Fashion

Geldzaken | Online shoppen met korting!

6 december 2016

shoppen met korting
Er gaan zo maanden voorbij waarin ik eigenlijk niks noemenswaardigs voor mijzelf koop, maar – alsof deze periode nog niet duur genoeg is – zo richting het eind van het jaar heb ik last van het gat-in-de-hand-syndroom. Ik heb dan zo’n constante kriebels om webwinkels door te struinen op zoek naar mooie en nieuwe producten en collecties.. Maar eigenlijk koop ik bijna nooit meer iets online zònder korting en dat terwijl het er echt niet altijd sale voor hoeft te zijn. Vandaag even een kleine tip tussendoor om online te shoppen met korting!

E-Kortingscode.nl
Ik weet dat er veel van zulke websites zijn en je hebt er in het verleden al meerdere voorbij zien komen, maar deze gebruik ik de laatste tijd zelf regelmatig. Dit is een website waarop zo’n beetje van elke webwinkel die je maar kan bedenken kortingscodes verzameld staan. Je zoekt heel eenvoudig de winkel op van waar je op dat moment aan het shoppen wil slaan, neemt de meest passende kortingscode (er is er bijna altijd wel eentje op dat moment geldig), deze klik je aan en klaar ben je. Supermakkelijk, kost je niks en kan je lekker wat korting opleveren.

De korting voor winkels als Zalando, Bol.com, Spartoo, Wehkamp, HEMA, H&M en C&A maar ook diensten als Expedia, Cheaptickets en Shutterstock variëren van vaste kortingsbedragen, gratis verzending, een gratis extraatje of een percentage korting op je aankoopbedrag. Let wel even op de voorwaarden die soms gesteld worden zoals een minimale orderwaarde bijvoorbeeld.

Als het om Zalando gaat ben ik sowieso wel fan. Niet alleen heb ik er laatst erg toffe KIOMI enkellaarsjes vandaan, ook hebben ze een enorm aanbod aan plussize kleding (iets wat volgens mij lang niet iedereen weet en zeker de moeite waard is) en kan je er helemaal gek worden van de keuze aan schoenen, tassen en acessoires. Echt zo’n webwinkel waar je in één keer klaar kan zijn om jezelf van top tot teen in het nieuw te kunnen kleden ♥

Maak jij wel eens gebruik van zulke kortingswebsites om te shoppen met korting? En is die drang naar geld uitgeven aan het eind van het jaar bij anderen ook zo herkenbaar?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel is gesponsord. De foto is afkomstig van Shutterstock.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 25 april 2018 at 14:19

  Dankjewel voor het delen van een prachtig artikel, een zeer informatief artikel!

 • Avatar van anaila
  Reply anaila 26 maart 2018 at 10:13

  Dankjewel voor het delen van een prachtig artikel, een zeer informatief artikel.

 • Avatar van Yfke
  Reply Yfke 29 december 2017 at 17:06

  Ik gebruik ook echt overal een kortingscode voor :). Ik kijk zelf sinds kort op https://www.spydeals.nl/kortingscodes.
  Zij verzamelen ook veel codes en goede acties.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 december 2016 at 20:34

  Ik zoek ook vaak even voor een kortingscode, maar de drang om geld utit te geven aan het einde van het jaar, als het om mezelf gaat, heb ik niet, maar ben wel snel geneigd om voor iedereen een cadeautje te kopen, wat ook op kan lopen als je niet oppast. ;-)

 • Avatar van Inge Van den Bempt
  Reply Inge Van den Bempt 7 december 2016 at 14:35

  Tips voor kortingscodes Belgie?

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 december 2016 at 07:29

  Handige tips om zo met flinke krtingen online t kunnen shoppen!

  Xoxo

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 6 december 2016 at 23:38

  Ik gebruik altijd kortingcodes! Vooral ici paris en H&M zijn mijn favorite :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 6 december 2016 at 21:26

  Altijd als ik ergens iets online bestel, zoek ik eerst even op zo’n kortingscode haha! Vooral voor H&M zijn er vaak veel codes in omloop. Scheelt je al snel een tientje!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.