Beauty

Christmas Countdown | HEMA Midnight Collectie

19 december 2016

hema midnight collectie
Nog maar 6 dagen voor het Kerst is! Vandaag in de Christmas Countdown laat ik je de HEMA Midnight Collectie zien. Een feestelijke make-upcollectie in een sprankelend jasje. Ik ging ermee aan de slag om een mooie look te creëren en wie weet haal je er inspiratie uit voor de komende Kerst of je aankomende Oud & Nieuw feestje. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, review èn de look!

hema midnight collectie hema midnight collectie
Colour Impact Shadow
€4,- per stuk
Deze oogschaduw’stiften’ zijn verkrijgbaar in de volgende drie kleuren:

– een intens diep zwarte en matte oogschaduw
– een middengrijze kleur met metallic glans
– een intense metallic blauwe kleur met glans.

Ik ben echt enorm onder de indruk van deze oogschaduwstiften. Niet alleen hebben ze echt een heel goede pigmentatie en werken ze prettig, ook vind ik het systeem heel handig bedacht. Door een veertje wordt de applicator steeds in de oogschaduw in de dop geduwd als je hem dichtdraait. Hij is dus telkens ‘vol’ voor gebruik. Slim!

hema midnight collectie hema midnight collectie

High Definition Eyeliner €3,-
Deze eyeliner is verkrijgbaar in één intense en diepe zwarte kleur en hij droogt mat op. De eyeliner is mooi op te bouwen en door het fijne kwastje kan je er heel precies mee werken. Waterproof is hij niet, maar wel een emotioneel-traantje-proof en veegvast.

Hypnotic Volume Mascara €6,-
Deze mascara komt in een zwarte kleur, geeft diepe zwarte en gescheiden wimpers die gelijk langer lijken. Ik merk geen enorm wow-effect, maar eerlijk is eerlijk: dit heb ik bij bijna geen enkele mascara met die koppige rechte wimpertjes van me ;) Wel vind ik het borsteltje heel fijn werken en separeert de mascara de wimpers mooi.

Soft Matt Lipbalm €4,-
Om de look compleet te maken voegde ik dit populaire lipproduct in een mooie bessenroze kleur toe aan de look. Het is de kleur 15 en je zag hem gisteren in de outfit of the day ook al even voorbij komen ♥

hema midnight collectie hema midnight collectie hema midnight collectie

Luminous Loose Powder €7,50
Deze prachtige losse glanspoeder is in een zilveren en in een gouden kleur verkrijgbaar. Ik koos voor de gouden glans omdat deze echt heeeeeel erg mooi is. De basis erin geeft een mooie glow aan je wangen (en/of decolleté) en hier en daar blijft er een mooi goudkleurige shimmer achter. Aan te brengen met het bijgeleverde puffje of met een kwast voor een subtieler resultaat.

hema midnight collectie hema midnight collectie

Long Lasting Metallic Nailpolish €3,-
De nagellak uit de HEMA Midnight Collectie komt in drie verschillende metallic kleuren. Een diepe zwarte kleur, een intens metallic blauwe kleur en een donkergrijze kleur. De blauwe kleur heeft een metallic finish en de andere twee glanzen mooi en bevatten kleine glittertjes. Alle drie de kleuren dekken volledig in twee dunne laagjes. Ik was trouwens erg positief verrast: de nagellak blijft echt lang mooi zitten! Zeker in combinatie met de nieuwe long lasting topcoat zou het helemaal een succes moeten zijn.

hema midnight collectie hema midnight collectie

Zoals je merkt ben ik flink positief over deze collectie. Niet alleen vind ik de zwarte glanzende verpakking met de holografische glitters erg feestelijk en stylish aan doen, ook is de kwaliteit van de producten erg goed. En dat voor die prijsjes! Psssst, een kleine tip: op dit moment loopt er ook nog eens een mooie 2+1 actie op alle make-up. De HEMA Midnight Collectie is ook online te koop via de HEMA webwinkel.

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 24 december 2016 at 20:21

  Ik had deze collectie al voorbij zien komen bij de Hema, maar ik was bang dat hij tegen zou vallen. Nu ik deze review lees denk ik dat ik na de kerst toch nog even ga kijken of ik een aantal producten kan bemachtigen :)

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 23 december 2016 at 07:29

  Dat ziet er heel goed uit! Mooie en duidelijke swatches trouwens, heel fijn. Die Body Shimmer vind ik best leuk voor zo nu en dan, maar die eyeliner en nagellakjes klinken ook goed, bijzondere oogschaduws!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 22 december 2016 at 10:09

  Wauw, wat een mooie producten. Misschien toch eens kijken nog voor de feestdagen bij Hema.

