Beauty

NUXE 10 Beauty Treasures box

4 december 2016

nuxe 10 beauty treasures box
De feestdagen staan nu echt voor de deur en dat betekent cadeautjestijd! Ik vind het zeker leuk om cadeautjes te ontvangen, maar ik vind het misschien wel nòg leuker om cadeautjes weg te mogen geven. Daarom vind ik het dan ook enorm leuk om wederom iemand blij te mogen maken met een mooi cadeau. Deze keer mag ik een NUXE 10 Beauty Treasures box weg gaan geven. Het lijkt op een adventskalender maar dan met 10 vakjes die gevuld zijn met de bestsellers van dit merk. Ik laat je zien wat er in deze box zit en onderaan lees je hoe je zelf ook zo’n mooi cadeau kan winnen.

Mocht je de box willen winnen maar de inhoud nog niet willen zien, dan raad ik je aan even snel verder te scrollen tot onderaan dit artikel ;)

Deze winactie mag ik organiseren in samenwerking met online Apotheek Viata waar december een heuse cadeautjesmaand is. Mocht je hier in december een aankoop doen dan maak je nogmaals kans op de NUXE 10 Beauty Treasures box. De winnaar hiervan zal dan rond Kerstmis uitgekozen worden. Sowieso krijgt iedereen een leuk extraatje bij de bestelling. Hoe duurder je aankoop hoe luxer het cadeautje! Maar nu over naar wat er allemaal in deze box zit..

nuxe 10 beauty treasures boxnuxe 10 beauty treasures box

Nuxellence detox 15ml, anti-age nachtverzorging
rêve de miel 15ml, handcrème
crème prodigieuse 15ml, hydraterende dagverzorging
nuxellence eclat 15ml, €anti-age dagverzorging
gelée exfoliante douce 15ml, zachte exfoliërende gel

nuxe 10 beauty treasures box

crème fraîche de beaute 15ml, hydraterende en kalmerende dagverzorging
huile prodigieuse Or 10ml, multifunctionele droge olie met gouden glinstertjes
rêve de miel 15ml, reinigende make-upremover gel
prodigieux 30ml, zachte douche olie met gouden glinstertjes
huile prodigieuse, multifunctionele droge olie.

Over deze laatste heb ik al eens een review geschreven in dit artikel. Ik ben zeker enthousiast over deze prachtige box met producten van dit luxe merk wat in Nederland lastig verkrijgbaar is.

nuxe 10 beauty treasures box

Hoe maak je kans op deze prachtige NUXE 10 Beauty Treasures Box? Laat een reactie/motivatie achter onder dit artikel en volg de Curvacious Facebookpagina en de Viata Facebookpagina. Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 11 december 2016, 23.59 uur. Zo heb je je cadeautje nog ruim op tijd voor Kerst binnen! De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marmara
  Reply Marmara 12 december 2016 at 01:47

  Ik ben dol op verwennerij.
  En volgens mij is dit echte verwennerij ?

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 11 december 2016 at 23:04

  Wauw, wat een geweldige cadeau! Deze box zal prachtig staan op mijn bureau.
  10 dagen het geluk om een cadeautje te pakken en het vol spanning mogen uitpakken.
  Producten van Nuxe behoren zeker tot mijn favorieten, want zij laten mij heerlijk genieten.
  Fijne verzorgingsproducten die zorgen voor een zachte huid, dat past wel bij mij als ijdeltuit.
  Ik duim dat ik deze toffe box win, want dan kan ik helemaal happy de feestdagen in! :D <3

 • Avatar van Barbara Bouman
  Reply Barbara Bouman 11 december 2016 at 21:55

  Ik zou heel graag nog mee willen doen en Winnen!!

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 11 december 2016 at 21:39

  Ja natuurlijk doe ik dolgraag mee voor dit prachtige pakket, wat een verwennerij

 • Avatar van julia van empel-stamate
  Reply julia van empel-stamate 11 december 2016 at 20:53

  Heerlijk! Ik doe graag mee

 • Avatar van Sabah
  Reply Sabah 11 december 2016 at 20:50

  Ik wil ook mee doen .. yeeey ??

1 5 6 7

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
favorieten november 2016 - My favourites!
My favourites!

Wow, wat was het lastig om over de afgelopen maand weer mijn vijf favoriete beautyproducten uit te zoeken. Met al...

Sluiten