Lifestyle Persoonlijk

Christmas Countdown | Unboxing Kerst swap pakket

18 december 2016

kerst swap unboxing
Nog 7 dagen tot het Kerst is.. Een tijdje geleden werd er een oproepje geplaatst voor een Kerst swap onder bloggers. Ik zag eerder zulke projecten langskomen op Instagram en dat zag er zo leuk uit dat ik graag mee wilde doen. Het is zeg maar een soort lootjes-trekken voor volwassenen en dit keer dus als (mama)bloggers onderling. Ik laat je zien wat ik allemaal ontving in mijn Kerst swap pakket!

kerst swap unboxing
Het was de bedoeling dat je jezelf opgaf door een mail te sturen naar de organisator met daarin een linkje naar je website zodat degene die iets voor jou samen moet stellen je op kan zoeken en het pakket kan personaliseren. Daarnaast kon je enkele steekwoorden opgeven. Die van mij waren: “zen zonder zweverigheid, introvert, liefde voor wit, dochter van bijna 3 & voorliefde voor natuurlijke producten en materialen.”

De regels van de Kerst swap
– je geeft €15,00 uit
– je zorgt voor minimaal 5 cadeautjes
– aanvullen mag met zelfgemaakte cadeautjes of dingen die je nog hebt liggen zolang het heel en schoon is
– maak er echt een Kerstpakketje van
– plaats op 18 december om 18.00 uur een post online met de unboxing inclusief bedankje voor de verzender van je pakketje èn een link naar de blogger die jij een pakketje hebt gestuurd.

kerst swap unboxing kerst swap unboxing kerst swap unboxing kerst swap unboxing kerst swap unboxing

Wat zat er in mijn Kerst swap?
Laat ik beginnen met te zeggen dat het pakket er echt enorm leuk uitziet. Alles was zo mooi ingepakt en het persoonlijke kaartje erbij zorgden ervoor dat ik me echt even kind voelde. Dankjewel Marieska van Love4Kidz, ik kreeg gelijk zin om alles uit te gaan pakken! In de doos zaten de volgende producten: een setje happy pills, zeep aan een touw, een ‘do not disturb’ bordje, candy canes, pure chocola, W7 lippenbalsem, Kerstbal oorbellen, Hema beautyproducten, een baksetje van Lily’s cupcakes, een potje badzout, verse thee en een Peppa cadeauzakje voor Shae.

Als ik kijk naar de doorgegeven steekwoorden dan vind ik het er niet per sé heel erg goed bij aansluiten, maar zoals de tekst in het kaartje stond is hij meer geïnspireerd op mijn social media profielen. De happy pills, chocolade, thee en beautyproducten passen hier dan zeker erg goed bij en ik vind het ook erg leuk dat er aan Shae is gedacht. De wascokrijtjes en het Peppa kleurboekje uit het cadeauzakje zijn door haar gelijk ingepikt! Ik vond vooral het uitpakken een feestje. Het echt niet weten van wie en wat je krijgt zorgt voor lekkere onderbuikkriebelsspanning ^^

kerst swap unboxing

Naar wie heb ik een pakketje gestuurd?
Mijn lootje werd Jodi. Ik kende haar niet dus heb haar website doorgesnuffeld en me vooral gehouden aan enkele van de steekwoorden die doorgegeven waren; notitieboekjes, schoolspullen, boek, make-up, oud roze.. Daar kon ik wel wat mee! Benieuwd wat ik naar Jodi gestuurd heb? Ga dan zeker even kijken op haar blog Lief Thuis.

Doe jij wel eens mee met zulke swap projecten?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 december 2016 at 18:25

  Dit soort dingen zijn altijd erg leuk om te doen met een groepje bloggers :) ik heb ook al een aantal keer meegedaan aan zoiets.

 • Avatar van Irma
  Reply Irma 19 december 2016 at 11:37

  Wat een super leuk pakket zeg! Ik doe zelf voor het eerst mee met een swap die via Instagram is georganiseerd, spannend!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 december 2016 at 09:39

  Wat heb je een leuk pakket gekregen en wat lief dat er wat voor Shae bij zat. Ik vind altijd erg leuk om te zien en heb wel eens meegedaan aan iets soort gelijks. Ik vond het altijd erg leuk om te doen, iets uit te kiezen en te verzamelen voor iemand die je niet kent, het leuk inpakken en alles, is zo’n leuke uitdaging . Maar als je er zelf veel werkt in steekt en krijgt een paar keer iets opgestuurd wat niet aan de ‘regels’ voldoet en waar zichtbaar geen aandacht aan is besteeed (gebruikte lippenstift bijv, niets ingepakt, geen kaartje of briefje erbij) was ik er wel een beetje klaar mee. Maar het is een super leuk concept.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 december 2016 at 09:56

   Altijd jammer als mensen er geen moeite voor doen. Zelf helaas ook ervaring mee.. Maar toch blijft het hele concept erg leuk!

 • Avatar van Volgmama
  Reply Volgmama 19 december 2016 at 04:10

  Wat een leuk pakket! Die chocola moet ik nog steeds eens proberen :-)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 18 december 2016 at 21:31

  Wat een leuk pakket heb je ontvangen Desiree! En jeetje wat wil ik toch graag eens bij je op cursus voor productfotografie ;-) ;-)
  Liefs!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 18 december 2016 at 20:57

  Wat leuke pakketje

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 18 december 2016 at 20:54

  Wat een leuk pakket! En lief dat ze er ook iets in heeft gedaan voor je dochter

 • Avatar van MetMirjam
  Reply MetMirjam 18 december 2016 at 18:40

  Leuk pakketje! Die oorbellen zijn echt heel grappig :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 december 2016 at 18:16

  Zulke mooie kadootjes had je gehad via deze swap.

  Xoxo

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 18 december 2016 at 18:15

  Ik doe dit jaar mee met de bloggerssecretsanta ook erg spannend. Mijn pakje is onderweg en ik hoop dat de ontvangster het leuk vind. Toch altijd een gok.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 december 2016 at 21:38

   Oehhh, leuk! Altijd spannend ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.