Fashion

Christmas Countdown | What’s in my new bag

17 december 2016

guess christy coral
Nog 8 dagen voordat het Kerst is.. In de Christmas Countdown van vandaag wil ik je graag mijn nieuwe handtasje laten zien die perfect is voor avondjes uit, feestjes en etentjes. Natuurlijk laat ik je in een ‘what’s in my bag’ ook zien wat ik zo allemaal met me meeneem ìn het tasje als ik een avondje op stap ga. Wat heeft dit met aftellen tot Kerst te maken? Omdat de webwinkel waar mijn nieuwe tas vandaan komt echt een heerlijke shoppingtip is waar je ook voor je last minute Kerstcadeautjes nog heel erg goed moet kunnen slagen! 

guess christy coral
Mijn nieuwe tas is de GUESS Christy Coral schoudertas die echt perfect is voor avondjes uit, feestjes en dergelijke. Niet te groot maar ook niet te klein waardoor ik alle nodige spulletjes met gemak mee kan nemen. De tas heeft een beetje een muted perzik/koraal kleurtje die door de combinatie met de goudkleurige hardware stijlvol maar ook fris oogt. Het tasje is ongeveer 12x20x6cm, sluit met een rits, is gemaakt van stevig kunstleer en heeft een lang hengsel dat deels bestaat uit goudkleurige schakels.

In het voorvakje past precies mijn telefoon en in de tas zelf blijft precies genoeg ruimte over voor mijn portemonnee, sleutels, een poeder, lipstick en nagelvijltje. Ja, ik heb een gro-te portemonnee – voor de nieuwsgierigen, hij is van Essentiel – maar ik vind hem echt perfect omdat er echt alles in past. Van pasjes tot geld tot aan visitekaartjes en zelfs mijn paspoort.

guess christy coral

Ik heb het tasje cadeau gekregen van de (web)winkel Brandfield. Brandfield heeft een prachtige fysieke winkel in Groningen en ze hebben een eigen webwinkel. Het assortiment bestaat uit horloges, sieraden, tassen en zonnebrillen van merken als Cluse, Michael Kors, Buddha to Buddha, Pandora, Swarovski, Karma, Ray-Ban, Fabienne Chapot, Myomy, Guess en Paul’s Boutique.

Hierboven heb ik nog even een paar mooie items voor mannen en vrouwen bij elkaar gezet. Misschien haal je er nog wat leuke ideetjes voor Kerstcadeaus uit ^^

Zoals je ziet neem ik eigenlijk nog best wat met me mee in mijn ‘uitgaanstasje’. Wat kan er in die van jou niet ontbreken? Sleur jij ook altijd van alles met je mee, of pak je enkel je pinpas en telefoon met je mee?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 18 december 2016 at 14:50

  wauw wat een prachtige tas, die kleur<3

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 18 december 2016 at 05:04

  Oh wauw, dat horloge is zo mooi! En je tas trouwens ook. Superleuk artikel weer, nog de laatste inspiratie opdoen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 december 2016 at 17:59

  super mooie sieraden :D

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 17 december 2016 at 13:03

  Heel mooi zo in deze kleur…

 • Avatar van hillybillybeauty
  Reply hillybillybeauty 17 december 2016 at 12:51

  Wat een hele gave tas zeg! Ik heb altijd mijn telefoon, pinpas, lippenbalsem en zakdoekjes mee. Meestal sjouw ik nog veel meer mee ongemerkt. haha

 • Avatar van MissBeautyEtc
  Reply MissBeautyEtc 17 december 2016 at 10:56

  Dat tasje is zo leuk! Is het eigenlijk “zwaar”? Zoek nog een tasje voor mijn trouw en dit lijkt me ideaal :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2016 at 12:23

   Niet zwaar, wel stevig ❤

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 17 december 2016 at 09:12

  Wat een prachtig tasje en wat een fijne spullen heb je bij je. Ik heb ook zo’n mega grote portemonnee, vind ik heel fijn! Die tas van MYOMY die je erbij hebt gezet vind ik erg mooi. die wil ik hebben!!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 17 december 2016 at 08:43

  Wat een schattige tas!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 december 2016 at 07:19

  Prachtige roze bag!
  Er past zoveel in.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.