Huis & interieur Mama & Kind Persoonlijk

OUR HOME | Shae’s slaapkamer

2 december 2016

kinderkamer
Ik vind het enorm leuk om te merken hoe nieuwsgierig jullie zijn naar onze woning en hoe we deze ingericht hebben. De artikelen met de inrichting van onze slaapkamer en de inrichting van mijn werkruimte worden echt enorm veel gelezen en er wordt erg leuk op gereageerd <3 Vandaag laat ik je de slaapkamer van onze dochter zien. Aangezien ze eind januari alweer drie (!) jaar wordt is het echt geen babykamer meer, maar een heuse jonge-meiden kinderkamer geworden waar ze erg blij mee is.

kinderkamer kinderkamer
We hebben niet echt een thema voor de kamer, maar we zijn echt uitgegaan van wat ze zelf mooi vindt qua kleuren en dergelijke. De muur is een heel zachtgele kleur geworden die een rustige basis geeft voor de pastelroze kledingkast, de ladekast en het meegroeibed.

kinderkamer kinderkamer

Zolang ze nog niet zindelijk is hebben we de commode nog laten staan, maar zodra de luiers uit huis zijn gaat deze vervangen worden voor een stoer houten bureautje met stoel. Boven de commode hangt een plankje met daarop een aromatherapie olie die we voor het slapen gaan onder haar voetjes en op haar slapen aanbrengen (ze slaapt al lange tijd enorm slecht en hey, alles wat belooft te helpen gebruiken we graag!), een ‘anti monster spray’ (ruikt heel zacht naar bloemen en lavendel), een zelfgemaakt ‘schilderijtje’ met Pip behang, een door Shae gevingerverfd schilderijtje, een klokje, een knuffeltje en een popje die je op kan winden en waar dan een slaapliedje uitkomt. Deze was vroeger van mijn moeder, ik was er als kind ook erg gek op en nu is hij met nieuw pyjamaatje doorgegeven aan Shae <3

kinderkamer kinderkamer

Shae zit op dit moment helemaal in een zeemeerminnen-fase en dit mermaid dekbedovertrek van SNURK maakte haar dan ook enorm blij! Sowieso vind ik SNURK beddengoed enorm leuk voor kids. Door de print lijkt je kind dan in de huid gekropen te zijn van een zeemeermin, voetballer, dinosaurus, astronaut, prinses of bijvoorbeeld samen in bed te liggen met pluizige konijntjes. Ik ontving dit dekbedovertrek trouwens van Mister Design. Een webwinkel waar je nog veel meer toffe designspullen en ook slaapkamer accessoires kan vinden.

De kwaliteit van de overtrek is lekker stevig maar toch heerlijk zacht en is gemaakt van perkaline katoen. De print is erg mooi gedetailleerd en bij de variant met de zeemeerminstaart + kroontje zitten er ook luchtbelletjes op verwerkt met glittertjes. Erg tof!

kinderkamer kinderkamer kinderkamer kinderkamer

Natuurlijk is er verder op haar kamer lekker de ruimte zodat Shae er ook kan spelen, heeft ze een kledingkast vol met girly en stoere meisjeskleding, heeft ook haar lievelingspop haar eigen bedje, staan er wat voorleesboeken, een ZAZU Fin (schaap) leeslampje (leuke cadeautip voor kids!) en haar trouwe ZAZU Lou (uiltje) nachtlampje waar ze erg aan gehecht is en ook altijd mee moet op vakantie bijvoorbeeld.

Ik hoop dat je het leuk vond om de kinderkamer van ons lieve meisje te zien en wie weet haal je er wat interieur inspiratie, tips of ideetjes uit ^^

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Josine
  Reply Josine 4 december 2016 at 23:19

  Soms word ik gewoon jaloers dat er zoveel leuke spullen zijn voor die kids. Haha, ik vind alles namelijk nog steeds leuk! Ze heeft echt een leuke kamer en leuke spulletjes, te cute!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 4 december 2016 at 21:41

  Oh, dat dekbed is geweldig <3. Die zou ik haast nog voor mezelf willen. En… spot ik daar nou mini Dr. Martens in de kledingkast ? Zo schattig!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 december 2016 at 19:52

  Oh wat heeft ze een super leuke kamer. Dat poppen bedje is zo leuk en dat schaap lampje vind ik ook zo leuk. Die dekbedovertrekken ken ik, heb toevallig pas een link ervan naar mijn vriendin gestuurd, die wilde een bijzonder overtrek voor als haar ventje naar zijn ‘grote’ bed gaat :-). Wat heeft jullie mooie meisje een geweldige kamer, wat zal ze zich daar fijn voelen en lekker spelen.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 2 december 2016 at 20:30

  Ooooh sentiment… brok in mijn keel toen ik het poppenbedje zag. Mijn opa Bas maakte voor al zijn kleindochters er een van sloophout wat hij vond en beitste ze prachtig donkerbruin. En oma maakte er een stoffen pop in… we kregen die dan met Sinterklaas… ik schrijf dit en een traan rolt over mijn wangen. Eigenlijk besef ik nu pas hoe mooi dat cadeau was.
  Shae heeft een mooi kamertje, licht en ook rustig, daar zou ik mij ook prettig bij voelen.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 2 december 2016 at 20:09

  Oh wat ontzettend super lief om te zien….
  Shea boft met een moeder met z’on goede smaak.
  Mooi hoor!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 december 2016 at 19:53

  Zo een mooie en leuke slaapkamer voor jullie prinsesje ;-)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 2 december 2016 at 16:47

  Een heerlijke kinder kamer :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 2 december 2016 at 15:46

  Ahw wat heeft ze een leuk kamertje

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 2 december 2016 at 14:15

  Hele mooie kamer!
  Vind de aankleedkussenhoes zo mooi, mag ik vragen waar die vandaan komt?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 december 2016 at 14:52

   Natuurlijk! Die is van Poetree :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 december 2016 at 12:13

  zo cute allemaal :D

 • Avatar van Danella
  Reply Danella 2 december 2016 at 11:37

  Wat een leuke kamer! En die dekbedden zijn inderdaad erg mooi.

 • Avatar van fablefrique
  Reply fablefrique 2 december 2016 at 11:32

  Ah, die nachtlampjes en dat wolkjes kussen, echt te schattig! Heel leuk om zoiets cadeau te doen aan mijn kleine nichtje.
  Fijn weekend! x Frederique
  http://fablefrique.com

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 2 december 2016 at 11:28

  Wat leuk kamer heeft Shae. Ik ben nog steeds bezig met kamer van mijn zoon. Bed en matras nodig, bureau en nog veel meer

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.