Beauty

Love it! | Douglas enriched nail butter

13 december 2016

douglas enriched nail butter 2 - Love it! | Douglas enriched nail butter
Voor veel mensen is Douglas een parfumerie waar je naartoe gaat om parfums, huidverzorging en make-up van de bekende en veelal high-end merken te kopen. Maar Douglas heeft ook een eigen huidverzorgingslijn en daar zitten zeker erg fijne producten in. Zo tipte ik onlangs al onder andere deze Douglas enriched nail butter in een artikel met Kerstcadeautjes voor beautylovers. Vandaag vertel ik je meer over dit product in een uitgebreide review!

douglas enriched nail butter 1 - Love it! | Douglas enriched nail butter douglas enriched nail butter 4 - Love it! | Douglas enriched nail butter douglas enriched nail butter 3 - Love it! | Douglas enriched nail butter
De Douglas enriched nail butter komt in een klein transparant potje met draaideksel met een inhoud van 15ml. Qua kleur en substantie doet hij mij erg denken aan de bekende Dior Crème Abricot, maar dan net iets meer vloeibaar. De geur is lekker fris en er zitten mooie verzorgende ingrediënten in zoals lanoline, glycerine, bijenwas, shea boter, koolzaadolie, zijdeproteïne, melkzuur en vitamine E.

Je gebruikt het product door een klein beetje op je vingertop te nemen, je nagelriemen aan te stippen en dit vervolgens met zachte ronddraaiende bewegingen in te masseren op de nagels en nagelriemen. Zo worden je nagelriemen weer lekker zacht en soepel en dit helpt je nagels te versterken. Je hebt maar een heel klein beetje nodig per keer en kan met dit potje dus echt een lange tijd vooruit.

douglas enriched nail butter 5 - Love it! | Douglas enriched nail butter

Ik wist eerst niet of ik wel echt enthousiast was want de substantie doet wat plakkerig aan. Iets waar ik bij handverzorging een hekel aan heb omdat ik dan de gruwel van pluisjes eraan en vettige vingers overal dan voor me zie. Brrrr. Maar gelukkig verdwijnt de plakkerigheid na het inmasseren waarna je dus zonder zorgen met je dagelijkse bezigheden door kan gaan. Vanwege wat stress de afgelopen tijd ben ik helaas weer begonnen met ‘velletjes bijten’ rondom de nagels. Maar na een weekje regelmatig en trouw smeren ziet het er gelukkig alweer een heel stuk beter uit. Een blijvertje dus, zeker voor de wintermaanden!

De Douglas enriched nail butter is verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas voor €14,95.

Wat is jouw favoriete nagelriemsmeersel?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 24 december 2016 at 01:00

  Oooh hier moet ik zeker eens naar gaan kijken! Ik bijt al best een tijde heel heftig de velletjes weg rond mijn nagels en ik haat het dat ik dat doe! Ik zoek er momenteel nog steeds een oplossing voor, hier ga ik dus zeker eens naar kijken. Fijn artikel! <3

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 15 december 2016 at 13:29

  Ik gebruikte ook Lemony Flutter, maar die is over datum en stinkt dus nu ineens heel erg. Zo jammer! Ik zou nu iets meer aandacht moeten besteden aan mijn nagelriemen…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 december 2016 at 06:58

  Wat klinkt dit goed!
  Fijn artikel.

  Xoxo

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 december 2016 at 23:59

  Dat klinkt goed, ik had altijd Lemony Flutter, maar dit lijkt me ook heel erg fijn. Mijn potje Lemony Flutter is leeg, dus misschien moet ik dit maar eens gaan proberen .

 • Avatar van Daniëlle Springer
  Reply Daniëlle Springer 13 december 2016 at 21:47

  Klinkt als een fijn product. Ik heb alleen nu nog een Lush Lemony Flutter om op te maken, maar deze is natuurlijk wel een stuk beter verkrijgbaar.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 13 december 2016 at 21:00

  Jeeeee die kende ik nog niet! Okay ook op mijn lijst noteren!

 • Avatar van Natalie
  Reply Natalie 13 december 2016 at 20:36

  Ik gebruik zelf Lush Lemony flutter, maar dit klinkt ook heel erg goed! Ik kijk eigenlijk nooit bij de verzorgingslijn van Douglas, moet ik toch maar eens doen!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 13 december 2016 at 11:58

  Heb momenteel de 8 hour dinges er weer bij gepakt, maar zal als deze op is eens op zoek gaan naar die van de Douglas :)

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 13 december 2016 at 11:31

  Oh dit is een fijn product lijkt mij! Ik gebruik nu de handcreme van herome. Ook een aanrader, en vriendlief kan hem ook gebruiken tegen de kloven

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 december 2016 at 10:32

  Top, wat goed dat hij je zo bevalt.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 13 december 2016 at 09:33

  Fijn dat hij zijn werk zo goed doet! Ik heb ook echt van die droge nagelriemen en heb ze toevallig gisteravond nog even lekker ingesmeerd met een nagelolie. Wat een verlossing, het ziet er gelijk een stuk beter uit :).

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 13 december 2016 at 08:33

  Klinkt prima! Dit kan ik op dit moment ook wel gebruiken!!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 13 december 2016 at 08:20

  Klinkt als een nuttig product! Ik gebruik zelf niets voor mijn nagels of nagelriemen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.