijk afspoelen of hem nog even laten inwerken. Na het inmasseren spoel ik mijn handen schoon, breng ik een gezichtsmaskertje aan of exfolieer ik mijn gezicht en daarna zet ik ergens de kraan aan om het geheel af te spoelen. Zo gaat er niet veel tijd ‘verloren’ maar krijg ik wel het scrub & masker effect goed mee.

collistar sublime black precious scrub mask

De geur van dit product is heerlijk bloemig en vrouwelijk en ondanks de kleur en de zichtbare korrel voelt hij alsnog verrassend zacht aan op de huid. Na het afspoelen en droogdeppen merk ik duidelijk dat mijn huid minder droog is, ruwe plekjes iets soepeler aanvoelen en dat mijn huid zachter aanvoelt en vooral nog lekker nageurt. Heerlijk!

De Collistar sublime black precious scrub mask komt in een grote pot met inhoud van 450ml en is verkrijgbaar bij luxere parfumerieën en warenhuizen voor €53,95.

Door welk beautyproduct werd jij onlangs verrast doordat hij echt even anders dan anders is?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 4 december 2016 at 10:32

  Olalala dit is echt een verwennerijtje. Ik heb hem ook in huis, maar nog niet getest. Daar ga ik zeker snel verandering in brengen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 december 2016 at 09:22

  Wauw dat ziet er goed uit!
  Fijn merk.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 2 december 2016 at 08:56

  Wat een mooi product, kinkt heel fijn. De geur die jij omschrijft is heel anders da ik had verwacht, leuk!!

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 2 december 2016 at 08:22

  Lijkt me wel een fijn maskertje!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 1 december 2016 at 22:49

  Ik mis toch de ‘op de snoet’ foto! ? Lijkt me heerlijk voor mijn droge zeemlederen huid!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2016 at 23:20

   Maar het is niet voor op de snoet hé, is voor je lichaam ;)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 december 2016 at 18:57

  Dat klinkt wel heel goed, ik vind het er wel een beetje apart uitzien hahaha

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 december 2016 at 11:44

  oehh dit klinkt wel erg nice :D

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 1 december 2016 at 11:38

  Wow mooi hoor! Wel aardig aan de prijs hihi. Ik ben meer een budgetjager ;)

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 1 december 2016 at 11:05

  Wat maak jij toch mooie foto’s! Haha, dat moest ik even zeggen. :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2016 at 11:55

   Wow, dankjewel voor het compliment!!

   • Avatar van Inge
    Reply Inge 1 december 2016 at 12:02

    Mag ik vragen welke lens je gebruikt? Ben ik wel benieuwd naar :-)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 1 december 2016 at 20:03

     Ik gebruik de 1.8/50. Love it!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 december 2016 at 10:30

  Heel apart ziet ’t er uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.