Beauty

My favourites!

3 december 2016

favorieten-november-2016
Wow, wat was het lastig om over de afgelopen maand weer mijn vijf favoriete beautyproducten uit te zoeken. Met al die kerstcollecties die voorbij zijn gekomen is dat natuurlijk ook niet zo vreemd.. Toch heb ik weer de toppers weten te selecteren en ik laat ze graag aan je zien. Natuurlijk vertel ik je ook waarom deze producten mijn favorieten zijn!

cruelty-free-make-up-kwasten-the-body-shop-2
Laat ik beginnen met de cruelty-free make-up brushes van The Body Shop. Ze zien er prachtig uit, voelen heerlijk zacht aan, doen wat ze moet doen, verliezen geen haartjes en zijn ook nog eens best goed geprijsd. Mijn favorieten zijn vooral de eyeshadow blending brush en de buffing brush. Die laatste zorgt ervoor dat foundation erg mooi met de huid versmelt zonder dekking te verliezen.

bioderma-hydrabio-moisturising-anti-uv-mist-1

Dit product had ik al een tijdje op mijn to try lijstje staan en ik kon me niet meer inhouden. Met een mooie aanbieding van een Belgische apotheek – in Nederland is dit merk amper tot niet te koop namelijk – bestelde ik twee flacons. Het was een juiste keuze want ik ben fan! Een hydraterende nevelspray die je gezicht en decolleté beschermen met een factor 30 en je zelfs over je make-up aan kan brengen. Echt niet alleen handig voor de lente en in de zomer, want ik maak vaak genoeg herfst- en winterwandelingen waarbij hij goed van pas komt en wat te denken van wintersporters? Ja, deze Bioderma hydrabio moisturising anti-UV mist is superfijn!

etos-botanical-boost-orange-blossom-ginger-3

Ik durf gerust te zeggen dat ik qua beautyproducten echt wel verwend ben. En toch kan ik nog steeds heel erg blij worden van een budget topper zoals de nieuwe limited edition Orange Blossom & Ginger geurlijn in de Etos Botanical Boost productlijn. Zeker even snuffelen hoor, want lang niet iedereen is even enthousiast over de geur. Maar ik vind hem persoonlijk echt heel erg lekker en de body soufflé is heerlijk voor de droge huid.

the-body-shop-vanilla-chai-softening-body-butter-3

Maar als het om het goed verzorgen en hydrateren van het lichaam gaat dan kom je toch bijna niet onder de bodybutters van The Body Shop uit. Deze Vanilla Chai body butter uit de huidige Kerstcollectie is toch wel eentje om aan te raden. Smeert heerlijk, smelt op de huid, laat deze superzacht en soepel aanvoelen en vooral de geur.. Oh jongens, als er toch eens een geurcomputer bestond <3

clinique-adventskalender-2016-2

En als laatste een klein beetje vals spelen want eigenlijk is dit niet één product. Maar het zit wel in één verpakking dus ik reken het goed *kijkt heel onschuldig*. De Clinique Adventskalender van dit jaar maakte mij als skincarejunkie erg blij. Allemaal bestsellers van het merk in handige reisverpakkingen bij elkaar. Dat wordt lekker smeren en uitproberen de komende tijd ^^

Wat was de afgelopen maand jouw favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 4 december 2016 at 10:28

  Mooie producten! Als je fan bent van de Bioderma UV mist, moet je de volgende keer eens de La Roche Posay Anthelios mist SPF 50 kopen. Een gelijkaardig product en werkt ook fijn!

 • Avatar van Natalie
  Reply Natalie 3 december 2016 at 20:23

  Wat een mooie producten! Ben erg benieuwd naar de make-up kwasten van The Body Shop!

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 3 december 2016 at 19:08

  Die Etos producten zijn zo fijn!! En wat een feest met de Clinique adventskalender. Love it!!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 3 december 2016 at 18:09

  Wat prachtig beauty producten
  Cool die Clinique adventskalender

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 3 december 2016 at 13:14

  Wat een ontzettend leuke adventkalender van Clinique, die zou ik ook wel willen hebben haha! <3

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 3 december 2016 at 13:05

  De vanilla chai van BS en de Clinique kalender….daar ga ik ook voor qua favorieten hoor.
  Dat mooie kwasten setje zou ik ook graag nog een x toe willen voegen aan mijn favorieten, maar voorlopig moet ik het nog met mijn oude trouwe kwasten doen.

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 3 december 2016 at 11:28

  Die Etos collectie vind ik ook erg fijn!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 3 december 2016 at 11:17

  Jaaaa, de vanille chai geur is abnormaal lekker he, mmmmm!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 3 december 2016 at 09:43

  Een heel terecht lijstje met favorieten! Vooral de lijn van Etos en van The Body Shop vind ik geweldig!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 december 2016 at 09:34

  Vanilla Chai moest ik enorm aan wennen, maar vind de geur echt super nu. Heb de bodylotion, douchegel en heb ook de lip butter gekocht :) heerlijk. Snap zeker dat je die fijn vindt, haha!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 3 december 2016 at 09:06

  Ik ben echt benieuwd naar die lijn van etos . van de week even voor kijken.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 3 december 2016 at 07:50

  Deze producten had ik allemaal verwacht in deze favourites! Vooral naar de Bioderma hydrabio moisturising anti-UV mist ben ik echt ontzettend benieuwd.. De body soufflé van Etos heb ik ook liggen maar nog niet geprobeerd. ben benieuwd hoe ik die zal gaan vinden!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 december 2016 at 06:34

  Dat zijn zulke mooie favorieten van de afgelopen maand ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.