Fashion Mama & Kind

outfit of the day 04/12/2016

5 december 2016

outfit of the day
We hadden gisteren een dag vol verjaardagen in de familie en alhoewel die dagen best vermoeiend zijn vanwege het heen-en-weer reizen en de gezellige drukte, zijn ze vooral heel erg leuk. Fijn om familie weer te zien en samen zulke dagen te vieren ♥ Ik laat je in deze outfit of the day zien wat Shae en ik deze dag aan hadden en zo kan ik gelijk enkele nieuwe items laten zien waar ik erg blij mee ben. Let’s go!

outfit of the day
Laat ik maar gelijk met de outfit van Shae beginnen. Als ik haar zo naast mij zien staan op de foto schrik ik ervan wat een meid ze al aan het worden is. Zo groot al! Eind januari wordt ze alweer drie jaar en zeker nu ook zo richting het eind van het jaar word ik er altijd een beetje sentimenteel van..

Shae draagt een gebroken wit maillotje van HEMA, een licht denim jurkje van MANGO Kids, een nepbontvestje met oortjes op de capuchon van H&M Kids (uit de wintercollectie van vorig jaar die ik toen al ‘in het voren’ had gekocht omdat hij te schattig was om te laten hangen) en stoere ruwe lederen boots van het merk Clic! wat ik echt een enorm leuk merk voor kinderschoenen vind. Waar Shae eerder bijna nooit jurkjes of rokjes droeg is het de afgelopen maanden helemaal omgedraaid. Ze kiest steeds vaker wat ze aan wil en is echt een meisje-meisje met jurkjes, staartjes, haarbandjes.. Heerlijk!

outfit of the day

De schoenen die ik aan heb zijn van het merk KIOMI. Ik vind de stijl van dit merk echt helemaal geweldig trouwens. Zo’n minimalistische en stijlvolle combinatie en echt mooi afgewerkt. Gewoon net even wat anders dan anders ^^ Ik bestelde ze bij Zalando omdat ze hier veel van dit merk in het assortiment hebben en gebruikte hierbij een Zalando kortingscode van ActiePagina.nl. Ja, deze link is gesponsord maar het is altijd fijn om met korting te shoppen en deze tip deel ik dan ook zeker graag! Ook de two-tone shawl komt bij Zalando vandaan en is van het merk Anna Field.

outfit of the day

Qua kleding draag ik een bootcut jeans in donkere wassing die ik jaaaaaren geleden bij Miss Etam kocht, maar die lange tijd net te klein was en nu zelfs wat aan de lossere kant zit. Hij zit zo enorm lekker! Tof ook dat dit model ook weer helemaal terug is. Het A-lijn shirt wat ik draag is zwart, heeft driekwartmouwen en heeft er zilverkleurige shimmers in verwerkt zitten. Het leatherlook jasje is van het zelfde merk (X-Two, echt een geweldig merk voor plussize kleding!), valt open en vind ik erg tof door de mix van zowel suèdelook als glad leer. Hij draagt lekker soepel en is op veel manieren te combineren.

outfit of the day

Het Rosefield horloge wat ik draag heeft een donkerblauwe lederen band met roségouden hardware en een zwarte wijzerplaat. Hij is wederom redelijk minimalistisch – ik hou nu eenmaal van die mooie eenvoud en klassieke uitstraling – en draagt heel fijn doordat hij wat platter is. De horloges van Rosefield zijn te koop bij Brandfield.

outfit of the day outfit of the day

En als laatste mijn nieuwste aanwinst die ik nu van m’n wishlist af kan strepen. Ik ben er zoooo ontiegelijk blij mee! Een tijdje geleden schreef ik nog over het merk Smaak Amsterdam en dat ik er een tas van op mijn wishlist had staan. Toch twijfelde ik nog tussen enkele kleuren en modellen en zo kreeg ik de kans er enkele toegestuurd te krijgen zodat ik op m’n gemakje thuis een keuze kon maken. Ook al vind ik de andere modellen toch ook wel heel erg mooi, ik ben bij mijn eerste keuze gebleven. Zo kocht ik de IDA tas in de grijze kleur. In het echt is deze meer taupe te noemen en lijkt hij de ene keer weer grijzer, dan weer wat bruiner en soms weer een tikkeltje paarsig in zich te hebben. Qua formaat is hij precies waar ik nu naar op zoek was. Niet te groot, niet te klein, er past door de handige vakverdeling opvallend veel in, voelt heerlijk zacht aan, is van binnen afgewerkt met nog zachter suède en heeft een afneembare schouderband. Erg fijn van Smaak Amsterdam is dat ik een 10% kortingscode mag delen. Met de code CURVACIOUS10 krijg je 10% korting op een tas naar keuze en dat kan toch flink schelen op je aankoop ^^

Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens een outfit of the day te zien van zowel mini als me!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 december 2016 at 10:50

  Wat zien jullie er leuk uit. Wat heb je een mooie tas en ik vind je jasje ook zo leuk. Shae is echt al een hele meid, wat is dat bontvestje schattig! Wat een leuke foto’s. :-)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 december 2016 at 20:26

  Wat een leuk artikel en wat zien jullie er mooi uit! :) die tassen zijn heel erg mooi.

 • Avatar van Varenka
  Reply Varenka 6 december 2016 at 09:49

  Twee mooie meiden :-)

 • Avatar van Danella
  Reply Danella 5 december 2016 at 22:48

  Wat een vrolijke foto’s! En de tas is echt prachtig, Smaak heeft zulke mooie tassen.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 5 december 2016 at 20:15

  Leuke foto’s. De schoenen lijken me fijn, mooie kleur ook.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 5 december 2016 at 19:26

  Jullie zien er geweldig mooi uit! Wat is Shae al een dametje!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 5 december 2016 at 17:40

  Oh dat vestje van Shae is zo schattig! Jammer dat het van vorig jaar is :-(

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 5 december 2016 at 16:05

  Shae ziet er echt leuk uit en ja ze word echt een grote meid! Jouw outfit is ook erg leuk

 • Avatar van Daniëlle Springer
  Reply Daniëlle Springer 5 december 2016 at 15:49

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je sjaal trouwens prachtig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 december 2016 at 14:55

  Mooie outfits hebben jullie aan!
  Prachtige foto’s.
  Zus een schitterende bag had je uitgezocht.

  Xoxo

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 5 december 2016 at 14:38

  Wat een leuke foto’s! Jullie stralen allebei :)

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 5 december 2016 at 14:00

  Oeh, die tas! Die vind ik echt heel erg mooi! Hoewel ik die camelkleurige ook prachtig vind :-)

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 5 december 2016 at 13:48

  Zo’n tas staat ook nog op mijn wishlist, maar de suede tassen daar ben ik een beetje op afgeknapt van Smaak Amsterdam. Deze werd erg snel lelijk…. En complimenten voor je mooie outfit :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 december 2016 at 11:37

  shae is zo cute :D

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 5 december 2016 at 11:19

  Het jasje was je draagt vind ik erg leuk. En je dochter ziet er te schattig uit!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 december 2016 at 11:04

  Mooi! Die sjaal erbij maakt het af voor mij.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 5 december 2016 at 10:38

  Ik werd gelijk toe getrokken naar die mooie tas van je! Wat een goede keuze heb je gemaakt. Smaak Amsterdam is een merk waar ik al jaren naar kijk, maar nog niets van gekocht heb. Ik hoop er in de toekomst eentje in mijn tassencollectie te kunnen omarmen, want wat een plaaaaatje!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.