Fashion

Christmas Countdown | X-two Kerst outfits (plussize fashion)

21 december 2016

plussize fashion x-two
Het zijn nog maar vier dagen tot het Kerst is en ik kan me voorstellen dat de feestdagenstress bij sommigen al flink is toegeslagen. En dan heb je misschien ook nog niet kunnen slagen voor een mooie outfit voor de Kerstdagen of voor je aankomende Oud & Nieuw feestje.. Maak je geen zorgen, want tussen de huidige collectie X-two Kerst outfits zit echt voor iedereen wat. Ik deel enkele van mijn favoriete combinaties met je en hoop dat je er wat heerlijke plussize fashion tips uit kan halen!

plussize fashion x-two plussize fashion x-two plussize fashion x-two
Zoals je ziet is de collectie voor de feestdagen echt heel erg uitgebreid. Of je nu meer iemand bent van een mooie broek met een blouse, een legging met tuniek of toch liever een mooie jurk en voor iedere leeftijd is er wel iets passends. Wat mij betreft is die uitgebreide keuze ook echt één van de krachten van dit merk. En met zoveel leuke keuze kon ik het niet laten mijn enthousiasme met je te delen ♥

Je kan de X-two Kerst outfits natuurlijk in verschillende plussize winkels vinden, maar er is ook een X-two webwinkel waar je terecht kan. Als je daar vóór 12.00u ’s middags besteld heb je je bestelling vaak de volgende dag al in huis. Helemaal leuk: er is op dit moment flink sale en je betaalt geen kosten voor verzenden en retourneren.

plussize fashion x-two
Ik ben persoonlijk echt fan van dit merk als het om plussize fashion gaat. Niet alleen hebben ze een enorm uitgebreide collectie met goede basics, en daar komt zo’n zes keer per jaar een seizoenscollectie bij op, ook vind ik de pasvorm vaak heel prettig dragen, blijft de kleding ook na tig keer wassen mooi en merk je dat er echt op een voller figuur is ontworpen. In deze outfit of the day draag ik onder het lederlook jasje (ook van X-two trouwens) een prachtig glitterend A-lijn tuniekje die ook uit de huidige feestcollectie komt. Love it!

Heb jij ervaring met de kleding van X-two? Heb je al een idee wat je gaat dragen met de feestdagen?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 21 december 2016 at 17:10

  Wow mooie outfits!

 • Avatar van Lesley
  Reply Lesley 21 december 2016 at 12:23

  Ken dit merk nog niet. Ik weet ook echt totaal nog niet wat ik aan ga doen met kerst. De eerste outfit met de glitters linksboven vind ik de leukste!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 21 december 2016 at 10:52

  Wat een mooie outfits zijn dit, leuk uitgezocht :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 21 december 2016 at 10:03

  Wauw! Hele mooie outfits!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 21 december 2016 at 09:13

  Wat een gave kleding zeg!! Heb nog niets van het merk.

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 21 december 2016 at 07:54

  Echt hele mooie jurken!

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 21 december 2016 at 07:40

  Ben nog niet bekend met dit merk. Ik denk dat ik dit jaar voor een jurkje ga.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 december 2016 at 06:36

  Prachtige en zeer feestelijke outfits!
  Leuke webshop.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.