 • Avatar van priscilla
  Reply priscilla 21 december 2016 at 13:10

  Wat een gave verpakkingen zeg! Ik ben met name erg enthousiast over de blauwe oogschaduw. Die staat jou ook echt fantastisch!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 december 2016 at 18:23

  Ik vind het echt hele mooie producten! Had wel een persbericht gehad, maar had de producten zelf nog niet gezien. Vooral de nagellak ook :)

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 20 december 2016 at 16:37

  Wat mooi! Ik wil die oogschaduw stift proberen! :) Die lipbalms heb ik in zooooveel kleuren en ze zijn nog steeds favoriet. Ik draag ze echt bijna dagelijks!

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 19 december 2016 at 22:42

  Erg mooie lipkleur!

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 19 december 2016 at 19:38

  Vooral de oogschaduw spreekt mij aan! Wat een toffe kleurtjes! Mooie look heb je ermee gemaakt

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 19 december 2016 at 19:21

  Pomtipom-pompom wat mooi! Ik krijg er toch wel een space gevoel bij ipv kerst, zit nog te veel in de Star Wars wolken denk ik! En ik ga landen… bij onze Hema was het er nog niet. Toevallig zag ik jouw foto en dacht hey gelijk kijken. Morgen nog maar een keer gaan, hou ik de economie weer scherp!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 19 december 2016 at 19:18

  Prachtige look heb je gemaakt staat je heel erg mooi

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 19 december 2016 at 17:26

  Ik vind deze collectie er echt heel leuk utzien en je look is ook mooi geworden!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 19 december 2016 at 14:12

  Mooie producten en mooie look! en thnx wat betreft die kortingscode! echter kan ik zelf die oogschaduwstiften niet aanbevelen, na 5x gebruiken kwam er niet veel kleur meer vanaf:(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 december 2016 at 14:32

   Nee, wat zonde! Hier drukt dat veertje de applicator echt goed in de dop en ik krijg zo tot nu toe elke keer voldoende product erop..

 • Avatar van Teddy
  Reply Teddy 19 december 2016 at 13:14

  Wat ziet alles er mooi uit!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 19 december 2016 at 13:00

  Wat een gave collectie! Moet toch echt eens wat meer bij de Hema kijken (ik kwam er vroeger altijd, tegenwoordig bijna nooit meer) x

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 december 2016 at 12:18

  oehh je look is echt stunning <3

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 19 december 2016 at 10:28

  Mooie producten! Straks even naar de HEMA. Ik zag dat ze ook zo’n leuk vossenkussen hadden voor op Robin’s kamer.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 december 2016 at 09:45

  Wat zie je er mooi uit, wat een mooie look. Hema heeft erg vaak fijne producten en als ik nog in de buirt kom, ga ik zeker even kijken voor de mascara en de nagellak, die vind ik super.ï

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 19 december 2016 at 09:30

  Oeh ziet er helemaal niet verkeerd uit!!

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 19 december 2016 at 09:12

  Wat grappig om de Colour Impact stiften te zien, ik vroeg mij al af hoe deze werken. :-) Mooie kleuren en die subtiele glimmer vind ik ook heel mooi (wauw, zoiets zou ik voorheen eigenlijk nooit gezegd hebben). :-)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 19 december 2016 at 08:55

  Wat een mooie collectie en wat heb je een mooie look gemaakt. Ik ben onder de indruk van de loose powder en die colour impact shadows. Wat een goede pigmentatie hebben die zeg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 december 2016 at 09:16

   Dankjewel voor je compliment! En die colour impact eyeshadows wil ik echt in meeeeer kleurtjes hoor <3

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 19 december 2016 at 08:14

  Wat een prachtige producten! En niet duur! Laat ik nou nog een bon van de Hema hebben liggen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 december 2016 at 09:16

   Oehhh, heerlijk! Shopze ^^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 december 2016 at 06:48

  Wauw, zo een prachtige look met zeer mooie kleuren!
  Ik zal er snel eens iets van gaan shoppen ;-)

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 december 2016 at 09:16

   Dankjewel voor je compliment!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.