Beauty

Christmas Countdown | Dermalogica Power Rescue Masque Trio

23 december 2016

dermalogica power rescue masque trio
Nog maar twee dagen voordat het Kerst is! Voordat alle ‘gekte’ losbarst is dit het perfecte moment om nog even tijd voor jezelf te nemen. Ik doe dat het liefst door uitgebreid te douchen; scrubben, scheren, maskertje in mijn haren, maskertje op mijn gezicht.. En in de laatste categorie wil ik je vandaag graag dit maskertrio tippen. Het Dermalogica Power Rescue Masque Trio bevat drie bestsellers in een kleiner formaat. Lees verder voor meer informatie, foto’s en reviews.

dermalogica power rescue masque trio
Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Dit masker is perfect om onzuiverheden uit de huid te verwijderen, poriën te verkleinen, stimuleert de celvernieuwing en helpt de huid frisser en zachter te maken. Het masker lijkt op het eerste gezicht misschien meer voor de mensen met een onzuivere/vettere huid maar hij is echt geschikt voor ieder huidtype. Je brengt hem aan op je schone huid en na een kleine 10 minuutjes maak je je vingertoppen vochtig en ga je met ronddraaiende bewegingen over je gezicht. Zo werkt het masker als een scrub en masker in één en hierna kan je het masker gemakkelijk verwijderen met een washandje en lauwwarm water.

dermalogica power rescue masque trio

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque
Is je huid beschadigd door de zon, heb je een wat rijpere huid of heb je veel stress gehad? Dan is dit masker aan te raden. Er zitten lekker veel vitamines en antioxidanten in die je huid oppeppen, rimpeltjes en lijntjes minder zichtbaar maken en je huid verzorgen en verzachten. De substantie is die van een dikke crème. Je brengt hem aan op je schone huid en na een kwartiertje kan je hem met lauwwarm water en een washandje zo verwijderen.

dermalogica power rescue masque trio

Dermalogica Skin Hydrating Masque
De naam van dit masker zegt eigenlijk alles. Dit masker is een dorstlesser voor je huid en dus zeker aan te raden voor de winterperiode en mensen met een droge huid. Hij hydrateert, verfrist, verzacht, maakt soepel, vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes en versterkt de huidbarrière. Echt heerlijk!

dermalogica power rescue masque trio

En even een heel oncharmante – maar realistische – badkamerselfie waarbij ik de drie maskers gecombineerd heb met elkaar. Op mijn neus en kin het houtskoolmasker om poriën te verfijnen en onzuiverheden te verwijderen, op mijn wangen het hydraterende en verzachtende masker om droogte en roodheid tegen te gaan en op mijn voorhoofd en slapen het vitaminemasker om fijne lijntjes en hopelijk mijn fronsrimpel te verzachten.

De producten van Dermalogica bevatten geen synthetische geurstoffen, kleurstoffen en parabenen. Je kan de producten in één van de salons aanschaffen of via de Nederlandse webwinkel. Het Dermalogica Power Rescue Masque Trio (3 x 38ml) is verkrijgbaar voor €59,90, maar de maskers zijn ook in fullsize verpakkingen van 75ml per stuk los te koop.

Heb jij ervaring met Dermalogica producten? Wat is jouw favoriete gezichtsmasker op dit moment?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 23 december 2016 at 19:43

  Oncharmant? Mens je bent een natural beauty! Zelfs met maskertje op zie ik twee prachtige ogen de wereld in kijken!
  Wat een goed idee om zo elk stukje huid te voorzien van de specifieke behoefte! Mooi product.

 • Avatar van Rory Blokzijl
  Reply Rory Blokzijl 23 december 2016 at 11:35

  Ik ken het merk niet. Ik vind het best prijzig, maar wat ik uit je review haal is dat het zeker de moeite waard is. Ik gebruikte tot voor kort het vochtinbrengende masker van l’Occitane en voor tussendoor zo nu en dan de maskers van Nivea (Q10, hydraterend en die met honing). Ik zou het eigenlijk vaker moeten doen. Goed om het te weten van dit merk.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 23 december 2016 at 10:03

  Wat een heerlijke set! De producten van Dermalogica zijn sowieso erg fijn om te gebruiken x

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 23 december 2016 at 08:31

  Ik heb geen ervaring met Dermalogica producten maar het klinkt wel erg goed! Je hebt er een hele fijne review van gemaakt!

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 23 december 2016 at 07:50

  Ik gebruik nu de maskertjes van Freeman. Dit lijken me ook wel hele fijne maskers!!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 23 december 2016 at 07:42

  Ik heb een paar w eken geleden voor het eerst een behandeling gehad bij een salon waar met Dermalogica gewerkt wordt, wat een fijn merk is dat zeg! Zelf ben ik groot fan van het Dermalogica Charcoal Rescue Masque, hij ruikt ook zo lekker!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 december 2016 at 07:09

  Klinkt zo goed!
  Ik ken dit niet.

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.