Fashion

Albert Heijn kersttrui & meer ‘foute’ kersttruien

8 december 2016

kersttruien
Als de temperaturen flink naar beneden gaan dan kan je mij thuis eigenlijk altijd wel vinden in een fijne sweater. En nu Sinterklaas weer het land uit is mogen de ‘foute’ kersttruien ook weer uit de kast komen. Ik vertel je meer over de toffe Albert Heijn kersttruien, een leuke agenda tip voor komend weekend en om het af te maken enkele shoppingtips met nog meer heerlijk foute kersttruien!

kersttruien
Albert Heijn kersttruien

De afgelopen jaren is de kersttrui steeds populairder geworden en dit jaar komen we er helemaal niet meer onderuit. Albert Heijn bedacht een leuke actie via Instagram waarbij volgers binnen 72 uur een ontwerp voor een kersttrui in konden leveren. Het resultaat: 3 unieke kersttruien die exclusief te koop zullen zijn tijdens het Allerhande Kerstfestival komend weekend. Op de foto in dit artikel laat ik je alvast één van de ontwerpen zien. Hoe tof is ‘ie?! Ik draag hem hier in kerstboomgroen en vind hem helemaal geweldig. De trui zit ook nog eens heerlijk warm, draagt zacht en valt lekker ruim. Maar dan echt, want op de foto draag ik een maat M. De drie winnende ontwerpen zullen allemaal op het Allerhande Kerstfestival te koop zijn voor €15,00 per stuk.

Allerhande Kerstfestival
Komende vrijdag tot en met zondag, 9, 10 en 11 december, wordt het sprookjesachtige Spoorwegmuseum in Utrecht omgetoverd tot het Allerhande Kerstfestival. Dit is een evenement voor jong en oud met enorm veel inspiratie voor het kerstdiner en de lekkerste recepten, (styling)trends, proeverijen, workshops, live kooksessies en entertainment. Lekker kijken, proeven en ruiken en helemaal in de Kerststemming komen dus! Neem zeker een kijkje op de website voor meer informatie en de ticketverkoop.

kersttruien kersttruien

Nog meer foute kersttruien!
De winkels liggen op dit moment vol met die heerlijke kersttruien en als plussize ladies boffen we dit jaar maar met de lekker ruime Albert Heijn kersttruien, want verder is het best lastig om ze te kunnen vinden. Hierboven enkele tips van plussize kersttruien die ik tegen kwam tijdens mijn zoektocht. Ze zijn verkrijgbaar bij onder andere ASOS, New Look en Forever21. Klik hier voor de linkjes en nog meer toffe plussize shoppingadresjes.

Als ik komend weekend de buikgriep te boven ben dan hoop ik zeker even met het gezin naar het Allerhande Kerstfestival te kunnen gaan. Lijkt me echt enorm gezellig en leuk om in de Kerstmood te komen ♥

Ben jij ook zo’n fan van de kersttruien?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 23 december 2016 at 22:31

  Ik wil volgend jaar ook een leuke foute kersttrui! Dit jaar leek me dit minder handig (maar misschien had ik met een kerstvrouw/man trui nog weggekomen met mijn babybump haha)

 • Avatar van Savly
  Reply Savly 12 december 2016 at 16:25

  Super leuk! Ik heb er zelf al eentje van Asos besteld.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 10 december 2016 at 14:09

  Haha wat een leuke truien!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 december 2016 at 12:39

  Zelf heb ik helemaal geen kersttruien haha, maar vind het wel erg leuk om te zien :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 december 2016 at 07:37

  De trui staat je zo mooi ;-)

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 9 december 2016 at 13:26

  Echt een leuke trui. Niet zo kitsch, maar hij dekt de lading wel precies. Lijkt me heerlijk! Ik heb zelf (nog) geen foute kersttrui in huis, maar ik vind het concept wel ontzettend grappig.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 december 2016 at 10:55

  Wat een leuke trui! Ik vind foute kersttruien echt helemaal geweldig, alleen heb ik er nog geen één, ze zijn me namelijk veel te dik, ik heb het altijd warm en met zo’n dikke trui heb ik het echt veel te warm, maar ik blijf ze zoeken en bekijken, want ik kom vast een keer een dun exemplaar tegen ;-) Hoop dat je van je buikgriep af bent en je lekker op stap kunt gaan.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 9 december 2016 at 08:25

  Ik hou echt van kersttruien! Ik heb er een paar jaar geleden eentje gekocht en die draag ik iedere winter weer opnieuw. Zo gezellig :). Die groene van jou is ook tof zeg. Lekker duidelijk wat het is tenminste ;).

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 8 december 2016 at 19:09

  Die groene trui die je aan hebt is echt heel erg leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 december 2016 at 19:18

   Thanks! Zit ook zo heerlijk warm dat je er bijna in wil gaan wonen ;)

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 8 december 2016 at 19:02

  Ja!!! Ik hou zo van kersttruien!! Ik heb een mooie zachte dikke donkerblauwe van de H&M men sneeuwvlokjes, maar ga er komende tijd in de sale echt proberen meer te scoren!! (ik ben trouwens ook dol op foute kerstsokken!)

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 8 december 2016 at 18:19

  Hou eigenlijk niet zo erg van kerst truien ( behalve met ginger man) maar die groen…ik vind ‘m s u p e r!

 • Avatar van Bianca Ronday
  Reply Bianca Ronday 8 december 2016 at 16:31

  Ze zijn altijd fantastisch, de foute kersttruien. Het enige nadeel, ze zijn vaak super dik en warm. Is natuurlijk lekker voor een koude winterdag, maar de kerstdagen zit je vaak toch met zijn alle binnen en dan lekker met de fondue of gourmette. Lekker zweten. ;)

  • Avatar van Sylvia
   Reply Sylvia 8 november 2017 at 08:00

   Precies, dat is ook mijn bezwaar. Vaak van 100% acryl of andere synthetische stofjes…. maar ze staan wel leuk!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 8 december 2016 at 16:16

  oh whaha geweldig!!

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 8 december 2016 at 15:35

  Ik vind je groene trui geweldig! Lijkt me ook een echte comfy trui.

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 8 december 2016 at 15:23

  Ik vind je kerstboomgroene trui ook heel tof! Die zie ik de laatste tijd vaker, maar wist eigenlijk nooit waar ze vandaan kwamen, haha! Zo leuk ook dat foute kersttruien tegenwoordig mogen :-)

 • Avatar van marleen@burgertrutjes
  Reply marleen@burgertrutjes 8 december 2016 at 15:10

  Hahaha fantastisch vind ik ze. En lekker comfortabel. Ideaal voor de kerstdagen (kan je buik gewoon nog even rustig uitzetten van het eten zonder dat je kleding strak gaat zitten, haah!)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.